Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μπομπονιέρες και προσκλητήρια (κείμενα ευχες φωτο)

BIZELI

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Με την εξημέρωση??

Είναι πολύ όμορφο απόσπασμα..

Αφού το διαβασα και πάλι τωρα κατά την εγκυμοσύνη μου, και με πήραν τα δάκρυα και πάλι...ορμόνες βλέπεις

Πάντως σίγουρα θα κάνει εντύπωση και είναι πολύ ευχάριστο που θα διαβαστεί και από αυτούς που δεν έχουν διαβάσει το μικρό πρίγκηπα...

Είναι καταπληκτικό βιβλίο!!

zebelia, τι καταπληκτικά πραγματάκια είναι αυτά;

Θα μας δώσεις κάποιες οδηγίες;

Στις προκλήσεις κόβεις τη μαργαρίτα, αλλά τον εσωτερικο κύκλο πώς τον φτιάχνεις; Και στις μπομπονιέρες μόνο το τούλι έβαλες εσύ; Τα υπόλοιπα τα πήρες έτοιμα;

Διαφημίσεις

Όποια θελει βοήθεια για να τα κανει μόνη της προθυμοποιουμε να βοηθησω... Βεβαια το πολύ κοψιμο θα το κανετε μόνες σας... Αλλα πολύ ευχαριστως να βοηθησω στο στησιμο και στην ιδεα και να βρουμε και μαζι τα υλικα και οδηγιες και οτι θελετε... Και καμία να μην λέει οτι δεν πιανουν τα χερια της... Ολοι μπορουμε αν μας δειξουν το σωστο τροπο να κανουμε θαυματα... Σκεφτητε μόνο τη μπορει να κανει ενα παιδακι 4 χρονων με την καθοδηγηση της δασκαλας.. ποσο μαλλον εσεις.. Οποια θελει ας στειλει πμ..

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Γεια σου rosi σ' ευχαριστώ πολύ.

Τη μαργαρίτα την σχεδίασα μόνη μου τρόμαξα να την κάνω όλο στραβή έβγαινε :lol: ο κύκλος είναι το μέγεθος ενός σι ντι εκανα ξεπατικοτουρα και το έκοψα κόλλησα τον ένα κύκλο με κολλά και τον εξωτερικό με συρραπτικό.

Στις μπομπονιέρες τον μικρών επειδή δεν ήθελα να φαίνονται οι καραμέλες τις τύλιξα με χρωματιστές χαρτοπετσέτες από το τζάμπο.

Τα χαντρακια που έχουν επάνω τα προσκλητήρια και των μικρών είναι από βιβλιοπωλείο ειδή χειροτεχνίας λέγονται.Τα μολυβάκια τα έβαλα εγώ επάνω.

Και τα κουτάκια τα πήρα σκέτα τα τύλιξα με την κορδέλα και έβαλα την παραμάνα .Τα υλικά πήρα και τις έφτιαξα μόνη μου.Μου έδωσε αυτή μια καλάθα επειδή ήταν γνωστή μου , την στόλισα, και δυο τελάρα που πήρα από το σούπερ μάρκετ και έφτιαξα και τα έχωσα εκεί μέσα όλα.

KeDzp2.png

CBqup3.png

Ελενη εκει που πηρα εγω αρκετα από τα υλικα μου ειχε κατι νεραιδες από αυτες με το πορσελανινο πρόσωπο που ειναι ντυμενες με γαζα απο κατω (καταλαβες ποιες λέω?) Φανταζομαι με ενα ωραιο τουλακι και κουφετακια θα ήταν τελειες... Αλλα δεν κοιταξα ποσο τις ειχε γιατι δεν με ενδιεφερε (νεραιδα ο μάγκας??? :wink: )

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Ντόρα, Ζεμπελία, ευχαριστώ για τη βοήθεια και τις πληροφορίες! Σκέφτομαι κι εγώ να κάνω μόνη μου τις προκλήσεις και τις μπομπονιερες για τη βάφτιση του μωρού, αλλά μάλλον του χρόνου θα τη βαφτίσουμε οπότε έχω καιρό. Μπορεί τότε να σας ξαναενοχλήσω :oops:

Πάντως είναι τρομερή ικανοποίηση να τα έχεις κάνει μόνη σου. Στη βάφτιση της Βίκυς είχα φτιάξει τις προκλήσεις και τους φακέλους (γιατί δεν έβρισκα να ταιριάζουν). Μάλιστα οι προσκλήσεις ήταν όλες διαφορετικές καθώς είχαν απέξω μια ζωγραφιά διαφορετική η καθεμιά. Ασχολήθηκα πάρα πολλή ώρα (κυρίως να ζωγραφίσω) αλλά το αποτέλεσμα με δικαίωσε!

Θεωρώ αδικία να αγοράζεις "χειροποίητα" πράγματα, όταν μπορείς και έχεις το χρόνο να τα φτιάξεις μόνος σου!

Ο μικρος πριγκηπας ειναι το αγαπημενο μου βιβλίο.. προς το παρον το εχω κανει δωρο σε όλα τα παιδακια που γνωριζω..

Το καλύτερο δώρο!

Μπράβο κορίτσια είστε χρυσοχέρες!!!!!Εχω μείνει άφωνη είναι καλύτερα και απο τα επαγγελματικά!

Λοιπόν όταν με το καλό γεννήσω και έρθει η ώρα να ετοιμάσω τη βάφτιση θα σας συμβουλευτώ!

.png.png.png

Τι σημαινει επαγγελματικα καλε? Μηπως υπαρχει καμια μηχανη να τα βγαζει ετοιμα? Ανθρωποι τα φτιαχνουν όλα ... Ο καθενας μπορει να παει να βουλεψει καπου που φτιαχνουν μπομπονιερες και λαμπαδες και τετοια... Απλα αυτοι δουλευουν πανω σε ενα συγκεκριμενο μοτιβο ενω εμεις αυτοσχεδιασαμε...

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Διαφημίσεις

Σούπερ είναι και θα τα ευχαριστηθήτε και παραπάνω όταν θα σας λένε τι όμορφα που είναι! :wink:

Εγώ το μόνο που είχα φτιάξει στην βάπτιση μόνη μου ήταν τα τούλια που είχα τυλίξει σε κοτσίδα με λουλούδια στα 3 χρώματα του μπλέ, γύρω από την κολυμπήθρα και όταν τα θαύμαζαν και μου έλεγαν τι ομορφος στολισμός καμάρωνα γιατί το έιχα φτιάξει εγώ! :lol:

Αν δεν ημουν η "νυφη" θα εκανα και το στολισμο της εκκλησιας... Τσαμπα λεφτα πεταμενα.. Αν ηταν μονο η βαφτιση θα αλαναμβανα σιγουρα αλλα τωρα θα με ζορισει λίγο ο χρονος.. Δεν γινεται να παει η νυφη πριν τους καλεσμενους... Φανταζεστε? Να ερθουν και γω να φωναζω... "Ε νεοκορισσα κρατα λίγο τη σκαλα να στερεωσω αυτο το τουλι..."

O5Lop2.png

kIP3p2.png

Απ' ότι μου είπανε στο μαγαζί που πήρα εγώ τα μπαλόνια για τη βάφτιση της κόρης μου δεν μπορείς να βρεις πουθενά. Τώρα βέβαια αυτοί έχουν λόγο να πουν ότι δεν υπάρχει αλλά και άλλες φίλες που έχουν ψάξει για βαφτίσεις πάρτυ κλπ. δεν έχουν βρει.

6qjVp3.png

Δυστυχως δεν πουλανε...........

Ασχετο... ειχαμε σκασει μια φορα ενα μεγαλο μπαλονι με ηλιο και κατουρηθηκαμε απο τα γελια...... το ρουφαγαμε και τραγουδαγαμε. Μαλιστα το τραβηξαμε και βιντεο και οποτε εχω τις μαυρες μου το βαζω και ξεραινομαι!!!!!! :lol::lol::lol:

ειχαμε σκασει μια φορα ενα μεγαλο μπαλονι με ηλιο και κατουρηθηκαμε απο τα γελια...... το ρουφαγαμε και τραγουδαγαμε. Μαλιστα το τραβηξαμε και βιντεο και οποτε εχω τις μαυρες μου το βαζω και ξεραινομαι!!!!!! :lol::lol::lol:

:P:P:P

Οι θησαυροί μου:

Δημήτρης 5,5 χρονών, Ματθαίος 22 μηνών

• 3 months later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...