Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Λοιπόν...το Internet θα το έχεις μόνο για να μπαίνεις στο parents και να μας λες τα νεα σου. Δεν θα ψαχνεις παραπέρα για τις επιπτώσεις της μείωσης γιατι θα τρελαθεις στο τελος..! Όπως είπαν και οι απο πάνω μου να χαλαρώσεις και επιτέλους να ηρεμήσεις όσο μπορείς:D:D:D. Με αυτά και με τ άλλα περναει ο καιρός προβάτακι...γύρνα στο πρώτο Post να δεις ημερομηνία...Τζάμπα το άγχος σου τόσο καιρό...8-):cool:

Διαφημίσεις

Προβατακι μεινε ξαπλωμενη και να δεις που θα παει καλα Τα μωρακια εχουν πολυ καλο βαρος (και για διδυμα ακομα καλυτερο) Αυτο ειναι υπερ σου

Λιγες εβδομαδες να μπεις στον 7ο και θα χαλαρωσεις

Εγω στους 8 μηνες που περασα κρεββατομενη ανκαλυψα τα σταυρολεξα και περναγε η ωρα χαλαρα

p7z6p3.pngsQqep3.png

Πώς είσαι προβατάκι; Εύχομαι να είστε όλοι καλά!

Χθες μου έλεγε μία συνάδελφος ότι στην εγκυμοσύνη της έμεινε στο κρεβάτι από τον τρίτο μήνα που έπαθε αποκόλληση και είχε αιμορραγία μέχρι την τελευταία στιγμή που γέννησε, αφού η αποκόλληση δεν μειώθηκε καθόλου μετά. Συμπλήρωσε και τις 40 εβδομάδες και γέννησε με καισαρική έναν παίδαρο!!! Μην ανησυχείς, ξάπλα και όλα θα πάνε καλά!!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Διαφημίσεις

καλημερα προβατακι,πως ειστε σημερα?σας φιλω μανα κ μωρακια κ ευχομαι τα καλυτερα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Κορίτσια μου καλημέρα! Πέθανε ο παππούς μου προχθές κι έτσι δεν πρόλαβα καθόλου να μπω. Όχι ότι σηκώθηκα από το κρεβάτι αλλά καταλαβαίνετε, συγγενείς, επισκέψεις κτλ. Δεν θέλω να είμαι μακάβρια αλλά όλοι ήταν εκεί όταν έπρεπε εκτός από μένα:(

Εντάξει, ξέρω ότι έτσι έπρεπε να κάνω, αυτά έχει η ζωή, και να ήθελα να σηκωθώ δεν με άφηνε κανείς.:rolleyes: Τουλάχιστον έφυγε σε μεγάλη ηλικία, στον ύπνο του, δεν βασανίστηκε καθόλου, δεν ήταν άρρωστος, μακάρι να φτάσουμε τα χρόνια του και να δούμε παιδιά κι εγγόνια και ό,τι άλλο επιθυμούμε! Πρέπει να θυμόμαστε κάθε μέρα να είμαστε χαρούμενοι που ζούμε και μπορούμε να προσπαθούμε για αυτά που θέλουμε.

Σας ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! Η κατάστασή μου παραμένει η ίδια, νομίζω τουλάχιστον. Σήμερα το απόγευμα θα πάμε γιατρό. Έχω έναν φόβο γιατί από προχθές έχω συνέχεια συσπάσεις, πρώτη φορά τις καταλαβαίνω τόσο έντονα, και φοβάμαι μήπως επηρέασαν τον τράχηλο:(

Κορίτσια μου να είστε όλες καλά, θα σας γράψω μετά τον γιατρό!

αχ προβατακι τα θερμα μου συλληπητηρια!!!να δεις που τωρα ο παππουλης σου θα σας προσεχει απο εκει ψηλα για να πανε ολα καλα!!!

για τις συσπασεις σου εδωσε τιποτα?να προσπαθεις να ξαπλωνεις στο πλαι,βοηθαει καλυτερα.θα περιμενουμε τα απογευματιατικα νεα σας!!!

συλληπητηρια,οπως λες κ συ ηταν μεγαλος οποτε.....τωρα ξαναγυρναμε σε σενα,ελπιζω οι συσπασεις να μην ειναι τιποτα,μηπως σου δωσει κ τιποτα...πινεις ασβεστιο?θυμαμαι ο γιατρος μου δε μου εδινε γιατι καποιες φορες προκαλουν συσπασεις,αλλα πιστευω οτι με καταλληλη θεραπεια,ισως κ νοσοκομειο,φευγουν,εγω ειχα,αλλα λογω απειριας δεν ηξερα τι ηταν,ελπιζω να πανε ολα καλα κ να ειναι κ λιγο ιδεα σου

Προβατακι συλλυπητηρια για τον παππουλη Σιγουρα θα ξερει πως δεν πηγες στοτελευταιο "αντιο" για ιερο σκοπο Σκεψου αισιοδοξα Περιμενουμε τα νεα απο το γιατρο Ελπιζω να ειναι ολα καλυτερα

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Καλησπέρα! Κάθε φορά που γυρίζω από τον γιατρό υπάρχει κι ένας νέος προβληματισμός:cool: Για να μην τα βλέπω όλα μαύρα, τα μωράκια μου είναι καλά και ο τράχηλος επίσης, γεγονός πολύ ενθαρρυντικό. Επίσης η αποκόλληση δεν φαίνεται πια, κι αυτό καλό! Το αίμα όμως συνεχίζεται:confused::confused::confused:

Κι έτσι έχουμε δύο ενδεχόμενα: επιστρέφουμε πάλι στην μείωση ή απλώς η αποκόλληση φαίνεται να έκλεισε αλλά αιμορραγεί ακόμα λιγάκι από ένα πολύ μικρό σημείο που δεν φαίνεται και οι συσπάσεις που έχω τις τελευταίες μέρες χειροτερεύουν την κατάσταση:confused::confused::confused:

Μου έδωσε γιουτοπάρ, μισό κάθε 12 ώρες, το έπαιρνα και όταν ήμουν στο νοσοκομείο, ενδοφλέβια, και μου είχε κάνει τρελές ταχυπαλμίες, εξάψεις κτλ. Ελπίζω σε χάπι να είναι πιο ανώδυνο!

Αυτά κορίτσια τα νέα! Δεν πειράζει, ας προχωράμε καλά και αντέχω, αρκεί να πάνε όλα καλά!

προβατάκι είπε:
Καλησπέρα! Κάθε φορά που γυρίζω από τον γιατρό υπάρχει κι ένας νέος προβληματισμός:cool: Για να μην τα βλέπω όλα μαύρα, τα μωράκια μου είναι καλά και ο τράχηλος επίσης, γεγονός πολύ ενθαρρυντικό. Επίσης η αποκόλληση δεν φαίνεται πια, κι αυτό καλό! Το αίμα όμως συνεχίζεται:confused::confused::confused:

Κι έτσι έχουμε δύο ενδεχόμενα: επιστρέφουμε πάλι στην μείωση ή απλώς η αποκόλληση φαίνεται να έκλεισε αλλά αιμορραγεί ακόμα λιγάκι από ένα πολύ μικρό σημείο που δεν φαίνεται και οι συσπάσεις που έχω τις τελευταίες μέρες χειροτερεύουν την κατάσταση:confused::confused::confused:

Μου έδωσε γιουτοπάρ, μισό κάθε 12 ώρες, το έπαιρνα και όταν ήμουν στο νοσοκομείο, ενδοφλέβια, και μου είχε κάνει τρελές ταχυπαλμίες, εξάψεις κτλ. Ελπίζω σε χάπι να είναι πιο ανώδυνο!

Αυτά κορίτσια τα νέα! Δεν πειράζει, ας προχωράμε καλά και αντέχω, αρκεί να πάνε όλα καλά!

ειδες,αρα οπως κ να χει πας καλυτερα!!!!!!!

αυτα τα χαπια εχουν δυστυχως αυτο το θεματακι,παντως αν δεις οτι ειναι εντονο να τον ενημερωσεις,υπαρχει κ το πρεπαρ(νομιζω) που κανει την ιδια δουλεια κ ισως να μην σου προκαλει ταχυπαλμιες

.φιλακια πολλα!!!!:P

Αντε βρε προβατάκι κ με εσκασες!! Για σένα μπήκα τώρα;). Κρίμα για τον παπούκα σου αλλα τουλάχιστον έφυγε ήρεμος!! Θα φυλάει τα νινάκια σου τώρα. Πολύ ευχάριστα τα νέα σου.... Έτσι μπράβο,,προχωράς μια χαρά...8-)8-):cool:

προβατακι μου συλληπητηρια για τον παππουλη,πριν λιγες μερες εχασα κι εγω ξαφνικα το δικο μου.ενα θα σου πω...καλυτερα που δεν ησουν εκει.εγω πηγα και εκανα και ολοκληρο ταξιδι και διαλυθηκα και σωματικα και ψυχικα.να εισαι σιγουρη πως σε βλεπει και καταλαβαινει!

αφηνω τα λυπητερα και πιανω τα χαρμοσυνα!τα μωρακια σου ειναι μια χαρα κι αυτο εχει σημασια τωρα!εσυ συνεχισε να κακομαθαινεις τον εαυτο σου και ολα θα πανε κατ'ευχην!οσο για την αιμορραγια,ειναι σιγουρα προβλημα αλλα αφου ειναι ενταξει τα μικρα σου μην την αφησεις να σε παρει απο κατω.σε καταλαβαινω γιατι κι εγω οταν εβλεπα το αιμα μου κοβοντουσαν τα ποδια,οταν ομως εβλεπα την καρδουλα να χτυπαει δυνατα,τα ξεχνουσα ολα!ευχομαι τα καλυτερα!

tt1108c2.aspx

ΑΝΝΑ4 είπε:
υπαρχει κ το πρεπαρ(νομιζω) που κανει την ιδια δουλεια κ ισως να μην σου προκαλει ταχυπαλμιες

.φιλακια πολλα!!!!:P

Μπα και το prepar τα ιδια κανει

Προβατακι μου τα νεα σου ειναι καλα Υπαρχει η πιθανοτητα να ειναι αποκολληση σε τετοιο σημειο που δεν φαινεται (ειχε συμβει σ εμενα και την ειδαν στην καισαρικη)

Ρωτα τον γιατρο αν προτινει φαρμακο για τις ταχυπαλμιες που θα το παιρνεις με το yotopar

Σκεψου πως οι μερες περναν και σιγα σιγα παρολα τα προβληματα βαδιζεις προς τον 7ο

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστώ πολύ όλες, για όλα:oops: Είστε τόσο εμψυχωτικές! Η καλύτερη παρέα! Είναι πολύ συγκινητικό που ασχολείστε, ειλικρινά μακάρι να σας γνώριζα κι από κοντά!

Άρχισα τα γιουτοπάρ από χθες βράδυ, έχω πάρει δηλαδή ήδη τα δύο πρώτα,μου έκαναν ταχυπαλμία αλλά όχι όπως στο νοσοκομείο ευτυχώς. Λίγο τρέμουλο αλλά για καμιά ωρίτσα και μετά όλα εντάξει. Θα του τα πω του γιατρού αλλά νομίζω είναι τα αναμενόμενα συμπτώματα αυτά. Πάντως από χθες βράδυ είχα μόνο μια σύσπαση, ήταν λες και είχε πάρει ηρεμιστικό στην κοιλιά μου:lol: (Βασικά, αυτό ακριβώς είναι...!)

Το μόνο που θέλω να παρατηρήσω και να τον ρωτήσω αν είναι τυχαίο, είναι ένας πόνος οξύτατος που νιώθω κάπου στις ωοθήκες, την ίδια ώρα που αρχίζει και το τρέμουλο και η ταχυπαλμία. Μοιάζει με πόνο περιόδου αλλά μου θυμίζει πιο πολύ τον πόνο της σαλπιγγογραφίας. Περνάει βέβαια μετά από κανά δεκάλεπτο. Πάντως σίγουρα, αν δεν ήμουν στο κρεβάτι και συνέχιζα τις δραστηριότητές μου κανονικά, νομίζω δεν θα παρατηρούσα κανένα σύμπτωμα.

Πολύ με παρηγορείτε με την αποκόλληση που δεν φαίνεται!!! Και ο γιατρός μου είπε ότι έκλεισε αλλά μάλλον αιμορραγεί ακόμα σε ένα μικρό σημείο που δεν φαίνεται. Μακάρι να είναι έτσι και να σταματήσει:D

Προβατακι δε σου γράφω συχνά αλλα σε παρακολουθώ συνεχεια! Εχεις ταλαιπωρηθεί και κουραστεί πολυ και σε καταλαβαίνω!

Κανε όμως υπομονή και ο καιρός περνάει με τον ενα η τον άλλο τροπο και έρχεσαι ολο και πιο κοντά στο να γίνεις μια ευτυχισμένη μανουλα!

Σου ευχομαι και πάλι ολα να πανε καλα για σένα και τα μωρακια σου!

Καλημέρα κορίτσια! Είμαι σχεδόν ένα μήνα στο κρεβάτι αλλά δεν βλέπω βελτίωση:( Αυτό το αίμα δεν σταματάει με τίποτα! Πάει, εξαφανίστηκε και το καφέ, είναι μόνο αίμα κόκκινο:confused: Από που έρχεται αφού έκλεισε η αποκόλληση;;; Και αφού υπάρχει περίπτωση να αιμορραγεί από κάποιο μικρό σημείο, θα ήταν τόσο πολύ το αίμα; Καλά, όταν τελειώσουν όλα αυτά με το καλό, θα βλέπω κόκκινο και θα γίνομαι ταύρος:lol:

Το γιουτοπάρ τουλάχιστον έχει βοηθήσει αρκετά τις συσπάσεις παρόλο που την πρώτη ώρα από όταν το παίρνω είμαι σαν παρλιακό από την ταχυπαλμία και το τρέμουλο:lol:

Εσείς πώς τα πάτε;

Δικιο εχεις προβατακι για το κοκκινο Οτι θα σου μεινει μια απεχθεια για το χρωμα αυτο ειναι βεβαιο

Πολυ καλο που ειδες βελτιωση στις συσπασεις Αυτο ειναι το πιο σημαντικο Χωρις συσπασεις δεν οδηγεισαι σε προωρο τοκετο Για το αιμα ,θα ειναι υπουλη αποκκολληση σε σημειο που δεν φαινεται (μπορει να μην ειναι τοσο μικρη) Απο τη μειωση ποσος καιρος παει;

Εγω εχω μια μπεμπουλα 10 μηνων σχεδον και ολο θελει να την σηκωνω ορθια ..συνεχεια ομως

p7z6p3.pngsQqep3.png

marchalina είπε:
Δικιο εχεις προβατακι για το κοκκινο Οτι θα σου μεινει μια απεχθεια για το χρωμα αυτο ειναι βεβαιο

Πολυ καλο που ειδες βελτιωση στις συσπασεις Αυτο ειναι το πιο σημαντικο Χωρις συσπασεις δεν οδηγεισαι σε προωρο τοκετο Για το αιμα ,θα ειναι υπουλη αποκκολληση σε σημειο που δεν φαινεται (μπορει να μην ειναι τοσο μικρη) Απο τη μειωση ποσος καιρος παει;

Εγω εχω μια μπεμπουλα 10 μηνων σχεδον και ολο θελει να την σηκωνω ορθια ..συνεχεια ομως

:lol: Την γλυκούλα μου!!! Να την σηκώνεις μωρέ, είναι μωράκι ακόμα δέκα μηνών!!! Περνάει τόσο γρήγορα ο καιρός μαζί τους! Θυμάμαι τον ανηψιό μου βρεφάκι, να χωράει στο ένα μου χέρι και να τον έχω συνέχεια αγκαλίτσα και τώρα έχει πάει 4 χρόνων και (εννοείται πριν μείνω έγκυος) δεν είχα καν δύναμη να τον σηκώσω! όχι ότι ήθελε πια!

Από την μείωση έχουν περάσει 2,5 μήνες αλλά όσο περνάει ο καιρός καταλαβαίνω ότι δεν έχει σημασία. Ο κίνδυνος, άπαξ και εμφανιστεί, παραμένει μέχρι τέλους:(

Το άλλο που αναρωτιέμαι είναι το εξής:στην αποκόλληση, δεν θέλουμε να γίνονται συσπάσεις να φύγει το αίμα; θέλουμε να μείνει μέσα να πήξει; δεν έχω καταλάβει καλά, κάθε φορά που πάω στον γιατρό νιώθω μαθήτρια που όλο ρωτάει για να γράψει άριστα στο διαγώνισμα:shock:

προβατακι....χαλαρωσε λιγο....καλο ειναι να φευγει το αιμα της αποκολλησης αλλα δε θελουμε με τιποτα τις συσπασεις!οποτε....χαλαρωσε λιγο...το ξερω,δυσκολο,ειδικα οταν βλεπεις το αιμα,αλλα αφου τα μωρα κ τραχηλος ειναι καλα,κ χαπακωνεσαι για τις συσπασεις κ εχεις δει βελτιωση,οκ,εσυ τη δουλεια σου,μη σηκωνεσαι,μη ξεθαρευεις κ ολα θα πανε καλα,οπως κ τοσο καιρο που τα λεμε,οκ?...

κοριτσακι κουραγιο! εγω ειχα ολο το πρωτο τριμηνο( απο την ημερα που καναμε χοριακη να φανταστεις, δηλαδη απο 4 εβδομαδων ,μεχρι 12που καναμε αυχενικη) αιμοραγια λογω μεγαλης αποκολλησης..εμεινα στο κρεβατι και τουαλετα με πηγαιναν με καροτσι..μιλαμε για αιμα κοκκινο περιοδου..καθε φορα που πηγαιναμε στον γιατρο πιστευα πως ειχα αποβαλει αλλα τα μωρακια προφανως ειχαν μεγαλη θεληση για ζωη..! ενα μηνα μετα, στον τεταρτο μειωθηκε η αποκολληση και ξεκινησανε προωρες συσπασεις..εναμιση μηνα στο Μητερα με γιουτοπαρ ενδοφλεβιως..αα και ισοπτιν για τις ταχυπαλμιες..μεχρι που γεννησα τα επαιρνα στο πιο αυξημενο σχημα(1/2 καθε 6-8 ωρες)..ολη την εγκυμοσυνη ακινησια ωσπου γεννησα με καισαρικη στις 34και 3 δυο υγιεστατα παιδακια που τωρα κοιμουνται γαληνια στις κουνιες τους!μην το βαζεις κατω, η ψυχολογια σου ειναι το παν!κατσε κατω και μην κανεις τιποτα! εμενα και τα μωρακια μου μας ειχαν χαμενη υποθεση( ο γιατρος μου αφου γεννησα μου το ειπε,δεν πιστευε πως θα γεννηθουν αυτα τα μωρα με τοσα προβληματα που ειχα, προσθεσε και θρομβοφιλια, με παρακολουθουσε αιματολογος)Η αφοσιωση μου και η πιστη μου στα παιδια αυτα με εκανε να υπομεινω φοβερα πραγματα(μετα την ακινησια και αφου γεννησα δεν μπορουσα να περπατησω,επαθα υπερκοπωση την πρωτη εβδομαδα της γεννησης των παιδιων μου)Κερδισα ομως τα παιδια μου!

Σου ευχομαι απο καρδιας ολα να πανε τελεια!!

Να σκεφτεσαι θετικα και ειμαι σιγουρη πως ολα θα πανε καλα!

* Τα πιο γλυκά χαμόγελα,που υπάρχουν στη ζωή μας,μας δίνουνε απλόχερα,οι άγγελοι οι δικοί μας,Κι αυτοί είναι τα μικρά παιδιά,που ζουν ανάμεσά μας,και μας διδάσκουν πως σωστά...να λειτουργεί ...η καρδιά μας...Κάθε πρωϊ στα μάτια τους,βλέπουμε άλλιως το κόσμο...με άνθη και ροδόσταμο..μέλι ,μέντα και δυόσμο...

Καλημερα προβατακι! Δικιο εχεις μεγαλωνουν γρηγορα τα ζουζουνακια

Παντως αυτες οι μερες ειναι ωραιες για ξαπλα Βαζει και στη τηλεοραση σειρες και ταινιες με τη ζωη του Χριστου

p7z6p3.pngsQqep3.png

καλησπερα προβατακι,ευχομαι να εισαι καλυτερα!!σε φιλω κ περιμενω τα νεα σας!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...