Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Προββατακι μεινε ξαπλα τελειως ξαπλα Ουτε βολτες ουτε τιποτα Παρε χαζα περιοδικα βιβλια ευχαριστα dvd σταυρολεξα ο,τι τραβαει η ψυχη σου Αλλα μεινε ΞΑΠΛΑ

Θα σηκωνεσαι μονο για τουαλετα Πρεπει να το κανεις για να γλιτωσεις μια μεγαλυτερη αποκολλση και προωρο τοκετο

Θελει ακινησια Εγω εβγαλα 8 μηνες στο κρεββατι Να δεις που συνηθιζεις και μετα βαριεσαι να σηκωθεις Σε ποια εβδομαδα εισαι;

p7z6p3.pngsQqep3.png

Διαφημίσεις

Marchelina μπήκα στην 21η βδομάδα χθες. Κι εγώ ήξερα ότι η αποκόλληση θέλει πολύ ξάπλα, δεν ξέρω γιατί χθες μου είπε να κινούμαι μέσα στο σπίτι. Αναρωτιέμαι αν πρέπει να το κάνω ή όχι. Σήμερα ας πούμε σηκώθηκα να πάω τουαλέτα, πλύνω δόντια κτλ και επιστρέφοντας στο κρεβάτι άνοιξα το παράθυρο, έφτιαξα τα μαξιλάρια και έβαλα σε σειρά τα πράγματα στο κομοδίνο. Όλο αυτό πήρε κανά πεντάλεπτο, χωρίς τεντώματα και σκυψίματα. Μετά ξάπλωσα πάλι. Τί εννοεί να κινούμαι; Να περπατάω από τη μια άκρη στην άλλη; Νομίζω ότι επειδή συντρέχει και το θέμα της μείωσης δεν θέλει να μείνω εντελώς ακίνητη:confused:

Την Πέμπτη έχω και την Β΄επιπέδου στον γιατρό που έκανα την μείωση. Περιμένω να δω τί θα πει κι αυτός.

Ξέρετε πόσο καιρό χρειάζεται η αποκόλληση για να περάσει; Διαβάζω για 15 μέρες αλλού για μήνες:confused::confused::confused: Οι κοπέλες που περνούν μήνες λόγω αποκόλλησης στο κρεβάτι; Εμένα μου είπε ότι είναι αποκόλληση σάκου, όχι πλακούντα. Πάντως η μία βδομάδα ξάπλα δεν την μείωσε καθόλου.

Προβατάκι εγω ενα απο τα προβληματα που ειχα ηταν κ η αποκολληση στην 7η βδομάδα. Ηταν αρκετά μεγάλη κ κοντευε να ξεκολλήσει κ ο ενας σάκος. Μου ειχαν πει οτι θελει 20 μέρες, στην 12η βδομάδα που ειχα πάει για την τροφοβλάστη είχα ακομη αποκολληση με την έννοια οτι ηταν μαζεμένο μέσα το αιμα, ομως ειχε μικρυνει αρκετα. Εγω εβγαλα μια μέρα αιμα κοκκινο σαν περιοδου κ μετα ειχα καφε για 3-4 μέρες. Εσενα σου ειπε αν μικρυνε η αποκολληση, το αιμα ειναι κοκκινο ή καφε?

Προβατάκι εγω ενα απο τα προβληματα που ειχα ηταν κ η αποκολληση στην 7η βδομάδα. Ηταν αρκετά μεγάλη κ κοντευε να ξεκολλήσει κ ο ενας σάκος. Μου ειχαν πει οτι θελει 20 μέρες, στην 12η βδομάδα που ειχα πάει για την τροφοβλάστη είχα ακομη αποκολληση με την έννοια οτι ηταν μαζεμένο μέσα το αιμα, ομως ειχε μικρυνει αρκετα. Εγω εβγαλα μια μέρα αιμα κοκκινο σαν περιοδου κ μετα ειχα καφε για 3-4 μέρες. Εσενα σου ειπε αν μικρυνε η αποκολληση, το αιμα ειναι κοκκινο ή καφε?

Καλημέρα! Κι εμένα ο σάκος ο ένας έχει αποκολληθεί σε ένα σημείο. Εγώ έχω κόκκινο αίμα όμως μαζί και με καφέ περίπου μια βδομάδα. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι κόκκινο επειδή η αποκόλληση παραμένει χωρίς να έχει κλείσει καθόλου. Η προγεστερόνη που παίρνω κάνει τίποτα; είναι για να σταματήσει το αίμα ή για να κολλήσει η αποκόλληση;;;

Διαφημίσεις

η προγεστερόνη "τρέφει" το ενδομήτριο, οπότε είναι για να κολλήσει η αποκόλληση.

Σ΄ευχαριστώ για την πληροφορία! :D Μακάρι να την κολλήσει γρήγορα και γερά!

προβατακι μην ανησυχεις για την αποκολληση,θα θρεψει κ με τα ουτροζεσταν κ με την ακινησια,τωρα αν παρει 15μερες η 1 μηνα,σημασια εχει να θρεψει,αναλογα με το ποσο μεγαλη ειναι,τωρα για το ποσο πρεπει να κινεισαι κ πως συνδεετε με τη μειωση,δε μπορω να ξερω,δεν ειμαι κ γιατρος,εγω αυτο που ξερω ειναι οτι στην αποκολληση συνιστουν ακινησια

Καλημέρα! Κι εμένα ο σάκος ο ένας έχει αποκολληθεί σε ένα σημείο. Εγώ έχω κόκκινο αίμα όμως μαζί και με καφέ περίπου μια βδομάδα. Ο γιατρός μου είπε ότι είναι κόκκινο επειδή η αποκόλληση παραμένει χωρίς να έχει κλείσει καθόλου. Η προγεστερόνη που παίρνω κάνει τίποτα; είναι για να σταματήσει το αίμα ή για να κολλήσει η αποκόλληση;;;

Ναι, ομως χρειάζεται κάποιο καιρο για να κλείσει η αποκολληση. Το καλό ειναι να μην μεγαλώνει με τον καιρο. Η προγεστερονη βοηθά στο να κλείσει η αποκολληση. Εμενα μου ειχε πει οτι δεν χρειάζεται να ειμαι μονιμα ξαπλωμένη, οτι αν μια γυναίκα ειναι να αποβάλλει θα το πάθει κ ξαπλωμένη, αυτα ισχυαν ομως για το 1ο τριμηνο. Στις εβδομάδες που εισαι εσυ μου έλεγε μονο ξαπλα, αν ειχα αποκολληση μπορει κ να με κάρφωνε στο κρεβατι για σιγουρια. Παντως πρέπει να ακους το σωμα σου. Εγω κ στο 1 τριμηνο ημουν ξαπλα, δεν ενιωθα καλά. Ειπα θα κάνω οτι μπορω εγω απο μερια μου για να μην έχω τυψεις κ μετα ας ειναι θελημα Θεου για το τι θα γινει.

Αχ μωρε πως σε νιωθω να ξερες! Αυτη η καθημερινη αγωνια κ αβεβαιοτητα...δεν με αφηναν να χαρω τπτ! Γιατι μερικες να εχουμε τοσο δυσκολη συλληψη κ μετα να ταλαιπωρουμαστε κ στην εγκυμοσυνη.Ακομη οταν μιλώ για την εγκυμοσυνη μου στεναχωριεμαι κ νιωθω κ γραφικη, οπως οι αντρες λενε για τον στρατο. Συγγνωμη προβατάκι αν καταχραστηκα το θεμα σου, απλα νιώθω πως νιωθεις. Σε φιλώ γλυκά κ να χαιδευεις την κοιλιτσα σου!

Ναι, ομως χρειάζεται κάποιο καιρο για να κλείσει η αποκολληση. Το καλό ειναι να μην μεγαλώνει με τον καιρο. Η προγεστερονη βοηθά στο να κλείσει η αποκολληση. Εμενα μου ειχε πει οτι δεν χρειάζεται να ειμαι μονιμα ξαπλωμένη, οτι αν μια γυναίκα ειναι να αποβάλλει θα το πάθει κ ξαπλωμένη, αυτα ισχυαν ομως για το 1ο τριμηνο. Στις εβδομάδες που εισαι εσυ μου έλεγε μονο ξαπλα, αν ειχα αποκολληση μπορει κ να με κάρφωνε στο κρεβατι για σιγουρια. Παντως πρέπει να ακους το σωμα σου. Εγω κ στο 1 τριμηνο ημουν ξαπλα, δεν ενιωθα καλά. Ειπα θα κάνω οτι μπορω εγω απο μερια μου για να μην έχω τυψεις κ μετα ας ειναι θελημα Θεου για το τι θα γινει.

Αχ μωρε πως σε νιωθω να ξερες! Αυτη η καθημερινη αγωνια κ αβεβαιοτητα...δεν με αφηναν να χαρω τπτ! Γιατι μερικες να εχουμε τοσο δυσκολη συλληψη κ μετα να ταλαιπωρουμαστε κ στην εγκυμοσυνη.Ακομη οταν μιλώ για την εγκυμοσυνη μου στεναχωριεμαι κ νιωθω κ γραφικη, οπως οι αντρες λενε για τον στρατο. Συγγνωμη προβατάκι αν καταχραστηκα το θεμα σου, απλα νιώθω πως νιωθεις. Σε φιλώ γλυκά κ να χαιδευεις την κοιλιτσα σου!

Καθόλου δεν καταχράστηκες το θέμα μου;) Είναι πολύ παρήγορο να νιώθεις ότι σε καταλαβαίνουν και ότι δεν είσαι τρελή (παρόλο που πλησιάζω προς τα κει...:rolleyes:)

Συμφωνώ ότι πρέπει να ακούς το σώμα σου. Χθες πήγα τουαλέτα και μετά μέχρι το διπλανό δωμάτιο και ενώ ήμουν απλώς όρθια για κανένα πεντάλεπτο ένιωσα στο σημείο της αποκόλλησης, όχι πόνο, κάτι σαν τραβηγματάκι, δυσφορία θα το έλεγα, και ξάπλωσα αμέσως. Το σώμα πάντα ξέρει καλύτερα. Νομίζω είναι ενδεικτικό του¨ότι χρειάζεται ξεκούραση το γεγονός ότι νιώθω άνετα στο κρεβάτι κι ας είμαι εδώ συνεχώς, εννοώ, μπορεί να βαριέμαι ώρες ώρες αλλά το σώμα μου δεν δυσανασχετεί, σαν να το ζητάει είναι. (Με εξαίρεση τη μέση μου που δεν της αρέσει καθόλου!)

Όσο για τις δυσκολίες, δυστυχώς όλοι έχουμε...μερτικό σε αυτές... Εμάς μας έτυχαν σε θέματα σύλληψης και εγκυμοσύνης. Αν το καλοσκεφτείς, είναι πιο ανώδυνες δυσκολίες από άλλες στη ζωή, αρκεί φυσικά να πάνε όλα καλά στο τέλος! Μακάρι να πάνε όλα καλά και τις ξεχνάμε, έτσι δεν είναι;;) Φαντάζομαι τη χαρά σου όταν γέννησες κι ήταν όλα μια χαρά!

Σήμερα πάω για την Β επιπέδου και όλο το βράδυ δεν κοιμήθηκα:oops:

Φοβάμαι και τη σκιά μου πλέον!!!:rolleyes:

Διαφημίσεις

Ρε κορίτσια, sorry που σας φορτώνομαι πάλι αλλά νιώθω ότι οι αντοχές μου εξαντλούνται:cry::cry::cry:

Θα αρχίσω με τα θετικά τα οποία είναι ότι όσα καταφέραμε να δούμε από τα μωράκια είναι καλά:D Αλλά είδαμε τα μισά γιατί δεν άλλαζαν θέση με τίποτα, μείναμε εκεί 4 ολόκληρες ώρες!!! Τί μπισκότα έφαγα, τί γλυκά, μπας και κουνηθούν λίγο, τίποτα! Οπότε θα ξαναπάμε τη Δευτέρα με την ελπίδα ότι η θέση τους θα είναι καλύτερη και θα δούμε και τα υπόλοιπα!

Το κακό είναι ότι από την ώρα του υπέρηχου έχω φοβερή αιμορραγία και πάλι:cry::cry::cry: Μου πίεζε την κοιλιά αρκετά και πονούσα και τώρα έχω πάλι πολύ αίμα:( Θα μου πείτε, σιγά το νέο, εδώ και δυο μήνες αυτή η δουλειά γίνεται αλλά δεν ξέρω, πάνω που πάει να ηρεμήσει η μήτρα, κάποιος ή κάτι την ταράζει και πάλι... Και αυτό που φοβάμαι είναι ότι δεν έχει σχέση με την αποκόλληση γιατί το σημείο εκείνο δεν με πονάει. Φοβάμαι ότι είναι πάλι αντίδραση της μήτρας και τρέμω για το πώς θα καταλήξει:cry:

Συγνώμη για την απαισιοδοξία σήμερα αλλά δεν αντέχω άλλο να βλέπω αυτό το αίμα, μου έχει γίνει εμμονή, δεν μπορώ να ηρεμήσω πια, τρέμω ειλικρινά και μόνο θέλω να κλαίω, φοβάμαι και πάλι να πάω στην τουαλέτα... Φοβάμαι, πόσες φορές να αντέξει τόση αιμορραγία η μήτρα;;; Συγνώμη κορίτσια αλλά σήμερα δεν είμαι καλά, ειλικρινά τρέμω πια, νομίζω ότι αρχίζω να χάνω τη μπάλα...

ηρεμησε,παρε βαθιες ανασες και σκεψου ΜΟΝΟ θετικα.δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο...χαλαρωσε...θα περασει και μετα θα πανε ολα καλα....

Ο,ΤΙ ΔΕ ΣΕ ΣΚΟΤΩΝΕΙ,ΣΕ ΚΑΝΕΙ ΠΙΟ ΔΥΝΑΤΟ...:cool:

TlqIp3.png

ηρεμησε,παρε βαθιες ανασες και σκεψου ΜΟΝΟ θετικα.δυστυχως δεν μπορεις να κανεις τιποτε αλλο...χαλαρωσε...θα περασει και μετα θα πανε ολα καλα....

Σ΄ευχαριστώ, το προσπαθώ, αλήθεια το προσπαθώ πολύ να μην με πάρει από κάτω... Είναι η τρίτη φορά τους τελευταίους μήνες που εκεί που πάει να σταματήσει το αίμα, ξανάρχεται ποτάμι. Νιώθω ότι αυτή τη φορά λυγίζω, ότι ψυχολογικά αρχίζω να τα παίζω, δεν με νοιάζει ούτε η κλεισούρα ούτε τίποτα, μόνο να πάνε όλα καλά...

Διαφημίσεις

Κοριτσάκι μου εδώ αγχωνόμαστε εμείς που διαβάζουμε όχι εσύ.

Λογικό είναι να σε παίρνει κι από κάτω καμιά φορά.

Άνθρωπος είσαι.

Υπομονή τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω. Όλα θα πάνε καλά!

Και εσένα blublu σε θυμάμαι τί άγχος πού είχες. Σχεδόν μαζί γεννήσαμε τα δίδυμα. Μέχρι και την τελευταία ώρα που σκεφτόσουν πού να γεννήσεις.

Πολλές ευχές προβατάκι. Να προστατεύει η Παναγίτσα τα νινάκια σου!

Κοριτσάκι μου εδώ αγχωνόμαστε εμείς που διαβάζουμε όχι εσύ.

Λογικό είναι να σε παίρνει κι από κάτω καμιά φορά.

Άνθρωπος είσαι.

Υπομονή τίποτα άλλο δεν έχω να σου πω. Όλα θα πάνε καλά!

Και εσένα blublu σε θυμάμαι τί άγχος πού είχες. Σχεδόν μαζί γεννήσαμε τα δίδυμα. Μέχρι και την τελευταία ώρα που σκεφτόσουν πού να γεννήσεις.

Πολλές ευχές προβατάκι. Να προστατεύει η Παναγίτσα τα νινάκια σου!

Σ΄ευχαριστώ για τις ευχές σου! Μακάρι να τα προστατεύει! Γιατί εμείς εδώ κάτω έχουμε περιορισμένες δυνατότητες!

Πάντως το αίμα δεν σταματάει. Κάθε φορά που πάω τουαλέτα αλλάζω σερβιετάκι:( Αύριο το πρωί νομίζω θα πάω από τον γιατρό μου.

Καλό μου προβατάκι κάτσε ακινητη οσο μπορεις! Μην σηκωνεσαι συνεχεια για να ελέγχεις. ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ αυριο πρωι πρωι κ πες του τα καθεκαστα. Πως εξηγει την αιμοραγία? Δεν μπορει να γινει κάτι για να περιοριστει? Πόσο σε νιωθω. Αν θελεις κάτι κ μπορω να βοηθησω ευχαριστως να το κανω.Σου ευχομαι να πανε όλα καλά. Ο Οσιος Εφραιμ κ η Παναγία να σε βοηθησουν,θα σε εχω στις προσευχες μου. Σε φιλώ!

No Doubt αλήθεαι αγχωνομουν μέχρι για το που θα γεννησω....με τοσα θεματα που ειχα! Ευτυχως όλα καλά κ το κεφάλαιο εγκυμοσυνη εκλεισε για μένα τώρα που έκαναν αιμοτολογικές οι μικρες μου, τις πρωτες μετα την γεννα για να δουμε για το CMV που μου ειχαν βρει. Ολα καλά ευτυχως!

Καλό μου προβατάκι κάτσε ακινητη οσο μπορεις! Μην σηκωνεσαι συνεχεια για να ελέγχεις. ΠΑΡΕ ΤΗΛ ΤΟΝ ΓΙΑΤΡΟ ΣΟΥ αυριο πρωι πρωι κ πες του τα καθεκαστα. Πως εξηγει την αιμοραγία? Δεν μπορει να γινει κάτι για να περιοριστει? Πόσο σε νιωθω. Αν θελεις κάτι κ μπορω να βοηθησω ευχαριστως να το κανω.Σου ευχομαι να πανε όλα καλά. Ο Οσιος Εφραιμ κ η Παναγία να σε βοηθησουν,θα σε εχω στις προσευχες μου. Σε φιλώ!

Καλή μου σ΄ευχαριστώ, πραγματικά τα λόγια σας μου δίνουν πολύ κουράγιο... Έχω απελπιστεί δεν ξέρω πια πώς να αντιμετωπίσω την κατάσταση. Πήρα τηλ τον γιατρό μου χθες βράδυ τελικά, δεν του άρεσε καθόλου η αιμορραγία και μου είπε ότι είναι σαφέστατα από τις πιέσεις του υπέρηχου... Θα με δει το μεσημέρι σήμερα. Του είπα ότι φοβάμαι να ξαναπάω για τη συνέχεια της Β επιπέδου τη Δευτέρα:oops::oops::oops:

Προβατάκι γλυκό!

Μεσα απο την καρδιά μου σου εύχομαι να πάνε όλα δεξίά! Κι εγω με διδυμα είμαι! Τις περισσότερες ώρες είμαι ξάπλα καναπέ μόνη μου!

Σκεφτομαι πως όλα θα πάνε καλά με τη βοήθεια του θεού κι αφού τα μωράκια σου μεγαλώνουν καλά και παίρνουν βάρος όλα θα πάνε καλά!!!!! Θα δεις!!!

Για τη συνέχεια της Β επιπέδου πες του γιατρού που στην κάνει να μην σε πιέζει...

Πάντως με την κλεισούρα μη στεναχωριέσαι γιατί και να μπορούσες να βγεις πλεον θα κουραζόσουνα πολύ ευκολα και θα τη ζηταγες απο μόνη σου... εγω χθες πήγα να παρω μερικά φανελάκια γιατι τα δικά μου μου ειναι σαν μπουστακια..αχααχαχα και μετα γυρισαμε κι σοριαστηκα στοο κρεβατι κ σηκώθηκα σημερα!

Ειναι πολύ το βαρος δυο παιδιων ασχετα αν ειναι ακομα μικρα..

Ολα θα πάνε δεξιά!!!!

Προβατάκι, εύχομαι να πάνε όλα καλά.

Πάρε ένα προσευχητάρι, βρες τον Παρακλήτικό κανόνα προς την Υπεραγία Θεοτόκο και προσευχήσου εκεί που ξαπλώνεις. Η Παναγιά θα δει την αγωνία σου και θα σε βοηθήσει!

μικρά ανθρωπάκια, απέραντη ευτυχία

Ρε συ προβατάκι...μηπως να μην πας την Δευτέρα για την συνέχεια?? Ας πας λίγο αργότερα μέχρι να ηραμήσεις. Ο γιατρός σου τι σου πρότινε να πας ή οχι? Ουφφφφ αγωνιούμε μαζί σου...!! Πότε πας για τον άλλο υπέρηχο???

Η αλήθεια είναι οτι στη β επιπέδου πιέζεται αρκετά η κοιλιά, πόσο μάλλον σε σένα που δεν μπορούσαν να τα πετύχουν στη σωστή θέση. Αν ήξεραν για το αίμα δεν έπρεπε να είναι πιο προσεκτικοί; δεν ξέρω αν μπορείς να αναβάλλεις το ραντεβού και αν πρέπει να το κάνεις, σου εύχομαι όμως να πάνε όλα καλά. Τα μωράκια σου έχουν αποδείξει οτι αντέχουν. Κουράγιο!

Η αιμοραγία σίγουρα σε αγχώνει, αλλά να σου πω για να μην τα βλέπεις όλα μαύρα, ότι και εγώ στην εγκυμοσύνη μου είχα αιμοραγίες, αλλά αιμοραγίες, του τύπου εγώ να ανεβαίνω τη σκάλα και ο άντρας μου να σφουγγαρίζει τα αίματα..... Και φόραγα και δεν ξέρω πόσες σερβιέτες. Και έλεγα πάει τα χάνω τα μωρά μου. Αλλά τα κατάφερα, και όλα πήγαν μια χαρά. Υπομονή και κουράγιο.

Είναι αφελής όποιος πιστεύει ότι θα πάει στον παράδεισο μιας θρησκείας και δεν θα διακινδυνεύσει να καταλήξει στην κόλαση μιας άλλης.

TbSdp2.png

προβατακι λογικο μου φαινετε μετα τη πιεση απο την εξεταση να εχεις αιμα,ισως ειναι κ παλιο αιμα που με τη πιεση βγηκε,φανταζομαι οτι ειπες σε αυτον που σου εκανε την εξεταση το προβλημα που εχεις με το αιμα,καλο θα ηταν να δωσεις λιγο ψρονο πριν το ξανακανεις,μερικες μερες,ρωτα κ το γιατρο σου,δε νομιζω να υπαρχει θεμα αμα την κανεις κ μετα απο 1εβδομαδα αφου ειδατε τα μισα

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...