Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

προβατακι απ οτι διαβαζω ολα φαινεται να πηγαινουν πια καλα!!! αντε λιγο ακομα υπομονη κ τσουπππππ....θα φανουν τ αντρακια σου!!!!!!!!!

πολλες πολλες ευχες....!!!!!!

dSYDp3.png

Διαφημίσεις

γεια σου προβατακι...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα...εσυ ξεκουραση οσο πιο πολυ μπορεις να μην ταραζεσε και στενχωριεσε για τιποτα και ΚΥΡΙΩΣ να μην κανεις τιποτα,στα λεω εγω που εμεινα εγκυος φυσιολογικα σε τριδυμα και ο γιατρος μου γκαριζε για μειωση γιατι ειναι πολυ επικινδυνο αλλα εγω δεν τον ακουσα το συζητησ με τον αντρα μου και ετσι τα κρατησαμε και τα 3με μεγαλη ευθυνη και αγχος...βεβαια δεν στα λεω να σε ταραξω αλλα και εγω τους 8μηνες ημουν σε ενα κρεβατι ποτε στο σπιτι μου ποτε στο νοσοκομειο.επαθα πολλες αποκολησεςι ανεβαζα πιεση ωστε γεννησα 2μηνες σχεδον νωριτερα αλλα εκανα 3υπεροχα υγιη πλασματακια......

υπομονη κοπελα μου και πολλες ευχες για μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

Θανούλης 10/3/2005

Σμαράγδα 19/8/2007

adhWm7.png Y6GDm7.png

Tzo, Marina, Pani σας ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σας, όλες κορίτσια! Maroulita χαίρομαι πολύ να ακούω ιστορίες που πήγαν τόσο καλά και καταλήγω ότι τελικά είναι όλα θέμα Θεού ή Τύχης ή Φύσης, ό,τι πιστεύει ο καθένας. Κάθε εγκυμοσύνη είναι από μόνη της ένα θαύμα είτε το μωράκι είναι ένα είτε δύο είτε τρία. Αν είναι τελικά γραφτό να γεννηθεί θα γεννηθεί ο κόσμος να χαλάσει. Ξέρω ότι ακούγεται κάπως μοιρολατρικό όπως το λέω αλλά μήπως η θεωρία των γιατρών, δηλαδή τα ποσοστά, πέφτουν πάντα μέσα;;; Πιστεϋω ότι μια νέα ζωή θέλει πάνω από όλα βοήθεια από...ψηλά, σε ό,τι κι αν πιστεύει κανείς!

νανσυ2 είπε:
υπομονη,να σκεφτεσε ποσο το θες να πανε ολα καλα κ ποσο εχεις προσπαθησει για να φτασεις μεχρι εδω.να σου θυμισω οτι εγω εμεινα στο κρεβατι για 7ολοκληρους μηνες!!!!!!

Εγω έμεινα 8,5! Κ όταν λένε ξαπλα....τελειως ξάπλα! Μονο στον γιατρο κ τουαλέτα,μπανιο εκανα καθε 3-4 μέρες! Αφου όταν γέννησα (πραγμα που δεν περιμενα ποτε να γινει με τα τόσα που τράβηξα), στις 37 κ 2 εβδ.παρακαλώ, δεν μπορουσα να κατεβω σκάλες, τα γονατα μου δεν με κρατουσαν!

Προβατάκι, ευχομαι να τα θυμάσαι όλα σαν ένα όνειρο, οπως θυμάμαι κ εγω τα δικά μου. Κατσε ξαπλα, μην κουνιέσαι ρουπι, ουτε πλευρο που λεει ο λόγος. Αξιζει αυτη η θυσια κ άλλες τόσες! Πολλά φιλάκια στα μικράκια σου...αντε να μαζευονται οι γαμπροι λέμε!!!!:D

maroulita29 είπε:
γεια σου προβατακι...ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να πανε ολα καλα...εσυ ξεκουραση οσο πιο πολυ μπορεις να μην ταραζεσε και στενχωριεσε για τιποτα και ΚΥΡΙΩΣ να μην κανεις τιποτα,στα λεω εγω που εμεινα εγκυος φυσιολογικα σε τριδυμα και ο γιατρος μου γκαριζε για μειωση γιατι ειναι πολυ επικινδυνο αλλα εγω δεν τον ακουσα το συζητησ με τον αντρα μου και ετσι τα κρατησαμε και τα 3με μεγαλη ευθυνη και αγχος...βεβαια δεν στα λεω να σε ταραξω αλλα και εγω τους 8μηνες ημουν σε ενα κρεβατι ποτε στο σπιτι μου ποτε στο νοσοκομειο.επαθα πολλες αποκολησεςι ανεβαζα πιεση ωστε γεννησα 2μηνες σχεδον νωριτερα αλλα εκανα 3υπεροχα υγιη πλασματακια......

υπομονη κοπελα μου και πολλες ευχες για μια υγιη και τελειομηνη εγκυμοσυνη

Μαρουλιτα.....εχεις 2 παιδια...επιασες 3διμα κ τωρα πας κ για 6ο???? Μπραβο κοπελα μου, εισαι άξια....ειλικρινα σε θαυμάζω! Εγω 2 έχω κ δεν μπορω να τα βγάλω πέρα! Καλά υπάρχει φυσιολογική συλληψη σε 3διμα!!!!Μπραβο κ πάλι!

Διαφημίσεις

BLUBLU είπε:
Εγω έμεινα 8,5! Κ όταν λένε ξαπλα....τελειως ξάπλα! Μονο στον γιατρο κ τουαλέτα,μπανιο εκανα καθε 3-4 μέρες! Αφου όταν γέννησα (πραγμα που δεν περιμενα ποτε να γινει με τα τόσα που τράβηξα), στις 37 κ 2 εβδ.παρακαλώ, δεν μπορουσα να κατεβω σκάλες, τα γονατα μου δεν με κρατουσαν!

Προβατάκι, ευχομαι να τα θυμάσαι όλα σαν ένα όνειρο, οπως θυμάμαι κ εγω τα δικά μου. Κατσε ξαπλα, μην κουνιέσαι ρουπι, ουτε πλευρο που λεει ο λόγος. Αξιζει αυτη η θυσια κ άλλες τόσες! Πολλά φιλάκια στα μικράκια σου...αντε να μαζευονται οι γαμπροι λέμε!!!!:D

Σ΄ευχαριστώ κοριτσάκι! Ειλικρινά σας θαυμάζω που μείνατε τόσο στο κρεβάτι και έχετε σώας τας φρένας!!!;) Εμένα σήμερα είναι η 6η μέρα και πρέπει να πω ότι χθες το βράδυ λύγισα:oops: Έχω και πολύ αίμα, δεν σταματάει το βλαμμένο, και απελπίστηκα περισσότερο:( Έβαλα τα κλάμματα, μου έφταιγαν όλα, τα σεντόνια, το κομοδίνο μου που ήθελα πάντα να το αλλάξω και τώρα δεν γίνεται:shock:, το λαπ τοπ μου που ξεφορτίζει μέσα σε μισή ώρα, τα βιβλία που τελειώνουν γρήγορα, οι τρίχες στα χέρια μου, τα νύχια των ποδιών μου που δεν μπορώ να κόψω! Πολύ γέλιο! (κλάμα εννοώ!) Ευτυχώς που ο άντρας μου καταλαβαίνει ή τουλάχιστον κάνει ότι καταλαβαίνει! Αλλά αμέσως μετά συνήλθα, θυμήθηκα όλες εσάς που μείνατε σε όλη την εγκυμοσύνη κι επίσης θυμήθηκα και χειρότερα πράγματα και επανήλθα. Ένιωσα και τυχερή που τουλάχιστον δεν είμαι στο νοσοκομείο όπως πριν, και που που θα πάει, κάποια στιγμή θα σηκωθώ. Αρκεί να πάνε όλα καλά, μόνο αυτό έχει σημασία, τίποτα μα τίποτα άλλο.

Προβατάκι λογικό είναι κάπου να λυγιζεις! Εγω ειχα αγκαλια το λάπτοπ κ χαιδευα την κοιλιτσα μου! Κ να που πέρασε ο καιρος κ δεν το πιστευω.Αν κ εγω βασανιστηκα πολυ στην εγκυμοσυνη τωρα την θυμάμαι γλυκα!

Να βλεπεις ταινιες, να μπαινεις στο παρεντς κ να μιλας. Καπου τοτε υπηρχε ένα θεμα που το ανοιξε μια κοπελα που ηταν συνεχεια κ αυτη στο κρεβατι. Ανοιξε ένα τετοιο θεμα, μπορει να μαζευτειτε πολλες κρεβατωμένες.Εγω τοτε έμπαινα στις διδυμοεγκυουλες...κ ημασταν ολες ανασκελα. Οποτε ειχε πλάκα, αφου στο τέλος γεννουσαμε μια μια!Αν δεν εμπαινε καποια λέγαμε...γεννησε σημερα!:lol::lol::lol:

προβατακι μου σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια κ φυσικα πολλε πολλες ευχες για να πανε ολα μα ολα υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

προβατακι καλησπερα κ απο μενα,το πρωτο που θελω να μαοαινω για σενα ειναι οτι εισαι καλα,παρα το αιμα που εχεις,το δευτερο ηψυχολογια σου,λογικο να εχεις στιγμες που τα νευρα σου ειναι κροσια,ολα σου φταινε,δεν αντεχεις τη ξαπλα,για αυτο θα σου θυμισω λιγο τη δικη μου εγκυμοσυνη κ οταν αισθανεσε ετσι θα λες στον εαυτο σου οτι εισαι τυχερη που προχωραει η εγκυμοσυνη σου καλα κ το μονο που πρεπει να σε νοιαζει ειναι αυτο,ολα τα αλλα ειναι γκρινια(που τη δεχομαι ετσι)οπως σου εχω ξαναπει εγω ημουν στα ορια της καταθλιψης,ξαπλωμενη στο κρεβατι μου,κοιτωντας εξω απο τη μπαλκονοπορτα,δε διαβαζα,δε κοιτουσα τηλ.,δεν ειχα ορεξη να φαω,δεν ηθελα φως,ειχα προβληματα,αιμορραγιες,αποκολλησεις,υπερθυροειδισμο,ενεσεις,ταχυπαλμιες,νοσοκομεια

κ δε συμμαζευετε,κ το χειροτερο....ολα ηταν ρευστα,η εγκυμοσυνη συνεχεια υψηλου κινδυνου,συνεχεια με το φοβο,να φοβαμαι να παω τουαλετα,να πηγαινω κ να με ρωτανε,ολα καλα,να μου εχει γινει εμμονη ιδεα......θες να συνεχισω?......οταν τελικα γεννησα να μη μπορω να συνελθω,να μεινω ορθια,αιματοκριτης 23,να λαχανιαζω,να μη μπορω να παω στην εντατικη να δω τα παιδια μου διασωληνωμενα....να συνεχισω?....για αυτο σου λεω,ηρεμησε,χαλαρωσε,απολαυσε την εγκυμοσυνη σου οσο μπορεις γιατι αυτο το θαυμα που συμβαινει τωρα στη ζωη σου δε θα το ξαναζησεις...φιλια...καληνυχτα

Διαφημίσεις

προβατακι εύχομαι να πάνε όλα καλά . Στο πατρικό μου πριν αρκετα χρονια μια κοπέλα είχε μεινει εγκυος σε τριδυμα . οπως εχει αναφερθεί και παραπάνω είχε και εκεινη αρκετα προβλήματα και ο γιατρος της της ειχε πει για μειωση .Εκεινη δεν μπορούσε να ¨"διαλεξει " και τελικά γεννησε και τα τρια απλά το ένα ειχε απο το στριμωγμα ένα θεμα με το ποδαρακι του αλλά με επεμβαση όλα καλά . Ειναι σιγουρα η πιο δύσκολη αποφαση ότι και αν επιλεξει κανείς .

jHgFp3.png

προβατάκι είπε:
Σ΄ευχαριστώ κοριτσάκι! Ειλικρινά σας θαυμάζω που μείνατε τόσο στο κρεβάτι και έχετε σώας τας φρένας!!!;) Εμένα σήμερα είναι η 6η μέρα και πρέπει να πω ότι χθες το βράδυ λύγισα:oops: Έχω και πολύ αίμα, δεν σταματάει το βλαμμένο, και απελπίστηκα περισσότερο:( Έβαλα τα κλάμματα, μου έφταιγαν όλα, τα σεντόνια, το κομοδίνο μου που ήθελα πάντα να το αλλάξω και τώρα δεν γίνεται:shock:, το λαπ τοπ μου που ξεφορτίζει μέσα σε μισή ώρα, τα βιβλία που τελειώνουν γρήγορα, οι τρίχες στα χέρια μου, τα νύχια των ποδιών μου που δεν μπορώ να κόψω! Πολύ γέλιο! (κλάμα εννοώ!) Ευτυχώς που ο άντρας μου καταλαβαίνει ή τουλάχιστον κάνει ότι καταλαβαίνει! Αλλά αμέσως μετά συνήλθα, θυμήθηκα όλες εσάς που μείνατε σε όλη την εγκυμοσύνη κι επίσης θυμήθηκα και χειρότερα πράγματα και επανήλθα. Ένιωσα και τυχερή που τουλάχιστον δεν είμαι στο νοσοκομείο όπως πριν, και που που θα πάει, κάποια στιγμή θα σηκωθώ. Αρκεί να πάνε όλα καλά, μόνο αυτό έχει σημασία, τίποτα μα τίποτα άλλο.

Να 'μαι και γω στο 2ο τρίμηνο!

Να προσθέσω μερικά πράγματα στη λίστα? όχι μόνο τρίχες στα χέρια, αλλά και στον αφαλό, για να μην πω για την αποτρίχωση στο μπικίνι (που δεν το βλέπω πια!), τη μύτη μου που ματώνει, τα ούλα μου, το δέρμα μου που έχει πάθει ξηρασία, τα μαλλιά μου που σε λίγο θα φτάνουν στη μέση μου και που καθε φορά που κλείνω ραντεβού στο κομμωτήριο παθαίνω αποκόλληση και το αναβάλω, η μαμά μου που δεν μπορεί να μάθει που είναι η θέση κάθε πράγματος και δεν βρίσκουμε τίποτα, τα ρούχα μου που δεν μου κάνουν και δεν μπορώ να βγω στα μαγαζιά... Εχω κι άλλα, αλλά μάλλον να σταματήσω:lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά όλα θα πάνε καλά, σιγά να μην το βάλουμε κάτω!

xp3Xp3.png

ΑΝΝΑ4 είπε:
προβατακι μου σου στελνω ολη την θετικη μου ενεργεια κ φυσικα πολλε πολλες ευχες για να πανε ολα μα ολα υπεροχα!!!!!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα!!!!

Ευχαριστώ Άννα μου! Αλήθεια μου δίνουν θάρρος οι ευχές σας και η θετική ενέργεια;)

νανσυ2 είπε:
κ δε συμμαζευετε,κ το χειροτερο....ολα ηταν ρευστα,η εγκυμοσυνη συνεχεια υψηλου κινδυνου,συνεχεια με το φοβο,να φοβαμαι να παω τουαλετα,να πηγαινω κ να με ρωτανε,ολα καλα,να μου εχει γινει εμμονη ιδεα......θες να συνεχισω?......οταν τελικα γεννησα να μη μπορω να συνελθω,να μεινω ορθια,αιματοκριτης 23,να λαχανιαζω,να μη μπορω να παω στην εντατικη να δω τα παιδια μου διασωληνωμενα....να συνεχισω?....για αυτο σου λεω,ηρεμησε,χαλαρωσε,απολαυσε την εγκυμοσυνη σου οσο μπορεις γιατι αυτο το θαυμα που συμβαινει τωρα στη ζωη σου δε θα το ξαναζησεις...φιλια...καληνυχτα

Αχ, Νάνσυ!!! Τί να πω για σένα;;; Το μόνο που μου δίνει θάρρος είναι πως ό,τι κι αν έγινε, είσαι καλά τώρα και εσύ και τα μικρά σου! Ελπίζω και για μας το τέλος να είναι καλό!

Προς το παρόν, και αυτό είναι που με αγχώνει, είναι και για μένα όλα ρευστά... Έχω τους πόνους και τις συσπάσεις της μείωσης (που νιώθω ωστόσο να είναι λιγότερες πια) και στο καπάκι, από τις συσπάσεις πονάει κι η αποκόλληση και να το αίμα από την αρχή:( Κι εγώ πάω στην τουαλέτα με τρελό φόβο κάθε φορά, έχω μυωπία και τώρα που είμαι ξάπλα δεν φοράω τους φακούς μου και αποφάσισα να πηγαίνω και στην τουαλέτα και χωρίς γυαλιά για να μην βλέπω τίποτα:oops::oops::oops: Το χειρότερο είναι ότι όλοι με περιμένουν απέξω και με ρωτάνε και μένα τί έγινε και τί έγινε. Ο άντρας μου μάλιστα θέλει και ακριβή ποσότητα αίματος για να... συγκρίνει... Ούτε ο γιατρός τέτοια λεπτομέρεια. Συν όλα αυτά και με τον κίνδυνο ότι επαναλαμβάνομαι, έχω και τον φόβο του τραχηλου που έτσι και πεί να κοντύνει, δεν μπορούμε να κάνουμε ούτε έκτακτη περίδεση μιας κι έχω συνεχώς αίμα...:(:(:( Δεν ξέρω από πού θα μου ρθει και ώρες ώρες πανικοβάλλομαι...

Αλλά ας πάνε όλα καλά τελικά και δεν με νοιάζει καθόλου:D

Πάντως έχεις δίκαιο ότι πρέπει να απολαύσω την εγκυμοσύνη. Κι εγώ το σκέφτομαι. Πρώτη φορά το ζω! Πρέπει να επικεντρωθώ σε αυτό:cool:

Διαφημίσεις

yesiamtroubled είπε:
Να 'μαι και γω στο 2ο τρίμηνο!

Να προσθέσω μερικά πράγματα στη λίστα? όχι μόνο τρίχες στα χέρια, αλλά και στον αφαλό, για να μην πω για την αποτρίχωση στο μπικίνι (που δεν το βλέπω πια!), τη μύτη μου που ματώνει, τα ούλα μου, το δέρμα μου που έχει πάθει ξηρασία, τα μαλλιά μου που σε λίγο θα φτάνουν στη μέση μου και που καθε φορά που κλείνω ραντεβού στο κομμωτήριο παθαίνω αποκόλληση και το αναβάλω, η μαμά μου που δεν μπορεί να μάθει που είναι η θέση κάθε πράγματος και δεν βρίσκουμε τίποτα, τα ρούχα μου που δεν μου κάνουν και δεν μπορώ να βγω στα μαγαζιά... Εχω κι άλλα, αλλά μάλλον να σταματήσω:lol::lol::lol::lol::lol:

Αλλά όλα θα πάνε καλά, σιγά να μην το βάλουμε κάτω!

Καλωσήρθες κοριτσάκι μου!!!:D

Αυτό με το κομμωτήριο έχει πολύ πλάκα! Εγώ νιώθω ήδη Ραπουνζέλ κλεισμένη στον πύργο!!! Βοηθάει και η ακινησία βλέπεις;) Ευτυχώς που από λιπαρά έγιναν ξηρά κι έτσι δεν χρειάζομαι λούσιμο κάθε μέρα γιατί δεν θα το άντεχα! Επίσης ρούχα δεν έχω να φορέσω. Πριν αρχίσουν οι φοβεροί εμετοί στο πρώτο τρίμηνο, ευτυχώς είχα προλάβει να πάρω στρωτές μπότες γιατί όλα μου τα παπούτσια, μα όλα, είναι τακούνια δεκάποντα. Κι ένα τζιν εγκυμοσύνης από το Ζαρα. Μετά άρχισαν οι εμετοί και και δεν μπορούσα πραγματικά να ξεμυτίσω οπότε τα ρούχα έμειναν. Μόλις μπήκα 14η βδομάδα και συνήλθα άρχισε το πρόβλημα της μείωσης κι έμεινα μέσα οπότε πάλι τίποτα από ρούχα και τώρα έμεινα στο κρεβάτι μια και καλή οπότε δεν τα χρειάζομαι κι όλας εδώ που τα λέμε:cool: Όλο με πυτζάμα και φανελάκια είμαι. Το μόνο που σκέφτομαι είναι ότι καλοκαιριάζει και θα αρχίσουμε να φοράμε καλοκαιρινά παπούτσια και πώς θα πάω στο γιατρό με το δεκάποντο ανοιχτό πεδιλάκι μου:lol::lol::lol: Μάλλον εκεί θα χρησιμοποιήσω τις σαγιονάρες της θάλασσας!!! Θα είμαι μια πολύ κομψή κυρία αν σκεφτείς ότι δεν φτάνω και τα νύχια των ποδιών μου πλέον:lol::lol::lol::lol: Χαχαχαχαχα, πολύ αστεία μου φάνηκε τώρα η εικόνα αυτή:lol:

...προβατακι μου γλυκο,και ανησυχο,μολις διαβασα τωρα την ιστορια σου,τον γολγοθα που ζεις αυτες τις μερες....σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,ολα να σου πανε καλα,να εχεις οσο μπορεις,φυσικα,θετικη ενεργεια,να κανεις καλες σκεψεις,και να ονειρευεσαι συνεχεια,τα ζουζουνακια σου,να κοιμουνται ησυχα στην κουνια τους,και εσυ να καθεσαι ,να τα χαζευεις απο πανω.....και να μουρμουρας γλυκα, "ααχ..αχ..αχ...τι εχω τραβηξει για να σας γεννησω!!!...."..

..ετσι...τετοιες σκεψεις να κανεις!....

..θα περασουν οι μερες...οι μηνες που πρεπει να περασουν και συντομα,θα βρεθεις στην αιθουσα τοκετων,περιμενοντας με αγωνια να δεις τα γλυκα μουτρακια τους,να σου χαμογελανε....και να κλαινε...γιατι πεινανε......και εσυ να λαμπεις απο ευτυχια...που βγηκες επιτελους νικητρια απο αυτη την περιπετεια!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,κοπελαρα μου!!!!....

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

michel είπε:
...προβατακι μου γλυκο,και ανησυχο,μολις διαβασα τωρα την ιστορια σου,τον γολγοθα που ζεις αυτες τις μερες....σου ευχομαι μεσα απο την καρδια μου,ολα να σου πανε καλα,να εχεις οσο μπορεις,φυσικα,θετικη ενεργεια,να κανεις καλες σκεψεις,και να ονειρευεσαι συνεχεια,τα ζουζουνακια σου,να κοιμουνται ησυχα στην κουνια τους,και εσυ να καθεσαι ,να τα χαζευεις απο πανω.....και να μουρμουρας γλυκα, "ααχ..αχ..αχ...τι εχω τραβηξει για να σας γεννησω!!!...."..

..ετσι...τετοιες σκεψεις να κανεις!....

..θα περασουν οι μερες...οι μηνες που πρεπει να περασουν και συντομα,θα βρεθεις στην αιθουσα τοκετων,περιμενοντας με αγωνια να δεις τα γλυκα μουτρακια τους,να σου χαμογελανε....και να κλαινε...γιατι πεινανε......και εσυ να λαμπεις απο ευτυχια...που βγηκες επιτελους νικητρια απο αυτη την περιπετεια!!!!!!!

ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ,κοπελαρα μου!!!!....

Michel μου έχει διπλή αξία το μήνυμά σου αυτή την εποχή που περνάς δύσκολα. Να ξέρεις ότι παίρνω δύναμη από τη δύναμή σου και προσπαθώ να σκέφτομαι αυτό που σου γράφω κι εσένα: καμιά φορά δεν έχουμε άλλη επιλογή από το να ακολουθούμε το ποτάμι, μέχρι που η ορμή μας θα είναι τόσο μεγάλη που κανείς δεν θα μας σταματάει! (δεν θυμάμαι πού το διάβασα:oops:)

Σ΄ευχαριστώ πολύ για τις ευχές σου! Εύχομαι κι εγώ να χεις αυτό που επιθυμείς πολύ πιο σύντομα από ό,τι περιμένεις! Εύχομαι μέσα από την ψυχή μου όλη αυτή η θετική ενέργεια που ανταλλάσουμε όλες εδώ μέσα να πιάνει τόπο για όλες μας;)

Και στο τέλος να λέμε τέλος καλό, όλα καλά!

...μακαρι,παναγιτσα μου,να εισακουστουν οι προσευχες μας.....και να μην υποφερουμε αλλο....

..........να μεινεις ξαπλα,σε παρακαλω,το ξερω ειναι σπαστικο,εγω ειχα μεινει σχεδον ξαπλα,για λιγο διαστημα,και ποναγε η μεση μου,συνεχεια,αλλα μπροστα στο καλο που θα σου κανει η ξαπλα....ξεχνας τα παντα!....αφου εισαι τοσο τυχερη,που εχεις τη μαμα σου και τον ανδρα σου κοντα,και βοηθανε...εκμεταλευσου το αυτο......ειναι ωραια να τα εχεις ολα στο κρεβατι...να σε σερβιρουν...να σου κανουν ολα τα κεφια....εεε???.....εχεις και τον υπολογιστη κοντα....εχεις εμας που ο'τι ωρα θες,ολο και καποια ειναι μεσα,και εχει ορεξη για μπλα-μπλα.....τι αλλο μας εμεινε?....να πανε ολα καλα,και να παρεις χαρα και παλι,στην επομενη επισκεψη σου στο ιατρο!!!....αυτααα!!!!

.....αντε..φιλακια στα μαγουλακια,και στην φουσκωμενη κοιλιτσα σου!!!!

(να σου πω μια ιδεεα....μολις γυρισεις απο το ιατρο,την επομενη φορα,κανονησε καμια κοπελα -μανικιουριστα-να ερθει να σου τα φτιαξει ολα...ετσι ,για να ανεβει λιγο η διαθεση σου...να ξεχαστεις,και να νιωσεις ομορφη και παλι!...θα δεις...κανει θαυματα αυτα!!! πιστεψε με!!

Τα ωραιότερα πράγματα στη ζωή είναι ή ανήθικα, ή παράνομα ή παχαίνουν.

Παράθεση
[quote name=michel;1974473..........να μεινεις ξαπλα' date='σε παρακαλω,το ξερω ειναι σπαστικο,εγω ειχα μεινει σχεδον ξαπλα,για λιγο διαστημα,και ποναγε η μεση μου,συνεχεια,αλλα μπροστα στο καλο που θα σου κανει η ξαπλα....ξεχνας τα παντα!....αφου εισαι τοσο τυχερη,που εχεις τη μαμα σου και τον ανδρα σου κοντα,και βοηθανε...εκμεταλευσου το αυτο......ειναι ωραια να τα εχεις ολα στο κρεβατι...να σε σερβιρουν...να σου κανουν ολα τα κεφια....εεε???.....εχεις και τον υπολογιστη κοντα....εχεις εμας που ο'τι ωρα θες,ολο και καποια ειναι μεσα,και εχει ορεξη για μπλα-μπλα.....τι αλλο μας εμεινε?....να πανε ολα καλα,και να παρεις χαρα και παλι,στην επομενη επισκεψη σου στο ιατρο!!!....αυτααα!!!!

.....αντε..φιλακια στα μαγουλακια,και στην φουσκωμενη κοιλιτσα σου!!!!

(να σου πω μια ιδεεα....μολις γυρισεις απο το ιατρο,την επομενη φορα,κανονησε καμια κοπελα -μανικιουριστα-να ερθει να σου τα φτιαξει ολα...ετσι ,για να ανεβει λιγο η διαθεση σου...να ξεχαστεις,και να νιωσεις ομορφη και παλι!...θα δεις...κανει θαυματα αυτα!!! πιστεψε με!![/quote]

τι αλλο να πω,συμφωνω κ γω σε ολα!ειναι μια δυσκολη περιοδο,με προβληματα,οχι μονο οτι δε φτανεις τα νυχια των ποδιων σου,με χαρα γιατι μεσα σου μεγαλωνουν 2 ψυχουλες,κ ολο αυτο με το περιτυλιγμα του φοβου κ της αγωνιας καθημερινα!ποσο σε καταλαβαινω.....ξερεις κατι.....θα παρουμε για παραδειγμα εμενα,που μετα απο τοσα που περασα,εχω τωρα τα παιδακια μου κ ολα καλα,ετσι κ συ,θα περασεις τωρα δυσκολα,αλλα στο τελος θα ερθει η δικαιωση......οκ?καληνυχτα,φιλια...

Μόλις έτυχε να διαβάσω το θέμα σου. Εγώ δεν είχα παρόμοια ιστορία (δλδ πολύδημη με εξωσωματική κ.λ.π) αλλά πριν την κορούλα μου είχα 2 αποβολές. Η πρώτη ήταν παλλίδρομη στην 8η εβδομάδα και η δεύτερη έσπασαν τα νερά στην 25η εβδομάδα με αποτέλεσμα πρόωρο τοκετό χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Τεσπα. Στα λέω αυτά για να καταλήξω πως στην εγκυμοσύνη της μικρής μου από την πρώτη μέρα που το έμαθα ήμουν στο ξάπλα. Η μετακινήσεις που έκανα ήταν από το κρεβάτι στον καναπέ και τούμπαλιν και μέχρι την τουαλέτα.

Καταλαβαίνω απόλυτα τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα... Παρ' όλα αυτά κατά ένα περίεργο τρόπο η εγκυμοσύνη πέρασε πολύ γρήγορα. Άκουγα και εγώ για το ατελειώτο που έχουν οι μέρες και όταν το βίωσα δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το λένε. Μου έλειψε πολύ που δεν έζησα την εγκυμοσύνη μου φυσιολογικά αλλά δεν πειράζει, έχω πάρει την ανταμοιβή μου.

Ξεκουράσου όσο μπορείς. Μετά θα έχεις πολύ τρέξιμο, ειδικά με τα δίδυμα.

Παρ' όλη την δύσκολη κατάσταση προσπάθησε να το απολαύσεις. Βίωσε την εγκυμοσύνη σου στο κάθε της δευτερόλεπτο. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή η φάση τελείωσε πολύ γρήγορα.

Μην στεναχωριέσαι για κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα και που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γίνει ποτέ. Όπως επίσης μην στεναχωριέσαι όταν σε κάποιες στιγμές ίσως συμπεριφερθείς απότομα στους δικούς σου ανθρώπους. Στην κατάσταση σου δικαιολογείσαι απόλυτα και εκείνοι το γνωρίζουν.

Σου εύχομαι τα καλύτερα για όλους. Καλή συνέχεια!

Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Τα θετικά είναι ότι ο τράχηλος μένει κλειστός και τα μωράκια μου μεγαλώνουν κανονικά:D

Το αρνητικό είναι ότι η αποκόλληση παραμένει ίδια και απαράλλαχτη:(

Παρά την ξάπλα καθόλου δεν μίκρυνε:mad: Αλλά αυτή τη φορά μου είπε να μην μείνω εντελώς ξάπλα, να κουνιέμαι λιγάκι μέσα στο σπίτι:confused: Όχι δουλειές κτλ απλώς να κάνω και καμιά βόλτα στο σπίτι. Πόσο καιρό θέλουν να κλείσουν αυτές οι αποκολλήσεις;;;:evil::evil::evil:

margiota είπε:
Μόλις έτυχε να διαβάσω το θέμα σου. Εγώ δεν είχα παρόμοια ιστορία (δλδ πολύδημη με εξωσωματική κ.λ.π) αλλά πριν την κορούλα μου είχα 2 αποβολές. Η πρώτη ήταν παλλίδρομη στην 8η εβδομάδα και η δεύτερη έσπασαν τα νερά στην 25η εβδομάδα με αποτέλεσμα πρόωρο τοκετό χωρίς ευτυχή κατάληξη.

Τεσπα. Στα λέω αυτά για να καταλήξω πως στην εγκυμοσύνη της μικρής μου από την πρώτη μέρα που το έμαθα ήμουν στο ξάπλα. Η μετακινήσεις που έκανα ήταν από το κρεβάτι στον καναπέ και τούμπαλιν και μέχρι την τουαλέτα.

Καταλαβαίνω απόλυτα τα ψυχολογικά σκαμπανεβάσματα... Παρ' όλα αυτά κατά ένα περίεργο τρόπο η εγκυμοσύνη πέρασε πολύ γρήγορα. Άκουγα και εγώ για το ατελειώτο που έχουν οι μέρες και όταν το βίωσα δεν μπορούσα να καταλάβω γιατί το λένε. Μου έλειψε πολύ που δεν έζησα την εγκυμοσύνη μου φυσιολογικά αλλά δεν πειράζει, έχω πάρει την ανταμοιβή μου.

Ξεκουράσου όσο μπορείς. Μετά θα έχεις πολύ τρέξιμο, ειδικά με τα δίδυμα.

Παρ' όλη την δύσκολη κατάσταση προσπάθησε να το απολαύσεις. Βίωσε την εγκυμοσύνη σου στο κάθε της δευτερόλεπτο. Προσωπικά θεωρώ ότι αυτή η φάση τελείωσε πολύ γρήγορα.

Μην στεναχωριέσαι για κάτι που δεν έχει γίνει ακόμα και που υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην γίνει ποτέ. Όπως επίσης μην στεναχωριέσαι όταν σε κάποιες στιγμές ίσως συμπεριφερθείς απότομα στους δικούς σου ανθρώπους. Στην κατάσταση σου δικαιολογείσαι απόλυτα και εκείνοι το γνωρίζουν.

Σου εύχομαι τα καλύτερα για όλους. Καλή συνέχεια!

Λυπάμαι για αυτά που πέρασες:( Είχα κι εγώ μια αποβολή στην 5η εβδομάδα αλλά δεν μπορώ να διανοηθώ καν τον πόνο στην 25η όταν πιστεύεις πια ότι όλα πάνε καλά και πλησιάζεις στο τέλος...:(

Ευτυχώς τώρα έχεις την κορούλα σου! Έχεις δίκαιο, δεν πρέπει να σκέφτομαι τί μπορεί να συμβεί αλλά μόνο το τί συμβαίνει τώρα. Προσπαθώ αλήθεια! Δεν το καταφέρνω πάντα αλλά το προσπαθώ;)

προβατάκι είπε:
Καλημέρα κορίτσια! Μόλις γύρισα από τον γιατρό. Τα θετικά είναι ότι ο τράχηλος μένει κλειστός και τα μωράκια μου μεγαλώνουν κανονικά:D

Το αρνητικό είναι ότι η αποκόλληση παραμένει ίδια και απαράλλαχτη:(

Παρά την ξάπλα καθόλου δεν μίκρυνε:mad: Αλλά αυτή τη φορά μου είπε να μην μείνω εντελώς ξάπλα, να κουνιέμαι λιγάκι μέσα στο σπίτι:confused: Όχι δουλειές κτλ απλώς να κάνω και καμιά βόλτα στο σπίτι. Πόσο καιρό θέλουν να κλείσουν αυτές οι αποκολλήσεις;;;:evil::evil::evil:

τα θετικα ειναι πολυ θετικα,μπραβο,ολα καλα ας πουμε....τωρα για την αποκολληση,τι να πω,θελει 15μερες περιπου αλλα εξαρταται...οσο για τη ξαπλα,εγω θα σου ελεγα να μη ξεθαρευεις,μη σηκωνεσε,απο καναπε σε κρεβατι

Nαι ρε προβατάκι...μείνε ξάπλα!!! Φύλαγε τα ρούχα σου να χεις τα μισά:cool:!

Τέλεια τα νέα σου..άντε πέρασε μια βδομαδούλα ακόμα...Να χαιδέυεις την κοιλίτσα σου για να δίνεις δύναμη στα προβατάκια σου..:lol:

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...