Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΠΙΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΙΩΣΗ ΚΑΙ ΑΙΜΟΡΡΑΓΙΑ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια! Ελπίζω να είστε όλες σας καλά! Η δική μου κατάσταση συνεχίζει τα ίδια, ουσιαστικά δεν έχω νέα... Νόμιζα ότι πήγαινα λίγο καλύτερα΄αυτές τις μέρες, είχα μόνο καφέ και μάλιστα λίγο μέχρι σήμερα που ξαφνικά επέστρεψε το αίμα και μάλιστα πολύ:(:(:( Έχω παρατηρήσει πλέον ότι έρχεται όταν πονάω, δεν καταλαβαίνω συσπάσεις αλλά νιώθω έντονο πόνο στην κοιλιά και μετά από λίγο βλέπω αίμα:( Αχ πότε θα ηρεμήσει αυτή η κατάσταση; Το κακό είναι ότι κάθε φορά αναρωτιέμαι μήπως έκανα κάτι εγώ και το προκάλεσα...

Την Τετάρτη και πάλι στον γιατρό...

προβατακι μου ευχομαι ολα να πανε τελεια!

εσυ κοιτα να ξεκουραζεσαι οσο μπορεις,τα μικρουλια σου καθε μερα αποδεικνυουν ποσο δυνατα παιδακια ειναι!να δεις που θα ειστε και οι τρεις ενταξει!

σε φιλω και σου ευχομαι τα καλυτερα!

tt1108c2.aspx

αμαν αυτα τα μην. σου,στην αρχη ειναι πιο καλαρα κ μετα....εχω πολυ αιμα,ποναω,συσπασεις...θα γεννησω κ γω μαζι σου!σου ειπα να μην κινεισαι πολυ,ξαπλα,ετσι δε θα λες οτι εσυ τα προκαλεις,το καλο ειναι οτι τα μωρακια σου μεγαλωνουν,τα υπολοιπα απλα μας στεναχωρουν κ μας ανγχωνουν,φιλια

Νάνσυ με έκανες και γέλασα, έχεις δίκαιο αλλά πραγματικά νομίζω ότι βρίσκομαι σε ρόλερ κόστερ!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και τελικά χθες έπαθα αποκόλληση. Φαίνεται πεντακάθαρα στον υπέρηχο ότι σε ένα σημείο ο σάκος έχει ξεκολλήσει λίγο από την μήτρα και γι αυτό το ξαφνικό και πολύ αίμα από χθες.

Αυτή τη φορά δεν τα ρίξαμε στην μείωση μιας και φαίνεται υπερηχογραφικά. Μου είπε εντελώς ξάπλα τώρα και μου έδωσε αρκετή προγεστερόνη. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση υπάρχει κάτι να κάνω για να βοηθήσω τον εαυτό μου, εννοώ, ότι υπάρχει έστω μια λύση, η ξάπλα και τα χάπια. Είπα στον γιατρό ότι δεν έκανα κάτι κουλό ή βαρύ, ούτε περπάτησα ούτε έκανα δουλειές, αλλά μου είπε ότι δεν έχει σημασία.

Ελπίζω να περάσει! Από ό,τι ξέρω οι αποκολλήσεις είναι δυστυχώς πολύ κοινές.

Διαφημίσεις

Νάνσυ με έκανες και γέλασα, έχεις δίκαιο αλλά πραγματικά νομίζω ότι βρίσκομαι σε ρόλερ κόστερ!

Μόλις γύρισα από τον γιατρό και τελικά χθες έπαθα αποκόλληση. Φαίνεται πεντακάθαρα στον υπέρηχο ότι σε ένα σημείο ο σάκος έχει ξεκολλήσει λίγο από την μήτρα και γι αυτό το ξαφνικό και πολύ αίμα από χθες.

Αυτή τη φορά δεν τα ρίξαμε στην μείωση μιας και φαίνεται υπερηχογραφικά. Μου είπε εντελώς ξάπλα τώρα και μου έδωσε αρκετή προγεστερόνη. Τουλάχιστον σε αυτή τη φάση υπάρχει κάτι να κάνω για να βοηθήσω τον εαυτό μου, εννοώ, ότι υπάρχει έστω μια λύση, η ξάπλα και τα χάπια. Είπα στον γιατρό ότι δεν έκανα κάτι κουλό ή βαρύ, ούτε περπάτησα ούτε έκανα δουλειές, αλλά μου είπε ότι δεν έχει σημασία.

Ελπίζω να περάσει! Από ό,τι ξέρω οι αποκολλήσεις είναι δυστυχώς πολύ κοινές.

καλα οι αποκολλησεις ειναι τοσο κοινες κ τοσο ευκολες να τις παθεις που δεν ξερεις απο τι να προφυλαχθεις!!

οποτε τα χαπακια σου,ξαπλα,κ λιγο ξαπλα κ μην φοβασαι ολα θα πανε καλα!!!!!!!!!!

φιλακια πολλα!!!:P

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

προβατακι

ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να σου πανε ολα καλα μην κουνηθεις το επαθε και μια φιλη μου και στις δυο τις εγκυμοσυνες και τα μωρακια της ειναι μαι χαρα.Ο Θεος μαζι σου

NDMNp3.png5oZhp3.png

χαιρομαι που μπηκα κ ειδα το μην. σου,οχι δεν ειμαι ηλιθια,αλλα τουλαχιστον τωρα ξερουμε την αιτια του αιματος,ειναι πολυ σημαντικο αυτο.λοιπον τωρα χαπακωσου κ ξαπλα,α κ μην εισαι με ενα χαρτι διπλα σου για να ελεγχεις τι γινετε κατω,ξερεις μη το αναλυσω τελειως,μη κουνιεσε καθολου,οκ?φιλια

Προβατάκι η κουμπάρα μου είχε πάθει αποκόλληση στο δεύτερο παιδάκι της στον πέμπτο μήνα και φυσικά χρειάστηκε να μείνει στο κρεβάτι αλλά όλα πήγαν τέλεια και έχει έναν κούκλο γιο!!

Η αποκόλληση είναι πάρα πολύ συνηθισμένη.

Κάτσε στο κρεβάτι και κάνε ριλάξ... σκέψου ότι αυτό σε λίγους μήνες θα είναι πολυτέλεια με δύο μωρά!!!:wink:

Φιλάκια!

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Σήμερα ήταν η πρώτη ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι και ομολογώ ότι πέρασε λίιιγο πιο εύκολα από ό,τι περίμενα. Εύκολο βέβαια να μιλάω για μία μέρα!!!:cool: Να δούμε τι θα λέω από αύριο!

Διαφημίσεις

Προβατάκι μόλις τώρα διάβασα τι σου συμβαίνει κ θέλω να σου πω κ εγώ με τη σειρά μου κουράγιο! Είναι πολύ δύσκολο να είσαι καθηλωμένη, αλλά τα μωράκια σου έχουν διάθεση για ζωή όπως φαίνεται, δεν το βάζουν κάτω με τίποτα! Και η μαμά μου είχε μεγάλη αποκόλληση στον 5ο κ γενικά πέρασε δύσκολη εγκυμοσύνη με αίμα κ συνεχώς στο κρεβάτι.. αλλά έβγαλε ένα καταπληκτικό, φοβερό παιδί! εμένα! :lol::lol::lol: Τώρα μου τα λέει κ γελάμε!!! Κουράγιο!! ;):D Θα ανταμειφθείς για τον κόπο κ την υπομονή σου..

"Great is the human who has not lost his childlike heart"-Mencius

καλησπερα προβατακι!!

διαβασα την ιστορια σου και θελω να σου ευχηθω ολα να σου πανε καλα!!!

η αποκολληση δεν ειναι τιποτα φοβερο αρκει ομως να προσεξεις!!!

εγω ειχα παθει το πρωτο τριμηνο,και περασα πολλες μερες ξαπλα.Θα δεις που οι μερες θα περασουν πιο ευκολα απο οτι φανταζεσαι.Εγω επειδη ειχα φοβηθει πολυ περασα σχεδον ολο το 1ο τριμηνο ξαπλα,δεν με πειραξε ομως σκεφτομουνα οτι ετσι βοηθαω τα μωρακια μου και εκανα υπομονη.

Παντως και οταν θα περασει η αποκολληση δεν θα πρεπει να ξεθαρρεψεις,οι διδυμες κυησεις ειναι γενικα πιο ευαισθητες και πρεπειι να προσεχουμε διπλα!

Εγω και μια φιλη μου εχουμε τον ιδιο γιατρο,γενικα ειναι πολυ χαλαρος.Βλεπω ομως ποσο διαφορετικα αντιμετωπιζει τη δικη μου κυηση με τα διδυμα σε σχεση με της φιλης μου που ειχε ενα μωρακι.Φαντασου οτι εκεινη την αφησε να δουλευει μεχρι τον 8ο μηνα και μενα με ρωτησε τι θα κανω με τη δουλεια μου την 6η βδομαδα!!!(και τοτε δεν ειχα παθει την αποκολληση).

Υπομονη σου ευχομαι και πολυ πολυ ξεκουραση!!!!!Αλλωστε οταν γεννηθουν με το καλο,θα κουραστουμε πολυ ,οποτε τωρα αραζουμε!!!

Σας ευχαριστώ κορίτσια! Σήμερα ήταν η πρώτη ολόκληρη μέρα στο κρεβάτι και ομολογώ ότι πέρασε λίιιγο πιο εύκολα από ό,τι περίμενα. Εύκολο βέβαια να μιλάω για μία μέρα!!!:cool: Να δούμε τι θα λέω από αύριο!

υπομονη,να σκεφτεσε ποσο το θες να πανε ολα καλα κ ποσο εχεις προσπαθησει για να φτασεις μεχρι εδω.να σου θυμισω οτι εγω εμεινα στο κρεβατι για 7ολοκληρους μηνες!!!!!!

Melina και Asteria θέλω να ελπίζω κι εγώ ότι με την αποκόλληση θα τα καταφέρουμε!Δυστυχώς είναι συνηθισμένες στην εγκυμοσύνη:(

Πιο πολύ από όλα εξακολουθώ να φοβάμαι τα της μείωσης:(

Νάνσυ μου πραγματικά σε θαυμάζω για τους 7 μήνες! Πάντως δεν μπορώ να πω, προς το παρόν προσπαθώ να είμαι δημιουργική, μια γράφω, μια διαβάζω, μία δίνω΄...εντολές στον άντρα μου και τους γονείς μου!!! Ελπίζω να με αντέξουν κι αυτοί!!!

ωραιο αυτο μου αρεσε,γελασα!εγω παντως δε μπορουσα ουτε τηλ. να δω γιατι τα ματια μου,κατι ειχαν σαν μειωπια λογω εγκυμοσυνης,ουτε διαβαζα.αρα εσυ μου φαινεσε μια χαρα σε συγκριση με μενα παντα.υπομονη,θα περασει κ αυτο,ξεκουρασου τωρα που μπορεις,κοιμησου,σιγουρα δε μπορεις να το καταλαβεις τωρα αλλα οταν με το καλο γεννησεις θα με θυμηθεις κ μαλιστα πολλες φορες!καληνυχτα

Διαφημίσεις

καλημερα!

πολυ χαρηκα με τα νεα σου!οι αποκολλησεις οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι πλεον κατι συνηθες στην εγκυμοσυνη!την πρωτη την επαθα γιατι κοντεψα να γκρεμιστω απο τις σκαλες,οι υπολοιπες εγιναν χωρις κανεναν απολυτως λογο!

περασα κι εγω την ωραια περιοδο της ξαπλας και πλεον κανω οτι και πριν μιας και δεν υπαρχει πια προβλημα.ειναι ισως λιγο βαρετο αλλα παλευεται το κρεββατακι προβατακι μου!

αντε να ηρεμησεις τωρα!ξερεις οτι απλα πρεπει να ξεκουραζεσαι και να μην πολυκουνιεσαι..σκεψου τις κοπελες που ολη την εγκυμοσυνη τη βγαζουν στο κρεββατι και παρε δυναμη και κουραγιο!

σε φιλω κι ευχομαι απο δω και περα τα καλυτερα για σενα και τα ζουζουνακια σου!

tt1108c2.aspx

Provataki μου...χαιρόμαι που τα provatakia σου σε έχουν για μαμα! Εσύ αγχώνεσαι και αυτά καλοπερνάν στην κοιλίτσα σου...!!

Καλε βαλε και ένα τικερακι να βλεπουμε ποσο εβδομάδων είσαι... .Άντε περνάνε οι μέρες!! Κάθε εβδομάδα κέρδος. Πότε ξαναπάς στον γιατρό?

Και μην ξεχνάς...ξάπλα ε!!!

ωραιο αυτο μου αρεσε,γελασα!εγω παντως δε μπορουσα ουτε τηλ. να δω γιατι τα ματια μου,κατι ειχαν σαν μειωπια λογω εγκυμοσυνης,ουτε διαβαζα.αρα εσυ μου φαινεσε μια χαρα σε συγκριση με μενα παντα.υπομονη,θα περασει κ αυτο,ξεκουρασου τωρα που μπορεις,κοιμησου,σιγουρα δε μπορεις να το καταλαβεις τωρα αλλα οταν με το καλο γεννησεις θα με θυμηθεις κ μαλιστα πολλες φορες!καληνυχτα

Ναι, πάλι καλά που μπορώ και διαβάζω! Στο πρώτο τρίμηνο, είχα τόση ναυτία και εμετούς που δεν μπορούσαν τα μάτια μου να εστιάσουν πουθενά! Το μόνο που μπορούσα να κοιτάζω ήταν το ταβάνι του δωματίου μου το οποίο έμαθα απέξω και ανακατωτά! Μέχρι και που κρύβονται κανά δυο κουνούπια είχα εντοπίσει!;)

Στο μεταξύ, ακούω τόσο συχνά αυτό το ξεκουράσου τώρα γιατί μετά θα θες και δεν θα μπορείς, που έχω τρομάξει:shock: Όντως τώρα δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί η αγωνία μου να πάνε όλα καλά είναι τόσο μεγάλη που όταν σκέφτομαι το μετά δεν μου φαίνεται τίποτα! Είμαι σίγουρη όμως ότι εκείνες τις ώρες θα τους θυμηθώ όλους εκείνους που με προειδοποιούν!!!

Στο μεταξύ, ακούω τόσο συχνά αυτό το ξεκουράσου τώρα γιατί μετά θα θες και δεν θα μπορείς, που έχω τρομάξει:shock: Όντως τώρα δεν μπορώ να το καταλάβω γιατί η αγωνία μου να πάνε όλα καλά είναι τόσο μεγάλη που όταν σκέφτομαι το μετά δεν μου φαίνεται τίποτα! Είμαι σίγουρη όμως ότι εκείνες τις ώρες θα τους θυμηθώ όλους εκείνους που με προειδοποιούν!!!

κ γω τα ιδια ελεγα,αυτο που περναγα μου φαινοταν τοσο μεγαλο που ολα τα αλλα δεν τα καταλαβαινα,οποτε δε μου κανει εντυπωση αυτα που λες

καλημερα!

πολυ χαρηκα με τα νεα σου!οι αποκολλησεις οπως ειπαν και τα κοριτσια ειναι πλεον κατι συνηθες στην εγκυμοσυνη!την πρωτη την επαθα γιατι κοντεψα να γκρεμιστω απο τις σκαλες,οι υπολοιπες εγιναν χωρις κανεναν απολυτως λογο!

περασα κι εγω την ωραια περιοδο της ξαπλας και πλεον κανω οτι και πριν μιας και δεν υπαρχει πια προβλημα.ειναι ισως λιγο βαρετο αλλα παλευεται το κρεββατακι προβατακι μου!

αντε να ηρεμησεις τωρα!ξερεις οτι απλα πρεπει να ξεκουραζεσαι και να μην πολυκουνιεσαι..σκεψου τις κοπελες που ολη την εγκυμοσυνη τη βγαζουν στο κρεββατι και παρε δυναμη και κουραγιο!

σε φιλω κι ευχομαι απο δω και περα τα καλυτερα για σενα και τα ζουζουνακια σου!

Νεραϊδάκι δεν ήξερα ότι είχες πάθει τόσες αποκολλήσεις:shock::shock::shock: Ελπίζω πλέον όλα να είναι καλά και να μην έχεις πολυξεθαρρέψει για καλό και για κακό! Εύχομαι από δω και πέρα να έχεις εντελώς ανέφελη εγκυμοσύνη;)

Πόσες μέρες έμενες στο κρεβάτι κάθε φορά; Εμένα δεν μου είπε, μου απάντησε απλώς βλέποντας και κάνοντας καθώς υπάρχει ακόμα και το θέμα των συσπάσεων λόγω μείωσης (για να μην ξεχνιέμαι, το θέμα της μείωσης παραμένει, πάλι καλά που είδαμε και την αποκόλληση!)

Αναρωτιέμαι ρε κορίτσια, οι παλιές, στα χωριά, οι γιαγιάδες μας π.χ αλλά και πιο πριν από αυτές, τί έκαναν με όλα αυτά;;; Είχαν αποκολλήσεις; Και αν ναι, τι έκαναν που την έβγαζαν όλη μέρα στα χωράφια;;; Μήπως έχουν γίνει τα δικά μας σώματα πιο ευάλωτα; Αλλά και πάλι, άλλαξε το DNA μας μέσα σε λίγες γενιές;:confused:

Provataki μου...χαιρόμαι που τα provatakia σου σε έχουν για μαμα! Εσύ αγχώνεσαι και αυτά καλοπερνάν στην κοιλίτσα σου...!!

Καλε βαλε και ένα τικερακι να βλεπουμε ποσο εβδομάδων είσαι... .Άντε περνάνε οι μέρες!! Κάθε εβδομάδα κέρδος. Πότε ξαναπάς στον γιατρό?

Και μην ξεχνάς...ξάπλα ε!!!

Χα χα, τι γλυκό μήνυμα!!! Δεν τα είχα σκεφτεί ποτέ ως προβατάκια, μου φάνηκε πολύ αστείο;)

Είμαι 20 βδομάδων τώρα και 4 ημερών. Την άλλη εβδομάδα έχω και την Β επιπέδου. Περιμένω εντολές από τον γιατρό για το πότε θα με δει, δεν θέλει να με σηκώνει συνεχώς νομίζω. Προς το παρόν μιλάμε καθημερινά, κοντεύω να τον θεωρήσω κολλητό μου, μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορεί να υπάρξει μέρα που δεν θα του μιλάω τόσο συχνά! Ειδικά από τη μείωση και μετά, δηλαδή εδώ και δυο μήνες, μιλάμε κάθε μέρα τηλεφωνικώς. Έτσι μου ρχεται να αρχίσω να τον ρωτάω και για την οικογένειά του και πώς περνάει τις μέρες του!:lol:

κ γω τα ιδια ελεγα,αυτο που περναγα μου φαινοταν τοσο μεγαλο που ολα τα αλλα δεν τα καταλαβαινα,οποτε δε μου κανει εντυπωση αυτα που λες

Ναι, έτσι είναι αλλά νομίζω είναι φυσιολογικό κάθε φορά να σκέφτεσαι το παρόν και πώς θα ξεπεράσεις τη δυσκολία που έχεις μπροστά σου. Ίσως να είναι και μηχανισμός του οργανισμού για να μην αρχίσεις να τα σκέφτεσαι όλα μαζί και φρικάρεις!

Το μόνο που προσπαθώ να κάνω είναι να βλέπω το πρόβλημα στις κανονικές του διαστάσεις, όσο μπορώ, εννοώ δεν θέλω να υποτιμώ το πρόβλημα κανενός άλλου πιστεύοντας ότι το δικό μου είναι μεγαλύτερο. Προς το παρόν, πάντα σκέφτομαι τα χειρότερα και είμαι ευγνώμων που μου συμβαίνει μόνο αυτό που μου συμβαίνει. Βέβαια, υπάρχουν και στιγμές που απελπίζομαι και δεν είμαι τόσο... υπεράνω αλλά προσπαθώ πολύ να τις πολεμήσω. Γιατί όπως είπατε κι εσείς σε προηγούμενα ποστς, η ψυχολογία παίζει πολύ ρόλο. Δεν τα καταφέρνω πάντα είναι η αλήθεια:-(

Δεν ξέρω αν βγάζουν νόημα αυτά που λέω, από το πολύ καθισιό νομίζω ότι έχω χάσει την ευφράδειά μου:cool:

Προβατάκι μόλις διάβασα την ιστορία απο την αρχή...σου εύχομαι να πάνε όλα καλά και σε λίγες βδομάδες να έχεις αγκαλιά τα αγοράκια σου...

Μέχρι τότε να είσαι ήρεμη και να μην κουράζεσαι...τις καλύτερες ευχές μου!!!!

xceZp3.png

Χα χα, τι γλυκό μήνυμα!!! Δεν τα είχα σκεφτεί ποτέ ως προβατάκια, μου φάνηκε πολύ αστείο;)

Είμαι 20 βδομάδων τώρα και 4 ημερών. Την άλλη εβδομάδα έχω και την Β επιπέδου. Περιμένω εντολές από τον γιατρό για το πότε θα με δει, δεν θέλει να με σηκώνει συνεχώς νομίζω. Προς το παρόν μιλάμε καθημερινά, κοντεύω να τον θεωρήσω κολλητό μου, μου φαίνεται απίστευτο ότι μπορεί να υπάρξει μέρα που δεν θα του μιλάω τόσο συχνά! Ειδικά από τη μείωση και μετά, δηλαδή εδώ και δυο μήνες, μιλάμε κάθε μέρα τηλεφωνικώς. Έτσι μου ρχεται να αρχίσω να τον ρωτάω και για την οικογένειά του και πώς περνάει τις μέρες του!:lol:

:oops::oops:Ευχαριστώ! Δηλαδή τον μισό γαίδαρο και παραπάνω τον έφαγες!! Άρχισες να κάνεις όνειρα ή ακόμα είσαι δυστακτική και σε αυτά!! Τα αντράκια σου είναι καθ' οδόν και καλά θα κάνεις να το συνηδητοποιήσεις:-D:grin:!! Να ξέρεις οτι σε σκεφτόμαστε και αγωνιούμε μαζί σου....

προβατακι μην ανησυχεις βγαζου νοημα αυτα που λες,κ να μην εβγαζαν παλι θα σε καταλαβαινα.....συνεχισε τη καλη ψυχολογια,κανε fokus,κ οσο προχωραει η εγκυμοσυνη σου κ τα αγορακια σου ειναι μια χαρα,πιστευω οτι ο κινδυνος για κατι αλλο σιγα σιγα χανετε

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...