Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Οσον αφορα να σου πω για αρχαι ελλαδα, με θρησκια τον δωδεκαθεισμο και οχι μοναδικο θεο, τα παραμυθια οτι ήταν ανεκτικοι οι ελληνες στους γκευ να σου πω τα χαιρετισματα οτι δεν υπαρχει αυτο. Οποιος στην αρχαι ελλαδα ηταν γκευ ουτε θεσεις μπορουσε να παρει ουτε καν τη γνωμη του, και ο ιδιο ο ομηρος καταριπτει τον μθυο αχιλλεα πατροκλου. Απαραδεκτο να μπαινεις για να κανεις μονο και μονο προπαγανδα. Το παραδεχτηκες αλλωστε, για σενα καλη για μενα κακη.

σοβαρά;

σαφώς και τοςυ αποκλειστικά γκει στην αρχαία αθήνα τους στερούσανε πολιτικά δικαιώματα γιατί δεν κάνενα παιδιά και ήτανε άχρηστοι πολίτες. αυτο δεν σημαινει οτι δεν ητανε αποδεκτοι η ητανε κατακριετοι. την πορνεια απαγορευανε οι αρχαιοι (εταιρησειν) αυτο που εκανε ο τιμαρχος αλλα προφανως εσυ διαβαζεις πολυ γεωργιάδη. εμ τι να κάνουμε.

οι αρχαίοι αθηναίοι απο την άλλη στερούσανε δικαιώαμτα απο τις γυναίκες, τους δουλους , απο τα παιδι απου δεν ειχανε δυο αθηναινους γονει ςκοκ

η αμφιφυλοφιλη συμπεριφορα ητανε η αποδεκτη. καθολου περιεργο, μιας και οι περισσοτεροι ανθρωποι αντιδρουνε σεξουαλικα και με τα δυο φυλα.

τον ιερο λοχο των θηβαιων τον εχεις ακουσει; τι καθομαι και μιλαω;

θα ακουστω ψωνιο αν μιλησω για μορφωτικο επιπεδο;

καλα εγω κανω προπαγανδα. ολη η υπολοιπη ευρωπη εχει αδικο μονο εσεις εχετε δικιο. ειναι η επαφη που εχετε με την επιστημονικη γνώση. ξανατονίζω οτι οποιος θέλει μπορεί να δει τα βιντεοζ, να διαβασει τα βιβλια και να καταληξει μόνος του.δεν υπαρχε λογος για άλλη συζήτηση.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

... κι εγώ θα κάνω παιδιά κάποια στιγμή, και το ζευγάρι των λεσβίων που θα τα μεγαλώσουε απο κοινού το έχω ήδη βρεί. εγώ είμαι σε σχέση ήδη δύο χρόνια με τον άνθρωπο μου δεν ξέρω αν αυτός θα είναι ο σύμβιος μου, θα δείξει. πάντως αυτός που θα έινια, θα δώσει το σπέρμα του στην μία λεσβία, εγώ στην άλλη, και θα έχουμεμια υπέροχη οικογένεια με δύο παιδάκια που αν και δεν θα έχουνε κανένα δεσμό αίματος θα είναι αδερφάκια. επίσης θα υιοθετήσουμε κι ένα μαυράκι απο αυτά στην αφρική που πεινάνε για να δέσει το γλυκό.

ομοφυλοφιλία δεν σημαίνει ουτε έλλειψη γονεικων συναισθημάτων. ίσα ίσα που αυτό θα κάνει την ανατροφή των παιδιών πιο εύκολη...

Μήπως τα παρουσιάζεις λίγο απλοποιημένα τα πράγματα; Η παρουσίαση που κάνεις μου φαίνεται πολύ απλοποιημένη και επιφανειακή. Δεν είναι τρόπαιο τα παιδιά, ούτε οι υποχρεώσεις μας προς αυτά εξαντλούνται με τη γέννηση. Ούτε μοιράζεται τόσο απλά η μητρότητα και η πατρότητα. Χωρίς να θέλω να σε προσβάλλω, μου φαίνεται χρησιμοθηρική η προσέγγιση, βρήκαμε ωάριο για γονιμοποίηση - θα γίνω και πατέρας, όπως αντίστοιχα, το να ζητάςι απλώς σπερματοζωάριο ένα ζευγάρι λεσβιών. Τα κύτταρά μας, δεν είναι αντικείμενα που λειτουργούν αυτοτελώς, ή τουλάχιστον δεν θα έπρεπε. Είναι ανθρώπινα κομμάτια. Γι αυτό η προσέγγισή σου μου φάίνεται λάθος. Την ψυχολογία μιας τέτοιας οικογένειας δεν μπορώ να την κρίνω.

Αν τα παιδιά μου γινόντουσαν ομοφυλόφιλοι, θα φαρμακωνόμουν από τη σταναχώρια μου, δεν το κρύβω. Αλλά αν ήταν δική τους επιλογή θα τη δεχόμουν, θέλοντας και μη (Βλ.μαμά στους Μήτσους)

Εσυ δηλαδη κρινεις οτι κανεις καλη προπαγανδα? Με ποια κριτηρια?

γιατι μεταφερω την επιστημονικη γνωση απλα και ουδετερα, χωρις να λεω γιντε ολοι γκει κοκ

μπορεις να ελεξγεις που εχω στα βιντεο. εκτος αν το σαιτ της αμερικανιης ψυχολογικης εταιριας ειναι κι αυτο παραπληροφορηση.

να σε βοηθησω λιγο

http://www.apa.org/helpcenter/sexual-orientation.aspx

γιατι μεταφερω την επιστημονικη γνωση απλα και ουδετερα, χωρις να λεω γιντε ολοι γκει κοκ

μπορεις να ελεξγεις που εχω στα βιντεο. εκτος αν το σαιτ της αμερικανιης ψυχολογικης εταιριας ειναι κι αυτο παραπληροφορηση.

να σε βοηθησω λιγο

http://www.apa.org/helpcenter/sexual-orientation.aspx

ναι αλλα λες 4 γονεις ειναι καλυτερα απο 2. με την επιστημονικη σου γνωση φανταζομαι και αυτα και επισης φανταζομαι τελειως αμερολυπτα.

Οι έλληνες είναι ρατσιστες....δυστηχως με τους υπόλοιπους έλληνες......

ε τοτε μαλλον υ φηση ειναι πολυ ανωμαλη

Η φύση μπορεί να είναι ό,τι θέλει.

Επειδή δεν έχω ήχο στο pc, δεν μπορώ να παρακολουθήσω καλά βίντεο.

Επειδή όμως αν κατάλαβα καλά το βίντεο δείχνει πουλάκια που υιοθετούν αυγά (κανω λάθος?) νομίζω ότι απέχει πολύ από αυτό που γίνεται μα τους ανθρώπους και επιμένω σ' αυτό που έγραψα παραπάνω.

Διαφημίσεις

Εχω καθε διαθεση να μιλησω μαζι σου. Το ηθος σου μου το αποδεικνιεις περυτρανα με το παραπανω σου σχολιο

κάποια στιγμή στο μέλλον, ΟΤΑΝ θα δείς τα βιντεοζ όλα, ΟΤΑΝ θα διαβάσεις την σύγχρονη επιστημονική γνώση, θα πεις το ίδιο πράγμα.

είχες κόψει απο την αρχή εσύ το ήθος μου γι αυτο και απαντάς με τέτοιο ύφος.

δεν μπήκα για να αλλάξω κανενός την γνώμη. μπηκα για να αναρτήσω την επιστημονική γνώση. το αν αρέσει η όχι σε κάποιον είναι άσχετο.

τέλος και απο δώ

Η φύση μπορεί να είναι ό,τι θέλει.

Επειδή δεν έχω ήχο στο pc, δεν μπορώ να παρακολουθήσω καλά βίντεο.

Επειδή όμως αν κατάλαβα καλά το βίντεο δείχνει πουλάκια που υιοθετούν αυγά (κανω λάθος?) νομίζω ότι απέχει πολύ από αυτό που γίνεται μα τους ανθρώπους και επιμένω σ' αυτό που έγραψα παραπάνω.

σιγουρα; χαχαχχα

αλλα αν τα ζευγαρια των θυληκων ειναι φυσιολογικα, τοτε πως γινετια η αναπαραγωγη;

συνεπως το αρσενικο λειτουργει σαν δωρητης σπερματος μονο

παρακατω

η ετεροφυλη οικογενεια ειναι η εξαιρεση και οχι ο κανονας σε πολλα ζωικα είδη.

ακομα πιο κατω

παρατηρείται βεβαια κι αυτη, αλλα στα πτηνα

βαλε ηχο , δες το και μετα ελα κανε ποστ.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...