Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 357
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγω εχω να σου πω κατι ο ποιο καλος μου φιλος ειμαστε φιλοι 15 χρονια και οταν εννοω φιλος με το Φ κεφαλαιο ειναι γκει ..........Μου εχει φερθει καλυτερα και απο τον αντρα μου δεν νομιζω γιατι κι εγω εχω γνωρισει παρα πολλους γκει πως ειναι αυτο που λες 9 στους 10 χαλια.Ειναι επιλογη τους να ειναι αυτο που ειναι και δεν ενοχλουν κανενα δεν ειναι ρατσιστες με κανενα γιατι γι αυτους αυτος ο ρατσισμος που βιωνουν καθε μερα απο τους αλλους τους εχει κανει επιφυλακτικους.Ειναι απο τα λιγα ατομα που ειναι διπλα μου σε ολα ..........Το τι κανει ο καθενας ειναι δικαιωμα του ....Και δεν τους παιρνουν οπως λες εσυ για υπαλληλους γιατι τους θελουν για δια φημιση καθε αλλο μαλλον λαθος πληροφοριση εχεις........

Χαρά αυτό για τους υπαλλήλους μιλάω για δεδομένα σερρών.

Ξέρω άτομα σε αλυσίδα αρτοποιίων,σε γυναικεία ρούχα σε σούπερ μάρκετ,σε κρεοπωλείο σε μαγαζί με αξεσουάρ κ σε διαφορά αλλά.κ μιλάω για άτομα που τα καταλαβαίνεις με το καλημέρα σας.δεν αντιλέω ότι υπάρχουν κ καλά άτομα.ήμουν για καφέ με αυτό το άτομο κ δίπλα μας ήταν ένα ζευγάρι που φιλιοταν κ γυρίζει κ λέει ο φίλος μου:πω πω αηδίασα.πως μπορούν κ το κάνουν αυτό;

Κατάλαβες;του φάνηκε ανώμαλο να φιλάει ένας άντρας μια γυναίκα.

Δεν ξέρω αν έχεις δει το straight story...ε εκεί οδεύουμε!

Έχει διαφορά το να αποδέχεσε φίλους ομοφυλόφιλους απ το να μην σε χαλάει που έχει γίνει μόδα.

Συμφωνω με την κοριτσομανα μαλλον, δηλαδη λιγο πολυ με ολους.. Δεν με ενοχλει το τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του, απλα να μην προκαλει (το ιδιο βεβαια κ για τους ετεροφυλους). Επειδη ειχα σπουδασει κ εξω, εχω κανει παρεα με αρκετους ομοφυλοφιλους κ εχω διασκαδασει αφανταστα κ στα μπαρ τους. Κ ναι υπαρχουν καλοι, υπαρχουν βεβαια κ οι κακιασμενοι.. Απο την αλλη ομως δεν το θεωρω φυσιολογικο κ δεν θα το ηθελα για τα παιδια μου (αν τυχαινε βεβαια θα το δεχομουν). Κ σαφως διαφωνω με αυτην την τεραστια προβολη που τους γινεται τελευταια μεσα απο τα ΜΜΕ, οπου καθε σιριαλ που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει κ ενα ζευγαρι ομοφυλοφιλο μεσα, οπου τα ΜΜΕ κ η τηλεοραση εχει γεμισει με ομοφυλοφιλους (δεν το πιστευα οταν φιλη μου απο το χωρο μου ελεγε ποιοι γνωστοι ειναι...). Ναι, ολοι εχουμε δικαιωμα κ στον ερωτα κ στη ζωη κ στη δουλεια κ παντου, αλλα καποια αυτονοητα θα πρεπει πιστευω να τα σεβομαστε ολοι.. Το να βλεπω αγορια να θυμιζουν κοριτσακια οχι δεν μου αρεσει. Ας κανει ο καθενας οτι θελει ησυχα κ διακριτικα..

Συμφωνω με την κοριτσομανα μαλλον, δηλαδη λιγο πολυ με ολους.. Δεν με ενοχλει το τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του, απλα να μην προκαλει (το ιδιο βεβαια κ για τους ετεροφυλους). Επειδη ειχα σπουδασει κ εξω, εχω κανει παρεα με αρκετους ομοφυλοφιλους κ εχω διασκαδασει αφανταστα κ στα μπαρ τους. Κ ναι υπαρχουν καλοι, υπαρχουν βεβαια κ οι κακιασμενοι.. Απο την αλλη ομως δεν το θεωρω φυσιολογικο κ δεν θα το ηθελα για τα παιδια μου (αν τυχαινε βεβαια θα το δεχομουν). Κ σαφως διαφωνω με αυτην την τεραστια προβολη που τους γινεται τελευταια μεσα απο τα ΜΜΕ, οπου καθε σιριαλ που σεβεται τον εαυτο του πρεπει να εχει κ ενα ζευγαρι ομοφυλοφιλο μεσα, οπου τα ΜΜΕ κ η τηλεοραση εχει γεμισει με ομοφυλοφιλους (δεν το πιστευα οταν φιλη μου απο το χωρο μου ελεγε ποιοι γνωστοι ειναι...). Ναι, ολοι εχουμε δικαιωμα κ στον ερωτα κ στη ζωη κ στη δουλεια κ παντου, αλλα καποια αυτονοητα θα πρεπει πιστευω να τα σεβομαστε ολοι.. Το να βλεπω αγορια να θυμιζουν κοριτσακια οχι δεν μου αρεσει. Ας κανει ο καθενας οτι θελει ησυχα κ διακριτικα..

σε γενικές γραμμές συμφωνώ με αυτά που λέει η νεφέλη αλλά περισσότερο με αυτά που έχω τονίσει..

rQGhp3.png

Δεν με ενοχλει το τι κανει ο αλλος στο κρεβατι του, απλα να μην προκαλει (το ιδιο βεβαια κ για τους ετεροφυλους). Απο την αλλη ομως δεν το θεωρω φυσιολογικο κ δεν θα το ηθελα για τα παιδια μου (αν τυχαινε βεβαια θα το δεχομουν). Ας κανει ο καθενας οτι θελει ησυχα κ διακριτικα..

Συμφωνω μαζι σου. Κανενας γονιος δε θελει κατι τετοιο για τα παιδια του κι αν ηταν στο χερι μου να διαλεξω σιγουρα δε θα υηρχε κανενα τετοιο ενδεχομενο... Επειδη ομως δεν αποφασιζω εγω για το παιδι μου αλλα αυτο το ιδιο τοτε θα ειμαι ετοιμη να το στηριξω οποια πορεια κι αν παρει στη ζωη του

Διαφημίσεις

οκ, ξαναγραφω με αλλα λογια αυτο που ειπα στην αρχη, και το συνδεω με το φεστιβαλ του gay pride...

για την παρτη μου, η ομοφυλοφιλια με ξενιζει.... και μου φαινεται καπως...

αλλα επειδη τωρα πια, εχω εναν αλλο ανθρωπο στα χερια μου, που η ευτυχια του ειναι λογος υπαρξης μου, λεω το εξης....

αν το παιδι μου επιλεξει -επειδη ετσι γεννηθηκε, επειδη ετσι προεκυψε, επειδη ετσι γουσταρει στη τελικη- να ειναι ομοφυλοφιλο, θα παλεψω 1ον. να το αποδεχτω και 2ον. για τα διακαιωματα του...

το φεστιβαλ αυτο λεει... ισοτητα για ολους.... και αμα χρειαστει θα παω, θα κρατησω και πανώ...

ολα αυτα τα κλισε 'εχουμε γεμισει γκευς' 'ειναι της μοδας' και τα λοιπα, κατα καιρους τα εχω πει κι εγω... αλλα επειδη πολλες φορες οι κουβεντες μας γινονται μπουμερανγκ και μας ερχεται μελλοντικη σφαλιαρα απο το συμπαν, εγω προετοιμαζω τον εαυτο μου και ακονιζω τα μαχαιρια μου απο τωρα...

το παιδι μου θα το προστατευσω και θα το υποστηριξω ΟΤΙ κι αν επιλεξει...

οταν λεω "σ αγαπω και ειμαι διπλα σου", δεν εννοω μονο οταν μαθαινει να περπαταει, οταν παρει καλους βαθμους, οταν ντυθει νυφουλα με τον "καλο γαμπρο"...

διπλα σου, συμπαραστατης σου, σημαινει συνοδοιπορος σε ολα... σημαινει οτι θα σε υποστηριξω αν δε θες να σπουδασεις, θα σε υποστηριξω αν θες να γινεις τρομπετιστας, αν δεν θελησεις να παντρευτεις, αν γινεις ολυμπιακος -ζορικο αυτο-, αν εισαι γκευ...

Αυτο με την μοδα που λετε δεν νομιζω απλος τα τελευταια χρονια πιστευω δεν υπαρχει αυτο το ταμπου που υπηρχε παλια........Εαν το δικο μου παιδι το αποφασιζεσαι εγω πιστευω θα το δεχωμουν εαν ειναι συνηδιτοποιημενο γιατι το κανει

Να ξεκινησουμε απο το γεγονος οτι η ομοφυλοφιλια ΔΕΝ ειναι επιλογη.

το οτι γνωρισα ενα κ ηταν καλος/κακος νομιζω οτι ειναι χαζο επιχειρημα. δεν γινεται να βασιζεται σε αυτο το αν θα ειναι ισοτιμα μελη στη κοινωνια. ειτε θελουμε ισοτητα χωρις διακρισεις για ολους ειτε οχι!

ενας εκγενετης αναπηρος θα τυγχανε της ιδιας μεταχειρισης? σαφως δεν υποννοω οτι ο ομοφυλοφιλος ειναι αναπηρος απλα υποδεικνυω οτι δεν ευθυνεται αυτος γι αυτο που ειναι.

δε καταλαβαινω που ειναι το κακο να παρει ο ομοφυλοφιλος μια θεση! ισα ισα που εχουν πολλα θετικα...ειναι καπου στη μεση και εχουν σφαιρικοτερη αντιληψη!!

προβολη...λετε να ευθυνονται οι ιδιοι για τη προβολη στα μμε? και στη τελικη που ειναι το κακο? για τα παιδια μας? τοσες σειρες προβαλλονται με εγκληματιες, δολοφονους, μοιχους και ολα τα κακα του κοσμου και εμας μας πειραξε που καποια σειρα εχει ενα ομοφιλοφυλο? δε το καταλαβαινω πραγματικα...

και επειδη ξερω οτι θα με ρωτησετε κ αν το παιδι σου γινει ομοφυλοφυλο δε θα σε πειραξει? σαφως κ θα με πειραξει. γιατι θα εχει να αντιμετωπισει το ρατσισμο των περισσοτερων. γιατι θα ειναι προς χλευασμο. γιατι δε θα μπορει να ζησει φυσιολογικα. γιατι μια ζωη θα πρεπει να κρυβετε κ να λυπαται γι αυτο που ειναι. γιατι δε θα μπορει να κανει οικογενεια. δε θα λυπαμαι ομως επειδη θα κανει σεξ με ενα ομοφυλο! αυτη ειναι η διαφορα τους ολη κ ολη.

fistikaki δε νομίζω τη σήμερον ημέρα να υπάρχει γονιός που να μην υποστηρίξει το παιδί του άν γίνει gay...

φυσικά και θα είμαι δίπλα του ότι και να επιλέξει στη ζωή του αλλά δεν μπορώ να πω ότι θα είμαι η πιο ευτυχισμένη μανούλα του κόσμου αν μου πει μια μέρα "μάνα τον επόμενο μήνα θα παντρευτώ τον Μήτσο"...φυσικά και θα υπάρχουν άνθρωποι που θα τους είναι ίδια η ευτυχία αν ο γιος τους επιλέξει τον Μήτσο ή την Μαρία για σύντροφο αλλά καλώς ή κακώς δεν ανήκω σ'αυτούς...μπορείτε να με χαρακτηρίστε όπως θέλετε, δέχομαι και τη λέξη "ρατσίστρια"...ένα όμως είναι σίγουρο, όπως και να νιώθω εγώ εκείνον δεν πρόκειται να τον πληγώσω ποτε

εγώ νευριάζω πολύ με εκείνους τους ομοφυλόφιλους που κάνουν οικογένεια κανονικότατα και ξαφνικά αποφασίζουν να βγάλουν την ομοφυλοφιλία που έκρυβαν τόσα χρόνια αφήνοντας σύζηγο και παιδιά σε αρκετές περιπτώσεις με ανοιχτό το στόμα, σύξηλους...αυτό είναι άνανδρο και απαίσιο...

rQGhp3.png

ξερεις τι γινεται ομως Dalia?

οκ, αν τυχει στο δικο σου παιδι ή στο δικο μου, θα ειμαστε διπλα τους... και αν υποθεσουμε οτι ειναι καλοι επαγγελματιες, καλοι -ας πουμε δημοσιογραφοι ή τραγουδιστες-, και βρουν μια καλη δουλεια στο αντικειμενο τους, ειναι σιγουρο οτι θα μας πειραξει αν ειπωθει οτι πηραν τη δουλεια επειδη ο ενας ειναι αδερφη και η αλλη λεσβια... "κι αυτοι αλληλουποστηριζονται..."

αν το παιδι μας δεν ειναι ομοφυλοφιλο.... θα μπεις στη διαδικασια να σκεφτεις ετσι για το αλλο παιδι, το ομοφυλοφιλο??? η θα πεις και συ τα γνωστα "γεμισε η τηλεοραση κουνιστους?"

για το παιδι σου ζητας ισοτητα... για το ξενο??

(τα λεω σε σενα, να τα ακουσω εγω... ειπαμε, εκπαιδευομαι....)

Διαφημίσεις

Πάντως επιμένω ότι σε λίγα χρόνια θέλοντας κ μη τα πράγματα θα γίνουν σαν την ταινία. Κάποτε έβαφε κάποιος άντρας το μαλλί ξανθό κ μας φαινόταν εξωφρενικό.τώρα το βρίσκουμε φυσιολογικό.κάποτε το ροζ σε άντρα φάνταζε τρελή επιλογή,τώρα είναι οκ κ πολύ της μόδας.

Πρώτα άντρας σήμαινε μουστάκι τρίχα κτλ κτλ.

Τώρα μας φαίνετε φυσιολογικό να βάζουν κρέμες να ξυρίζοντε παντού κ να ασχολούνται 30λεπτά με το μαλλί τους.

και πριν χρονια, η ανυπαντρη μητερα δεχοταν κοινωνικο αποκλεισμο και την κοιτουσαν ολοι με μισο ματι...

σημερα, θα παμε ολοι σε εκδηλωση για τα δικαιωματα της ανυπαντρης μητερας, που ειτε ετυχε ειτε επελεξε να μην παντρευτει και να φερει στο κοσμο ενα παιδι...

δεν συγκρινω ανομοια πραγματα... συγκρινω κοινωνικη αντιμετωπιση

αν το παιδι μας δεν ειναι ομοφυλοφιλο.... θα μπεις στη διαδικασια να σκεφτεις ετσι για το αλλο παιδι, το ομοφυλοφιλο??? η θα πεις και συ τα γνωστα "γεμισε η τηλεοραση κουνιστους?"

για το παιδι σου ζητας ισοτητα... για το ξενο??

fis sorry αλλά το ξανθό άρχισε να ποτίζει σιγά σιγά και δε νομίζω ότι κατάλαβα απόλυτα τι εννοείς...:D

επισης άλλη ερώτησης...που έγραψα ότι αν το παιδί μου γίνει gay απαιτώ ισότητα ???

...και για να ξες μικρό μου...όταν μιλάω για μία κατάσταση που δεν την έχω ζήσει...αυτό που έχω στο μυαλό μου για το δικό μου παιδί ακριβώς το ίδιο έχω στο μυαλό μου και για το δικό σου παιδί..( με καταλαβες ε ? ε? )

rQGhp3.png

οντως πριν λιγα χρονια δε φορουσαν ροζ πουκαμισο! μα ειμαστε σοβαροι? τελοσπαντων λεω να τη κανω σιγα σιγα απο το θεματακι....αν ειναι να μιλαμε για μουστακια κ κρεμες λεω να παω να ασχοληθω με τιποτα αλλο!!!

fis sorry αλλά το ξανθό άρχισε να ποτίζει σιγά σιγά και δε νομίζω ότι κατάλαβα απόλυτα τι εννοείς...:D

επισης άλλη ερώτησης...που έγραψα ότι αν το παιδί μου γίνει gay απαιτώ ισότητα ???

...και για να ξες μικρό μου...όταν μιλάω για μία κατάσταση που δεν την έχω ζήσει...αυτό που έχω στο μυαλό μου για το δικό μου παιδί ακριβώς το ίδιο έχω στο μυαλό μου και για το δικό σου παιδί..( με καταλαβες ε ? ε? )

βρε παιδι μου (ξανθο παιδι μου:lol:)

επειδη και εγω δεν τα εχω ζησει αυτα, προσπαθω να προετοιμαστω...

να μη μου ρθει αποτομα, καταλαβες????

Διαφημίσεις

Καταρχήν δεν είπα ότι οι γκέι φοράνε ροζ!ούτε οποίος έχει μουστάκι είναι άντρας.λέω για το πως γίνονται οι αλλαγές στην κοινωνία κ ότι κατι που κάποτε φαινόταν τρελό τώρα το βρίσκουμε φυσιολογικό.κ οοολο αυτό μαζί κολλάει στην ταινία που είπα στην αρχή!

Το θέμα είναι πολύπλευρο κ σίγουρα δεν μπορείς να δεχτείς κ να υπερασπιστείς την μια μόνο μεριά.

Κορίτσομάνεσ αν είχατε αγόρια ίσως να το βλέπατε λίγο πιο σκληρά τα πράγματα.

Τι σημαινει κοριτσια κι αγορια γιατι δεν υπαρχουν γυναικες γκει ημαρτον........

Χαρά εμένα μου έκατσε πιο βαρύ όταν είδα 2 άντρες να φιλιούνται απ ότι όταν είδα γυναίκες.

Ο καθένας το βλέπει διαφορετικά κ όπως δέχομαι τα δικα σου μην κρίνεις τα δικα μου!

δεν ξερω αν μπορω να το φανταστω ή οχι... ειναι αλλο πακετο η υιοθεσια παιδιων απο ομοφυλα ζευγαρια....

αλλωστε το θεμα του γκευ πραιντ, ειναι αν υποστηριζουμε την εκδηλωση...

εγω την υποστηριζω.....

ξεκιναω απο κει.... ενα ενα τα βηματα... δεν ειναι ευκολη η αποδοχη.... αλλα ειπαμε.... προετοιμαζομαι για το μελλον... κι οτι μας επιφυλασσει....

Πάντως χαρά για το προσωπικό σου θέμα που είπες ότι δεν σχολίασαν δεν σκουντιχτικαν κτλ πιστεύω ότι είναι θέμα ανθρώπου.όσο για το άλλο που υποθηκε για το ότι πχ γίνετε ένας γκέι πολύ διάσημος ηθοποιός...τραγουδιστής κτλ. Κ τώρα αν το πετύχει κάποια γυναίκα ακούς να λένε :μμμ ποιος ξέρει από πόσα κρεβάτια πέρασε για να το πετύχει αυτό.

με εκφράζεις απόλυτα με αυτα που γραφεις Αριαλ.....

θα ευχομουν οταν τα παιδια μας ερθει η ωρα να επιλεξουν τη σεξουαλικη τους ταυτοτητα να μην υπαρχει αυτος ο ρατσισμος....να ειναι πιο ελευθερα να επιλεξουν, νιωσουν που πραγματικα ανηκουν...χωρις να σκεφτονται ολους τους αλλους για κατι τοσο προσωπικο.....

ειλικρινα μονο να ειναι πραγματικα ευτυχισμενη με νοιαζει ...και για να ισχυει αυτο πρεπει να κανει οτι θελει η ψυχουλα της και οχι οτι θελουν οι γονεις , η κοινωνια, οι φιλοι κτλ.....

η ομοφυλοφιλια δεν ειναι αρρωστια, ειναι επιλογη και αν γινεται συνειδητα ειναι αποδεκτη και σεβαστη.....

δεν αντεχω πια μια κοινωνια που κρινει και δε βλεπει τα ουσιαστικα λαθη της .....

Κι επίσης έχει διαφορά ο γιος σου να γυρνάει με κραγιόν κ μεικ απ απ το να γυρνάει η κόρη σου με κοντά μαλλιά κ ειδική ζώνη στήθους που το κάνει ανύπαρκτο.

Σόρι που τα γράφω διάσπαρτα αλλά εχω πολύ δουλειά κ δεν είμαι συγκεντρωμένη εντελώς.

Κ θέλω την γνώμη σας για κατι.

Δεν θέλω να σταθείτε στην απαράδεκτη μάνα αλλά να μου πείτε τι θα κάνατε εσείς.

Είναι ο γιος σας 6-7 χρ κ εκεί που πίνετε καφέ με μια φιλη (η φιλη ήμουν εγώ) εμφανίζετε ο γιος με βαμμένα νύχια κ κρεμάστα στο λαιμό.μια άλλη φορά με τακούνια. Ήρθε σπίτι μου από πάνω μέχρι κάτω στο γκλίτερ.εμφανίστηκε στην πλατεία του χωριού βαμμένο.

Κ σε εκδήλωση του χωριού όπου μαζεύονται κ από αλλά χώρια κ σύλλογος από θεσσ εμφανίστηκε με σκουλαρίκι στρασακι με μαγνητη στην μύτη.

Η μάνα απλώς γελούσε με όλα αυτα αλλά δεν θέλω να πούμε για αυτό.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...