Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΡΙΑ ΣΤΟ SERVICE ΤΗΣ QUINNY

Recommended Posts

Βρισκεται στο Μενιδι οπου πηγα να επισκευασω το Quinny Zapp. Ειχα επικοινωνησει πρωτα τηλεφωνικα για να βεβαιωθω οτι υπαρχει το εξαρτημα που ειχε σπασει. Το καροτσακι ηταν παλιο και ταλαιπωρημενο και ειχε κι'αλλα προβληματα που δεν τα ανεφερα γιατι δεν το καθιστουσαν μη λειτουργικο και φοβηθηκα οτι θα πληρωσω τα μαλλια της κεφαλης μου αν τα επισκευαζα κι'αυτα.

Βρεθηκα προ εκπληξεως οταν τηλεφωνικα με ενημερωσαν οτι δεν θα πληρωσω τιποτα. Θεωρησα οτι δεν θα καταλαβαν καλα ή θα νομιζαν οτι ειναι ακομα στην εγγυηση. Και ομως! Ενας κυριος επισκευασε το σπασμενο εξαρτημα και κανοντας εναν ελεγχο μου εφτιαξε τα ΠΑΝΤΑ!!! Λαδωσε και καθαρισε ολους τους μηχανισμους, επισκευασε αλλα δυο σημεια που ειχαν χαλασει και δεν πηρε ουτε μισο ευρω!!! :shock:

Σε αντιθεση με το service της perego που για να μου αλλαξουν ενα κουμπι απο ενα αρχαιο καροτσακι μου ζητησαν 45 ευρω!!!

Σας το αναφερω γιατι θεωρω οτι ειναι σημαντικο να εχουμε και μια αποψη για το λεγομενο after sale service.

Συστηνω Quinny ανεπιφυλακτα. :D

Διαφημίσεις

Απο Ελλαδα ηταν αγορασμενο. :D

Δεν ειχα αποδειξη ή εγγυηση. Κοιταξαν ομως ενα κωδικο που υπαρχει πανω στο καροτσι. Φανταζομαι οτι μπορουν να αναγνωρισουν με καποιο τροπο απο που αγοραστηκε. Παντως δε με ρωτησαν.

Διαφημίσεις

Μπράβο τους!

Τελικά ότι πληρώσεις παίρνεις. Πήρες ένα καλο καροτσι και τώρα είχες άψογη εξυπηρέτηση. Ενώ το άλλο είναι ένα μέτριο καροτσι και οικονομικό και πήγαν να σε γδυσουν στο service.

Όλα παίζουν ρόλο.

μπράβο τους!!και της αδερφή μου που είχε σπάσει στο πλάι το buzz,το πήγε στο κατάστημα που το είχε αγοράσει,το έστειλαν και δεν της πήραν χρήματα ούτε για την μεταφορά από επαρχία.

εγώ το buzz το έχω αγοράσει από ελληνικό e-eshop,κι έχει κλείσει πλέον,

πρόσφατα μου παρουσίασε το ίδιο πρόβλημα...τώρα μόλις αγόρασα το zapp και θα στείλω το buzz για επισκευή.

μπορείς να μου δώσεις τηλ να μιλήσω κι εγώ μαζί τους?

pPyfp1.png

IxVpp1.png

Κι εγω βρε κοριτσια παιδευομαι με την ρόδα μπροστά και δευτερη που αγορασα πάλι μου κολλάει.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ξερεις εσυ miamama.... τα εχουμε πει κι αλλή φορά!!!

Το εχω πάρει ομως απο εξωτερικό.... θα με εξυπηρετησουν άραγε???

miamama σε βολεψε το zapp?? δεν πεφτει η πλάτη και το θεωρω μεγάλο μειονεκτημα!!

Το συζητάμε και με μια άλλη κοπέλα που ανοιξε θεμα...

To τηλ. ειναι 2102419600.

Σιγουρα θα σ'εξυπηρετησουν αλλα δεν ξερω αν θα σε χρεωσουν κατι μιας και ειναι αγορασμενο απο το εξωτερικο.

Διαφημίσεις

To τηλ. ειναι 2102419600.

Σιγουρα θα σ'εξυπηρετησουν αλλα δεν ξερω αν θα σε χρεωσουν κατι μιας και ειναι αγορασμενο απο το εξωτερικο.

Δεν μου λες κούκλα, που σου έσπασε το καρότσι; και πως;

γιατί με τον ταλιμπαν τον δικό μου δεν τα βλέπω καλά τα πράγματα...

το έχεις καιρό;

JnDWp3.png Η λίστα με τα eshops-->Εδώ

To καροτσακι ειναι περιπου 4 χρονων και εσπασε το κομματι που σπρωχνουμε κατω για να το ανοιξουμε. Τη μια και μοναδικη φορα που πηγε να το ανοιξει ο αντρας μου το τραβηξε με τοση δυναμη που το χαλασε. :roll::evil:

Βεβαια η αληθεια ειναι οτι το καροτσακι εχει φαει απιστευτη ταλαιπωρια. Αγοραστηκε στην Ελλαδα και εκανε απειρα ταξιδια Αγγλια-Δανια-Ελλαδα και τα ειχε δει ολα!!!

Δεν ξερω αν ενα αλλο καροτσακι θα ειχε επιβιωσει με τοση ταλαιπωρια.

Να χαιρεσαι τον Ταλιμπαν σου. :D

• 2 months later...

Σχετικά με το service της Quinny στο Μενίδι, έχει στείλει κανείς για service κάποιο καρότσι ή εξάρτημα αγορασμένο από εξωτερικό; Σκέφτομαι να πάρω το Buzz 3 από το amazon.de, αλλά το θέμα του service είναι ένα θέμα.

Αν δεν είχε καθόλου service στην Ελλάδα, καλά. Όταν όμως υπάρχει service, καλό δεν είναι να ξέρουμε αν δέχονται προς επισκευή προϊόντα που αγοράστηκαν εκτός Ελλάδας, έτσι δεν είναι;

• 2 εβδομάδες μετά...

να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

έχω τρελλαθεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία αλλά η γυναίκα μου φοβάται ότι το μωράκι μας θα είναι εκτεθειμένο (ίσως γιατί δεν είναι τόσο κλειστά όσο τα κλασικά μπαστούνια....).

-Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα;

-Το μωράκι κοιμάται καλά; ξεκουράζεται σ' αυτό το καρότσι; ή όχι;

-ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για νεογέννητο; θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το καρότσι στην οριζόντια θέση εξαρχής ή θα θέλουμε Port bebe;

το μοναδικό που βλέπω να χωράει στο αυτοκίνητο είναι το Zapp extra. Μπορώ όμως να πάω κατευθείαν σ' αυτό; έχουμε μπερδευτεί πως θα την παλέψουμε τους πρώτους 4-5 μήνες. Εγώ προσωπικά τα port bebe πιστεύω θα είναι λιγάκι μπελάς, αλλά και τι να κάνεις;

Διαφημίσεις

προσωπικά πιστεύω το πορτ μπεμπέ είναι περιττή αγορά...

εγώ είχα το quinny buzz και με βόλεψε από την 1η μέρα...στις βόλτες μας κούμπωνα το καρεκλάκι (χούφτα),εώς 6 μηνών,και καθημερινά επειδή το μωρό το είχα στη δουλειά μαζί μου 9.00-14.00 είχα το κάθισμα του καροτσιού...είναι πάρα πολύ καλό και για νεογέννητο...μας βόλεψε πολύ.

τώρα έχουμε το quinny zapp το απλό όμως που δεν ξαπλώνει η πλάτη...

το extra που θες εσύ το είδα σε βίντεο στο you tube,φαίνεται πολύ καλό...κουμπώνει και το καρεκλάκι χούφτα,είναι ελαφρύ,μικρό,ξαπλώνει το κάθισμα,εκτεθειμένο δεν είναι,υπάρχει όμως υπνόσακος που μπορείε να αγοράσεις και το πλαστικό για τη βροχή που υπάρχει μέσα.

μην το φοβάσαι...

με το καλό το μωράκι σας!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

να ρωτήσω κι εγώ κάτι;

έχω τρελλαθεί με τη συγκεκριμένη εταιρεία αλλά η γυναίκα μου φοβάται ότι το μωράκι μας θα είναι εκτεθειμένο (ίσως γιατί δεν είναι τόσο κλειστά όσο τα κλασικά μπαστούνια....).

-Υπάρχει τέτοιο πρόβλημα;

-Το μωράκι κοιμάται καλά; ξεκουράζεται σ' αυτό το καρότσι; ή όχι;

-ποιο μοντέλο είναι κατάλληλο για νεογέννητο; θα μπορέσουμε να χρησιμοποιήσουμε το καρότσι στην οριζόντια θέση εξαρχής ή θα θέλουμε Port bebe;

το μοναδικό που βλέπω να χωράει στο αυτοκίνητο είναι το Zapp extra. Μπορώ όμως να πάω κατευθείαν σ' αυτό; έχουμε μπερδευτεί πως θα την παλέψουμε τους πρώτους 4-5 μήνες. Εγώ προσωπικά τα port bebe πιστεύω θα είναι λιγάκι μπελάς, αλλά και τι να κάνεις;

Παρε το zapp και σαν καρεκλακι αυτοκινητου το maxi cosi (τελειο!!!)

Τους πρωτους μηνες βγαζεις το μωρο με το καρεκλακι που κουμπωνει πανω στο zapp και εχεις το κεφαλι σου ησυχο. To βλεπεις κι'όλας το μωρο γιατι κοιταει εσενα.

Μην αγοραζεις περιττα καροτσια και πορτ μπεμπε.

Eτσι ειναι οταν "φοραει" το καρεκλακι.

3803554486_9270d1f591.jpg

το zapp ή το zapp extra;

θα είναι άνετα το νεογέννητο μωράκι μας στο κάθισμα του καροτσιού σε οριζόντια θέση για 1-2 ώρες το πολύ ή στο καθισματάκι αυτοκινήτου προσαρτημένο πάνω στο καρότσι;

εσείς τι κάνατε τους πρώτους μήνες;

ποιο από τα 2 είναι καλύτερο; το zapp ή το senzz;

ψηφίζω zapp δαγκωτό!! θα είναι άνετα το μωρό στο κάθισμα οριζόντια,αλλά και στο καρεκλάκι χούφτα...για ώρες...

εννοείς όχι το extra αλλά να πάρω το zapp το απλό ή

εννοείς όχι senzz αλλά zapp;

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και απο μένα στο service της Quinny!!!! Εννοείται και σε εσάς, γιατί εδώ είδα οτι υπάρχει!!

Πήγα εχθές το zapp που είχε πρόβλημα το πλαϊνό κουμπί και δεν έκλεινε ή δεν άνοιγε. Το καρότσι το είχα πάρει απο το ebay και είναι περίπου 3 ετών! Τους είπα βέβαια οτι είναι περίπου 2 ετών και οτι το έχω πάρει απο εδώ! Μου άλλαξαν και τα 2 χερούλια που ξεκινάνε απο το κουμπί μέχρι πάνω και το μπαράκι επάνω που ενώνει τα χερούλια και είχε σπάσει και είχε κάνει ο σύζυγος πατέντα! Με λίγα λόγια μου άλλαξαν το μισό καρότσι και δεν πλήρωσα τπτ!!!

Ματθίλδη 17/08/2007

Λουκάς-Ανδρέας 17/01/2010

εννοείς όχι το extra αλλά να πάρω το zapp το απλό ή

εννοείς όχι senzz αλλά zapp;

το zapp extra εννοώ επειδή ξαπλώνει η πλάτη,δλδ το κάθισμα όλο.

το καρεκλάκι χούφτα είναι εξτρά!!

pPyfp1.png

IxVpp1.png

• 4 χρόνια μετά...

καλησπέρα,

θα ήθελα να σας ρωτήσω αν έχετε στοιχεία επικοινωνίας για το service του quinny στο Μενίδι.

σας ευχαριστώ πολύ,

κ.

καλησπέρα,

μήπως έχετε τα στοιχεία επικοινωνίας της εταιρείας που κάνει service στα καρότσια quinny στο Μενίδι;

σας ευχαριστώ πολύ,

καλλιρρόη Παπαδοπούλου

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...