Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

LA LATINA

Recommended Posts

Στελλίτσα

1ον Η πεθερά σου είναι ανιστόρητη και αμόρφωτη. Ακούς εκεί Πόντιοι=Τούρκοι...

2ον Ακολούθησε τις συμβουλές του συζύγου σου. Όχι μην ξεχάσεις τους καλούς σου τρόπους αλλά μην ασχολείσαι μαζί της γιατί μόνο τα νεύρα σου σπάει.

3ον Επειδή είναι ανεύθυνη για να κρατήσει 2παιδιά, όταν θέλει να τα βλέπει ας έρχεται εκείνη και

4ον Ξέκοψε την, μιά και καλή, για να γλυτώσεις... και ασχολήσου με το πρόβλημα υγείας σου και την οικογένεια σου.

ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΤΕΝΟΧΩΡΙΕΣΑΙ!!!!!!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 144
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εγώ θα μιλήσω και ας τα πληρωθώ απο τον γαμπρό αν είμαι και εγώ τέτοια πεθερά.

Λοιπόν οι γονείς μας ,μας μεγάλωσαν όπως μπορούσαν και όπως ήξεραν και νομιζαν εκείνοι καλύτερα ε για τα παιδιά μας έχει έρθει η δική μας η σειρά να τα μεγαλώσουμε όπως νομίζουμε και θεωρούμε εμείς καλύτερα.

Την πεθερά δεν θα την χαρακτήριζα απλά επικίνδυνη αλλά και ξεροκέφαλη γιατι πιστεύω ότι κάποια πράγματα ενώ τα καταλάβαινει τα επαναλαμβάνει.

Επίσης αυτό το τροπάριο ότι τα παιδιά παιρνούν το καλοκαίρι με τους παππουδογιαγιάδες πραγματικά δεν το καταλαβάινω δηλ.τα παιδιά τα κάνουμε για να τα έχουμε όποτε θέλουμε και μετά τα δίνουμε και σε αυτόυς για να ξεκουραστούμε???ε οχι εδώ νομίζω ότι κατι πάει λάθος.

Εγώ τουλάχιστον το δικό μου το παιδί δεν θέλω να το δίνω το καλοκαίρι.

Τέλος δεν χρειάζεται να τσακωθείς απλά ξεκαθάρισε ότι λόγω της κατάστασης σου δεν πρέπει να στεναχωριέσαι και όταν τα παιδιά λείπουν και μόνο η "εγνοια" σου για το αν περνούν και αν είναι καλά σε στεναχωρεί οποτε το σπίτι σου έιναι ανοιχτό και αυτοί ευπρόσδεκτοι να έρθουν.

Ευχομαι να είσαι πάντα καλά και υγιής κορίτσι μου και μην αφήνεις αλλούς ανθρώπους να σε στεναχωρούν.

[quote=Niki81;

εχω φωναξει παρα πολλες φορες, σε σημειο απ τον τονο μου να τη μαλωνει ο αντρας της υποστηριζοντας εμενα....σε μια βδομαδα γινανται ακριβως τα ιδια σα να μη μιλησα ποτε...δεν εννοουσα οτι θα περιμενω να γινω καλα, απλα ελεγα οτι τοτε δε θα εχω αναγκη....εχεις δικιο αυτο δεν εγινε τωρα ηταν απο την αρχη...

[quote=kyra;

μα γι αυτο ακριβως φροντιζω να ειμαι παντα κι εγω παρουσα, για να προλαβαινω τα ασυμαζευτα...οσο γι αυτο που λες μαλλον φταιει η δικια μου μαμα που με εχει κανει πολυ ενοχικη σαν ανθρωπο.....της ειχα πει μαμα, πως να την φωναζω? "μαμα, παιδι μου, να παρει μια χαρα που δεν ειχε κοριτσι, να σε εχουν και πιο καλα, μην ξενευεσαι" της εχω πει μαμα δε θελω να παω "ελα βρε παιδι μου, στεναχωριουνται, παππουδες ειναι κι αυτοι, να χαρουνε λιγο τα παιδια" και δε θα στο κρυψω σ ολη μου τη ζωη πιστευα οτι αντρας που δεν αγαπαει τη μανα του δε θα αγαπησει καμια γυναικα και να, που ο δικος μου δεν τους θελει, οχι οτι δεν τους αγαπαει, απλα δεν αντεχει να ανακατευονται στη ζωη μας, κι ομως στην οικογενεια του ειναι αψογος.....εχουμε ομως μια διαφωνια

ο αντρας μου πιστευει οτι ο σεβασμος κερδιζεται και οχι οτι τον οφειλουμε στους μεγαλυτερους οποιοι και να ναι.....εγω πιστευω οτι στους μεγαλυτερους τον οφειλουμε.....οσο και να με πρηζει, δε μπορω να αντιμιλησω η να βρισω η να φερθω ασχημα......προχτες φαγωθηκε να κουρεψουμε τον μικρο....για 100 φορα της λεω "να ζεστανει λιγο ο καιρος και θα παμε" ε το ειπε αλλες εκατο....στο τελος της λεω "εσυ τα παιδια σου μες το καταχειμωνο τα κουρευες?" ε αμα σου πω οτι ακομα το σκεφτομαι που μιλησα ετσι.....δε μπορω ρε παιδι μου

οταν προκειται για ενδοοικογενειακες κουβεντες ετσι?

οταν προκειται για τα παιδια κοιταω να ειμαι κι εγω εκει και να βαλω μια φωνη (στα παιδια συνηθως) για να προλαβαινω

μη νομιζεις οτι δεν ειμαι λεαινα κι εγω... απ τις χειροτερες μαλιστα....δεν τα παραμελω τα παιδια μου, 4 χρονια τωρα δεν εχω πιει ουτε ενα καφε με τις φιλες μου, εκει, με τα παιδια μου....αλλα οταν προκειται για μια γιαγια.....δε μπορεις να μην πας καθολου....μαλλον εδωσα λαθος εντυπωση, σας ξαναλεω οτι ολα αυτα γινονται εν τη παρουσια μου....

Διαφημίσεις

οσο γι αυτο που λες μαλλον φταιει η δικια μου μαμα που με εχει κανει πολυ ενοχικη σαν ανθρωπο.....

Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να αλλάξει, ούτε η πεθερά ούτε τίποτα. Αυτό να δουλέψεις...δεν σου λέω ότι είναι εύκολο (παρόμοια περίπτωση είμαι και εγώ) αλλά πραγματικά πολλά από τα προβλήματά μας οφείλονται σε αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μας

[quote=Nefelirene;

αυτο που μου λες ειναι μια νορμαλ ιδεα

στεναχωριεμαι και δεν κανει οποτε τα παιδια μενουν εδω

σ ευχαριστωωωωωω

οσο για το καλοκαιρι

ρε παιδια να ειμαι ειλικρινης

και της το ειπα περυσι

εχει μια δυο γειτονισσες που γεμιζουν τα σπιτια τους παιδικες φωνουλες καθε χρονο

οποτε παμε ειναι εκει τα εγγονια ΟΚ τα βλεπω με τα ματια μου

ΕΛΑ ΟΜΩΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΓΓΟΝΙΑ ΑΠΟ ΚΟΡΕΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΑΠΟ ΓΙΟΥΣ

δεν ξερω αν με πιανετε

οι κορες τα δινουν στη μανα, οι νυφες οχι στην πεθερα

και της το ειπα περυσι που ελεγε για την απεναντι

αλλα πουυυυυυυ κανει την παπια

και η αληθεια ειναι το ειπε μια κοπελα χτες

φοβαμαι κιολας οτι τον μεγαλο θα τον χτυπησει οπεθερος μου ασχημα αν κανει κατι

τον αντρα μου τον εδινε κλωτσιες στη σπονδυλικη στηλη

τωρα βεβαια κανει τον καλο και μην τυχον

αλλα οταν κανει κατι μου λεει "δως του καμια, τι καθεσαι?"

τωρα μολις καλοκαιριασει θα αρχισουν να ξεσηκωνουν το μεγαλο για θαλασσα

και τρελλαινεται να μην το κυψω του αρεσει πολυ

εγω δε μπορω να περασω ολο το καλοκαιρι μαζι της

το παιδι θα κλαιει να παει στη θαλασσα

ο αντρας μου παλι δε θα θελει

και αμα τους πεις να μην πανε για να πας εσυ

ωωωωωωωωωωχ μουτρα για κανα μηνα!!!!!!!!

εχω να περασω παλι

Δεν σέβεται καν την κατάσταση της υγείας σου κι έχει λόγους να σου γκρινιάζει?

Τι άνθρωπος είναι? Το παιδί της δεν το σκέφτεται?

αμα σου πω ποσες εχω συναντησει μεσα στα νοσοκομεια στα 40 τους με σκληρυνση απο οξεια πεθεριτιδα κοριτσι μου θα φριξεις..........ολα τα αυτοανοσα δε θελουν καθολου στρες και στεναχωρια......ποσες και ποσες εχω γνωρισει..........

το παιδι της το σκεφτεται γι αυτο ειπε "τι θα γινει θα γερασεις μεχρι να γινεις καλα, κι ο ____

ανθρωπος ειναι θελει να γυριζει και να βλεπει γυναικα, οχι μια γρια αχ και βαχ συνεχεια....κουραζεται το παιδι μου" αυτα ειπε και αλλα χειροτερα........

Στελλίτσα

ναι ειμαστε τουρκοι λεει και μιλαμε τουρκικα.....αυτοι ειναι σαρακατσανοι και μιλανε λεει τα μονα ελληνικα

εγω επειδη απο μικρη ημουν σε συγκροτηματα και χορευα, δεν εχω κολληματα αγαπω ολες τις ρατσες ειδικα χαιρομαι οταν κρατουν τις παραδοσεις και τα εθιμα.....τουρκαλα πρωτη φορα με ειπαν.....απ τα πολλα μια μερα της ειπα "οι ποντιοι και οι κρητικοι φαγανε το λουκι για να βοσκατε εσεις πανω κατω τα προβατα σας" και το βουλωσε......το θεικο ηταν μαμα μου που ειπε στον πεθερο μου "συμπεθερε, εσεις, δεν ειχατε σπιτια, ε??? ανεβοκατεβαζατε τα κοπαδια και ησασταν νομαδες, σαν γυφτοι,ε?? και οποια γυναικα βρισκατε τη νυχτα 20 ατομα που κοιμοσασταν,τη βολευατε ε??" και λεει εκεινος κακαριζοντας απ τα γελια "ναι, συμπεθερα, ναι ετσι γινοταν χαχαχα!" το θεμα ομως δεν ειναι να προσβαλλεις για να καταλαβουν

εγω ουτε ιδεα ειχα να πω την αληθεια νομιζα οτι ολοι λεγονται βλαχοι

μετα εμαθα αλλο οι βλαχοι αλλο οι σαρακατσανοι αλλο οι καραγκουνηδες....γηρασκω αει διδασκομενη....

Αυτό είναι το μόνο που μπορεί να αλλάξει, ούτε η πεθερά ούτε τίποτα. Αυτό να δουλέψεις...δεν σου λέω ότι είναι εύκολο (παρόμοια περίπτωση είμαι και εγώ) αλλά πραγματικά πολλά από τα προβλήματά μας οφείλονται σε αυτό το στοιχείο του χαρακτήρα μας

εχεις τοσο δικιο!!!!!!

Διαφημίσεις

εχεις τοσο δικιο!!!!!!

Το ξέρω :D:D:D:D:D (πλακίτσα κάνω). Στέλλα σοβαρά δούλεψέ το, ψάξε τον λόγο που σε κάνει να νιώθεις ενοχές και καταπολέμησέ τον. Δεν είσαι το μικρό παιδάκι που θα το κάνει ντα κανένας. Το ότι θες να είσαι εντάξει απέναντι στην πεθερά σου (και 1000 μπράβο σου ειλικρινα) δεν σημαίνει πως είσαστε φιλενάδες και θα μιλάτε για τα πάντα. Το ότι δεν θες να αφήνεις τα παιδιά μονα τους σπίτι της δεν σημαίνει ότι την αποκλείεις απο τα εγγόνια της.

Αυτή μπορεί να λέει ό,τι θέλει, δεν σημαίνει ότι εσύ πρέπει να απολογείσαι ή να νιώθεις άσχημα επειδή αυτή είναι υπερβολική.

Και κάτι άλλο που σου είχα πει στην αρχή. Χωρίς να είμαι μέσα στην τσέπη σου, μήπως θα άξιζε τον κόπο να στριμωχτείς λίγο ακόμα (αν μπορείς φυσικα) και να βρεις μια γυναίκα μόνο για τις ημέρες που μπορεί να νοσηλευθείς? (πράγμα που απεύχομαι)

Συγνώμη, αλλά επειδή μου αρέσει πάντα να λέω αυτό που σκέφτομαι, εμένα αυτό που γράφεις δεν με πείθει.

καλη μου δεν εχω κανενα λογο να λεω ψεματα εδω μεσα πιστεψε με.....αμα διαβασεις κι αλλα ποστ θα κταλαβεις και τι ανθρωπος ειμαι ισως

απλα εχω απεναντι μου μια πεθερα 58 χρονων

που εζησε ολα της τα χρονια με μια δικη της πεθερα που την σκυλοβριζε και την εκανε σκουπιδι

εναν αντρα που ποτε δεν την καταλαβε

και κρεμαστηκε πανω απ τα παιδια της

εκανε σπιτια πανω απ το δικο της για τους γιους της

και εγω της πηρα τον εναν (γιατι δεν ηθελε να μεινει εκει αλλα ποιος με πιστευει?)

καταλαβε οτι τα εγγονια θα τα χαιρεται η δικια μου μανα (γι αυτο και περιμενει ποτε θα αποδημησει εις Κυριον εναγωνιως)

και οτι εκεινη θα ειναι επισκεπτης

οποτε εμεινε με τον αλλο γιο (που τον εχει χωρισει 2-3 φορες γιατι οποια παει να μεινει εκει στο τελος την κανει Λουης)

ο οποιος δεν της πολυδινει σημασια μονο για φαι πηγαινει εχει απο πανω το σπιτι του

και τον αντρα που γεροπαραξενεψε και την πρηζει? τον πρηζει? δεν εχω καταληξει

την κανει συνεχεια σκουπιδι ολο παρατηρησεις ειναι

ε ενταξει ανθρωπος ειναι ρε παιδια

ειναι αμυαλη ΟΚ

ειναι ανεπιδεκτη μαθησεως ΟΚ

με γραφει και κανει το δικο της ΟΚ

αλλα ειναι κριμα, με καταλαβαινεις???

αυτο δε σημαινει οτι τα παιδια μου δεν ειναι κριμα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

γι αυτο καθομαι κερβερος εκει!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

αλλα αυτο δεν αλλαζει το τι εχει ζησει αυτη η γυναικα

συγνωμη ρε παιδια αν δε με πιστευετε τι να πω

να μη γραφω και καθολου

τι αναγκη εχω, να κανω την καλη?????

γραφω και πεφτει ο αυχενας μου απ την μυοσιτιδα, δεν εχω καμια αναγκη να καν ωπαιχνιδι εντυπωσιασμου........

δουλευει μονο ο αντρας μου και παιρνει 800!

αντε και λιγο τσονταρει η μανα μου αλλα σε αγαθα

μαγειρευει, πλενει κλπ

δεν ειμαι για τετοια

θα μπορουσα να πω πχ μια ξαδερδη να ερθει να καθεται με τη μαμα για βοηθεια

αλλα και η μαμα μετα λεει "τι εγω δεν ειμαι ικανη μονη μου?"

ασε που αμα κανω κατι τετοιο, οι αλλοι θα μας ....αποκληρωσουν!!!!!!!!

μολις εξηγησα τους λογους που τη λυπαμαι αν θες ριξε μια ματια

εννοειται αν ξαναχρειαστει νοσοκομειο (μη Θεε μου) κατι αλλο θα βρω αυτη τη φορα

δουλευει μονο ο αντρας μου και παιρνει 800!

αντε και λιγο τσονταρει η μανα μου αλλα σε αγαθα

μαγειρευει, πλενει κλπ

δεν ειμαι για τετοια

θα μπορουσα να πω πχ μια ξαδερδη να ερθει να καθεται με τη μαμα για βοηθεια

αλλα και η μαμα μετα λεει "τι εγω δεν ειμαι ικανη μονη μου?"

ασε που αμα κανω κατι τετοιο, οι αλλοι θα μας ....αποκληρωσουν!!!!!!!!

μολις εξηγησα τους λογους που τη λυπαμαι αν θες ριξε μια ματια

εννοειται αν ξαναχρειαστει νοσοκομειο (μη Θεε μου) κατι αλλο θα βρω αυτη τη φορα

Είναι δύσκολη η κατάστασή σου, μπρος γκρεμός και πίσω ρέμα :( Όσο ανάγκη και να την έχεις τα παιδιά κινδυνεύουν :cry:

Διάβασα τους λόγους που την λυπάσαι, μπράβο σου που την σκέφτεσαι. Αλλά μην ξεχνάς ότι δεν φταις εσύ για όσα πέρασε στη ζωή της και δεν έχεις την δυνατότητα αλλά ούτε και την υποχρέωση να "σβήσεις" τις άσχημες εμπειρίες που είχε. Ούτε ο λόγος που έφερες τα παιδιά σου στη ζωή είναι για να νιώσουν καλύτερα οι παππούδες. Αυτό δεν σημαίνει ότι θα τους βγάλεις και από την ζωή σου...βρες ισορροπίες

[quote=malecon;

ΔΕΝ ΤΟ ΣΥΖΗΤΩ

ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΕΚΕΙ ΜΟΝΑ ΔΕ ΜΕΝΟΥΝ ΞΑΝΑ ΠΟΤΕ!!!

ΓΙΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ ΘΑ ΕΡΘΕΙ Η ΞΑΔΕΡΦΗ ΜΟΥ

ΣΠΙΤΙ ΜΕ ΤΗ ΜΑΜΑ ΜΟΥ

δε θα τρεχω και τα παιδια στα νοσοκομεια

Θεος φυλαξοι

ευχαριστω για τις συμβουλες ολους και ολες!!!!!!!

Διαφημίσεις

:shock:αυτη η γυναικα ειναι επικινδυνη!!!καλα θα κανεις στελλα να μην αφησεις ποτε ξανα τα παιδια εκει ισως οταν γινουν 15 χρονων!!!κατα τα αλλα ελεγα εγω τη δικια μου πεθερα επικινδυνη γιατι πηρε βολτα τη μικρη με το μαρσιπο:shock:60 χρονων γυναικα και χωρις να με ρωτησει..

Αν σου ξαναζητησουν τα παιδια μπορεις να της πεις οτι μπορει να ερχεται οοοποτε θελει να τα βλεπει..

αν σου πει πως δεν τα ευχαριστιεται στο σπιτι σου τοτε ρωτα ευγενικα "σας ενοχλει η παρουσια μου? ή απλα συμβαινει κατι που δεν πρεπει να δω?"

αν στην τελικη δεν χαμπαριαζει τιποτα τοτε απλα πες "αχ τι κριμα που δεν μπορω να σου αφησω τα παιδια.. ο αντρας μου δεν αφηνει πια!θελει τα παιδια εδω για να τα ελεγχουμε, οποτε ελα εδω εσυ!"

ε και αν αναγκαστικα πρεπει να της τα αφησεις οταν θα σαι νοσοκομειο τοτε βαλε τον αντρα σου να της εξηγησει τι "πρεπει" να αποφευγει να κανει γιατι "βλαπτει" τα παιδια... εεε και ασε να βγαλει αυτος το φιδι απο την τρυπα...

μανα και γιος ειναι, οτι και να γινει θα τα βρισκουν..

F2ETp3.png

• 1 month later...

κοριτσια η δικη μου εκανε το απιστευτο.....1.εδωσε κουφετο σε 13 μηνων μωρο ευτυχος που το ειδε ο συζηγος και 2 εδωσε ολοκληρη ελια και με κουκουτσι ευτυχως το ειδα εγω!!!!και οταν κανεις παρατηρισει απαντα σιγα τι θα γινει μωρε!!!!της λες μπορει να πνιγει και απαντα σιγα τοσα ατομα ειμαστε εδω και της απαντω γιατι πρεπει να το περασει το παιδι μου αυτο και εγω να φοβηθω για την ζωη του!!!δεν την εμπιστευομαι και δεν της αφηνω με τιποτα τα παιδια μου!!!

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

[Και ονειρευεται αυτή και η κουνιάδα μου η μικρή οτι όταν θα κάνω μωρό θα το αφήνω εκει μερόνυχτα και λέει η κουνιάδα "θα μας το αφήνεις όταν θα είναι πμωράκι και χωρίς να είσαι εσύ εδω:shock::shock: "

Αυτο δεν καταλαβεινω

το "χωρις να εισαι εσυ εδω"

γιατι τι ενοχλουμε??? και με μενα αυτο συμβαινει....να τα παρουν αλλα να μην ειμαι εγω

επρεπε να δεις τον παιδιατρο οταν ειδε το παιδι τριων χρονων με τα συγκαματα ως το μπουτι

μου λεει "ποιος το εκανε αυτο γιατι εσυ δεν το εκανες!" μα τρια χρονια ποτε δεν ηταν ετσι το παιδι μου....και μπροστα μου συνεχιζε....εκανε κακα, τον φωναζε στην ππισινα, εριχνε δυο χουφτες νερο, βαλε βρακακι, και μετα ξανα μες την βρωμοπισινα και εβαζε και το μωρο μεσα εκει που πριν ξεβγαζε τα σκατα..... και ειπα στον πεθερο μου "σε παρακαλω οταν κανει κακα να τον πηγαινετε τουαλετα να τον πλενετε με σαπουνι" καλα, καλα, ειπε

και την επομενη βδομαδα τη βλεπω παει το βουταει στην πισινα και της λεει

"η μαμα του θελει να τον πηγαινεις στην τουαλετα" τελειως απαξιωτικα ομως, γελωντας ειρωνικα, λες και ζητησα κατι τρομερο.....και φυσικα δεν τον πηγε.....το κακο με μενα ειναι οτι δε μπορω εκεινη την ωρα να πω "τι κανεις εκει περα?" καθομαι σα χανος απο σεβασμο και μονο....και κοιταω να φυγουμε μια ωρα αρχιτερα...

σε καταλαβαίνω απόλυτα, σε θέματα υγιεινής γίνομαι τούρκος, καλό είναι να ενημερώσεις το σύζυγο και αν επαναληφθεί το σκηνικό με αυτόν τον τρόπο απλά δεν τα ξαναπηγαίνεις

1FdQp2.png

Συνήθως δεν συμμετέχω σε τέτοια θέματα διότι δεν μπορώ να βγάλω συμπέρασμα λόγω του ότι ο αυτός που θέτει το θέμα επηρεάζει αρνητικά ή επειδή πολλές φορές κάποια πράγματα γίνονται από αγάπη και επίσης δεν μου αρέσει να μιλάω άσχημα για τον γονιό του συντρόφου μου.

Επίσης δεν ξέρουμε τι πεθερές θα γίνουμε...

anyway ο αξιοπρεπέστατος τρόπος που άνοιξες το θέμα και παρόλες τις αντιξοότητες εσύ προσπάθησες να κάνεις μια καλή σχέση με το σύζηγο και τους γονείς του, δείχνει πόσο γλυκός και καλοπροαίρετος άνθρωπος είσαι.

Ναι θεωρώ την πεθερά σου άκρως επικύνδηνη για τα παιδιά και θα σου πρότεινα όσο αυτό και εάν είνα εφικτό....ΜΑΚΡΥΑ ή αν είναι δυνατόν όχι μόνη με το παιδί..

Επίσης εγώ θα σου πρότεινα τυπικές σχέσεις....

υ.γ. από τις ελάχιστες φορές που ο τίτλος αντιπροσοπεύει την πραγματικότητα χωρίς υπερβολές...[/QU

με καλυψες!!

• 4 εβδομάδες μετά...

δε θα τελειωσει εδω η τυρρανια μου...προχτες ηρθε ο πεθερος μου να παρει το παιδι.... το πηρε αγκαλια (3,5 χρονω) το εβαλε στο αυτοκινητο που ειχε παρκαρει στον κεντρικοτατο δρομο πανω απ το σπιτι μας, οχι μπροστα μας στο δρομακι, το εβαλε μεσα, και.... κατεβηκε να φερει τις λαμπαδες που μας αγορασε η πεθερα μου εμενα και τον αντρα μου....εκανε τον κυκλο, ανοιξε την καγκελοπορτα της αυλης, και ανεβηκε στον πρωτο οροφο να δωσει τα κερια στη μαμα μου.....ημουν στο μπαλκονι και του λεω "μπαμπα το παιδι πισω στο αυτοκινητο" γιατι παντα το βαζει μπροστα και παιρνω την απαντηση 'το δενω!" ουτε να με κοιταξει....οταν συνειδητοποιω οτι το παιδι δεν ειναι μαζι του και καταλαβαινω οτι το αφησε μονο του στο αυτοκινητο......και μιλαμε για παιδι παλουκι τωρα, που λυνεται σε δευτερολεπτα......ζαλιστηκα, πανιασα, πηγα να λιποθυμισω ...........ο θεος μας φυλαξε

πριν δυο χρονια ενα παιδακι 2 χρονω το αφησαν οι παππουδες ετσι και περασαν να παρουν ενα ποδηλατακι απεναντι, το μωρο ανοιξε και βρεθηκε φαρδυ πλατυ στον περιφερειακο και περνουσε νταλικα και παει το αγγελουδι........δεν αντεχω αλλο ολη νυχτα δεν κοιμηθηκα

κι αμα τους πεις τιποτα ακους και λογια Χριστε μου!!!!!!!!

στελλα μου δεν εχω διαβασει ολα τα μυνηματα των κοριτσιων αλλα σου λεω οτι εισαι παρα πολυ καλη νυφη καταρχην μην της δινεις σημασια ετσι κανουν αυτες οι πεθερες εγω σαν παραδειγμα και την δικια μου που οταν δεν τις γινετε το χατηρι αρχιζει τις κλαψες στην αρχη αισθανομουν τυψεις και ελεγα ας μην μλαω ασχημα αλλα οχι και να μας πατησουν μιλα της να καταλαβει οτι ολα αυτα τα χρονια καταλαβαινες ασχετα αν δεν μιλαγες......εμενα με ειπαν γατακι που εγινα τιγρακι....

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΚΑΙ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ......

Στέλλα, είσαι θύμα της...καλοσύνης σου ...

Δεν αλλάζουν οι άνθρωποι κοπέλα μου από μια ηλικία και μετά....λυπάμαι, δε θα βρεις ποτέ άκρη, δε θα γίνουν όπως θα ήθελες....

αυτό που μπορεί ίσως να αλλάξει είναι η δική σου στάση....

Δεν είναι έλειψη σεβασμού το να θέσεις προτεραιότητες...και σε αυτην την περίπτωση προέχει η ασφάλεια των παιδιών σου και η δική σου ηρεμία ώστε να μην επιβαρύνεται άλλο η υγεία σου. Μια απόφαση είναι. Και πρέπει αν θέλεις να βρεις τη δύναμη και να την πάρεις. Εσύ και μόνο εσύ .

Εύχομαι τα καλύτερα

δε μ αρεσει να μαλωνω και δε θελω να ειμαι η κακια μαγισσα του παραμυθιου αυτο ειναι το κακο

προσπαθω παντα να τους φερομαι καλυτερα ακομα κι απ το ιδια οτυς το παιδι

αλλα να που ερχονται ωρες που τρελλαινομαι

• 2 εβδομάδες μετά...

Καταρχην...περαστικα σου. Ευχομαι συντομα να εισαι καλυτερα στο θεμα της υγειας σου.

Και δεν βγαινεις η κακια μαγισσα του παραμυθιου...εδω το παιδι της το ιδιο σου λεει....αστην....ξεκολλα λοιπον. Νομιζω το καλυτερο που εχεις να κανεις για την ασφαλεια του παιδιου σου ειναι να της κοψεις τις επισκεψεις. Αν θα πηγαινετε μαζι οικογενειακως για κανενα καφεδακι. Αλλιως...δεν εχει.

Και αν σε ρωτησει γιατι, εκτυπωσε οοοοοολα αυτα που εγραψες στο πρωτο ποστ και δωστα της να τα μελετησει..ισως τοτε ξεστραβωθει....

Εφοσον με τον αντρουλη σου ειστε καλα, μια χαρα...γιατι επιμενεις να εχεις επαφες μαζι της; Καταρχας...για το παιδι σου! Αφου δεν το προσεχει γιατι το πας εκει και το αφηνεις μονο του, εφοσον δεν της εχεις εμπιστοσυνη...; Γιατι;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...