Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΕΣ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ

LA LATINA

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 144
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κορίτσι μου τί να σου πώ? αυτή η γυναίκα πρέπει να φυλακιστεί για εγκληματική αμέλεια. σε καμία περίπτωση μην ξαναφήσεις τα παιδιά εκεί. Είναι πραγματικά επικίνδυνη. Άσε μην έχεις τίποτε χειρότερα, γιατί μπορεί απλά να ήσουν τυχερή μέχρι τώρα. Μήν αφήσεις κανέναν να παίζει με τη ζωή των παιδιών σου. Αν είναι πολύ μεγάλη ανάγκη να τα αφήνεις κάπου κάποιες φορές, βρές μια κοπέλα εμπιστοσύνης.

τη λυπαμαι ρε παιδια...δε μπορω να εχω τυπικες σχεσεις,μανα ειναι που να παρει

ποσες φορες ο αντρας μου τη γραφει κι εγω της λεω λεπτομερειες να ειναι ενημερη....ποσες φορες τον βαζω απο διακοπες να την παρει αν φτασαμε, αν ειμαστε καλα, να μην ανησυχει, ποσες φορες την ενημερωνω για πραγματα που ουτε στη μανα μου λεω...και κανει και κατι ερωτησεις ρε παιδια......πως το κανουμε, ποτε το κανουμε, αν ειναι μικρο το τσιου τσιου του γιου της, μεχρι μια μερα με ρωτησε αν ξυριζ--- και που!!!!!!!!! ειναι γλοιωδης η γυναικα....κι εγω λεω, ε δεν ειχε κοριτσια και λαχταραει ρε παιδι μου γυναικοκουβεντες, και απανταω.....

μη κανεις τετοιες βλακειες κι εσυ.. δωσε θαρρος στο χωριατη ειναι η πεθερα σου.. τα ιδια εκανα κι εγω, αλλα οταν ειχα αιμοραγια και τρεχαμε στα νοσοκομεια 2 μερες μετα με πηρε τηλ.. αστον αντρα σου να εχει οποιες επαφες θελει, εσυ απο μακρια μπας και καταλαβουνε

κι αυτο το "τα εγγονια να ναι ολο το καλοκαιρι στα εξοχικα των παππουδων" δε μπορω να το ακουω.. βγαζω σπυρια.. αμαν, εμεις δηλαδη καναμε παιδια για να τα ξεφορτωνομαστε με την πρωτη ευκαιρια??

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

εννοειται η ασφαλεια των παιδιων μου.....εδω σερνομουν ενα χειμωνα χωρις να περπαταω και τα ειχα εγω.....αλλα παιζει και το "ΟΛΕΣ ΟΙ ΓΙΑΓΙΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΤΑ ΕΓΓΟΝΙΑ ΟΛΟ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΚ ΤΑ ΔΙΝΟΥΝ ΟΙ ΜΑΜΑΔΕΣ ΕΣΥ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ, ΚΟΛΛΗΜΕΝΗ" μας την λεει κιολας!

Τι λέει ρε :D:D:D Εγώ δεν την δίνω στην μητέρα μου γιατί λόγω ηλικίας και προβλημάτων υγειας δεν μπορεί να την φροντίσει και φοβάμαι. Και ο άντρας μου δεν θέλει να την δίνουμε γενικά. Άρα δεν είναι όλες, να που υπάρχει μια που δεν δίνει το παιδι της στη γιαγιά

Διαφημίσεις

καλα κοριτσακι μου αφου ο ιδιος ο αντρασ σου δεν τους θελει εσυ γιατι βαζεισ τα χερακια σου και βγαζεις τα ματακια σου ?

μετα απο ολλα αυτα ακομα τα εμπιστευεσαι σε αυτην ?

ΕΛΕΟΣ !!!!!

συγνωμη αλλα φταις και εσυ που τα επιτρεπεισ ολλα αυτα τοσο καιρο .

ylSkp1.pngrwLVp1.png

Συγνώμη για αυτό που θα πώ, αλλά νομίζω ότι θέλεις και βασανίζεσαι. Το σωστό σε αυτή την περίπτωση όλοι ξέρουμε ποιό είναι και ειδικότερα οι μανάδες και εσύ κάνεις και πλακίτσα με την ασφάλεια των παιδιών σου; Νομίζω η αλήθεια είναι καλύτερη από την απάντηση ότι σε τσίμπησε μύγα τσε τσε. Συγνώμη και πάλι αν είμαι αγενής, αλλά εδώ πρόκειται για την ζωή των παιδιών σου, έλεος!

τη λυπαμαι ρε παιδια...δε μπορω να εχω τυπικες σχεσεις,μανα ειναι που να παρει Στέλλα είσαι ψυχούλα.....................

ποσες φορες ο αντρας μου τη γραφει κι εγω της λεω λεπτομερειες να ειναι ενημερη....ποσες φορες τον βαζω απο διακοπες να την παρει αν φτασαμε, αν ειμαστε καλα, να μην ανησυχει, ποσες φορες την ενημερωνω για πραγματα που ουτε στη μανα μου λεω...και κανει και κατι ερωτησεις ρε παιδια......πως το κανουμε, ποτε το κανουμε, αν ειναι μικρο το τσιου τσιου του γιου της, μεχρι μια μερα με ρωτησε αν ξυριζ--- και που!!!!!!!!! ειναι γλοιωδης η γυναικα....κι εγω λεω, ε δεν ειχε κοριτσια και λαχταραει ρε παιδι μου γυναικοκουβεντες, και απανταω.....

Εγώ θα το σκεφτόμουν πολύ να τα αφήσω μόνο αν είχα μεγααααααλη ανάγκη, αν θέλει να τα βλέπει υπάρχουν και άλλοι τρόποι.

Αν κατάλαβα καλά υπάρχει κάποιο πρόβλήμα με την υγεία σου εύχομαι πολυ σύντομα να είναι όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!!

http://as1ce6u0g410010MzQzfDAwMDY0MjJsfHdlIGFyZSB0b2dldGhlcg.gif

και εμένα η πεθερά μου είναι κίλερ...αλλά της το είπα ευγενικά και ωραία ότι δεν της έχω εμπιστοσύνη.Θύμωσε δε λέω αλλά από το να κλαίω εγώ...

Είναι 80 ετών και θέλει να κρατάει το μωρό σε 10 ωρη βάση τώρα που θα γυρίσω στη δουλειά γιατί δεν μας περισσεύουν για γυναίκα.Ναι αλήθεια είναι δεν μας περισσεύουν αλλά περπατάει μόνη της στο δρόμο και γκρεμοτσακίζεται έχουμε γίνει οι καλύτεροι πελάτες στο νοσοκομείο της Βούλας και θα την αφήσω να κυκλοφορήσει με το καρότσι όταν εγώ η ίδια τρέμω μη μου φύγει σε καμιά λεωφόρο.

Είμαι της άποψης να της μιλήσεις ξεκάθαρα, εμένα αγωνίζεται τώρα να αποδείξει ότι είναι ικανή, βέβαια μου δήλωσε ότι δε θέλει να εχει καμία σχέση με τη νταντά γιατί δεν θα μπορεί να συνεργαστεί μαζί της και ούτε και εγώ θα κάνω χωριό με τη νταντα και θα τη παρακαλάω μετά!!!

Επίσης για να μην αισθάνεσαι η μόνη,εγώ είχα γεννήσει αλλά εκείνη προτίμησε να πάει να σερβίρει καφέδες σε 2-3 μνημόσυνα καθότι θεούσα και όταν το μεσημεράκι θυμήθηκε να ρθει νοσοκομείο η πρώτη της κουβέντα ήταν :μα καλά δεν της έχουν πει πως να κρατάει μωρό!!!

Αφροδιτη και στερ,

καμια φορα η ζωη τα φερνει ετσι ωστε να μην εχουμε επιλογη...

δεν ηθελα να επεκταθω αλλα επειδη βλεπω οτι με κατηγορειτε οτι κανω πλακιτσα

να σας πω οτι εχω μια νοσο που απο περυσι το Φεβρουαριο ζω με κορτιζονες και περπαταω το πολυ τρια βηματα.....εφτασα σε τετοια μυικη αδυναμια που επρεπε να με λουζουν, να με ταιζουν στο στομα, να με κρατανε για να παω τουαλετα, γι αυτο θα σας παρακαλουσα να μην κανετε πλακιτσα αφου ετσι το λετε.... το τι κανω για τα παιδια μου το ξερω εγω και ο Θεος απλα ειπα οτι ηθελα να δειχνω σεβασμο στους γονεις του αντρα μου- ετσι με μεγαλωσανε μ αυτες τις αρχες και δεν ηθελα φασαριες, ουτε να βρισω, ουτε να κλεισω τηλεφωνα δεν ειναι του χαρακτηρα μου.....και τα περισσοτερα απο αυτα που εξεθεσα συμβαινουν οταν ειμαι κι εγω εκει, γι αυτο και τα ξερω αλλωστε.....απλα και εκει να ειμαι, δεν μ αφηνει κανεις να πλησιασω τα παιδια μου, τα αναλαμβανουν αυτοι....και καλα επειδη εχουν μερες να τα δουν....δε θελω να ειμαι αγενης, δε θελω να ειμαι κακια, και θελω να τους αντιμετωπιζω σαν ανθρωπους που αγαπουν τα παιδια μου- απλα δεν ξερουν να τα προσεχουν.

Διαφημίσεις

Αν κατάλαβα καλά υπάρχει κάποιο πρόβλήμα με την υγεία σου εύχομαι πολυ σύντομα να είναι όλα καλά!!!!!!!!!!!!!!![/color]

[/font]

σ ευχαριστω απο καρδιας

Στέλλα....

αυτά που περιέγραψες είναι πολλά....πάρα πολλά....

έπρεπε να την έχεις ξεκόψει πριν προλάβουν να συμβούν ούτε τα μισά!!!

είναι επικίνδυνη η γυναίκα....

Θέλει να βλέπει τα παιδιά? ωραία!

ας έρχεται επίσκεψη 1-2-4 ώρες να τα βλέπει και μετά να πηγαίνει σπιτάκι της...

Θα σου πει τι σε έπιασε τώρα και δεν της τα δίνεις?

ε θα της απαντήσεις εσύ οτι αυτή μεγάλωσε 2 παιδιά (χωρίς σχόλιο ο τρόπος που τα μεγάλωσε....) και οτι θες κι εσύ να μεγαλώσεις τα δικά σου...και θες να τα έχεις συνέχεια μαζί σου!!!

ΤΕΛΟΣ!!!

που στο κάτω κάτω κακώς θα δικαιολογηθείς. παιδια σου είναι κι εσυ θα αποφασιζεις !!!

Στέλλα....

αυτά που περιέγραψες είναι πολλά....πάρα πολλά....

έπρεπε να την έχεις ξεκόψει πριν προλάβουν να συμβούν ούτε τα μισά!!!

είναι επικίνδυνη η γυναίκα....

Θέλει να βλέπει τα παιδιά? ωραία!

ας έρχεται επίσκεψη 1-2-4 ώρες να τα βλέπει και μετά να πηγαίνει σπιτάκι της...

Θα σου πει τι σε έπιασε τώρα και δεν της τα δίνεις?

ε θα της απαντήσεις εσύ οτι αυτή μεγάλωσε 2 παιδιά (χωρίς σχόλιο ο τρόπος που τα μεγάλωσε....) και οτι θες κι εσύ να μεγαλώσεις τα δικά σου...και θες να τα έχεις συνέχεια μαζί σου!!!

ΤΕΛΟΣ!!!

που στο κάτω κάτω κακώς θα δικαιολογηθείς. παιδια σου είναι κι εσυ θα αποφασιζεις !!!

αμ το ειπα αυτο..........σπιτι μου δεν τα ευχαριστιεται λεει βεβαια, εδω δεν τη βλεπει η γειτονια!

Αφροδιτη και στερ,

καμια φορα η ζωη τα φερνει ετσι ωστε να μην εχουμε επιλογη...

δεν ηθελα να επεκταθω αλλα επειδη βλεπω οτι με κατηγορειτε οτι κανω πλακιτσα

να σας πω οτι εχω μια νοσο που απο περυσι το Φεβρουαριο ζω με κορτιζονες και περπαταω το πολυ τρια βηματα.....εφτασα σε τετοια μυικη αδυναμια που επρεπε να με λουζουν, να με ταιζουν στο στομα, να με κρατανε για να παω τουαλετα, γι αυτο θα σας παρακαλουσα να μην κανετε πλακιτσα αφου ετσι το λετε.... το τι κανω για τα παιδια μου το ξερω εγω και ο Θεος απλα ειπα οτι ηθελα να δειχνω σεβασμο στους γονεις του αντρα μου- ετσι με μεγαλωσανε μ αυτες τις αρχες και δεν ηθελα φασαριες, ουτε να βρισω, ουτε να κλεισω τηλεφωνα δεν ειναι του χαρακτηρα μου.....και τα περισσοτερα απο αυτα που εξεθεσα συμβαινουν οταν ειμαι κι εγω εκει, γι αυτο και τα ξερω αλλωστε.....απλα και εκει να ειμαι, δεν μ αφηνει κανεις να πλησιασω τα παιδια μου, τα αναλαμβανουν αυτοι....και καλα επειδη εχουν μερες να τα δουν....δε θελω να ειμαι αγενης, δε θελω να ειμαι κακια, και θελω να τους αντιμετωπιζω σαν ανθρωπους που αγαπουν τα παιδια μου- απλα δεν ξερουν να τα προσεχουν.

Αγαπητή μου Στέλλα, ερμήνευσες αλλιώς την απάντησή μου, κανείς δεν χλεύασε το πρόβλημα υγείας σου, εύχομαι πάνω από όλα περαστικά και σιδερένια. Όμως λες ότι δεν θέλεις να είσαι αγενής και κακιά, θέλεις να τους αντιμετωπίζεις σαν ανθρώπους που αγαπούν τα παιδιά σου.. Εγώ πάντως από τα παραδείγματα που μας έδωσες δεν βλέπω να αγαπούνε τα παιδιά σου. Οταν η γιαγιά τα αφήνει νηστικά είναι δείγμα αγάπης αυτό; Επίσης κανείς δεν είπε να βρίσεις, να τους κλείνεις τα τηλέφωνα κτλ, εγώ μίλησα για την αλήθεια και ας πονάει. Και επιμένω, τα παραδείγματα που μας έδωσες είναι τραγικά για να αφήσεις την κατάσταση να διαιωνίζεται. Και πάλι περαστικά, να γίνεις γρήγορα καλά.

Διαφημίσεις

[quote=ster;

σ ευχαροστω, απλα ηθελα να καταλαβετε γιατι και ποτε τα αφηνω

και ξανατονιζω, εκτος των νοσοκομειων ειμαι παντα παρουσα οταν γινονται αυτα

ΑΛΛΙΩΣ ΔΕ ΘΑ ΜΟΥ ΤΑ ΛΕΓΑΝΕ ΠΟΤΕ- ΤΟΣΟ ΑΠΛΑ! και αυτο ειναι που με εξοργιζει, οτι τα βλεπω αυτα μπροστα στα ματια μου----αυτο με τις βελονες ραψιματος πχ εγινε προχτες την ωρα που εμενα μου εβαζε ο κουνιαδος μου μια ενεση και ακουσα "ασε κατω τις βελονες" και επειδη οταν βγηκα απ το δωματιο ρωτησα "ποιες βελονες, τι λεγατε" στραβωσε κιολας....

παντα κατι τετοιο τυχαινει....

το ξερω οτι τα παραδειγματα ειναι τραγικα, κι εγω το ιδιο πιστευω, γι αυτο και ανοιξα το θεμα... και ζω μ αυτη την αγωνια αν οταν ειμαι εκει γινονται ολα αυτα οταν δεν ειμαι τι γινεται????

χτες ηρθε σπιτι μου κι επειδη εβαλα στο παιδι παραπανω τυρι γιατι τρελλαινεται κι εχει μερες να φαει ειναι αρρωστος χλωμος και βηχει, το πηρε απ το πιατο, μες το σπιτι μου, μου ειπε "δε χρειαζεται να φαει τοσο τυρι, μισο κιλο ειναι αυτο" ηταν δυο σπιρτοκουτα τυρακι

και ολη μερα ημουν σφιγμενη απ τα νευρα μου και δε μπορουσα να περπατησω παλι..... και δεν απαντησα, απλα βγηκα απ την κουζινα βιαστικα να μην τη βλεπω και το θεωρησα μεγαλη αγενεια που φερθηκα ετσι...ειμαι βλακας, το ξερω

Όχι , κούκλα μου ,όχιιιιιιιιιιιι , χίλιες φορές όχι!!!!

Πες με γαϊδούρα ,πες με ότι θέλεις ,αλλά στη θέση σου θα την είχα πετάξει έξω από το σπίτι μου με τις κλωτσιές και δεν θα το συζητούσα καν το να της

ξαναφήσω τα παιδιά ΜΟΥ στο σπίτι ΤΗΣ ΠΟΤΕ!!!

Όλα , όπως και η υπομονή μας , έχουν κάποιο όριο. Αν η πεθερά σου κάνει κουμάντο στην οικογένεια της , στη δική σου κάνεις κουμάντο ΕΣΥ!!!

Τι θα πει ότι πήρε το τυρί από το πιάτο του παιδιού???? Πάμε κάλα????

ΕΕΕΕΕΕΕΕΕΞΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

Πραγματικά, από τη μια σε θαυμάζω για την υπομονή σου κ από την άλλη θέλω να σε μαλώσω που ανέχεσαι τέτοιες καταστάσεις για τα παιδιά σου.

Ένα πράγμα σκέψου: αν γίνει καμιά στραβή κ τρέχεις με κάποιο από τα παιδιά σου στα νοσοκομεία, είτε γιατί ήπιε κανένα απορρυπαντικό ή γιατί το τσίμπησε φίδι, ή γιατί έπεσε το καυτό λάδι πάνω του...ή....ή....ή.... ποιος θα φταίει πραγματικά??? η πεθερά σου??? ΟΧΙ! ούτε καν ο άντρας σου αφού κι αυτός σου λέει να απομακρυνθείς.

Ατυχήματα συμβαίνουν σε ένα σπίτι ακόμη κι όταν προσέχεις τα πάντα κ λαμβάνεις όλα τα προληπτικά μέτρα! Ε σκέψου σε αυτό το σπίτι που εσύ τα έχεις αντιληφθεί όλα από πριν....

Δυστυχώς η ευτυχώς...η ευγένεια προς την πεθερά σου είναι μηδαμινής αξίας μπροστά στην ασφάλεια των παιδιών σου.

και τι θα πω οτι με τσιμπησε μυγα τσε τσε ? γιατι δεν τα δινω???

αχ παιδια θα τρελλαθω!

Θες δικαιολογίες? μπορούμε να βρούμε ένα σωρό...:D

καλα κοριτσακι μου αφου ο ιδιος ο αντρασ σου δεν τους θελει εσυ γιατι βαζεισ τα χερακια σου και βγαζεις τα ματακια σου ?

μετα απο ολλα αυτα ακομα τα εμπιστευεσαι σε αυτην ?

ΕΛΕΟΣ !!!!!

συγνωμη αλλα φταις και εσυ που τα επιτρεπεισ ολλα αυτα τοσο καιρο .

Συμφωνώ. Δεν καταλαβαίνω ποιο είναι το προβλημά σου αν η πεθερά σου παρεξηγηθεί αν της πεις όχι. Είναι δικιά της επιλογή αν θα παρεξηγηθεί. Δεν φταις εσύ

αμ το ειπα αυτο..........σπιτι μου δεν τα ευχαριστιεται λεει βεβαια, εδω δεν τη βλεπει η γειτονια!

Δικό της είναι το πρόβλημα. Γιατί το κάνεις και δικό σου?

Και κάτι ακόμα στέλλα. Η πεθερά σου φαντάζομαι πως είναι μια ηληκιωμένη γυναίκα. Μην περιμένεις πως θα αλλάξει μυαλά τώρα ξαφνικά. Εσύ πρέπει να σταματήσεις να νιώθεις άσχημα που δεν θες να κάνεις αυτό που θέλει αυτή

δεν ειναι μεγαλη ειναι μολις 58...

οσο για το τυρι, μη γελασετε αλλα ο λογος που δε μιλησα ειναι γιατι το συγκεκριμενο τυρι μου το εφερε αυτη...και γι αυτο εκανε την κινηση αυτη ειμαι σιγουρη

εχετε δικιο εγω φταιω κι αν συμβει κατι παλι εγω θα φταιω...

και η πλακα ειναι οτι δε με χωνευει κιολας....

θα παρω μετρα....ας γινω κακια

οπως λεει κι ο αντρας μου

σαμπως τωρα ειμαι καλη???

και τι νοημα να ειμαι καλη αν παθουν κατι τα μωρα μου??? κανενα!

6) μαγειρευει παντα οταν τα παιδια ειναι εκει (ενα διωρακι τα αφηνω συνηθως) με τα τηγανια της παντα με τα χερουλια προς τα εξω και το φουρνο τον στηριζει με ενα ξυλο....

7) φοραει στα παιδια πυτζαμες πανω απ τα ρουχα για να μην αναψει καλοριφερ

:cool: το μονο που τα ταιζει ειναι 2-3 πατατες φουρνου

9) αν γελαστω να βαλω και λιγο τυρακι μου κανει παρατηρηση και βγαζει το μισο απ το πιατο

11) πηρε τον μεγαλο 2 μερες στο εξοχικο και πηγα και τον βρηκα συγκαμενο ως τα μπουτια γιατι δεν τον ξεπλενε οταν εκανε κακα με σαπουνι- του εριχνε μονο νερακι α[

π την πισινα δυο χουφτες και μετα τον εβαζε και μες τα βρωμονερα στην πισινα

12) τον βρηκα κατακαμενο γιατι δε θελανε να βαλουνε αντιηλιακο (ενω εδωσα ολοκαινουριο)

χωρις να εχω διαβασει τι σου εχουν απαντησει θα σχολιασω απλως οτι εμεις αυτους στο χωριο μας τους λεμε φραγκοκιλερ.

εγω δεν υπηρχε περιπτωση να αφηνα τα παιδια μου εκει ουτε για ενα δευτερολεπτο!!!!!!!μη σωσουν κ τα δουν αν ειναι να κινδυνευουν.

κ αυτη η χολη τους πια?????ελεος....ευτυχως που ο αντρας σου απο τα λεγομενα σου φαινεται καλος ανθρωπος κ τα βρισκετε μεταξυ σας γτ φαντασου

αυτα που του λεει να επιαναν κιολας

Μια χαρά σου τα λέει ο άντρας σου. :D

Θα μπορύσες ίσως να πετύχεις τον στόχο σου και με διπλωματία, αν και δεν βρίσκω κάποια σκοπιμότητα, αφού όπως λες και τώρα δεν σε χωνεύει...

Μην κολλάς στο πώς θα νιώσει η πεθερά σου, σου ξαναλέω είναι δικό της πρόβλημα

και τι νοημα να ειμαι καλη αν παθουν κατι τα μωρα μου??? κανενα!

ΑΚΡΙΒΩΣ! Αυτό είναι το πιο σημαντικό που πρέπει να σκέφτεσαι! Και δε θα γίνεις κακιά...προστατευτική απέναντι στα παιδιά σου θα γίνεις! :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...