Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Μάλιστα... Γιατί δεν το χα δει αυτό το θέμα? Ακριβώς τα ίδια συνέβησαν και σε εμένα... Δεν θυμάμαι πόσο ήταν το μωρό, σίγουρα δεν είχα σαραντήσει. Χτυπάει το σταθερό κατά τις 9 παρά. Το σηκώνω μες τον ύπνο και μου είπε μια ότι θα έρθει μια κυρία να με ενημερώσει για πρώτες βοήθειες κ.λπ. Λεω και εγώ μωρέ μπράβο η Ελλάδα μας! Μάθανε ότι γέννησα και θέλουν να με ενημερώσουν... Τέλος πάντων δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να το σκεφτώ, σε μισή ώρα χτυπούσε το κουδούνι. Άρχισε να μου λεει για αρρώστιες για πνιγμούς δεν ξέρω και εγώ για τι άλλο. Είχα δε θεωρήσει πως για να μου λένε για Ε.Σ.Υ κ.λπ. όλα αυτά που μου έδειχνε ήταν δωρεάν! Εκεί που σχεδόν με είχε πείσει μου βγάζει ένα μπλοκάκι "παραγγελίας" και μου λεει τις τιμές. Της λεω "Ε καλά αφήστε με να το συζητήσω με τον άνδρα μου". Η απάντηση? "Μα τι να συζητήσετε? Σας χρειάζονται! Αν πνιγεί το μωρό τι θα κάνετε? Αν πάθει σπασμούς? Εξ άλλου δεν μπορώ να ξαναπεράσω. Τουλάχιστον πάρτε τα παραμύθια". Τότε της είπα και εγώ ψέματα πως παιδίατρος είναι ο ξάδελφός μου και μένει ένα τετράγωνο πιο κάτω. Α, και κάποια στιγμή είπα για τον άνδρα μου που κοιμόταν μέσα και ταράχτηκε και καλά μη τον ενόχλησε...

Ήταν ευγενέστατη και πιεστικότατη. Πολύ θα θελα να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι τύποι και αν γινόταν να κάνουμε μια κίνηση σαν εταιρία γονέων γιατί τώρα είδα πόσοι είμαστε που μας έχει συμβεί. Τι να πω...

pJO3p2.pngB6Ndp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 155
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• vera

vera 8 δημοσιεύσεις

• Antoinette

Antoinette 7 δημοσιεύσεις

• dora

dora 6 δημοσιεύσεις

• peony

peony 3 δημοσιεύσεις

ΚΙ ΑΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΔΙΑΡΡΕΥΣΕΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΑΣ ΔΕΔΟΜΕΝΑ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΟ ΤΗΣ ΚΛΙΝΙΚΗΣ (ΟΧΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΤΗΝ ΚΛΙΝΙΚΗ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΟΛΟΥΣ ΟΣΟΥΣ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΔΙΑΦΟΡΑ ΔΩΡΑΚΙΑ ΚΑΙ ΠΑΚΕΤΑΚΙΑ)!! ΚΑΙ ΜΕΝΑ ΜΕ ΕΙΧΕ ΕΠΙΣΚΕΦΤΕΙ ΜΙΑ ΚΥΡΙΑ ΤΙΣ ΠΡΩΤΕΣ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΗΜΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ. ΜΟΥ ΕΞΗΓΟΥΣΕ ΚΑΝΑ ΔΙΩΡΟ ΔΙΑΦΟΡΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΑΡΧΙΣΕ ΝΑ ΜΟΥ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΑ ΠΑΝΑΚΡΙΒΑ ΒΙΒΛΙΑ ΤΗΣ. ΝΑ ΠΩ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ, ΕΓΩ ΔΕΝ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΑΖΙ ΤΗΣ (ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ, ΒΕΒΑΙΑ ΜΕ ΛΑΘΟΣ ΠΡΟΣΕΓΓΙΣΗ ΚΑΙ ΨΕΥΔΗ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΟ ΡΟΛΟ ΤΗΣ). ΔΕΝ ΗΜΟΥΝ ΥΠΟΧΡΕΩΜΕΝΗ ΝΑ ΑΓΟΡΑΣΩ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΑ(ΔΕΝ ΠΤΟΗΘΗΚΑ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΛΙΟ, ΠΟΥ ΞΟΔΕΨΕ 2 ΩΡΕΣ ΝΑ ΜΟΥ ΕΞΗΓΕΙ ΔΙΑΦΟΡΑ!!!)

ΟΜΩΣ ΤΑ ΒΑΖΩ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ (ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΤΟ ΣΚΕΦΤΟΜΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΟΣΦΑΤΑ) ΠΟΥ, ΛΕΧΩΝΑ ΓΑΡ ΚΑΙ ΜΕ ΝΕΟΓΕΝΝΗΤΟ ΚΑΙ ΠΕΛΑΓΩΜΕΝΗ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ, ΑΦΗΣΑ ΜΙΑ ΞΕΝΗ ΝΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΓΓΙΖΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ!! ΑΝ ΗΤΑΝ ΜΙΑ ΑΠΑΤΕΩΝΙΣΣΑ, ΔΕΝ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΟΥΤΕ ΤΟ ΜΩΡΟ ΝΑ ΠΡΟΣΤΑΤΕΨΩ, ΟΥΤΕ ΚΙ ΕΜΕΝΑ! ΓΙ΄ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΕΠΙΠΟΛΑΙΟΤΗΤΑ ΜΟΥ ΜΕ ΜΟΥΤΖΩΝΩ ΠΑΝΗΓΥΡΙΚΑ!!!:lol:

• 2 εβδομάδες μετά...

Κι εγω στο Αλεξανδρα γεννησα και τις δυο φορες (οπως και η φιλη που την πατησε και για την οποια ανοιξα το θεμα) και ηρθαν παλι τωρα που γεννησα......οχι μια ...οχι δυο...αλλα τρεις φορες ηρθε σπιτι μου και χτυπαγε το κουδουνι πρωι πρωι για αρκετη ωρα (λιγο ελειψε να κατεβω να την βαρεσω) και μετα με πηρε τηλεφωνο και ζητησε να κλεισουμε ραντεβου....της ειπα ενα ξερο κι αποτομο ΔΕΝ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΜΑΙ και της το κλεισα......

Κουνιστη και λυγιστη ηρθε τρεις φορες με την τσαντα και τα βιβλια της και χτυπουσε για πολλη ωρα το κουδουνι....ηταν σιγουρη οτι ως λεχωνα θα μαι σπιτι!

Παιρνουν τα στοιχεια μας απο τις κυριες της libero και της pampers που μας μοιραζουν τζαμπα πακετα στο νοσοκομειο....

“Itʼs difficult to get someone to understand something when his salary depends upon his not understanding it.”

Al Gore - An Inconvenient Truth

• 6 months later...

Τωρα που το ειπατε θυμηθηκα οτι και μενα μου χτυπησε το κουδουνι μια ηλιθια και ηθελε να ανεβει πανω να με ενημερωσει για το μωρο διαφορα αλλα την εδιω3α εννοειτε δεν της ανοιξα .ειμαι αρκετα στριμενο αντερο ιδιαιτερα σε τετοια . Βρε κοριτσια μην ανοιγετε σε οποιοναναι ζουμε σε επικυνδινους καιρους , εγω ουτε στον μετρητη αεριου δεν ανοιγω .

Δεν θελω να προσβαλω κανενα αλλα τι παει να πει οτι εκατσε σπιτι σας 2 ωρες ? δεν μπορουσατε να της πειτε να φυγει απο το σπιτι σας ? ακομα και να μπερδευτει καποιος και να κανει μια χαζη αγορα , δεν μπορω να καταλαβω πως τους αφηνατε σπιτια σας και δεν τους βριζατε με οσα σας λεγανε ? αυτοι τετοιο φερσιμο θελουνε , ευγενικο βρισιμο , δηλαδη με το γαντι και απλα διωξιμο απο το σπιτι , αλλα γενικοτερα προσεχετε που ανοιγετε , πειτε ενα οχι δεν με ενδιαφερει και παρακαλω φυγετε απο το θυροτηλεφωνο και αμα ανεβουνε απειληστε τους οτι θα παρετε τηλ την αστυνομια , και εννοειτε βρε κοριτσια μου αμα μπαστακωθουνε σπιτι και αρχιζουνε να λενε ολες τις σαχλαμαρες σηκωθειτε πανω και ζητηστε τους ευγενικα αλλα αυστηρα να φυγουνε .

QRyOp2.png

Διαφημίσεις

• 3 months later...

τωρα το ειδα το θεμα...μου ειχε ερθει κ μενα μια τετοια κυριουλα..και μου αρχισε τα εισαι ανεξαρτητη γυναικα κ τετοιες μπαρουφες οταν της ειπα να το συζητησω με τον αντρα μου..μετα νευριασα και την εκανα να φυγει βγαζοντας καπνους απο τα αυτια της!!!!χιχιχιχι

• 6 months later...

με πηραν σημερα στο κινητο απο μια δημοσκοπηση για πανες.....με ρωτησαν για μαρκα για πανες και μωρομαντηλα, σε ποιο σουπερμαρκετ ψωνιζω και τετοια.......ηξερε το κινητο μου, το επιθετο μου , οτι εχω μωρο και μου ζητησε ονομ/μο συζηγου και διευθυνση για να μου στειλει κουπονια....:confused::confused: αν ερθει κανεις σπιτι ,του ανοιγω και απλα δεν τον βαζω σπιτι μου.....θα μπουκαρει με το ζορι????δε νομιζω...εχω και σκυλο που σουλατσαρει στο σαλονι.....αμα θελει ας περασει!!!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Κορίτσια την πάτησα κι εγώ, πριν 7 χρόνια!!!!!!!!!

Πρώτα, με πήραν τ/φ και μου είπαν ότι θα περάσει μια κοπέλα για συμβουλές σχετικά με την περιποίηση του μωρού και άλλα τέτοια.

Εγώ σαν πανέξυπνη καινούργια χαζομαμά τους έκλεισα ραντεβού και στο τέλος βρέθηκα με μια ιατρική εγκυκλοπαίδεια (ευτυχώς κάτι χρησιμεύει μερικές φορές) και αν θυμάμαι καλά με 10 κασέτες παιδικών παραμυθιών.

Γι' αυτό προσοχή.

tlbOp2.png Iw3Sp2.png

Xristinio με έχουν πάρει και εμένα τηλ για αυτή τη δημοσκόπηση. Μαλιστα είχαν πάρει στο κινητό του άντρα μου. Δεν ήρθε ποτέ κανένας σπίτι. Το τηλ νομίζω ότι το βρίσκουν από τα μαιευτήρια. Πάντως όταν μου είπαν τι μάρκα πάνες χρησιμοποιώ τους είχα πει ό,τι είναι σε προσφορά και με κουπόνι. Με ρώτησαν για παμπερς και τους είπα ότι είναι ακριβες. με ρώτησαν και για του λιντλ αλλα ο μικρός ήταν 3 μηνών τότε και δεν τις είχα δοκιμάσει. Μετά από 2 μήνες η παμπερς μου έστειλε κουπόνια. Μεσα είχε 3 των 6ευρώ και 3 των 3ευρώ. Δεν είχα ξαναδεί κουπόνι πάμπερς των 6 ευρώ. Και ούτε ξαναείδα από τότε. Αλλά μάλλον τη δημοσκόπηση την κάνουν οι εταιρίες. Μη φοβάσαι λοιπόν.

Xristinio με έχουν πάρει και εμένα τηλ για αυτή τη δημοσκόπηση. Μαλιστα είχαν πάρει στο κινητό του άντρα μου. Δεν ήρθε ποτέ κανένας σπίτι. Το τηλ νομίζω ότι το βρίσκουν από τα μαιευτήρια. Πάντως όταν μου είπαν τι μάρκα πάνες χρησιμοποιώ τους είχα πει ό,τι είναι σε προσφορά και με κουπόνι. Με ρώτησαν για παμπερς και τους είπα ότι είναι ακριβες. με ρώτησαν και για του λιντλ αλλα ο μικρός ήταν 3 μηνών τότε και δεν τις είχα δοκιμάσει. Μετά από 2 μήνες η παμπερς μου έστειλε κουπόνια. Μεσα είχε 3 των 6ευρώ και 3 των 3ευρώ. Δεν είχα ξαναδεί κουπόνι πάμπερς των 6 ευρώ. Και ούτε ξαναείδα από τότε. Αλλά μάλλον τη δημοσκόπηση την κάνουν οι εταιρίες. Μη φοβάσαι λοιπόν.

και μενα με ρωτησαν για τις πανες του λιντλ. εγω τους ειπα οτι ψωνιζω μονο προιοντα σε μεγαλες προσφορες και κυριως λιμπερο. βασικα με ρωτουσαν για το τελευταιο 3μηνο και το μωρο μου ειναι 3μηνων!!!μακαρι να μου στειλουν κουπονια!!!!

IhCLp3.png

3Zdxp3.png

Διαφημίσεις

και μενα με ρωτησαν για τις πανες του λιντλ. εγω τους ειπα οτι ψωνιζω μονο προιοντα σε μεγαλες προσφορες και κυριως λιμπερο. βασικα με ρωτουσαν για το τελευταιο 3μηνο και το μωρο μου ειναι 3μηνων!!!μακαρι να μου στειλουν κουπονια!!!!

Κι εμένα τα ίδια πριν από λίγο καιρό. Μην ανυσυχείς, αλλά γενικά ακόμα κι αν σου χτυπήσει ο οποιοσδήποτε άγνωστος την πόρτα και θέλει να ανοίξεις ΜΗΝ το κάνεις. Ότι θέλει ας το αφήσει απ'έξω στο πεζοδρόμιο!

Είναι περίεργες οι μέρες και πολλοί σκαρφίζονται διάφορα.

Αν γίνει φορτικός κάλεσε το 100 και πές τους τι γίνεται(μην ανησυχείς δεν θα σε παρεξηγήσουν ούτε θα σου πουν κάτι).

Xristinio, λογικά θα στείλουν κουπόνια. Και εμένα ήταν μικρός ακόμη ο δικός μου, 3-4 μηνών, όταν είχαν πάρει τηλ. Αν θές κουπόνια μπορείς να γραφτείς και στο site της λίμπερο και της πάμπερς και στο επιθυμίες και κατα καιρούς θα σου στέλνουν κουπόνια.

Αρχικα να πω πως κι εγω την ειχα πατησει ετσι οταν γεννησα. Το αποτελεσμα ηταν να βρεθω με 5 εγκυκλοπαιδειες που αφορουν θεματα υγειας, 7 παιδικα παραμυθια, 7 cd με παιδικα παραμυθακια και ενα dvd με πρωτες βοηθειες.

Επισης να καταθεσω την τωρινη μου εμπειρια (μου συνεβη πριν απο μια ωρα περιπου):

Μου χτυπησε την πορτα κυριος λεγοντας μου πως ειναι απο συγκεκριμενη τραπεζα (εχουμε δανειοδοτηθει απο αυτη για την αγορα καναπε προ 3ετιας σχεδον) και πως θελει τον Κο **** (επωνυμο του αντρα μου) για να συζητησουν σχετικα με το εξωδικο που του εχει σταλει απο την τραπεζα (πραγμα που οντως ισχυει).

Πορτα δεν ανοιξα καθως ο συζυγος δεν ειναι εδω, αλλα πηρα εκνευρισμενη τον αντρα μου να του πω να τα βαλει με τη δουλεια του (καθως ειναι ο μοναδικος τροπος να μαθει καποιος τοσες λεπτομερειες για εμας). Πηρε και ο συζυγος τους προϊσταμενους και πηρε τη μεγαλειωδη απαντηση πως δεν εχουν δωσει πουθενα στοιχεια. :roll:

Επομενη κινηση ηταν να επικοινωνησει με την τραπεζα για να του πουν απο τα κεντρικα πως πλεον αυτη η τραπεζα δεν υπαρχει και τα δανεια εχουν περασει σε αλλη τραπεζα :roll:

Ο κυριος που μου χτυπησε την πορτα δεν αφησε καποιο ειδοποιητηριο ή οποιοδηποτε χαρτι/εγγραφο για τον συζυγο. Οποτε ειτε ηταν υπαλληλος που ηρθε να μας πεισει για νεα δανειοδοτηση, ειτε ηταν απο τα ατομα που κυκλοφορουν με σκοπο να αποσπασουν χρηματικα ποσα εκ μερους -και καλα- της τραπεζας για να μην προχωρησει -και καλα- η υποθεση στο νομικο τμημα.

Απλα εχετε το νου σας κοριτσια και μην ανοιγετε πουθενα και σε κανεναν!

Μετρα ποσα χερια ειναι εκει για να σκουπισουν το δακρυ σου και μετα κρινε το ποσο πλουσιος εισαι!

nDtZp2.png

Αυτό το τηλεφώνημα για τις πάνες μου ειχε συμβεί και μένα μερικούς μήνες μετά τη γέννηση της κόρης μου, συγκεκριμένα θυμάμαι που με είχαν ρωτήσει για τις lidl. Στο Μητέρα όπου γέννησα μου ειχαν δώσει ένα κουτί pampers no1 και κατι άλλα διαφημιστικά ειδη της pampers, ενα βιβλιαράκι για το μωρό, ένα DVD και άλλα που ουτε θυμαμαι αυτή τη στιγμή. Προφανώς θα συμπλήρωσα και κάποιο δελτίο με τα στοιχεία μου οπότε να πως μας βρίσκουν. Επίσης με ειχαν παρει από Εθνικη Ασφαλιστική για να μου πασαρουν ασφάλεια για το παιδί. Ισως αυτό βεβαια το εμαθαν από την Εθνική που ειμαι εγω ασφαλισμένη και μου κάλυψε τα έξοδα της γέννας. Θέλω να πιστευω οτι από τα μαιευτήρια δεν διαρρέουν προσωπικά στοιχεία!!!

Μου τηλεφώνησαν χθες κι εμένα και ρώτησα την κοπέλα απο που πήρε το κινητό μου και μου είπε πως είναι απλά μια υπάλληλος,δεν γνωρίζει τον πελάτη της διαφημιστικής δυστυχώς.Με ρώτησε τι πάνες χρησιμοποιώ,αν δοκίμασα του lidl και πόσες φορές περίπου το τελευταίο τρίμηνο ψώνισα πάνες.

10Ddp3.png

OaR2p3.png

Διαφημίσεις

πω πω ναι τραγικες κ εγω την ειχα πατισει γιατι μου ειχε πει οτι θα ειναι ιατρεικος επισκεπτης κ καλα για τις ασθενιες που κυκλοφορουν κ λεω κ εγω εαν ειναι ετσι ας ερθει,ηρθε κ μετα δεν εφευγε...της ελεγα δε θελω κ μου λεει εαν δεν παρεις εστο τα παραμυθια δεν φευγω κ της λεω να το συζητησω με τον αντρα μου γιατι τωρα με το μωρο εχω σταματισει την δουλεια κ μου σιγα μωρε για 2Ε την ημερα που θα βαζεις στην ακρη.... κ τωρα η μικρη εχει παει 5μηνων κ αυτη την εβδομαδα με ξανα πηραν κ τους εκραξαααα...!!!

Το ακουσα απο μια γυναικα χθες στην εκπομπη του Ευαγγελατου και το θυμηθηκα......

Ειπαν για ανθρωπους που παιρνουν ονοματα των νεων μαμαδων απο τα μαιευτηρια και τους κουβαλιουνται σπιτι με σκοπο να πουλησουν βιβλια.......αν τυχον τους ανοιξετε την πορτα και τους βαλετε μεσα, να ξερετε οτι ειναι θρασυτατοι και δεν ξεκουμπιζονται αν δεν πουλησουν εστω και την φθηνοτερη σειρα (παραμυθιων) που εχουν, γυρω στα 350 ευρω......

Πεφτει μεγαλο ψηστηρι και γινονται πολυ φορτικοι. Οποτε μην ανοιγετε πορτα σε αγνωστους.......

Μια φιλη μου την πατησε απο τηλεφωνημα που της εκαναν μολις γεννησε......ειπαν οτι δηθεν επρεπε να ρθουν σπιτι της για να συμπληρωσει ενα ερωτηματολογιο σχετικα με την γεννα και τους εκλεισε ραντεβου σπιτι της.......οταν ηρθε η γυναικα αυτη αποκαλυψε πως πουλαει σειρες βιβλιων και δεν εφευγε με τιποτα απο το σπιτι της φιλης.......η κοπελιτσα ειναι πολυ ευγενικη και μαλθακη και τελικα υπεκυψε στις ψυχολογικες πιεσεις της θρασυτατης γαιδουρας τελικα φορτωθηκε παραμυθια αξιας (!) 350 ευρω........Φυσικα η γυναικα ηθελε να παρει οσα πιο πολλα χρηματα για προκαταβολη μπορουσε , αν οχι ολο το ποσο και σχεδον την ξεφτυλισε επειδη δεν ειχε σπιτι λεφτα για να της τα δωσει........

Οποτε κοριτσια προσοχη....μη μασατε παραμυθια απο αγνωστους και σε καμμια περιπτωση μη τους δεχθειτε σπιτι σας!!!!

την επαθα για τα καλα εγω ........... οπως ακριβως το περιγραφεις πριν 2,5ρονια ποτε δεν θα ξεχασω που εβαλα σε κινδυνο το μωρο και εμενα

• 3 months later...

Αυτό που λέτε δε το γνωρίζω, αλλά μιας και μπήκα στο θέμα θα αναφέρω κάτι που μου έτυχε πολύ πρόσφατα.

Πριν καμιά 10αριά μέρες, μου χτυπάει το κουδούνι ένας τύπος. Τον βλέπω από τη θυροτηλεόραση και ρωτάω ποιός είναι. ''Από τον ΟΤΕ'', μου απάντησε και στο καπάκι ρωτάω τον άντρα μου εάν περιμένει κάποιον από τον ΟΤΕ και σαφώς μου απάντησε πως δε περίμενε κανέναν!!!!

Εν τω μεταξύ ο τυπάς ήταν κοστουμαρισμένος και τα σχετικά και του κάνω, ''Τί ακριβώς θέλετε;'' και μου απαντάει ''Για την αναβάθμιση των οπτικών ινών της γραμμής σας''. Του απάντησα ''Μα καλά με κοστούμι, θα κάνεις την αναβάθμιση και μάλιστα 7 το απόγευμα;;;;;''

Και εννοείται δεν άνοιξα...

iyuNp3.png4hNCp3.png

την επαθα για τα καλα εγω ........... οπως ακριβως το περιγραφεις πριν 2,5ρονια ποτε δεν θα ξεχασω που εβαλα σε κινδυνο το μωρο και εμενα

κ εγω κοριτσια την πατησα...αλλα δεν αγορασα τιποτα τις εσπασα τοσο πολυ τα νευρα που δεν αγοραζα με τιποτα που στο τελος δεν ηξερε τι αλλο να πει... χαχαχαχα

Αυτό που λέτε δε το γνωρίζω, αλλά μιας και μπήκα στο θέμα θα αναφέρω κάτι που μου έτυχε πολύ πρόσφατα.

Πριν καμιά 10αριά μέρες, μου χτυπάει το κουδούνι ένας τύπος. Τον βλέπω από τη θυροτηλεόραση και ρωτάω ποιός είναι. ''Από τον ΟΤΕ'', μου απάντησε και στο καπάκι ρωτάω τον άντρα μου εάν περιμένει κάποιον από τον ΟΤΕ και σαφώς μου απάντησε πως δε περίμενε κανέναν!!!!

Εν τω μεταξύ ο τυπάς ήταν κοστουμαρισμένος και τα σχετικά και του κάνω, ''Τί ακριβώς θέλετε;'' και μου απαντάει ''Για την αναβάθμιση των οπτικών ινών της γραμμής σας''. Του απάντησα ''Μα καλά με κοστούμι, θα κάνεις την αναβάθμιση και μάλιστα 7 το απόγευμα;;;;;''

Και εννοείται δεν άνοιξα...

Καλα εκανες, την πατησα κι εγω ετσι με δυο κοπελες. Μου ειπαν για την αναβαθμιση στις γραμμες του οτε, σαν χαζη τους ανοιξα και αμεσως μου ζητησαν λογαριασμο του οτε και ταυτοτητα. Ευτυχως το τηλεφωνο ειναι στο ονομα της μητερας μου, μου λενε ''δεν πειραζει και φωτοτυπια της ταυτοτητας της να εχετε μπορουμε να κανουμε την αναβαθμιση''.

Τελοσπαντων επειδη δεν ειχα τις πιεσα να μου εξηγησουν τι αναβαθμιση θα γινει και στο τελος μου παραδεχτηκαν οτι ειναι απο την hellas online!!

Τις εδιωξα ευγενικα αλλα το μετανιωσα γιατι μετα εβραζα απο τα νευρα μου!

• 4 εβδομάδες μετά...
Μάλιστα... Γιατί δεν το χα δει αυτό το θέμα? Ακριβώς τα ίδια συνέβησαν και σε εμένα... Δεν θυμάμαι πόσο ήταν το μωρό, σίγουρα δεν είχα σαραντήσει. Χτυπάει το σταθερό κατά τις 9 παρά. Το σηκώνω μες τον ύπνο και μου είπε μια ότι θα έρθει μια κυρία να με ενημερώσει για πρώτες βοήθειες κ.λπ. Λεω και εγώ μωρέ μπράβο η Ελλάδα μας! Μάθανε ότι γέννησα και θέλουν να με ενημερώσουν... Τέλος πάντων δεν μου δόθηκε η δυνατότητα να το σκεφτώ, σε μισή ώρα χτυπούσε το κουδούνι. Άρχισε να μου λεει για αρρώστιες για πνιγμούς δεν ξέρω και εγώ για τι άλλο. Είχα δε θεωρήσει πως για να μου λένε για Ε.Σ.Υ κ.λπ. όλα αυτά που μου έδειχνε ήταν δωρεάν! Εκεί που σχεδόν με είχε πείσει μου βγάζει ένα μπλοκάκι "παραγγελίας" και μου λεει τις τιμές. Της λεω "Ε καλά αφήστε με να το συζητήσω με τον άνδρα μου". Η απάντηση? "Μα τι να συζητήσετε? Σας χρειάζονται! Αν πνιγεί το μωρό τι θα κάνετε? Αν πάθει σπασμούς? Εξ άλλου δεν μπορώ να ξαναπεράσω. Τουλάχιστον πάρτε τα παραμύθια". Τότε της είπα και εγώ ψέματα πως παιδίατρος είναι ο ξάδελφός μου και μένει ένα τετράγωνο πιο κάτω. Α, και κάποια στιγμή είπα για τον άνδρα μου που κοιμόταν μέσα και ταράχτηκε και καλά μη τον ενόχλησε...

Ήταν ευγενέστατη και πιεστικότατη. Πολύ θα θελα να μάθω ποιοι είναι αυτοί οι τύποι και αν γινόταν να κάνουμε μια κίνηση σαν εταιρία γονέων γιατί τώρα είδα πόσοι είμαστε που μας έχει συμβεί. Τι να πω...

Ακριβώς το ίδιο μου είπαν στο τηλ χθές το πρωί!! Ότι θα έρθει να με ενημερώσει μια κυρία για πρώτες βοήθειες κτλ ..μέχρι τις 2 το μεσημέρι μου είπε θα έρθει. Ευτυχώς δεν ήρθε χθες! Στο μεταξύ θυμήθηκα ότι κάαααπου είχα διαβάσει στο φόρουμ πιο παλιά για κάτι τέτοιο. Βρήκα τώρα το θέμα και ευτυχώς θα ξέρω τι να κάνω αν έρθει να μου πουλάει βιβλία!

Στο τέλος με ρώτησε πόσα παιδάκια έχω, της είπα τρία, οπότε ελπίζω να σκεφτούν ότι σιγά μην θέλω παραμύθια και εγκυκλοπαίδειες με άλλα δύο παιδιά και έτσι να την γλιτώσω... (Μα καλά τώρα στο τρίτο με θυμήθηκαν..)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Ακριβώς το ίδιο μου είπαν στο τηλ χθές το πρωί!! Ότι θα έρθει να με ενημερώσει μια κυρία για πρώτες βοήθειες κτλ ..μέχρι τις 2 το μεσημέρι μου είπε θα έρθει. Ευτυχώς δεν ήρθε χθες! Στο μεταξύ θυμήθηκα ότι κάαααπου είχα διαβάσει στο φόρουμ πιο παλιά για κάτι τέτοιο. Βρήκα τώρα το θέμα και ευτυχώς θα ξέρω τι να κάνω αν έρθει να μου πουλάει βιβλία!

Στο τέλος με ρώτησε πόσα παιδάκια έχω, της είπα τρία, οπότε ελπίζω να σκεφτούν ότι σιγά μην θέλω παραμύθια και εγκυκλοπαίδειες με άλλα δύο παιδιά και έτσι να την γλιτώσω... (Μα καλά τώρα στο τρίτο με θυμήθηκαν..)

για τα μεγαλύτερα θα σου πουν ότι έχουν βιβλία με δραστηριότητες για να τα βοηθήσεις να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους γιατί αν δεν το κάνεις κινδυνεύουν να μείνουν πίσω, να μη μάθουν να συγκεντρώνονται και να έχουν ως κι αυτισμό (το άκουσα κι αυτό!!!!)

για τα μεγαλύτερα θα σου πουν ότι έχουν βιβλία με δραστηριότητες για να τα βοηθήσεις να αναπτύξουν τις δεξιότητές τους γιατί αν δεν το κάνεις κινδυνεύουν να μείνουν πίσω, να μη μάθουν να συγκεντρώνονται και να έχουν ως κι αυτισμό (το άκουσα κι αυτό!!!!)

Ψυχολογικός πόλεμος στο φουλ!!!!:shock::shock:

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Ψυχολογικός πόλεμος στο φουλ!!!!:shock::shock:

καλύτερα να τους αποφύγεις από την αρχή, αλλιώς ή θα σου σπάσουν τα νεύρα ή θα σε πιάσουνε τα γέλια από αυτά που ακούς. άσε που το παίζουν ευγενέστατοι αλλά είναι γαιδ.....ρια. τους είπα ότι ήθελα να θηλάσω και δεν έλεγαν να φύγουν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...