Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΥΓΕΝΙΑ Ή ΤΖΕΝΗ ?

BABY

Recommended Posts

Κορίτσια, για να δω λιγο την αποψη σας ! ποιο απο τα δυοσας αρεσει περισσοτερο ? ΕΥΓΕΝΙΑ Ή ΤΖΕΝΗ ? Η μαμά μου δεν εχει προβλημα πως θα πωτην κορουλα μου, ισα ισα μας ειπε αν θελουμε να βγαλουμε το ονομα της πεθερας μου.Αλλα επειδη εχει βγει ο πεθερος μου.....

την μαμα μου την λενε Ευγενια και δεν της αρεσει καθολου το ονομα της.Αυτο το κομπλεξ μου το εχει ''περασει'' λιγο και γι αυτο μπηκα στην διαδικασια με τον αντρα μου, πως τελικα θα λεμε την μικρή.:roll:

Διαφημίσεις

Και το Ευγενία και το υποκοριστικό του είναι πολύ όμορφα.Εδώ άλλες τις λένε Γραμματική,Επιστήμη κλπ και νομίζουν ότι έχουν ωραίο όνομα,δεν καταλαβαίνω γιατί να έχει κόμπλεξ η μαμά σου.

Ευγενία φουλ

εύηχο και με νόημα

μην επηρεάζεσαι από την ... επικαιρότητα, θα ξεχαστεί :D

:lol:

Ούτε καν μου πέρασε από το μυαλό!!Αν είναι δυνατόν μια χαζούλα να στιγματίσει ένα τόσο όμορφο όνομα!!!

Διαφημίσεις

Κορίτσια, για να δω λιγο την αποψη σας ! ποιο απο τα δυοσας αρεσει περισσοτερο ? ΕΥΓΕΝΙΑ Ή ΤΖΕΝΗ ? Η μαμά μου δεν εχει προβλημα πως θα πωτην κορουλα μου, ισα ισα μας ειπε αν θελουμε να βγαλουμε το ονομα της πεθερας μου.Αλλα επειδη εχει βγει ο πεθερος μου.....

την μαμα μου την λενε Ευγενια και δεν της αρεσει καθολου το ονομα της.Αυτο το κομπλεξ μου το εχει ''περασει'' λιγο και γι αυτο μπηκα στην διαδικασια με τον αντρα μου, πως τελικα θα λεμε την μικρή.:roll:

Το Ευγενία είναι ένα από τα πιο εύηχα ονόματα που ξέρω. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν αρέσει στη μαμά σου. Αντίθετα το Τζένη δεν μου αρέσει καθόλου. Ένα από τα πολλά υποκοριστικά που κυκλοφορούν

Μην το χαλάσεις το όνομα να το φωνάζεις ολόκληρο....

.pngy3DLp3.png

Διαφημίσεις

κατα την γνωμη μου δεν τιθεται θεμα συγκρισης..

Ευγενια δαγκωτο! πολυ ευηχο ονομα και αριστοκρατικο.

αντιθετως το Τζενη μου κανει λιγο φτηνο.. (sorry, κιολας...)

668bab1939.png

Διαφημίσεις

μου αρέσουν πολύ και τα δύο!!δες ποιο της πηγαίνει!!!!εσύ ξέρεις!το Ευγενία είναι πιο σοβαρό ..πιο αριστοκρατικό..πιο γλυκό. το Τζένη είναι πιο χαριτωμενιάρικο...αλλά πολύ φινετσάτο και αυτό!πες μας τι διαλέγεις??πως θα την πεις?να την χαίρεσαι!

Εμένα το μυαλό μου όταν ακούω Τζένη γιατί πάει στην Καρέζη; (Ισως είμαι πιο παλιά). Λοιπόν προτιμώ το Τζένη, αν και το Ευγενία μου αρέσει και αυτό αρκετά. Τζένη λένε και την καλύτερη μου φίλη και το ταυτίσει με αυτή.

Γιατί να αλλάξεις τόσο ωραίο όνομα?Είναι κομψό και φινετσάτο.Μπουχτήσαμε υποκοριστικά δεν ξέρουμε ποιο υποκοριστικό βγαίνει απο ποιο όνομα.Ευγενία δαγκωτο.:mrgreen::mrgreen:

Δήμητρα

Άντε τώρα να βγάλει άκρη η κοπέλα.. Εμένα πάντως το Ευγενία μου θυμίζει τη Μανωλίδου (αλλά μου αρέσει η Μανωλίδου).

Και μάλλον είσαι η μοναδική που της αρέσει...;)

Ευγενία elegant και καλοηχο. Τζενη μου θυμιζει και εμενα σκυλακι, την χειλουδακη και γενικοτερα δεν μου αρεσουν τα ξενοφερτα. ΔΑΓΚΩΤΟ ΕΥΓΕΝΙΑ φιλεναδα!

μεγαλο προβλημα...ΕΥΓΕΝΙΑmornincoffee.gif

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...