Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πω πω ψάχνουμε όλες το παραμικρό ε?

εμένα πάλι σήμερα, βάζω τα utrogestan και για καμια ώρα με ενοχλούν.. νιώθω πονάκια χαμηλά στη κοιλιά αλλά δε μοιάζουν με της περιόδου. Αλλά και τη στιγμή που τα βάζω, πως να το πω σα να ενοχλούμαι.. που τόσες μέρες τα βάζω, δεν έχω ξανανιώσει έτσι.

Με καταλαβαίνει καμία? Έχετε αισθανθεί τίποτα παρόμοιο? Έχω αρχίσει να ελπίζω σοβαρά και δε θέλω πάλι.. φοβάμαι την πτώση..

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

πω πω ψάχνουμε όλες το παραμικρό ε?

εμένα πάλι σήμερα, βάζω τα utrogestan και για καμια ώρα με ενοχλούν.. νιώθω πονάκια χαμηλά στη κοιλιά αλλά δε μοιάζουν με της περιόδου. Αλλά και τη στιγμή που τα βάζω, πως να το πω σα να ενοχλούμαι.. που τόσες μέρες τα βάζω, δεν έχω ξανανιώσει έτσι.

Με καταλαβαίνει καμία? Έχετε αισθανθεί τίποτα παρόμοιο? Έχω αρχίσει να ελπίζω σοβαρά και δε θέλω πάλι.. φοβάμαι την πτώση..

Ναι,και μενα με ενοχλει λιγο.Σαν μην γλυστραει,σαν να τον εχω γδαρει τον κολπο ζουπα ζουλα καθε τρεις και λιγο.Και γω κατι τσιμπηματακια τα εχω αλλα τιποτα ιδιαιτερο.Νομιζω οτι εχει βελτιωθει η οσφρηση μου αρκετα,ειναι και που δεν καπνιζω τωρα.Δεν μπορω να φαω παρα πολυ(καλό ειναι αυτό!),εγω αφηνω το πιατο στη μεση.Ανηκουστο!!!

Η αληθεια ειναι οτι κι εγω ελπιζω,κι εγω φοβαμαι,αλλα οσο και να ελπιζω και να φοβαμαι δεν αλλαζει η πραγματικοτητα.Και θελω να μαθω τωρα αν ειναι δυνατον.Εννοειται πως το πρωι της Δευτερας θα ειναι απο τα πρωτα πραγματα που θα κανω μολις μαθω.Θα ενημερωσω και την οικογενεια.Μετα θα παρω το γιατρο και μετα θα παω στο ικα να παρω αναρρωτικη.Καλέ κοιτα που το χω δεσει κομπο!!!Α!!!λετε να εχω αναπτύξει και 6η αισθηση λογω εγκυμοσυνης...Έλαααα!!!

Δεδομενου οτι νυχτωσε...Αλλα 2 24ωρα και κατι....:wink:;-):wink:

ysjfp2.png

sugaroula πως εισαι?Σταματησε το αιμα?Εμενα η κοιλια μου 2 μερες τωρα ηρεμησε και δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να ανησυχησω...

Σταματησαν τα καφε υγρα. Ειμαι τουμπανο, νομιζω οτι θα σκασω, τρωω σα το βοδι, και περιμενω να ερθει η Δευτερα για να τελειωσει το μαρτυριο μου.

Εσυ;;;;;;; ηθικό καλό;;; ανεβασμένο;;;

Ευχομαι ολα τα καλά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!;):D

Διαφημίσεις

Σταματα καλέ,ετσι θα ναι λεμε!Εχω προαισθημα!Θα φλομωσουμε στο συγχαρητηριο εδω μεσα...Θα δεις...

Ψυχη σε βρισκω super!!!! Μπραβο κουκλα!! Εχεις υπεροχη διαθεση. Καλά κάνεις να το εχεις δεσει. Σας ερχεται το μωρακι σας!!!!!!:D

sugaroula πως εισαι?Σταματησε το αιμα?Εμενα η κοιλια μου 2 μερες τωρα ηρεμησε και δεν ξερω αν πρεπει να χαρω η να ανησυχησω...

Να ηρεμησεις και να μην ανησυχεις. Δεν εχεις λογο. Να σκεφτεσαι οτι ολα καλα θα πανε!!! ;)

Καλημεεεεεεραααααααα!!!!!!!!!!!Πως ειμαστε?Εχουν μεινει 48 ωρες και κατι για να βγουμε απο αυτη την αγωνια(και μετα να μπουμε σε αλλη αλλα δε βαριεσαι!).Θα προσπαθησω να μην το σκεφτομαι(τι λες τωρα????).Ειπαμε να παμε βολτα να παρουμε κατι τελευταια λογω εκπτωσεων.Μετα θα τον παω για φαι(βαριεμαι να μαγειρεψω,δεν μπορω....).Αυριο ισως παμε στην πεθερα μου που εχουμε να παμε απο τα Χριστουγεννα...Σωματικως ειμαι καλα εκτος απο τα συνηθισμενα πρηξιματα.Να με τουτα και με κεινα θα περασουν οι ωρες...Φιλακια στις κοιλιτσες σας....

ysjfp2.png

Δυστυχώς οι πόνοι της περιόδου ήρθαν... δυστυχώς..

Ελα,μην απογοητευεσαι Χρυσουλι μου,δεν ξερεις ακομα!Και αλλες κοπελες πονουσαν αλλα δεν ηταν τελικα της περιοδου τα πονακια.Εχω διαβασει τοσα μηνυματα απο αλλα κοριτσακια που νομιζω οτι δεν μπορεις να ξεχωρισεις την περιοδο απο την εγκυμοσυνη.Αντε μην χανεις την πιστη σου!Οι αλλες που ειναι σημερα?

Οτι εχω κανει την μερα νυχτα ,το καταλαβατε?δεν μπορω να κοιμηθω,ειμαι τοσο ξεκουραστη τη νυχτα,αφου δεν κανω τιποτα ολη μερα,που δεν κλεινει το βλεφαρο...Ειδατε σημερα το "ολα για την υγεια" που ειχε ρεπορταζ για την εξωσωματικη?Ηταν παροντες και ολοι οι μεγαλογιατροι απο Αθηνα&θεσσαλονικη.Δεν ειπαν τιποτα που δεν το ξεραμε παντως(ηξερα τι θα πουν πριν το πουν...).

ysjfp2.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα!

Και γω το είδα, είχα στηθεί και το περίμενα.. λες και θα μου ανακοίνωνε το θετικό μου! :P:p λέξη δεν έχασα.

Εκεί που κόλλησα ήταν όταν έλεγε πως νιώθει η γυναίκα μετά την αποτυχία. Είναι τόσο άσχημες στιγμές (περίοδοι θα έλεγα) που δεν ήθελα να βάλουν λέξεις. Απώλεια φανταστικού μωρού.. καλύτερα χωρίς λέξεις για μένα..

Τελοσπάντων, αυτό ήταν παρένθεση!!! Μωρε λέτε? Λετε να χαμογελάσουμε αύριο? Πόσο θα το ηθελα να μπαίνει μια μια και να λέει ΘΕΤΙΚΟ!!!!

Αύριο... έφτασε!!!

Σήμερα θα ξεμυτίσω! Θα πάω βολτούλα και είμαι πολύ χαρούμενη!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Κοριτσουδες καλησπέρα.

Ειμαι η efoulito. Εσπασαν τα νευρα μου τώρα, προσπαθησα να μπω σαν efoulito αλλά μου ελεγε ότι εχω προσπαθησει πανω απο 5 φορες με λαθος κωδικό (ενω εμπαινα πρωτη φορά από Παρασκευή) και να προσπαθησω ξανα σε 15 λεπτα, το κανω τίποτα!, το κανω μετα από μια ώρα πάλι τιποτα!. Στελνω mail στον administrator, μου λενε οτι καποιος προσπαθει να μπει με το δικο μου ονομα. Εεε και τι θα κανω εγω? Πως θα μιλήσω με τα κορίτσια μου?

Ας το καλό, εφτιαξα και εγω ενα καινουργιο λογαριασμο και να μαι.

Κοριτσουδες χαθηκα αυτες τις μερες γιατί από την Παρασκευη πρωί είχα πολύ ανοιχτό καφέ υγρά και το μεσημερι ειδα και λιγο αιματάκι. Μιλησα με το γιατρό μου είπε να τον πιστεψω ότι δεν ειναι τίποτα αλλά να κάτσω κρεββατι-καναπέ να ξεκουραστώ αυτες τις μερες. Ουφ! Αντε πάλι. Σημερα ειμαι καλύτερα, εχω μόνο μία στάλα. Τι να πω. Δεν τελειωνουν τα βασανα με την θετική χοριακή αυτό είναι αλήθεια. Φοβηθηκα την Παρασκευή.

Εχω και εγω μαζί με την αγωνία για τις δικές σας χοριακές αύριο και την δική μου, θα κανω και εγω το πρωι επαναλληπτική, και φοβάμαι μήπως κάτι δεν πήγε καλά.

Πάντως καλά σημάδια ακούω από όλες σας. Sugaroula, είδες που σταματησαν τα καφέ? Πιστεύω ότι είναι καλό σημάδι.

Αντε κορίτσια τα λέμε το πρωί. Εγω θα παω στις 07:00. Κατά τις 11:00 θα ξερω. Σας προετοιμάζω ότι αύριο θα πεθάνετε στην αγωνία.

Κοριτσουδες καλησπέρα.

Ειμαι η efoulito. Εσπασαν τα νευρα μου τώρα, προσπαθησα να μπω σαν efoulito αλλά μου ελεγε ότι εχω προσπαθησει πανω απο 5 φορες με λαθος κωδικό (ενω εμπαινα πρωτη φορά από Παρασκευή) και να προσπαθησω ξανα σε 15 λεπτα, το κανω τίποτα!, το κανω μετα από μια ώρα πάλι τιποτα!. Στελνω mail στον administrator, μου λενε οτι καποιος προσπαθει να μπει με το δικο μου ονομα. Εεε και τι θα κανω εγω? Πως θα μιλήσω με τα κορίτσια μου?

Ας το καλό, εφτιαξα και εγω ενα καινουργιο λογαριασμο και να μαι.

Κοριτσουδες χαθηκα αυτες τις μερες γιατί από την Παρασκευη πρωί είχα πολύ ανοιχτό καφέ υγρά και το μεσημερι ειδα και λιγο αιματάκι. Μιλησα με το γιατρό μου είπε να τον πιστεψω ότι δεν ειναι τίποτα αλλά να κάτσω κρεββατι-καναπέ να ξεκουραστώ αυτες τις μερες. Ουφ! Αντε πάλι. Σημερα ειμαι καλύτερα, εχω μόνο μία στάλα. Τι να πω. Δεν τελειωνουν τα βασανα με την θετική χοριακή αυτό είναι αλήθεια. Φοβηθηκα την Παρασκευή.

Εχω και εγω μαζί με την αγωνία για τις δικές σας χοριακές αύριο και την δική μου, θα κανω και εγω το πρωι επαναλληπτική, και φοβάμαι μήπως κάτι δεν πήγε καλά.

Πάντως καλά σημάδια ακούω από όλες σας. Sugaroula, είδες που σταματησαν τα καφέ? Πιστεύω ότι είναι καλό σημάδι.

Αντε κορίτσια τα λέμε το πρωί. Εγω θα παω στις 07:00. Κατά τις 11:00 θα ξερω. Σας προετοιμάζω ότι αύριο θα πεθάνετε στην αγωνία.

Geia sas koritsia, kalh epityxia se oles, me terasties xoriakes. Eimai kai egw se fash anamonhs apo embryometafora se fysiko kyklo........kai xalara!!!

efoylito........diabasa pws thn petyxhmenh soy ejwswmatikh thn ekanes sto Emrbyoart.

Sygkinh8hka giati k egw ekei thn ekana me ton fobero Makrakh!!!! Afoy na fantasteis stis 23 poy kaname thn embr/ra kai akribws epeidh htan ena, to opoio gonimopoi8hke kai ekane kai aristh diairesh (4 kyttarwn) molis teleiwse, sygkinhmenos moy eyxh8hke kalh epityxia kai me filhse sto magoylo!....

Kala........den grafw alla.........koritsakia kalh epityxia se oles...........!!!! Ante na pernoyme k emeis seira stis 8/3!!!

Sas glykofilw! OLESSSSSSSSSSSSSSS!

Καλημέρα!

Και γω το είδα, είχα στηθεί και το περίμενα.. λες και θα μου ανακοίνωνε το θετικό μου! :P:p λέξη δεν έχασα.

Εκεί που κόλλησα ήταν όταν έλεγε πως νιώθει η γυναίκα μετά την αποτυχία. Είναι τόσο άσχημες στιγμές (περίοδοι θα έλεγα) που δεν ήθελα να βάλουν λέξεις. Απώλεια φανταστικού μωρού.. καλύτερα χωρίς λέξεις για μένα..

Τελοσπάντων, αυτό ήταν παρένθεση!!! Μωρε λέτε? Λετε να χαμογελάσουμε αύριο? Πόσο θα το ηθελα να μπαίνει μια μια και να λέει ΘΕΤΙΚΟ!!!!

Αύριο... έφτασε!!!

Σήμερα θα ξεμυτίσω! Θα πάω βολτούλα και είμαι πολύ χαρούμενη!

καλη επιτυχια κοριτσι μου οπως και στην efoulito μας να εχετε τα καλυτερα αποτελεσματα....αντε και να μας ανακοινωσετε μετα τα ευχαριστα!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!

ΕΦΟΥΛΙΤΟ ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ!!!!!!!!!!!!!! ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΗ!!

ΔΕ ΘΑ ΕΧΩ ΚΑΛΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΑΥΡΙΟ ΑΛΛΑ ΕΧΩ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΠΟΔΕΧΟΜΑΙ. ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ 4 ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ, ΕΧΩ ΒΑΛΕΙ ΣΤΟΧΟ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΚΑΙΡΟ, ΜΕ ΤΗΝ ΕΝΝΟΙΑ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ, ΤΟΝ ΕΧΩ ΕΝΤΕΛΩΣ ΠΑΡΑΜΕΛΗΣΕΙ.

ΑΥΡΙΟ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΕΑ ΣΑΣ!!!!

ΦΙΛΙΑ ΣΕ ΟΛΕΣ

Διαφημίσεις

κοριτσια δε ξερω να αν θα σας βοηθησει το μηνυμα μου,σας καταλαβαινω ολες γιατι κ γω περασα ερκετες φορες αυτη τη διαδικασια κ μετα απο 1εξωμητριο κ 3 αποβολες εμεινα εγκυος κ μετα απο μια δυσκολη εγκυμοσυνη καταφερα να γεννησω 3δυμα αγορακια!!!!!οποτε κοριτσια αυτο που χρειαζεται ειναι επιμονη κ υπομονη κ θα τα καταφερετε, φιλια σε ολες

κορίτσια καλησπέρα...και εγώ αύριο θα πάω για χοριακή 13η μέρα θα πάω δεν μπορώ άλλο ...μου έβαλαν έμβρυα 4 ημερών..οτι είναι να δείξει θα δείξει...δεν μπορώ άλλο...αλλά σήμερα την απαισιοδοξία την έχω στο κούτελο μου...δεν νοιώθω τίποτα βρε κοπέλλες μα τίποτα...ούτε ένα πονάκι...ούτε νεύρα ούτε τίποτα...το στήθος μου λίγο...άντε μακάρι να βγώ λάθος... ΚΑΛΆ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΜΑΣ

νάνσυ να σου ζήσουν!!!πω πω...τρίδυμα ε!! :) μια και καλή!! πέρασα και εγώ πέρυσι εξωμήτριο στο τσάκ να μου στοιχήσει τη ζωή..δυστυχώς...τώρα περιμένω αύριο τα αποτελέσματα.......

άντε με το καλό κοπέλες μου..σας φιλώ

Το efoulito επανείλθε. Τσαμπα εφτιαξα δεύτερο λογαριασμό. Δεν πειράζει ας υπάρχει.

guapa μου, καλή επιτυχία σου ευχομαι απο την καρδιά μου. Μακάρι αυτός ο υπέροχος ανθρωπος να ειναι γουρλής σε όλους, τι να πώ; Κουράγιο και ηρεμία σου εύχομαι γιατί έχεις μέρες μπροστά σου.

Μπράβο σου που εκανες προσπαθεια σε φυσικό κύκλο. Το θέλησες εσύ?

νανσυ πέρασες και εσύ πολλές καταστάσεις. Τι δύναμη χρειάζεται να τα ξεπερνάς κάθε φορά. Να σου ζήσουν τα αγγελούδια σου. Βρε, τρία αγόρια?? Τι ηλικία έχουν αν επιτρέπεται? Δεν σε τρέλαναν ακόμη?? Εγω αν έχω δίδυμα, γερά να ναι πάνω από όλα Θεέ μου, αλλά θα ήθελα 1 και 1. Φοβαμαι μην τρελλαθώ μόνο με αγόρια ( αν παρουν και τα καλά του άντρα μου ο οποίος ήταν στην κυριολεξία ο "Ντένης ο τρομερός", την έκατσα). Θα σας πω το κορυφαίο. Πρίν 3 χρόνια, μόλις είχαμε παντρευτεί, ο ανηψιός του άντρα μου ήταν γύρω στα 7, σε μια συζήτηση τον ρωτανε τι παιδί θέλεις να κάνει η Εφη και τι λέει? Θα κάνει δίδυμα και θα είναι και αγόρια!!! ΠΡΟΦΗΤΙΚΟ??? Τι λέτε? Χι-χι.

Ετσι να γίνεται κουβέντα, ότι φύλο είναι, είναι δεδομένο πιά. Υγεία να έχουν.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Καλησπερα κοριτσακια!Αντε,περασαν οι μερες!Σε 15 περιπου ωρες θα ξερουμε!Μετα το θετικο βεβαια ,θα φαμε και το αγχος της επαναληπτικης για να δουμε αν ανεβαινει...Και μετα θα φαμε το αγχος να περιμενουμε τον υπερηχο για να τα δουμε...Και αποχαιρετηστε την ηρεμια,γιατι ολο κατι θα περιμενουμε.Αλλα θα ναι ωραια,δεν θα ειναι?Θα χαιδευουμε κοιλιτσες,θα αρχισουμε να στεκομαστε σε παιδικες βιτρινες,θα πεφτει το ματι σε περιοδικα τυπου "το παιδι μου κι εγω" και "νεοι γονεις",σε καροτσακια και κουνιες.Επιτελους θα μπουμε στην ψυχολογια της μελλουσας μαμας που εχουμε λυσσαξει τοσα χρονια να μπουμε και ολο σφαλιαρες τρωγαμε.Αυριο ισως εγω να αργησω να μπω γιατι αν ειναι θετικο θα πρεπει να διακτινιστω ωσ το ικα για να γραψω αδεια.Οποτε μην ανησυχησετε.Αν δεν μπω ως τις 14.00 να ανησυχησετε!!!Αστειευομαι!Ειπαμε δεν θα ειναι και το τελος του κοσμου.Ποναει η μεση μου λιγο τωρα...Παω να ξαπλωσω λιγο.Αν δεν ξαναμπω σημερα...Φιλακια,καλη τυχη και ψυχραιμια!

ysjfp2.png

κορίτσια καλησπέρα...και εγώ αύριο θα πάω για χοριακή 13η μέρα θα πάω δεν μπορώ άλλο ...μου έβαλαν έμβρυα 4 ημερών..οτι είναι να δείξει θα δείξει...δεν μπορώ άλλο...

Γεια σας και από μένα!!!! 15 ωρίτσες!!! τον φάγαμε τον γάιδαρο!

Αγχώνομαι με το πόσο νωρίς μου είπε εμένα να πάω. Αύριο είναι η 10η μέρα με έμβρυα 2 ημερών.. μα δεν είναι πολύ νωρίς? Δεν έχω ακούσει άλλη κοπελα να πηγαίνει τόσο νωρίς..

Καλή επιτυχία μας είπα???? Εύχομαι να γεμίσουμε θετικά!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

efoulito:p

Epeleja fysiko kyklo giati ekana mia ejws/tikh me farmaka den parhgaga polla waria, moy phrane 4 kai gonim/8hke mono to 1. Ekane kalh diairesh alla xoriakh sto telos 0.

Meta toy lew 8a kanoyme se fysiko kyklo giati den mporw kai ta polla farmaka, me trellainoyn, kai symfwnhse. Parakoloy8oysame thn worhjia ekana k thn pregnyl kai thn hmera poy phgaina gia wolhpsia, to aygoylaki eixe spasei.

Skasmenoi, de dexthkame na kanoyme spermategxysh kai fygame gia to spiti.Mas eipe k o Makrakhs kante oti mporeite (sex:oops: sex:oops:) kai 8a ta poyme ton epomeno mhna.! Ola ayta ton Septembrh..............kai h dikia soy ton Oktwbrh gia prwth fora sth zwh moy EGGYOS!!!! Moy fainotan san paramy8i......ax ax, dysthxws bioxhmikh! :confused: Eftase mono mexri 470 kai kati monades kai meta arxise na peftei.

Etsi ayto to mhna apofasisame pali me fysiko kyklo. K to aygoylaki mas ekane thn xarh kai gonim/8hke........alla den jerw thn poreia toy.........8a deijei!!!!

Sorry gia to makroskeles keimeno alla an to diabasoyn k alles kopeles na doyn pws ginontai k 8aymata!!!!!

Eyxomai se oles teleia kai 8etika apotelesmata ayrio.

aaaaa na rwthsw kai kati?

Poy kanete ejetaseis xoriakhs kai sas dinoyn toso nwris apotelesmata. Emena ton Septembrh edina aima stis 9 to prwi kai apotelesmata epairna meta tis 18:00. Moy eixan spasei ta neyra apo thn anamonh.

An gnwrizei kapoia kopela 8a me boh8hsei gia tis 8/3 poy einai h seira moy!!! Menw Argyroypolh!

Filw sas!!!:-P:-P:-P:-P

efoulito:p

Epeleja fysiko kyklo giati ekana mia ejws/tikh me farmaka den parhgaga polla waria, moy phrane 4 kai gonim/8hke mono to 1. Ekane kalh diairesh alla xoriakh sto telos 0.

Meta toy lew 8a kanoyme se fysiko kyklo giati den mporw kai ta polla farmaka, me trellainoyn, kai symfwnhse. Parakoloy8oysame thn worhjia ekana k thn pregnyl kai thn hmera poy phgaina gia wolhpsia, to aygoylaki eixe spasei.

Skasmenoi, de dexthkame na kanoyme spermategxysh kai fygame gia to spiti.Mas eipe k o Makrakhs kante oti mporeite (sex:oops: sex:oops:) kai 8a ta poyme ton epomeno mhna.! Ola ayta ton Septembrh..............kai h dikia soy ton Oktwbrh gia prwth fora sth zwh moy EGGYOS!!!! Moy fainotan san paramy8i......ax ax, dysthxws bioxhmikh! :confused: Eftase mono mexri 470 kai kati monades kai meta arxise na peftei.

Etsi ayto to mhna apofasisame pali me fysiko kyklo. K to aygoylaki mas ekane thn xarh kai gonim/8hke........alla den jerw thn poreia toy.........8a deijei!!!!

Sorry gia to makroskeles keimeno alla an to diabasoyn k alles kopeles na doyn pws ginontai k 8aymata!!!!!

Eyxomai se oles teleia kai 8etika apotelesmata ayrio.

aaaaa na rwthsw kai kati?

Poy kanete ejetaseis xoriakhs kai sas dinoyn toso nwris apotelesmata. Emena ton Septembrh edina aima stis 9 to prwi kai apotelesmata epairna meta tis 18:00. Moy eixan spasei ta neyra apo thn anamonh.

An gnwrizei kapoia kopela 8a me boh8hsei gia tis 8/3 poy einai h seira moy!!! Menw Argyroypolh!

Filw sas!!!:-P:-P:-P:-P

Βρε κουκλα μου γραφε ελληνικα γιατι κουραστηκα πολυ να τα διαβασω και ηταν τοσο ενδιαφεροντα.

Μπραβο για την επιμονη σας!!!!!!!!!!!!

Ευχομαι να εχεις τα καλυτερα αποτελεσματα!!!!!!! Ενα γλυκο μωρακι στην αγκαλια σας συντομα.

Χωριακη μπορεις να κανεις στη βιοιατρικη στη βουλιαγμενης αλλα δεν ξερω τι ωρα θα παρεις τα αποτελασματα.

Εγω παντως θα παω στο κεντρο που εκανα την εξωσωματικη για να παρω τα αποτελεσματα πιο γρηγορα. Συνηθως με επαιρναν κατα τη 1 οταν εκανα τις αλλες εξετασεις αιματος.

ναι βρε guapa (όμορφη δε σημαίνει?) ελληνικα!

Εγώ χοριακή κάνω στο Ιασώ, όπου κάνω και την προσπάθεια.. σε 3 ώρες βγαίνει.. αλλά όπως έχω καταλάβει μας παίρνουν τηλ μόνο στα θετικά, στα αρνητικά σε αφήνουνε να βράζεις μέχρι να πάρεις εσύ.. λάθος.

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...