Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετά την εμβρυομεταφορά

Recommended Posts

Από αυτά που γράφεις καταλαβαίνω οτι εσεις μάλλον βιάζεστε και αγχώνεστε. Αφού έπιασες μόνη σου, σημαίνει οτι όλα είναι καλά και κάποια στιγμή θα ξαναπιάσεις! Γρήγορα εύχομαι με όποιο τρόπο και αν είναι!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σας, είμαι καινούρια εδώ. Κατ'αρχας σας εύχομαι όλες σας να αποκτήσετε πολύ γρηγορα αυτο που τόσο πωθείτε.

Εγώ έκανα την πρώτη μου εμβρυομεταφορα στις 19/2 στο εμβρυογεννεσις. Εκτός από τις πρωτες μερες που είχα πονάκια λόγω της ωοληψιας κατα τα αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα. Το μονο που αρχισε να με ανησυχει σημερα ειναι οτι νομιζω οτι ξεπρηζεται το στηθος μου. Έχω να κάνω την χοριακή στις 3/3 και μου φαίνονται βουνό οι μέρες:rolleyes: Δε μπορω να κάνω κι αλλιως βεβαια θα πρεπει να περιμένω.

Εύχομαι σε όσες έχουν να κάνουν αύριο χοριακή να ειναι θετικοτατη.

Καληνυχτα σε ολες σας:lol:

"...Στο τέλος όλα θα είναι καλά. Κι αν δεν είναι όλα καλά θα σημαίνει πως το τέλος δεν ήρθε ακόμη..."

71h9p2.png

efoulito:p

Epeleja fysiko kyklo giati ekana mia ejws/tikh me farmaka den parhgaga polla waria, moy phrane 4 kai gonim/8hke mono to 1. Ekane kalh diairesh alla xoriakh sto telos 0.

Meta toy lew 8a kanoyme se fysiko kyklo giati den mporw kai ta polla farmaka, me trellainoyn, kai symfwnhse. Parakoloy8oysame thn worhjia ekana k thn pregnyl kai thn hmera poy phgaina gia wolhpsia, to aygoylaki eixe spasei.

Skasmenoi, de dexthkame na kanoyme spermategxysh kai fygame gia to spiti.Mas eipe k o Makrakhs kante oti mporeite (sex:oops: sex:oops:) kai 8a ta poyme ton epomeno mhna.! Ola ayta ton Septembrh..............kai h dikia soy ton Oktwbrh gia prwth fora sth zwh moy EGGYOS!!!! Moy fainotan san paramy8i......ax ax, dysthxws bioxhmikh! :confused: Eftase mono mexri 470 kai kati monades kai meta arxise na peftei.

Etsi ayto to mhna apofasisame pali me fysiko kyklo. K to aygoylaki mas ekane thn xarh kai gonim/8hke........alla den jerw thn poreia toy.........8a deijei!!!!

Sorry gia to makroskeles keimeno alla an to diabasoyn k alles kopeles na doyn pws ginontai k 8aymata!!!!!

Eyxomai se oles teleia kai 8etika apotelesmata ayrio.

aaaaa na rwthsw kai kati?

Poy kanete ejetaseis xoriakhs kai sas dinoyn toso nwris apotelesmata. Emena ton Septembrh edina aima stis 9 to prwi kai apotelesmata epairna meta tis 18:00. Moy eixan spasei ta neyra apo thn anamonh.

An gnwrizei kapoia kopela 8a me boh8hsei gia tis 8/3 poy einai h seira moy!!! Menw Argyroypolh!

Filw sas!!!:-P:-P:-P:-P

Γιατί βιοχημική ρε γα....τω? Ασχημο πραγμα αυτό. Αλήθεια γιατί εκανες εξωσωματική? Τι προβλημα υπάρχει?

Εγω μενω Π. Φαληρο και στην οδό Αγ. Βαρβάρας (ξεκινα από την Αγ. Δημητρίου και καταλήγει στην Αμφιθέας) είναι ένα πολυιατρείο, πολύ οικονομικό, αξιόπιστο (απο οτι μου λενε φιλες που στην εγκυμοσύνη εκαναν ολες τις εξετάσεις εκεί) το οποίο δίνω αιμα στις 07:00 πριν παω δουλειά και στις 11:00 εχουν αποτελεσμα. Βαζουν προτεραιότητα στις χοριακές γιατί καταλαβαίνουν την αγωνία. Το λενε POLYMEDICA. Εχει site με τηλεφωνα και διευθυνση ή στα δίνω εγώ. Δεν εισαι μακριά αν σε ενδιαφέρει. Δεν εχει σε άλλη περιοχή. Είναι τοπικό.

7SKXp3.png

6zRCp3.png

Η laloo που ειναι?

Εδω ειμαι κοριτσια!

Προσπαθησα απειρες φορες και γω να μπω το μεσημερι αλλα δεν τα καταφερνα....

Μολις γυρισα απο βολτιτσα και δεν αντεχα να μην μπω νας σας μιλησω.

Εγω εδω και 2 μερες δεν ποναω,ειμαι 50-50 για αυριο.Οτι ειναι να γινει θα γινει,παντως για την ωρα ειμαι χαλαρη.

Sugaroula ειμαι πολυ σιγουρη οτι το αποτελεσμα θα ειναι θετικο..... με ολα αυτα τα καφε!

Διαφημίσεις

δεν μπορω να κοιμηθω παλι.Κοιμηθηκα και το απογευμα και τωρα...Γαριδα το ματι!Ξερει καμια τι ακριβως σημαινει βιοχημικη κυηση?Επισης οταν η χοριακη πεφτει υπαρχει αιμορραγια ή "καφε"?Θε λω να πω μια γυναικα που ειχε θετικη χοριακη αν συμβει κατι θα το καταλαβει ή θα πρεπει να επαναλαμβανει την χοριακη ή να τυχει να εχει ραντεβου με τον γιατρο για να το παρουν χαμπαρι?Δεν θελω να ακουω ασχημα πραγματα για βιοχημικες και παλινδρομες και δεν ξερω τι αλλο!Ολα θα πανε καλα...Δεν μπορω να σκεφτομαι ολο τι ασχημο μπορει να μου συμβει μετα...Ποσες ωρες μεινανε?Δεκα...

ysjfp2.png

Γιατί βιοχημική ρε γα....τω? Ασχημο πραγμα αυτό. Αλήθεια γιατί εκανες εξωσωματική? Τι προβλημα υπάρχει?

Εγω μενω Π. Φαληρο και στην οδό Αγ. Βαρβάρας (ξεκινα από την Αγ. Δημητρίου και καταλήγει στην Αμφιθέας) είναι ένα πολυιατρείο, πολύ οικονομικό, αξιόπιστο (απο οτι μου λενε φιλες που στην εγκυμοσύνη εκαναν ολες τις εξετάσεις εκεί) το οποίο δίνω αιμα στις 07:00 πριν παω δουλειά και στις 11:00 εχουν αποτελεσμα. Βαζουν προτεραιότητα στις χοριακές γιατί καταλαβαίνουν την αγωνία. Το λενε POLYMEDICA. Εχει site με τηλεφωνα και διευθυνση ή στα δίνω εγώ. Δεν εισαι μακριά αν σε ενδιαφέρει. Δεν εχει σε άλλη περιοχή. Είναι τοπικό.

Τι να γίνει? Συμβαίνουν κ αυτα.!

Θα σου πω ομως μια μεγαλη αληθεια. Ο πονος της απώλειας ηταν μισός καθοτι δεν εχω ξαναμείνει εγγυος και το θεώρησα ως πολυ καλο σημάδι.

Τελος πάντων, δεν υπαρχει συγκεκριμενο προβλημα. Λιγο τεμπελικο σπέρμα εχουμε αλλα οχι κατι φοβερο. Εμεις επιλεξαμε εξωσ/κή λόγω δικης μου ηλικίας. 41 παρακαλω!!!!!!!!!!! οσο ειμαι καλα οργανικα και χωρις ορμονες θα προσπαθώ! Αυτά.

Ευχαριστώ για τις πληροφοριες σχετικά με το κέντρο. Να εισαι πάντα καλα με τις καλυτερες εξελιξεις για την εγκυμοσύνη σου!!!

Καλό ξημέρωμα!:-P

δεν μπορω να κοιμηθω παλι.Κοιμηθηκα και το απογευμα και τωρα...Γαριδα το ματι!Ξερει καμια τι ακριβως σημαινει βιοχημικη κυηση?Επισης οταν η χοριακη πεφτει υπαρχει αιμορραγια ή "καφε"?Θε λω να πω μια γυναικα που ειχε θετικη χοριακη αν συμβει κατι θα το καταλαβει ή θα πρεπει να επαναλαμβανει την χοριακη ή να τυχει να εχει ραντεβου με τον γιατρο για να το παρουν χαμπαρι?Δεν θελω να ακουω ασχημα πραγματα για βιοχημικες και παλινδρομες και δεν ξερω τι αλλο!Ολα θα πανε καλα...Δεν μπορω να σκεφτομαι ολο τι ασχημο μπορει να μου συμβει μετα...Ποσες ωρες μεινανε?Δεκα...

Οι αυριανές μανούλες να πανε γρήγορα για υπνο!!!!!!!!!!!!! Να υποδεχθούν φρέσκιες τα μωρακια τους!!!!!!!!

Καλημέρα μανουλιτσες!!!!!!:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Καλημερα σε όλες τις μέλλουσες μανούλες !!! Πώς είστε κοριτσάκια μου? Εγώ επεστρεψα στην δουλειά αν και δεν ειχα καθόλου διάθεση να πάω !!! τα πονάκια περιόδου μια ερχονται μια φεύγουν θα δούμε τι θα γίνει!!! λοιπόν εύχομαι σε ΟΛΕΣ ΣΑΣ ΘΕΤΙΚΑ !!!!!!!!! Θα μαι εδώ και θα σας περιμένω !!

Προσπαθούμε για το δικό μας θαυματάκι ... !:P:p

Καλημέρα και από μένα!!

Αποφασίσαμε με τον άντρα μου να το αναβάλλουμε για μια μέρα, να πάει τουλάχιστον 11η μέρα.. Δεν ήθελα να πάω μόνη μου και αυτός δε μπορούσε σήμερα.. οπότε σήμερα περιμένω τα δικά σας καλά νέα!!!

Και τα δικά μου τα πονάκια μια έρχονται μια φεύγουν και σα να έχω αναθαρρήσει! Την προηγούμενη φορά θυμάμαι το προηγούμενο βράδυ της χοριακής, με είχε πιάσει δυνατός πόνος, ακριβώς σαν αυτόν που με πιάνει τη στιγμή που έρχεται αίμα. Αυτή τη φορά, έχω γενική αδιαθεσία αλλά μέχρι εκεί.. και ελπίζω!

Ολόψυχα τις ευχές μου σε όλες!!

D8wXp3.png?Y1UDI8w1

Ami0p3.png?4eaPCWdo

Διαφημίσεις

:-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P:razz::-P

ΣΗΜΕΡΑ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΤΑ ΠΙΟ ΕΥΧΑΡΙΣΤΑ ΝΕΑ, ΚΑΘΟΤΙ ΞΕΚΙΝΑ ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΣ ΦΕΡΕΙ ΝΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ (ΜΩΡΑΚΙΑ)!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ ΣΥΝΤΟΜΑ!!

:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Καλημερα κοριτσια!!!

Ελπιζω να φερουμε γουρι η μια στην αλλη και να μην εχουμε κανενα αρνητικο αποτελεσμα.

Εννοειται πως οποια παρει απαντηση ενημερωνει αμεσως!!!

Εγω το μεσημερι κατα τις 2 θα ξερω...λιγο αργα...

Εχω προσπαθησει να προετοιμασω τον εαυτο μου και για το θετικο και για το αρνητικο,για να δουμε πως θα αντιδρασω.Παντως ειμαι χαλαρη για την ωρα.Φιλια...

Psixi σου Εύχομαι να έχεις καλα αποτελέσματα σημερα, Αλλα και σε όλες τις κοπέλες που περιμένετε τα αποτελέσματα!!!

Έχω διαβάσει κάποια posts σας, ξερω την αγωνία σας Γιατί τα Έχω περάσει και Εύχομαι να σας πανε Ολα καλα!!

ΛΟΙΠΟΝ........ΜΑΝΟΥΛΙΤΣΕΣ.......... ΔΕ ΒΓΑΙΝΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣΩ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΘΕΤΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΚ?:-)

ΜΟΛΙΣ ΔΩ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 1 +++++++ ΘΑ ΧΑΙΔΕΨΩ ΚΟΙΛΙΤΣΑ ΚΑΙ ΧΑΜΟΓΕΛΑΣΤΗ ΘΑ ΒΓΩ ΧΑΛΑΡΑ ΓΙΑ ΨΩΝΙΑ!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑΙ?;)

ΣΑΣ ΣΤΕΛΝΩ ΟΛΗ ΜΟΥ ΤΗ ΘΕΤΙΚΗ ΕΝΕΡΓΕΙΑ........ΟΛΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗ!

Διαφημίσεις

Κοριτσι μου καταλαβαινω πως νοιωθεις τωρα αλλα σου ευχομαι γρηγορα να κανεις το επομενο βημα που θα σε φερει πιο κοντα στον πολυποθητο στοχο σου,

Aκομα περιμενω...Θα σκασω!Γιατι δεν πηραν ακομα?Ουφ.....

Ειρηνακι,λυπαμαι πολυ,αληθεια!Να ξεκουραστεις και να ηρεμησεις.Τιποτα δεν τελειωνει σημερα...Αυριο αρχιζουν αλλα....

Εχω τοση αγωνια,εχω φαει τα νυχια μου...

ysjfp2.png

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ.

ΚΟΙΤΑ........ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...........ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΣΕ ΦΙΛΩ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.

αρνητικό.........

ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΛΥ ΛΥΠΗΘΗΚΑ. :-(

ΚΟΙΤΑ........ΗΡΕΜΑ ΚΑΙ ΓΕΡΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΦΟΡΑ! ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ...........ΘΑ ΓΙΝΕΙ ΛΕΜΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕΕ!

ΣΕ ΦΙΛΩ, ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΓΙΑ ΤΩΡΑ.

Aκομα περιμενω...Θα σκασω!Γιατι δεν πηραν ακομα?Ουφ.....

Ειρηνακι,λυπαμαι πολυ,αληθεια!Να ξεκουραστεις και να ηρεμησεις.Τιποτα δεν τελειωνει σημερα...Αυριο αρχιζουν αλλα....

Εχω τοση αγωνια,εχω φαει τα νυχια μου...

ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΨΥΧΟΥΛΑ............ΝΑΤΟ, ΝΑΤΟ ΕΡΧΕΤΑΙ!!!!:-P

Καλησπέρα σας, είμαι καινούρια εδώ. Κατ'αρχας σας εύχομαι όλες σας να αποκτήσετε πολύ γρηγορα αυτο που τόσο πωθείτε.

Εγώ έκανα την πρώτη μου εμβρυομεταφορα στις 19/2 στο εμβρυογεννεσις. Εκτός από τις πρωτες μερες που είχα πονάκια λόγω της ωοληψιας κατα τα αλλα δεν καταλαβαινω τιποτα. Το μονο που αρχισε να με ανησυχει σημερα ειναι οτι νομιζω οτι ξεπρηζεται το στηθος μου. Έχω να κάνω την χοριακή στις 3/3 και μου φαίνονται βουνό οι μέρες:rolleyes: Δε μπορω να κάνω κι αλλιως βεβαια θα πρεπει να περιμένω.

Εύχομαι σε όσες έχουν να κάνουν αύριο χοριακή να ειναι θετικοτατη.

Καληνυχτα σε ολες σας:lol:

Koel καλωσόρισες και εσύ στο forum και εγώ είμαι καινούργια εδώ.

Σου εύχομαι καλή επιτυχία στην προσπάθεια σου!

<a href=Pqenp2.png' alt='Pqenp2.png'>

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...