Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Έρευνα: Ιδανικός άντρας!

tinaki

Recommended Posts

Σήμερα νευρίασα για μία ακόμα φορά με τον άντρα μου, γιατί για να γίνει κάποια δουλειά στο σπίτι, όπως η επιδιόρθωση του κουρτινόξυλου που εχει λασκάρει, πρέπει εγώ να πω "έλα να το φτιάξουμε", αλλιώς θα μείνει έτσι μέχρι να μας πέσει στο κεφάλι!!!

Σκέφτηκα λοιπόν πως θα ήταν για μένα ο ιδανικός άντρας!!

Και επειδή ξέρω ότι οι περισσότερες έχουμε παράπονα από τους άντρες μας, για σας πως θα ήταν ο ΙΔΑΝΙΚΟΣ ΑΝΤΡΑΣ????

Λοιπόν ξεκινάω:

Δυναμικός, πετυχημένος επαγγελματικά, γοητευτικός, τακτικός, να με λατρεύει και να μην μου χαλάει χατίρι, άριστος εραστής, καλός πατέρας, γενναιόδωρος!!!

(Θα μπορούσα να γράψω κι άλλα, αλλά είπα να μην το παρακάνω!!:mrgreen::mrgreen::lol:)

Και για να μην παρεξηγηθώ, δεν θεωρώ ότι εμείς οι γυναίκες είμαστε ιδανικές και μόνο οι άντρες χάλια.. Αλλά κουβέντα να γίνεται..:cool:

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 52
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου θυμησες αυτο........

Χαχαχαχαχα!!

Καπως ετσι :cool:.

"Τα μεγάλα πνεύματα έχουν να κάνουν πάντα με τη βίαιη αντίδραση του μέσου όρου. Οι τελευταίοι δεν μπορούν να καταλάβουν όταν ένας άνθρωπος δε συμμορφώνεται χωρίς σκέψη με τις κληρονομικές προκαταλήψεις και χρησιμοποιεί θαρραλέα τη νοημοσύνη του."

Αλβερτος Αινσταιν

Έχομε και λέμε λοιπόν. Ο ιδανικός άντρας υπάρχει. Απλά αλλιώς τον ονειρευόμαστε και αλλιώς καταλήγει να είναι. Για παράδειγμα, τον φανταζόμουν ψηλό μελαχρινό με ανοιχτόχρωμα μάτια, χαμόγελο της Crest και σώμα Brad Pitt στην Τροία. Στην πορεία συνειδητοποίησα ότι:

-αυτοί οι μελαχρινοι ηλιοκαμμένοι με το ομορφο χαμόγελο τείνουν να είναι μεγάλα ψώνια ή gay. Εγώ έιμαι από μόνη μου ψώνιο οπότε 2 ψώνια μαζί δεν κάνουν, οπως καταλαβαίνεις.

-αυτοι με το υπέροχο γυμνασμένο σώμα πάνε υπερβολικά ΠΟΛΥΥΥΥ στο γυμναστήριο και αυτο για μένα απλούστα will not do. will not!

Οπότε, ο ιδανικός άντρας πραγματικά αποτελείται από πολύ διαφορετικά πράγματα πέραν της εμφάνισης. Μετά από χρόνια σκέψης, ανακάλυψα ότι:

-Πρέπει να είναι ανδρας με ό,τι μειονεκτήματα συνεπάγεται αυτό. Δηλαδή, δεν θα μου πέσει ο κώλος αν μου πει “φέρε μου τις παντόφλες μου”, αρκεί να μην επακολουθεί το “μωρή”

- Δεν πρέπει να γίνεται χαλί να τον πατήσω. Ο τελευταίος που μου το έκανε αυτο, ούτε ένα μήνα δεν έκατσε. Η πολλή γλύκα βλάπτει σοβαρά.

- Η διαίσθηση του θα πρέπει να είναι ανεπτυγμένη. Όταν έχω νέυρα, δεν θέλω κι άλλα πάνω από το κεφάλι μου.

- Ένας άντρας καθωσπρέπει, μαντεύει πότε δεν αντέχεις άλλο και χρειάζεσαι να ξεδώσεις, οπότε εμφανίζεται με μία μηχανή από το πουθενά και σε πηγαίνει βραδινή βόλτα. Χωρίς πολλές κουβέντες. Μόνο καθαρός αέρας.

- Πρέπει να σε πηγαίνει διακοπές . Κανενα σχόλιο επί τούτου.

- Ο ιδανικός άντρας έχει όση σκληράδα έχει ένας βράχος και όση τρυφερότητα όσο ένα πούπουλο..

- Καταλαβαίνεις τι θέλει να πει απλά κοιτώντας τον. Σου μιλάει μέσα από το βλέμμα. Τα ξελιγωμένα βλέμματα αποκλείονται. Δεν πρόκειται ποτέ να “μιλήσουν” σοβαρά.

- Να ξέρεις ότι αν έχεις όρεξη για κουβέντα δεν θα αλλάξει θέμα.

- Να κοιτάει τις ωραίες γυναίκες που περνούν δίπλα του, αλλά μέχρι την απόσταση του ενός μέτρου. Μετά ως δια μαγείας να τις ξεχνάει. Αλλά να κοιτάζει όντως.

- Είτε ξανθός έιτε μελαχρινός, είτε ψηλός είτε κοντός, είτε χοντρός είτε αδύνατος, ο ιδανικός άνδρας δεν πρέπει να σου θυμίζει κανέναν από το παρελθόν. Τότε καταλαβαίνεις ότι έισαι εκει ΓΙΑ ΑΥΤΟΝ, και όχι γιατί έχει το χαμόγελο του Θανασάκη.

- Ο ιδανικός άντρας, μετά από 45 χρόνια, παραμένει ίδιος όπως τον βρήκες στα 25 του. Σε όλα. Για σένα.

- Ζηλεύει. Και ναι και όχι.

Ξέρω είναι υποκειμενικά ολα αυτά. Αλλά για πειτε κι εσείς τι νομίζετε;;;

Οι άντρες μη με βρίσετε παρακαλώ. Ευχαριστώ. Εις αύριον.

και αποθηλασε επιτελους!

Ξέρω είναι υποκειμενικά ολα αυτά. Αλλά για πειτε κι εσείς τι νομίζετε;;;

Eγω εχω να πω οτι συμφωνω μαζι σου σε ΟΛΑ, δεν θα μπορουσα να τα πω καλυτερα,υπαρχει ομως ???

z1QBp3.png UKB8p3.png

Διαφημίσεις

Christiana08 και bp-IOLH ακόμα γελάω!!!!!!!!!!!!!!!:lol::lol::lol::lol::lol: Να είστε καλά!!!

Culte, ναι συμφωνώ μαζί σου!!

Χμμμ... ο ιδανικός άντρας για την κάθε μία υπάρχει, αλλά δυστυχώς τα έχει με άλλη!!!:lol::lol::lol::lol:

Καλημέρααααααα!!!

cZr8p2.png

gxJ2p2.png

Ιδανικός άντρας χμμμ :rolleyes:

αν υπηρχε θα ηταν καπως ετσι :

Μελαχροινος ( στανταρ ) οχι baby face ( με τιποτα )

Δυναμικός , επιτυχημενος επαγγελματικα ,δημιουργικος.

Τρυφερός και αλλο τοσο σκληρος

Αριστος εραστης αλλα να μην εχει μονο το σεξ το μυαλο του.

Εννοειται να με λατρευει αλλα να μην ειναι κολλημενος επανω μου

Να με κακομαθαινει αλλα να μην το ξευτιλιζουμε κιολας να λεει και κανα οχι ,να μην τον κανω οτι θελω .

Συμφωνω με culte οπωσδηποτε να με πηγαινει διακοπες.

Να με εχει αγκαλια ολο το βραδυ χωρις να με πνιγει.

Να μου φερνει μια φορα στο τοσο λουλουδια ..πανω απο 3 φορες τον χρονο καιγετε.

Να με υποστηριζει στις αποφασεις μου .

Να με ακουει οταν του μιλαω ,να καταλαβαινει την σιωπη μου οταν δεν θελω να μιλησω.

Να ζηλευει, οταν πρεπει μονο και σε λογικα πλαισια ( οχι γιατι με κοιταξε ο περιπτερας )

Δεν γραφω αλλα αν και μου ερχονται δεκαδες ακομα....

Διαφημίσεις

- Ο ιδανικός άντρας έχει όση σκληράδα έχει ένας βράχος και όση τρυφερότητα όσο ένα πούπουλο..

Αχ , μωρέ..μου θύμισες το γιατί ερωτεύτηκα τον άντρα μου :cry:

Ράννια , θεϊκό!!!

ΜΑΝΟΥΛΑ ΜΟΥ...ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΖΩ ΤΟ ΓΙΟ ΜΟΥ ΝΑ ΜΕΓΑΛΩΝΕΙ....Σ'ΑΓΑΠΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ.

χαχαχαχαχαχαχ

ραννια τοσο μα τοσο αληθεια!!!

Απο το "Γυναικες τρελαμενες!" Τα συστηνω ανεπιφυλακτα αυτα τα βιβλια! τρελο γελιο! (αλλα και κλαμα αν το σκεφτεις καλα....)

Κοριτσια...αραγε εχει βρει καμια τον τελειο αντρα??????..και αν ποτε νομιζε πως τον βρηκε....εμεινε ιδια αυτη η εντυπωση ή αλλαξε με τα χρονια????

Το ιδιο ερωτημα απευθηνω και στον εαυτο μου......:wink:

Ιδανικός άντρας χμμμ :rolleyes:

αν υπηρχε θα ηταν καπως ετσι :

Μελαχροινος ( στανταρ ) οχι baby face ( με τιποτα )

Δυναμικός , επιτυχημενος επαγγελματικα ,δημιουργικος.

Τρυφερός και αλλο τοσο σκληρος

Αριστος εραστης αλλα να μην εχει μονο το σεξ το μυαλο του.

Εννοειται να με λατρευει αλλα να μην ειναι κολλημενος επανω μου

Να με κακομαθαινει αλλα να μην το ξευτιλιζουμε κιολας να λεει και κανα οχι ,να μην τον κανω οτι θελω .

Συμφωνω με culte οπωσδηποτε να με πηγαινει διακοπες.

Να με εχει αγκαλια ολο το βραδυ χωρις να με πνιγει.

Να μου φερνει μια φορα στο τοσο λουλουδια ..πανω απο 3 φορες τον χρονο καιγετε.

Να με υποστηριζει στις αποφασεις μου .

Να με ακουει οταν του μιλαω ,να καταλαβαινει την σιωπη μου οταν δεν θελω να μιλησω.

Να ζηλευει, οταν πρεπει μονο και σε λογικα πλαισια ( οχι γιατι με κοιταξε ο περιπτερας )

Δεν γραφω αλλα αν και μου ερχονται δεκαδες ακομα....

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και το'χω πει.... αυτά τα ρημάδια τα άρλεκιν που διάβαζα μικρή μου κάνανε μεγάλη ζημιά..........κι εσύ το ίδιο ε?

[B][SIZE="3"]Τα δικαιώματά μας συκοφαντήθηκαν ως προνόμια [/SIZE][/B](κλεμμένο το'χω, δεν είναι δική μου σοφία)

Διαφημίσεις

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

και το'χω πει.... αυτά τα ρημάδια τα άρλεκιν που διάβαζα μικρή μου κάνανε μεγάλη ζημιά..........κι εσύ το ίδιο ε?

:lol::lol::lol::lol::lol::lol: μπα εμενα μαλλον με κατεστρεψαν τα παραμυθια τυπου ωραια κοιμωμενη, σταχτοπουτα κλπ κλπ Τοσο σοβαρη ειναι η περιπτωση μου ;:rolleyes:

Επισης ενα ανεκδοτακι που μου ήρθε :

1. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις εναν αντρα που να σε κάνει να γελάς!!!!

2. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις εναν αντρα στον οποίο να μπορείς να βασιστείς και να μην σου λέει ψέματα!!!

3. Είναι πολύ σημαντικό να βρεις εναν αντρα που να σε λατρεύει!!!

Είναι πάρα πολύ σημαντικό αυτοι οι τρεις αντρες να μην γνωρίζονται μεταξυ τους!!!!!!!

για να μην παιδευομαστε στην αναζητηση ιδανικου !!

Σας παρακολουθώ και γελάω... είναι ωραίο να κυνηγάς αστικούς μύθους :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

θα το ψαξω το βιβλιο ραννια σιγουρα,αν και τωρα ξεκινησα το "μελλουσα μαμα στα προθυρα νευρικης κρισης":)

δημητρα την ιδια αποψη περι ορφανιας ειχα και γω,μεχρι που εκανα γιο:P

δεν υπαρχει τελειος αντρας-εκτος του depp-αν το αντιληφθουμε νωρις,θα σωθουμε απο ονειροπολησεις και αναμονη του πριγκηπα με το αλογο-το πολυ πολυ με κανα γαιδουρακι και τη μαμα του στο πισω μερος...

ο ιδανικός άντρας δεν υπάρχει για μένα όπως δεν υπάρχει και ο ιδάνικός άνθρωπος όλοι έχουμε ένα κουσούρι απλά μαθαίνουμε να ζούμε με τα ελαττώματα του άλλου αυτό πιστευω εγω

κλαρα εγω δεν εχω τον τελειο αντρα,αλλα τουλαχιστον πλενει κανα πιατο,απλωνει ρουχα και ειναι τακτικος αν και μοναχοπαιδι

οταν μαθει και να μαγειρευει τοτε θα πω οτι κατι εκανα;)

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...