Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΠΟΣΟ ΑΣΦΑΛΕΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΜΕ ΚΑΛΛΥΝΤΙΚΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΕΣ?

πασχαλιτσακι

Recommended Posts

Καλημερα και καλο μηνα να εχουμε.

Εχω εναν μπεμπη 8 μηνων τον οποιο θηλαζω απο την αρχη.

Παρολο που ημουν πολυ κοκετα (λεω ημουν γιατι τωρα δεν προλαβαινω, αλλα που θα παει - θα επανελθω!!) κατα τη διαρκεια της εγκυμοσυνης και μεχρι τωρα δεν χρησιμοποιουσα καθολου καλλυντικα, κρεμες προσωπου και σωματος, δεν εβαφα τα νυχια μου κ.λ.π., μονο βαφομουνα λιγακι οταν πηγαινα στον γιατρο, για να μη με βλεπει και τρομαζει, μιας και απο τους μαυρους κυκλους εμοιαζα με παντα και οχι με εγκυμονουσα!!!

Εκανα σημερα μια αποπειρα να καλλωπιστω, αλλα ειδα οτι δεν στρωνει τιποτα πανω στο προσωπο μου.... ειναι ολο σκασιματα. Βλεπετε δεν φοραω ουτε κρεμα ημερας, ουτε μασκουλα κανω, ΤΙΠΟΤΑ.

Ας μου πει καποια.... μπορω να χρησιμοποιω αφοβα :

1. καλλυντικα

2. κρεμες προσωπου και μασκουλες ομορφιας

3. κρεμες σωματος (για να μυριζουμε ωραια στους αντρουληδες μας!)

4. βερνικι νυχιων.

Νομιζω ηρθε ο καιρος να ξαναγινω γυναικα!!!!!!!

Διαφημίσεις

Νομίζω πως πολύ το άργησες κιόλας! Περιποιήσου, βάψου, φτιάξε μαλλιά και νύχια, κάνε όλα όσα θα σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα ξανά. Ακόμα και οι σύμβουλοι θηλασμού θα σου πουν ότι ναι μεν δεν είναι και το καλύτερο να φορτωνόμαστε με χημικά, αλλά από την άλλη η ψυχολογία της μητέρας πρέπει να είναι καλή για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Νομίζω πως πολύ το άργησες κιόλας! Περιποιήσου, βάψου, φτιάξε μαλλιά και νύχια, κάνε όλα όσα θα σε κάνουν να αισθανθείς όμορφα ξανά. Ακόμα και οι σύμβουλοι θηλασμού θα σου πουν ότι ναι μεν δεν είναι και το καλύτερο να φορτωνόμαστε με χημικά, αλλά από την άλλη η ψυχολογία της μητέρας πρέπει να είναι καλή για να είναι όλοι ευτυχισμένοι.

Αν και κοκετα "εν αποστρατεια", στην ελαχιστη πιθανοτητα να βλαπτει η δικη μου ικανοποιηση για περιποιηση τον πριγκηπα μου, το σκεφτομαι...

Προτιμω να κυκλοφορω σαν την κακομοιρα, παρα να ειμαι ομορφουλα και αυτο να βλαπτει τον μπεμπουλη μου....:shock::shock::shock::shock::shock::shock:

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=80193 Αυτό είναι ένα θέμα που ανοίχτηκε πριν λίγο καιρό σχετικά με τις βαφές μαλλιών και τις ανταύγειες κατά την εγκυμοσύνη και τον θηλασμό. Έχει πολλές απόψεις, γίνεται ένας χαμός βέβαια, αλλά αν κάνεις τον κόπο να το διαβάσεις θα δεις τις γνώμες συμβούλων θηλασμού που αφορούν στις βαφές αλλά και γενικά στα καλλυντικά. Ελπίζω να σε βοηθήσει!

Σ' ευχαριστω για τον κοπο σου.

Θα το ριξω μια ματια.

Αν εχει καμια αλλη μανουλα να μου πει οτιδηποτε, θα την ευχαριστουσα πολυ :):):):):):):)

Διαφημίσεις

Άρχισε να περιποιήσε το εαυτό σου για να νιώθεις καλά και να το μεταδίδεις και στο παιδί σου. Στην εποχή που ζούμε και ο αέρας που αναπνέουμε βλαβερός είναι. Με αυτό δεν εννοώ, βέβαια, ότι θα πρέπει να κάνουμε κατάχρηση στα χημικά. Όλα επιτρέπονται με μέτρο. Για καλλυντικά κάνε μία έρευνα για τα φυτικά. Μπορεί να μην είναι 100% αγνά αλλά ίσως είναι καλύτερα από τα άλλα.

Οι άντρες σου, είμαι σίγουρη, πως θα θέλουν να σε βλέπουν περιποιημένη. Και μάλλον κάτι τέτοιο θα θέλεις και εσύ...... Για αρχή (μια που έχεις καιρό να περιποιηθείς τον εαυτό σου) αν έχεις χρόνο πήγαινε για μία επαγγελματική περιποίηση. Έτσι θα επανέλθεις σίγουρα στον παλιό καλό σου εαυτό!!!

Μπορείς να δοκιμάσεις βιολογικά καλλυντικά. Σε αυτό το τοπικ http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1885885#post1885885 θα βρεις πολλές λύσεις

Υπάρχει και λίστα http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1885885#post1885885

Κοίταξε κοριτσάκι αν θες γενικά μπορεις να παίρνεις κρέμες με λιγότερα χημικά όπως του Κορρέ κλτ

Εγω προσωπικά βάφομαι κανονικότατα και όσες φορές ήθελα να πάρω κάποια κρέμα με χημικούρα (ειδικά μια που είχα πάρει για την κοιλιά) η Αγλαία μου είπε κανένα πρόβλημα.

καλημερα..τι κανεις?δεν προλαβαινω να διαβασω τωρα..θες να τα πουμε απο κοντα?να πιουμε καφε?

:shock::shock::shock:

πασχαλιτσα κοιτα να δεις.οσο κακο κανουν και σε μας τα καλλυντικα και τα χημικα κανουν και στο μωρο!

μπορεις να ξεκινησεις με μια αλλαγη στα μαλλια σου, κουρεμα, χτενισμα γιατι όχι και εναν καθαρισμο προσωπου!

Θεωρω παντως πως το να βαφεσαι αραια και που για να νιωθεις όμορφα δεν ειναι τόσο κακο....μπορεις να προστατεψεις το μικρο σου απο πολλά αλλα πραγματα.για παραδειγμα πιο φυσικα καλλυντικα για το ίδιο, οχι κολώνιες κτλ

cceXp3.png

pcTFp3.png

Μασκες κ απολεπισεις μπορεις να κανεις ανετα....Κρεμες επισης μπορεις να χρησιμοποιεις κ προτιμησε τις φυτικες των φαρμακιων μιας κ δεν εχουν τη ποσοτητα των χημικων απο τις αλλες κοινες κρεμες(αυτο βεβαια ειναι ενα μεγαλο θεμα...).Τωρα το θεμα με νυχια κ μαλλια παει αλλου...Ειναι τα 2 πιο επιβλαβη,θα ελεγα,σε σχεση με οτι αλλο...Διωτη περιεχουν κιλα χημικων.Αλλα κ παλι μπορεις να παρεις φυτικα κ ετσι θα εισαι κ κουκλα κ δε θα περνανε στο μωρακι τα τοξικα σε μεγαλες ποσοτητες.Παντως αν νομιζεις οτι το να γινεις γυναικα θα σε κανεβασει κ ψυχολογικα πρεπει να το κανεις...ΧΘΕΣ!Η ψυχικη υγεια της μανας προεχει γιατι αν αυτη δεν ειναι υγειης κ καλα τοτε ουτε κ το παιδι δεν ειναι καλα,Αν θα νιωθεις εσυ ομορφα θα περναει κ στο παιδι.Αλλα να σου πω κ το αλλο...καλλιο μια μανα που βαφει τα μαλλια παρα μια που καπνιζει μπροστα στο παιδι....;)

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Αλλα να σου πω κ το αλλο...καλλιο μια μανα που βαφει τα μαλλια παρα μια που καπνιζει μπροστα στο παιδι....;)

Εγκρινω και επαυξανω!!!!!!!!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...