Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Να σας ρωτήσω κορίτσια, έχει κάνει καμιά κοπέλα πάρτυ στην πυλωτή να μου πει εμπειρίες-συβουλές-εντυπώσεις?

Έχει η κορούλα μου τα γενέθλιά της τον Ιούλιο και πέρισυ στο διαμέρισμα σκάσαμε από τη ζέστη, όλοι στο μπαλκόνι δεν χωράγαμε, ενώ η πυλωτή μας είναι πάντα δροσερή έχει πράσινο και φυσικά είναι πολύ μεγάλη και σαν χώρος σίγουρα ενδείκνυται. Πώς σαν φαίνεται σαν ιδέα? :roll:

Διαφημίσεις

Εχω κανει παρτυ σε πυλωτη και ολοι περασαν σουπερ.... απλα πρεπει να παρεις την αδεια ολων των ενοικων ιδιοκτητων αν μενεις σε πολυκατοικια....και μετα να φροντησεις για την αποκατασταση την καθαριοτητας της .....τα παιδια θα χουν απλα ...αλλα βεβαια χρειαζεται μεγαλητερη προσοχη ..αυτα

εχεις ενα κουβα...(καθαρο) θα τον γεμησεις παγο και θα βαλεις μεσα τα αναψυκτικα μπυρες κλπ κλπ..... θα χεις κι ενα τραπεζακι με πλαστικα ποτηρια πιατα κουταλια κλπ και θα βαλεις και πανω ολα τα φαγωσημα με ενα ωραιο τραπεζομαντιλο...ολα αυτα βεβαια..μη σε πουν και ανοικοκυρευτη..!!!!! και ο κουβας απο διπλα.....

Διαφημίσεις

Και εγω σε πυλωτη θα τα κανω. Εχουμε 1 Ιουνιου γενεθλια.

Εχω ξανακανει σε πυλωτη (τα δικα μου βεβαια, οχι των παιδιων).

Όσο για τα αναψυκτικα και τις μπυρες μπορεις να τα βαλεις και σε ενα ψυγειακι απο αυτα που παιρνουμε στο καμπινγκ, αν εχεις, με μπολικο παγο. :)

Κι εμείς έχουμε κάνει πάρτυ αρκετές φορές σε πυλωτή και είναι πάρα πολύ ωραία.

Θα πρέπει όμως να είσαι αρκετά οργανωμένη για να ανεβοκατέβεις όσο λιγότερο μπορείς όταν θα έχεις τον κόσμο.

Στο σπίτι, ας πούμε, μόλις κάποιος χρειαστεί κάτι πας και του το δίνεις. Ενώ τώρα θα πρέπει να τα έχεις όλα έτοιμα.

Σίγουρα κάτι με πάγο έσα όπως είπε και η Άρια και ό,τι αναψυκτικό θα χρειαστείς -και νερό-.

Εγώ κατεβάζω και αρκετά παιχνιδάκια και τα διασκορπίζω και πάιρνω και τους κάνω και φούσκες μια και είμαστε σε ανοιχτό χώρο και τις κυνηγάνε όλα μαζί και τρελαίνονται!!!

Μην ξεχάσεις αρκετές καρέκλες για τους μεγάλους και να έχεις κατεβάσει και τα δωράκια αν πρόκειται να δώσεις.

Α! Και μωρομάντηλα!!!

Έτσι θα ανέβεις μόνο για να κατεβάσεις τα φαγητά!!

Δυο γλυκά χαμόγελα...η ζωή μου όλη...

starlight σ ευχαριστώ! Έτσι θα γίνει. (Μην φανταστείς όμως ότι θα έχω και πολλά παιδάκια... έχουμε έλλειψη.. 3-4 μόνο...) Επειδή κάτω είναι πάντα δροσερά και δεν θα το κάνω και ντάλα απόγευμα, θα έχω από την αρχή στο τραπέζι τις μπόμπες και τα σφολιατοειδή, και θα ανέβω όταν είναι για την τούρτα. (Ευτυχώς είμαστε και στον 1ο).

Τέλεια! :wink:

Διαφημίσεις

Πολύ ωραία ιδέα η πυλωτή βρε παιδιά, αλλά δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τους άλλους ενοίκους;

Ή ένα άλλο πρόβλημα που σκέφτομαι είναι μήπως είναι επικίνδυνο λόγω των αυτοκινήτων που μπαινοβγαίνουν

Βουρ για την πυλωτή λοιπόν! Μην το συζητάς. Απ' την στιγμή που είναι άπλα, με πράσινο και τα μικρά θα ευχαριστηθούν που θα παίξουν άνετα και εσύ θα έχεις ήσυχο το κεφάλι σου για τυχόν ζημιές γιατί δεν είναι και λίγα αυτά που γίνονται μέσα στο σπίτι και ιδίως στο παιδικό δωμάτιο. Της ξαδέρφης μου της είχαν κάνει με μαρκαδόρους όλο τον διάδρομο. Τα είδε και φρίκαρε. :shock:

Πολύ ωραία ιδέα η πυλωτή βρε παιδιά, αλλά δεν υπήρξαν αντιδράσεις από τους άλλους ενοίκους;

Ή ένα άλλο πρόβλημα που σκέφτομαι είναι μήπως είναι επικίνδυνο λόγω των αυτοκινήτων που μπαινοβγαίνουν

Kοίτα, όλοι οι ένοικοι φαίνονται καλοί άνθρωποι. Θα το τσεκάρω και με τον διαχειριστή μας. Θα είναι Σάββατο απόγευμα άλλωστε, το βρίσκω παράλογο κάποιος να ενοχληθεί. Ευτυχώς τα γκαράζ μας είναι υπόγεια. Δεν μπαίνουν αμάξια στην πυλωτή.

• 3 εβδομάδες μετά...

εμεις επειδη τα γενεθλια των κοριτσιων ειναι Ιουλιο παντα τα κανουμε στην πυλωτη.Βαζουμε ενα ποστερ-προσκληση στην πορτα της πολυκατοικιας και δενουμε σκοινι στις κολωνες γυρω και κρεμαμε μπαλονια ,σερπαντινες και ζωγραφιες με ευχες. Στην πυλωτη υπαρχει ηδη τραπεζι με καρεκλες, κατεβαζω και μερικα παιχνιδια.

Παντως ειναι σημαντικο μετα το παρτυ να καθαριστει καλα ο χωρος για να μην εχουν να λενε μετα, οσο για τη φασαρια τα παιδικα παρτι γινονται νωρις και τελειωνουν και νωρις οποτε ποτε κανεις δεν εχει παραπονο, μονο ευχες για το παιδακι

εμεις επειδη τα γενεθλια των κοριτσιων ειναι Ιουλιο παντα τα κανουμε στην πυλωτη.Βαζουμε ενα ποστερ-προσκληση στην πορτα της πολυκατοικιας και δενουμε σκοινι στις κολωνες γυρω και κρεμαμε μπαλονια ,σερπαντινες και ζωγραφιες με ευχες. Στην πυλωτη υπαρχει ηδη τραπεζι με καρεκλες, κατεβαζω και μερικα παιχνιδια.

Παντως ειναι σημαντικο μετα το παρτυ να καθαριστει καλα ο χωρος για να μην εχουν να λενε μετα, οσο για τη φασαρια τα παιδικα παρτι γινονται νωρις και τελειωνουν και νωρις οποτε ποτε κανεις δεν εχει παραπονο, μονο ευχες για το παιδακι

Και γω είμαι... δώσε μου χώρο να στολίζω!!

super..! :D

Διαφημίσεις

Η πυλωτή μας έχει

α) ένα χώρο όπου παρκάρουν και κινούνται τα αυτοκίνητα και

β) ένα χώρο με γκαζόν και δεντράκια

Οι δύο χώροι είναι ακριβώς δίπλα, δε χωρίζονται από τίποτα, οπότε υπάρχει ένα θέμα γιατί τα αυτοκίνητα θα κινούνται δίπλα στα παιδιάκι, με χαμηλές ταχύτητες βέβαια, αλλά θα κινούνται.

Οπότε θέλω να ρωτήσω αν κάποια έχει οργανώσει πάρτι σε αντίστοιχες συνθήκες, ποιά η εμπειρία της;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...