Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

SOS!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!ΚΟΡΙΤΣΙΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Recommended Posts

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑΣ ΤΡΟΜΑΞΑ..ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΣΗΜΕΡΑ ΜΕ ΤΡΟΜΑΞΕ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΞΕΡΩ ΑΝ ΕΧΕΙ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΠΟ ΕΣΑΣ!!!!!!

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ(ΞΕΡΕΤΕ ΓΙΑ ΤΙ)ΕΝΩ Η ΔΥΣΚΥΛΙΟΤΗΤΑ ΠΟΥ ΕΙΧΑ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΕΧΕΙ ΒΕΛΤΙΩΘΕΙ ΑΡΚΕΤΑ..ΧΤΕΣ ΜΕ ΕΠΙΑΣΕ ΛΙΓΑΚΙ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΛΙΓΟ ΑΙΜΑΤΑΚΙ ΣΤΟ ΧΑΡΤΙ ΟΤΑΝ ΣΚΟΥΠΙΣΤΗΚΑ..(ΑΠΟ ΠΙΣΩ ΤΟΝΙΖΩ!!)

ΣΗΜΕΡΑ ΤΟ ΠΡΩΙ ΠΗΓΑ ΚΑΝΟΝΙΚΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΑ ΧΩΡΙΣ ΚΑΜΙΑ ΠΙΕΣΗ..ΚΑΙ ΤΙ ΝΑ ΔΩ..ΟΛΟ ΤΟ ΝΕΡΟ ΒΑΥΤΗΚΕ ΚΟΚΚΙΝΟ!!!!ΤΡΟΜΑΞΑ...ΦΟΒΗΘΗΚΑ...ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΙ ΚΑΚΟ ΓΙΑ ΤΟ ΜΩΡΟ ΑΥΤΟ!!!!

ΚΟΡΙΤΣΙΑ ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ..ΞΕΡΕΙ ΚΑΜΙΑ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΟΛΟ ΑΥΤΟ??ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΤΥΧΕΙ????

ήρθες στη ζωή μου και νιώθω να ζώ ξανά...

Διαφημίσεις

Καλημερα, κατα πασα πιθανοτητα λογω τηε δυσκιλιοτητας θα απεκτησες καμια αιμοραιδα η οποια μπορει να "εσκασε".( συχνο φαινομενο )

Παρε ενα τηλ και το γιατρο για να ηρεμησεις.

rQGhp3.png

Δεν ξέρω αλλά μηπως είναι αιμοραίδες.Αν είναι λογικά δεν πρέπει να ανησυχείς αλλά καλύτερα πάρε τηλέφωνο τον γιατρό σου.

Μην εκνευρίζεσαι αν ο γειτονάς σου,εχει το στέρεο ανοιχτό στις 2 το πρωί,τηλεφωνησέ του στις 4 και πες του πόσο σου άρεσε...

Διαφημίσεις

Πάρε τηλ. τον γιατρό σου για να σου πεί τι να κάνεις. Κι εγώ υποθέτω πως θα είναι αιμοραίδες.

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

Σίγουρα πρέπει να είναι αιμοραϊδες. Κι εγώ είχα και πριν μείνω έγκυος.

Τώρα που είμαι όταν σκουπίζομαι μερικές φορές έχει αίμα.

Αλλά πάρε τον γιατρό σου οπωσδήποτε.

xOSvp3.png

Κοριτσάκι μου μην τρομάζεις!Σίγουρα είναι αιμορραΐδες.Πάρε όμως καλύτερα τον γιατρό σου να σου πει τι ακριβώς να κάνεις. Εγώ μια συμβουλή θα σου δώσω. Κόψε το χαρτί υγείας. Χρησιμοποίησε για εκείνη την περιοχή μωρομάντηλα. Έτσι δεν θα ερεθίζεται. Να μας ενημερώσεις τι σου είπε ο doctor εντάξει?Φιλάκια και ηρέμησε. :P

Διαφημίσεις

και εγω είχα το ίδιο πρόβλημα ( καταραμένες αιμορροϊδες) και δεν μπορούσα στην αρχή μέχρι να ρυθμίσω το θεμα με τη δσκοιλιότητα να πάω καλά καλά στην τουαλέτα γιατί πονούσα πολύ....

ασε που μια μέρα το χαρτί ήταν λές και το είχα νοτίξει σε κόκκινη μπογιά... κατλα ε??? τα έκανα πάνω μου, αλλά με μια αλοιφούλα και προσοχή ( συν τη ρυθμιση της δυσκ.) όλα είναι καλύτερα τώρα... αλλά πάρε και το γιατρό σου.....

Aphrodite_k

Έχουν δίκιο τα κορίτσια, ειδικά εφόσον το αίμα είναι απο πίσω μην πανικοβάλεσαι, λένε πως στην εγκυμοσύνη είναι πολύ πιθανό να βγάλεις αιμορροίδες. Εγω προς το παρόν έχω πάθει το αντίθετο της δυσκοιλιότητας αλλά νομίζω είναι καλύτερα απο το να πιέζομαι.

σας ευχαριστω κοριτσια..νιωθω πραγματικα εδω μεσα πως εχω πραγματικες φιλες..που απαντασε σε καθε ανησυχια μου..γιατι ξερετε καλα πως τα κανουμε ολα μεγαλα σαυτη τη φαση...

σας ευχαριστω και ευχομαι τα καλυτερα για σας και τα μωρα σας!!!

σας ευχαριστω κοριτσια..νιωθω πραγματικα εδω μεσα πως εχω πραγματικες φιλες..που απαντασε σε καθε ανησυχια μου..γιατι ξερετε καλα πως τα κανουμε ολα μεγαλα σαυτη τη φαση...

πηρες τηλ τον γιατρο σου κοριτσακι;;;

«Να αμφιβάλεις, αν τ' άστρα είναι φωτεινά. Να αμφιβάλεις, αν ο ήλιος κινείται. Να αμφιβάλεις, αν η αλήθεια είναι αλήθεια ή ψέμα. Μα ποτέ μην αμφιβάλεις για την αγάπη μου.»

πηρες τηλ τον γιατρο σου κοριτσακι;;;

ΠΗΡΑ ΑΛΛΑ ΕΙΧΕ ΤΟΚΕΤΟ ΚΑΙ ΘΑ ΜΕ ΠΑΡΕΙ ΠΙΣΩ ΑΥΤΗ..ΜΙΛΗΣΑ ΣΤΗΝ ΚΟΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΥΠΟΔΟΧΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΙΣΩΣ ΕΙΝΑΙ ΡΑΓΑΔΑ Η'ΑΙΜΟΡΑΙΔΑ ΚΑΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΡΕΙΑΣΤΕΙ ΝΑ ΜΕ ΔΕΙ ΧΕΙΡΟΥΡΓΟΣ..ΑΛΛΑ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΜΙΛΗΣΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΤΡΟ ΜΟΥ..ΣΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΕ ΡΩΤΑΣ..

Διαφημίσεις

Σου εύχομαι ό,τι καλύτερο...και φυσικά σε ρωτάω...με ενδιαφέρει όλες να είμαστε καλά εδώ ! :wink::wink:

Γεια σου Ντινακι,μην ανυσηχεις κοριτσακι και 'γω ειχα αυτο το προβλημα παλαιοτερα σε σημειο καθε φορα που πηγαινα τουαλετα να γινετε κοκκικο το νερο απο το αιμα,μεχρι που επαθα αναιμια και ζαλιζομουν,περασε βεβαια και τωρα αραια και που σκουπιζω και εχω λιγο κοκκινο,προσπαθησε να τρως ακτινιδια, δημητριακα με φυτικες ινες και μπολικα λαχανικα και φρουτα ,το μωρο δεν κινδυνευει εκτος αν χανεις καθε μερα μεγαλες ποσοτητες αιματος.Θα σου πει και ο γιατρος σου τι να κανεις και μην αγχωνεσαι παρα πολυς κοσμος εχει αυτο το προβλημα.

6Qyip2.pngKvUzp2.png

το ίδιο είχα πάθει κι εγώ, και κοψοχολιάστηκα, μόνο που εμένα ήταν σε πολύ χειρότερη κατάσταση!

ήταν όλη η λεκάνη κατακόκκινη, και το χαρτί επίσης, για 2 μέρες σχεδόν το ίδιο αίμα !!! σκουπίστηκα προσεχτικά, για να καταλάβω από που έρχεται τόσο αίμα. Μόλις σιγουρεύτηκα ότι είναι από πίσω, ησύχασα. ΄Τον γιατρό τον πήρα μετά, και μου είπε κι αυτός για μια κρέμα, και καλό πλύσιμο μετά από κάθε φορά που πάω τουαλέτα.

Μου πέρασε και δεν με ξαναέπιασε. Α, και δεν πονούσε καθόλου, απλά μάτωσε πάρα πολύ!!!

1Iik.png

Συμφωνώ με τα κορίτσια,αιμορροΐδες θα είναι.

Μίλα με τον γιατρό σου και παράλληλα με την αγωγή που θα σου δώσει για να το αντιμετωπίσεις πρόσεξε και τη διατροφή σου:μπόλικες σαλάτες και φρούτα που έχουν φυτικές ίνες,δαμάσκηνα,πλήρη δημητριακά ή μούσλι (καλύτερα) με γάλα ή γιαούρτι,κανένα ξινόγαλα που και που,μπόλικο νεράκι κλπ

Έτσι και θα ανακουφιστείς τώρα αλλά και θα αποφύγεις παρόμοιο μελλοντικό πρόβλημα! :lol:

λοιπον κοριτσακια τωρα πηρα τη γιατρο..με καθυσηχασε..μου ειπε να φροντισω τη διατροφη μου ωστε να μην χρειαζεται να ερχομαι σε αυτην την κατασταση..ακομα ειπε αν συνεχιστει το πολυ αιμα να παω και θα μου δωσει φαρμακακια για να περασει..αυτα!!!

ελπιζω να σταματησει γιατι ειναι πραγματικα τρομαχτικο...

σας ευχαριστω και παλι ολες για την συμπαρασταση...!!!!!!

dina27 να μην σε ανησυχεί αυτό. 'Ολες μας θα εχουμε αιμορροιδες. Συνήθως λένε οτι αν δεν εμφανιστούν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης, εμφανίζονται στον τοκετό. Εμένα ήδη έκανε μια την εμφάνιση της. Η γιατρός μ ου,μου συνέστησε κρύο νερό στην περιοχή και μια αλοιφή που λέγεται proctosynalar

Li2ep3.pngKeoEp3.png

dina27 να μην σε ανησυχεί αυτό. 'Ολες μας θα εχουμε αιμορροιδες. Συνήθως λένε οτι αν δεν εμφανιστούν κατα την διαρκεια της εγκυμοσυνης, εμφανίζονται στον τοκετό. Εμένα ήδη έκανε μια την εμφάνιση της. Η γιατρός μ ου,μου συνέστησε κρύο νερό στην περιοχή και μια αλοιφή που λέγεται proctosynalar

Δυστυχώς έχεις δίκιο. Κι εγώ δεν είχα ποτέ τέτοιο πρόβλημα, αλλά μετά ταν τοκετό (από το πολύ σφίξιμο μάλλον!!!) απέκτησα κι εγώ αιμορροϊδες, και τώρα δεν μπορώ να απαλλαγώ. Επειδή θηλάζω δεν χρησιμοποιώ κανένα φάρμακο, αλλά δεν περνανε με τίποτα. Μάλλον πρέπει να καταφύγω κι εγώ στα φαρμακα :(

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...