Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗ

Recommended Posts

christy στην ενότητα ''θέλω να μείνω έγκυος'' υπάρχει θέμα με τιτλο αντιπατρικά αντισώματα. Εκεί θα βοηθηθείς πολύ περισσότερο από εδώ. Βάλτο στην αναζήτηση να στο βγάλει γιατί δεν θυμάμαι που είναι ακριβώς

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 214
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα κορίτσια!!!!

Θα ήθελα να ρωτήσω την γνώμη σας σχετικά με τα αντιπατρικά αντισώματα.

Ο προηγούμενος γιατρός ήταν εναντίον και δεν ήθελε να κάνω την εξέταση.

Ο καινούριος γιατρός μου συνεστησε να κάνω την εξέταση, αν και πιστεύει ότι είναι αμφιλεγόμενα.

Έχει κάνει καμμιά σας τα εμβόλια και αν ναι είχε θετικό αποτέλεσμα?

Εύχομαι το καλύτερο σε όλες μας!

Γρήγορα με φουσκωμένες κοιλιές!!!!!!!!!!!! :D:D:D:D:D:D

Εγώ τα έκανα τα εμβολια στο πρωτο μου παιδι και ειχα θετικό αποτέλεσμα.

Μετα ξαναεκανα και ειχα αρνητικο αποτελεσμα ( παλίνδρομη κυηση)

και μετα αποφασισα να μην ξανακανω εμβολια ενω ο γιατρος ηταν καθετος σε αυτό ( τον αλλαξα στο μεταξύ) και εχω δυο παιδια ακομα.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

καλησπέρα σας.μπαίνω κατευθείαν στο θέμα για να μη σας ζαλίζω.είχα μια παλίνδρομη τον ιούνιο του 05,και πέρα απο την ιστολογικη που δεν είχε δείξει τίποτα δεν έκανα άλλες εξετάσεις.την επόμενη χρονιά ανακαλύπτω οτι έχω υποθυρειοδισμό, ξεκινάω αγωγή και στους 3 μήνες έμεινα έγκυος και έκανα την κόρη μου τον αύγουστο του 07.και τέλος στις 24 οκτωβρίου είχα την δεύτερη παλίνδρομη.αυτή τη φορά θα κάνω κάποιες εξετάσεις και θέλω τη βοηθεια σας.ο γυναικολόγος μου μου είπε να κάνω.

-καρδιολιπίνες IgG-IgM-IgA

-Ανοσοσφαιρίνες IgG-IgM

B2 Γλυκοπροτείνη

-Αντιπυρινικά αντισώματα (ΑΝΑ)

-ΑντιDNA

O ενδοκρινολόγος συμπλήρωσε

-RF B12

και θρομβοφιλίας

-Πρωτείνη C

-Ππωτείνη S

-V-Leiden

και τώρα θέλω να σας ρωτήσω αν έχει κάνει κάποια αυτές της εξετάσεις,που της έχει κάνει, πόσο έχουν κοστίσει και αν πιστέυετε οτι κάποιες είναι υπερβολικές να της κάνω;ευχαριστω εκ των προτέρων

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

τιτη εχω κανει πολυ περισσοτερες απο αυτες

πηγαινε στο ''εξετασεις θελω γνωμες εμπειριες'' να δεις

εγω τελικα πηγα στο ελενα και τις εκανα ολες

δηλαδη και πολυ περισσοτερες απο αυτες που μου εγραψε ο δικος μου γιατρος

δεν πληρωσα τιποτα καθοτι εχω ασφαλεια δημοσιου και τα αποτελεσματα ηταν ετοιμα σε 20 μερες

μονο καρυοτυπο ζευγους καναμε ιδιωτικα και τα σπερμοδιαγραμματα

Να σου πω την αλήθεια andro εσένα περίμενα να απαντήσεις και σε ευχαριστω.το έχω διαβάσει το θέμα σου αλλα είμαι απο κόρινθο και όπως καταλαβαίνεις δεν μου είναι και τόσο εύκολο να έρχομαι τη μία ημέρα αθήνα να βρίσκω γιατρους,γιατι φαντάζομαι θα γίνετε χαμός στα δημόσια νοσοκομεία,μετα να ξαναανεβαίνω για να κάνω της εξετάσεις κτλ.σκέφτηκα λοιπόν μήπως της κάνω στο μητέρα που είναι και ο γιατρός μου αλλα οι τιμες είναι απαγορευτικές επίσης οι περισσότερες που μιλάτε για το έλενα έχετε ασφάλεια δημοσίου, εγώ εχω ικα και δεν ξέρω μήπως πρέπει πρώτα να μου της γράψει γιατρός του ικα της περιοχής μου η κάποιος γιατρος απο το έλενα .έχω βρεί το τηλ της γεωργιάδου αλλα απ'οτι διαβάζω έχει κόσμο και δεν θέλω να καθυστερήσω πολύ.αν γνωρίζει κάποια που έχει ικα τη διαδικασία που χρειάζετε ή τηλ που μπορώ να πάρω να μάθω ας μου τα στείλει και σε pm αν θέλετε.ουφ τελικά εχω αγχωθει περισσότερο για το που και πως θα κάνω της εξετάσεις, παρα για το αποτέλεσμα

Ευγενία10/08/2007 Χριστιάννα 11/06/2011

Διαφημίσεις

Λοιπον ακου την διαδικασια

ειναι πολυ πιο απλη απο οτι φανταζεσαι

περνεις ενα απογευμα τηλ την γεωργιαδου και τη ρωτας αν θα ειναι στο ελενα την επομενη μερα

αν ειναι σηκωνεσαι το πρωι και πας και κοβεις παραπεμπτικο οτι θες να δεις την γεωργιαδου για ελεγχο καθεξιν αποβολων

πληρωνεις ενα ποσο συμβολικο και πας στο γραφειο της γεωργιαδου και την περιμενεις (μονο κοιτα να ειναι πρωι γιατι μετα τις 10 ανεβαινει στο τμημα των λεχωνων για ελεγχο)

μιλας με την γεωργιαδου και σε παραπεμπει στην κοντοπουλου την ανοσιοβιολογο η οποια αφου παρει το ιστορικο σου, σου δινει μια λιστα οπου εχει τσεκαρει τις απαραιτητες για σενα εξετασεις

με το χαρτι αυτο και το βιβλιαριο σου ανα χειρας γυρνας στην γεωργιαδου στα γραφει στο βιβλιαριο, τα υπογραφει, τα σφραγιζει και ξαναπας εκει που ξανακοψες παραπεμπτικο να πληρωσεις (με ικα ολες οι εξετασεις ειναι γυρω στα 150 €- ρωτα εκει και την απαραιτητη διαδικασια για να τα παρεις πισω απο το ικα το οποιο αρχικα θα σου γυρισει πολυ λιγα πισω αλλα αν κανεις ενσταση θα σου γυρισει σχεδον ολο το ποσο)

αφου πληρωσεις κατεβαινεις παλι στο υπογειο εκει που πηγες στην κοντοπουλου οπου σου παιρνουν αιμα, το χωριζουν σε 3 φυαλιδια και εσυ το μοιραζεις: ενα φυαλιδιο αφηνεις εκει, ενα πας στο αιματολογικο λιγες πορτες πιο κατω και ενα πας στο ενδοκρινολογικο που ειναι σε αλλο κτηριο θα σου πουν απο το αιματολογικο.

ετσι σε μια μερα τα τελειωνεις ολα

αν οταν παρεις τηλ την γεωργιαδου της πεις οτι εισαι απο επαρχια θα σου δωσει προτεραιοτητα και θα της κανεις σιγουρα την ιδια μερα

τουλαχιστον ετσι εγινε σε φιλη που ηρθε απο γιαννενα για αυτο το λογο

σε καμια 20αρια μερες θα εχεις τα αποτελεσματα

ελπιζω να βοηθησα

Εγώ πάλι δυσκολεύτηκα λίγο περισσότερο για να κάνω αυτές τις εξετάσεις στο Έλενας.

Πρώτα έκλεισα ραντεβού στο τμήμα καθ' έξιν αποβολών στο έλενας όπου μου πήραν ιστορικό και μου δώσανε ένα χαρτί με τις εξετάσεις που πρέπει να κάνω.

Αφού όμως έχεις ήδη γραμμένες τις εξετάσεις σου δεν χρειάζεται αυτό το βήμα.

Με τις εξετάσεις αυτές πήγα σε γιατρό του ΙΚΑ που μου τις έγραψε, μου τις χώρισε σε δύο κατηγορίες αυτές που μπορούν να γίνουν στο ΙΚΑ και σε αυτές που γίνονται μόνο στο Έλενας. Εντωμεταξύ έκλεισα ραντεβού στο Έλενας για να δώσω αίμα (τα τηλέφωνα μπορείς να τα βρεις από το σάιτ του νοσοκομείο στο τμήμα καθ έξιν αποβολών: Ραντεβού στην γραμματεία εξωτερικών ιατρείων 2106402128-180-191, Πληροφορίες : 2106402266).

Του ΙΚΑ δεν χρεώθηκαν καθόλου οι εξετάσεις όπως και κάποιες από το Έλενας, τελικά πλήρωσα 160 ευρώ στο έλενας από τις οποίες το 80% μου επιστράφηκε από το ΙΚΑ.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Διαφημίσεις

• 3 months later...

Καλησπέρα σε όλες :)

Καταρχήν να δώσω τις καλύτερες ευχές μου στις νεες εγκυούλες και στις υπόλοιπες με το καλό ένα γερό μωράκι!

Θα ήθελα σας παρακαλώ τη συμβουλή σας, κυρίως εσείς που έχετε κάποια ανάλογη εμπειρία, για ένα δίλημμα που αντιμετωπίζω.

Προχθες πήγα την πρώτη επίσκεψη στο νεο μου γυναικολόγο μετά την πρώτη περίοδο που ακολούθησε την παλλίνδρομη. Ένας γλυκύτατος άνθρωπος, πολύ συνεργάσιμος και έμπειρος γιατρός, τον οποίον συμπάθησα αμέσως, αν και είχα ενδοιασμούς λόγω της μεγάλης του ηλικίας. Για να μην πολυλογώ, με εξέτασε και με βρήκε πολύ καλή, το ινομύωμα που η προηγούμενη γιατρός δεν είχε δει δεν το είδε κι αυτός γιατί είναι πολύ μικρό και μου είπε να ΄μην του δώσω καμία σημασία και μετά την απόμενη περίοδο να αρχίσουμε ξανά προσπάθειες για μωράκι. Με καθησύχασε πως ήταν σίγουρα ένα τυχαίο γεγονός και πως στο εξής όλα θα πάνε καλά, απαντώντας στην έπιμονή μου για εξετάσεις πως σύμφωνα με τη βιβλιογραφία αρχίζουμε να ψαχνόμαστε μετά τη δεύτερη παλλίνδρομο.

Εκεί πάγωσα. Για να είμαι ειλικρινής αποφάσισα να αλλάξω τη γιατρό μου για τρεις λόγους: 1. επειδή δεν βρήκε το ινομύωμα(ούτε ο νεος το βρήκε) , 2. επειδή μου είπε οτι δεν χρειάζονται εξετάσεις για τους γνωστούς λόγους(αλλά αν επιμένω θα μου τις γράψει)και3.΄για ψυχολογικούς λόγους και ίσως επειδή πολλοί με επηρέασαν επειδή είναι γυναίκα και μάλιστα με ελάχιστο κόσμο στο ιατρείο της.

'Οταν λοιπόν πήγα στο νεο μου γιατρό περίμενα να με περάσει απο κόσκινο κι αυτός όχι μόνο μου είπε μια απο τα ίδια αλλά μου είπε οτι δεν υπάρχει λόγος να μπω σε αυτή τη διαδικασία. Δεν είμαι καμια νοσομανής αλλά με καταλαβαίνετε, δεν θέλω να μου ξανασυμβεί το ίδιο, ήταν κι η πρώτη μου "εγκυμοσύνη", αισθάνομαι σαν ποσοστό!

Κι εγώ κι ο άντρας μου δεν ξέρουμε τι να κάνουμε. Να αφεθώ κι ό,τι γίνει; τι έχουν αυτές οι εξετάσεις και δεν θέλει να μπω στη διαδικασία;

Και κάτι τελευταίο αλλά το πιο σημαντικό: αφού του έδειξα όλες τις προηγούμενες εξετάσεις που μου είχε γράψει η προηγούμενη γιατρός, μου έγραψε να κάνω πάλι :shock: τις ίδιες κλασικές εξετάσεις που κάνει μια έγκυος στο πρώτο τρίμηνο κύσης(έρπης, ερυθρά, τοξεόπλασμα, λυστέρια, ηπατίτιδα, aids), οι οποίες ήταν όλες καλές και δεν καταλαβαίνω γιατί τις έγραψε. Υπάρχει περίπτωση να άλλαξαν; μου τις έγραψε για ψυχολογικούς λόγους; όταν τις είδα δεν ήξερα τι εξετάσεις ήταν ακριβώς αλλά την άλλη μέρα ο ελεγκτής γιατρός του ταμείου μου που πήγα να τις θεωρήσω, ο οποίος 'ετυχε να είναι και γυναικολόγος τα χασε! το ίδιο κι η κοπέλα που μου πήρε αιμα. Τι να πω; μπορεί να είναι η τακτική του - σε γενικές γραμμές μου έκανε πολύ καλή εντύπωση και είδα κόσμο στο ιατρείο του, πέρα απο ιστορίες φίλων μας για την ανθρωπιά του.

Βρίσκομαι ωστόσο σε δίλημμα ως προς το αν πρέπει να κάνω αυτό που μου είπε. Δεν αμφιβάλλω οτι ο άνθρωπος δεν έχει πείρα αλλά αυτό με τις παλλίνδρομες έχει παραγίνει, δεν συμφωνείτε;μπορώ να τις κάνω μόνη μου στο Αλεξάνδρας; τι εξετάσεις είναι και πόσο κοστίζουν; η να του δείξω εμπιστοσύνη, να ηρεμήσω και να περιμένω; o ίδιος μου είπε οτι δεν υπάρχει λόγος να καθυστερώ και αν την πρώτη φορά έκανα 8 μήνες τώρα μπορεί να κάνω και λιγότερο!

Συγγνώμη αν σας κούρασα, ευχές σε όλες :):):)

κοριτσακι καλησπερα!η αληθεια ειναι πως οι περισσοτερες παλλινδρομες ειναι οντως τυχαιο γεγονος.Δεν θελω να σε αγχωσω αλλα αν οντως εχεις καποια προβλημα π.χ. θρομβοφιλια;Η αποψη μου ειναι να επιμενεις να σου γραψει καποιες ο γιατρος σου (εστω για ψυχολογικους λογους) και να τις κανεις δε καποιο δημοσιο νοσοκομειο για μικροτερο κοστος.Τωρα γιατι σε εβαλε να κανεις τις ιδιες ξανα....απορω :?: Εγω ειχα αποβολη το καλοκαιρι, και τωρα που θα ξαναπροσπαθησω με σπερματεγχυση μου ειπε να κανω μονο τις καλλιεργειες και τις ορμονολογικες (προγεστερονη, προλακτινη κτλ.) οχι ολες (aids , υπατιτιδα κτλ.).

vasov ευχαριστώ για την απάντηση :)

η αλήθεια είναι οτι καμια φορά ρωτάμε αυτό που θέλουμε να ακούσουμε -συμφωνώ κι εγώ μαζί σου.Τόσο δύσκολο είναι να μου γράψει αυτές τις εξετάσεις και να τις κάνω σε ένα δημόσιο νοσοκομείο; έχω μπερδευτεί γιατί τώρα μόλις μιλούσα με μια πολύ φίλη μου που μου είπε οτι έτσι γίνεται πάντα στην πρώτη παλίνδρομη, δεν την εξετάζουν. Ωστόσο εκείνη πάλι ανησυχεί για τον πολύποδα. Τι να πώ; στην ανάγκη θα ζητήσω μια δεύτερη γνώμη... ευχαριστώ!

• 1 month later...

Γεια σας!

Μηπως ξερει καμια σας αν πρέπει να γινουν καποιες συγκεκριμενες μερες του κυκλου οι εξετασεις που συνηθως γινονται μετα απο παλλινδρομηση?(θρομβοφιλια, ανοσολογικα κτλ) Μετα απο παλλινδρομηση μου συστησε ο γιατρος να τις κανω κ θελω να ξερω ποτε να παω να μου τις γραψουν..

ευχαριστω!

VtHbp2.png

Διαφημίσεις

Γεια σας κοριτσακια!!

Εμενα ο γιατρουλης μου μου ειπε να αφησω 1μηνα μετα την απόξηση για να επανελθει ο οργανισμός μου και μετα την πρωτη περίοδο...βουρ στις εξετασεις!!!

Επισης μου εδωσε ενα φυλλαδιο με εξετασεις και εκει που λεει για τις εξετασεις Θρομβοφιλιας δεν προσδιοριζει ποτε ενω στις αλλες λεει σε ποια μερα του κυκλου.

:roll: Τωρα τι να σας πω ?Μηπως καποιος αιματολογος θα επρεπε να μας πει??

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

χμμμ thx girls! Τελικα πηρα το γιατρο κ ρωτησα κ μου ειπε οτι δεν παιζει ρολο ποια μερα θα τις κανω. Παντως κ μενα μου αφησε ενα περιθωριο 1 μηνα μετα την αποξεση για να τις κανω. Πηγα σε αιματολογικο συμβεβλημενο με το ΙΚΑ να τις κανω σημερα κ μου ειπαν πως δεν ξερουν αν τις καλυπτει ολες το Ικα...θα ρωτησουν κ θα μου πουν αυριο. Ολοκληρο μπερδεμα ρε γμτ!

VtHbp2.png

• 2 months later...

Γεια σας. Είχα πριν 15 μέρες παλύνδρομη κύηση. Ο γιατρός μου μου είπε πως συνέβη λόγω των χρωματοσωμάτων και πως είναι κάτι πολύ συχνό.΄Των ρώτησα αν πρέπει να κάνω κάποιες εξετάσεις και μου είπε πως είμαι μια χαρά και δεν χρειάζομαι τπτ.Μου είπε να ηρεμήσω και να ξαναπροσπαθήσω μόλις δω περίοδο. Εγώ όμως θέλω λίγο να το ψάξω για να μην μου ξανασυμβεί. Γνωρίζει κάποια απο εσάς τί εξετάσεις πρέπει να κάνω?????????????

Ευχαριστώ πολύ:P

http://lb2f.lilypie.com/41map3.png?wzu3DM8P

ΟΝΤΩΣ ΣΥΜΒΑΙΝΕΙ ΣΥΧΝΑ.ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΕ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΗΜΟΥΝ ΚΙ ΕΓΩ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΚΑΝΑΜΕ ΗΤΑΝ ΝΑ ΣΤΕΙΛΟΥΜΕ ΔΕΙΓΜΑ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΠΟΥ ΣΥΝΕΒΗ.ΜΕΤΑ ΑΠΟ 1 ΜΗΝΑ ΤΗΛ.ΣΤΟ ΓΙΑΤΡΟ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΙΠΕ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΔΕΙΞΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΑΛΛΟ.ΑΠΛΑ ΥΠΟΜΟΝΗ 3 ΜΗΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΞΑΝΑΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ.ΚΑΙ ΕΤΣΙ ΤΩΡΑ Η ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΜΑΣ ΜΕΓΑΛΩΣΕ.ΕΧΟΥΜΕ ΕΝΑΝ ΥΓΙΗ ΜΠΕΜΠΗ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΣΕ ΕΣΕΝΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΘΕΤΙΚΑ.ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΣΕ ΜΙΑ ΓΝΩΣΤΗ ΜΟΥ ΚΑΙ Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΤΗΣ ΠΗΓΕ ΤΕΛΕΙΑ.

Ax kai ego eixa tis eidies apories meta apo tin apoksisi!!!! Otan meta apo 30 meres mou eip8e o periodos mou piga sto giatro me auti tin erwtisi alla mou eipe oti ti stigmi pou to istiologiko htan OK kai o periodos mou eir8e stin wra tou tote na perimeno 2-3 mines kai na ksana prospa8isoume!!! Ego prosopika auto 8a kanw!! Ean ksana sinbi tote enoeite oti 8a to koitakso to 8ema!!!! A nai mou exei dwsei FELICINE gia na pairnw sto metaksi!!!

θα σου προτεινα να κλεισεις ενα ραντεβου

στο τμημα αποβολων του αλεξανδρα να σου γραψουν εκει το πακετο εξετασεων που χρειαζεται να κανεις

αφου σου παρουν ενα ιστορικο και στη συνεχεια βλεπεις

παρε δευτερα ή τεταρτη 12-2 στο 3181100 ή στο 3181799 μονο τοτε απαντανε σε αυτο το τμημα και ζητα ραντεβου με το τμημα αποβολων του αλεξανδρα υπευθυνος ειναι ο δρακακης

μπορεις να κλεισεις ραντεβου και στο αντιστοιχο τμημα στα ελενα 6402266 6402180-81 ελπιζω να ειναι σωστα τα τηλεφωνα στο ελενα

καλη επιτυχια με το καλο να ερθει ενα μωρακι

θα σου προτεινα να κλεισεις ενα ραντεβου

στο τμημα αποβολων του αλεξανδρα να σου γραψουν εκει το πακετο εξετασεων που χρειαζεται να κανεις

αφου σου παρουν ενα ιστορικο και στη συνεχεια βλεπεις

παρε δευτερα ή τεταρτη 12-2 στο 3181100 ή στο 3181799 μονο τοτε απαντανε σε αυτο το τμημα και ζητα ραντεβου με το τμημα αποβολων του αλεξανδρα υπευθυνος ειναι ο δρακακης

μπορεις να κλεισεις ραντεβου και στο αντιστοιχο τμημα στα ελενα 6402266 6402180-81 ελπιζω να ειναι σωστα τα τηλεφωνα στο ελενα

καλη επιτυχια με το καλο να ερθει ενα μωρακι

Συμφωνώ! Νομίζω ότι κάθε κοπέλα με αποβολή είναι απαραίτητο να ψάχνει να δει τι φταίει. Επίσης ,θέλω να σου πω ότι και τα ιδιωτικά μαιευτήρια έχουν τμήμα αποβολών. Εγώ έπαθα παλλίνδρομη στον 5 μήνα και η πρώην γυναικολόγος μου είχε πει ότι συμβαίνουν αυτά και μόλις σου έρθει περίοδος αρχισε τις προσπάθειες. Δεν χρειάζεται να ψάξουμε τίποτα.Πήγα και σε δεύτερο γιατρό και αυτός τα ίδια.Ευτυχώς που δεν το άφησα έτσι. Κάτι με έτρωγε και σηκώθηκα και πήγα στο τμήμα αποβολών του Λητώ. Γνώρισα τον διευθυντη του τμήματος μου έκανε τις απαραίτητες εξετάσεις και ευτυχώς βρήκαμε το πρόβλημα (υπήρχε τελικά). Τώρα η κοριτσάρα μου είναι στο δωματιάκι της και κοιμάται. Φυσικά δεν ξαναπήγα στην παλιά μου γυναικολόγο αν και πολύ θα ήθελα να της έδειχνα τις εξετάσεις που έκανα.

mKndp2.png

Καλύτερα βέβαια οι κοπέλες που έχουν την εμπειρία της αποβολής να βρίσκουν γιατρούς μαιευτήρες - γυναικολόγους με εξειδίκευση στις αποβολές και όχι απλά σκέτους γυναικολόγους. Για την κοπέλα που ρωτάει τι εξετάσεις χρειάζονται θέλω να πω ότι δεν μπορώ να πω αναλυτικά τις εξετάσεις που έκανα αλλά καλύτερα να επισκεφτείς έναν γιατρό εξειδικευμένο και εκείνος θα σου πει ακριβώς τι εξετάσεις χρειάζονται

mKndp2.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...