Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Recommended Posts

Δεν ψάχνω για λύσεις πια, τον πόνο μου θέλω να σας πω μόνο!!

Οταν έρχεται το βράδυ και πλησιάζει η διαδικασία μπάνιο - δόντια - ορός - πυζάμα - γάλα και τα σχετικά με πιάνει ένα σφίξίμο στο στομάχι!

Με το που θα πω, "πάμε για μπάνιο" --- το παιδί μου μεταλλάσεται, με χτυπάει, γκρινιάζει, κλαίει, κοπανάει ότι βρει και όπου το βρει. Εγω παλεύω να το συγκρατήσω, τρώω ξύλο, κλωτσιές, μου φεύγει, τον κυνηγαω μες στο σπίτι... Μια διαδικασία που θα έπρεπε να διαρκεί 30 λεπτά, μας παιδεύει 1 ώρα!

Ξέρω, ξέρω... terrible twos.

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 72
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Δημοφιλείς ημέρες

Αυτο το terrible two γιατι εμας μας επιασε απο εναμιση ετους????

Τι να σου πω Λουκο καλο κουραγιο και σε εσενα, εμεις τα εχουμε ολα αυτα σε ολες τις φασεις εκτος απο το μπανιο, εκει το αλλαξε το βιολι τελευταια θελει να κανει μπανιο συνεχεια. Κατα την διαρκεια της ημερας με τραβαει και φωναζει μπανια μπανια και αν καποια ημερα καθυστερησω να τον βαλω στο μπανιο βραδυ με τραβαει με το ζορι παιρνει το μπουρνουζι του και παει μονος του.

Το πεισμα και τον αρνητισμο τον εχει ομως σε ολα τα αλλα φαγητο και λοιπα.

Διαφημίσεις

Οταν έρχεται το βράδυ και πλησιάζει η διαδικασία μπάνιο - δόντια - ορός - πυζάμα - γάλα και τα σχετικά με πιάνει ένα σφίξίμο στο στομάχι!

Με το που θα πω, "πάμε για μπάνιο" --- το παιδί μου μεταλλάσεται, με χτυπάει, γκρινιάζει, κλαίει, κοπανάει ότι βρει και όπου το βρει. Εγω παλεύω να το συγκρατήσω, τρώω ξύλο, κλωτσιές, μου φεύγει, τον κυνηγαω μες στο σπίτι... Μια διαδικασία που θα έπρεπε να διαρκεί 30 λεπτά, μας παιδεύει 1 ώρα!

Θα στρώσει. Και ο δικός μου ούτε να το δει το μπανιο, γι'αυτό δεν του το ανακοίνωνα. Τον έπαιρνα αγκαλιά, τον έγδυνα και μέχρι να καταλάβει, τον είχα βάλει μέσα... Τώρα είναι το αγαπημένο και μου το ζητάει μόνος του κάθε μέρα! Κάτσε να μεγαλώσει λίγο...

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Αυτο το terrible two γιατι εμας μας επιασε απο εναμιση ετους????

Τι να σου πω Λουκο καλο κουραγιο και σε εσενα, εμεις τα εχουμε ολα αυτα σε ολες τις φασεις εκτος απο το μπανιο, εκει το αλλαξε το βιολι τελευταια θελει να κανει μπανιο συνεχεια. Κατα την διαρκεια της ημερας με τραβαει και φωναζει μπανια μπανια και αν καποια ημερα καθυστερησω να τον βαλω στο μπανιο βραδυ με τραβαει με το ζορι παιρνει το μπουρνουζι του και παει μονος του.

Το πεισμα και τον αρνητισμο τον εχει ομως σε ολα τα αλλα φαγητο και λοιπα.

Μορνινκ φιλαράκι, σε περίμενα εσένα. Λεω θα δει terrible two και θα έρθει πρώτη!

Ακου τώρα ανωμαλία. Χτυπιέται να μην μπεί στο μπάνιο. Απο τη στιγμή που θα μπει χτυπιέται όταν πρέπει να βγεί απο το μπάνιο!! Μιλάμε οτι είναι ψυχάκιας τελειωμένος ο τύπος!!!!!!

δλδ οταν πανε 3 αυτα θα κοπουν?χαχααχα

κι εμεις αυτα τα τρομερα 2 τα περναμε πολυ εντονα..Να με δεις να την κυνηγαω με την τσατσαρα στο σπιτι, αυτη να ουρλιαζει κι εγω με μια κοιλια τεραστια απο πισω...αστα...και το λουσιμο το ιδιο.Να ηταν μονο αυτα...χαχαχ..Τον τελευταιο μηνα γκρινιαζει και κλαει με το παραμικρο και θελει συνεχεια την προσοχη μου..Τωρα τι να σου πω οτι ειναι οι κυνοδοντες που βγαινουν απο το καλοκαιρι?Ειναι ο ερχομος του μωρου?Ειναι τα τρομερα 2?Ειναι η προσωπικοτητα της?

Διαφημίσεις

Απιστευτος ο Τατακης!!!!!!!!!!!!! Αυτο που λεει η αποπανω μου εκανα και εγω οταν τον ειχε πιασει τετοια φαση με το μπανιο πριν λιγους μηνες. Δεν του αφηνα παριθωρια, σηκωτο και μεσα στην αρχη εκλαιγε λιγες ημερες και μετα το ξεπερασε και τωρα θελει μπανιο συνεχεια η παστρικοθοδωρα!!!!!!!!!

Βρε και εμεις όλα τα κάνουμε, θέλει δε θέλει! Το θέμα είναι οτι είμαι μες στη μελανιά! Με έχει σακατέψει το άτιμο το αρσενικό.

Τι?????? Ούτε στα 3 σώνεται η κατάσταση?????? Μοναχοπαίδι τον βλέπω...

Εγω με το μπανιο δεν ειχα ποτε προβλημα. Απλα καθε φορα "λουζαμε " και ενα παιχνιδι μαζι. Τα κοριτσια επαιζαν με το παιχνιδι και εγω σαπουνιζα. Μεγαλο σουξε ειχε η κιβωτος του Νωε , που καναμε τον κατακλυσμο με το τηλεφωνο του μπανιου. Μετα εβγαιναν γρηγορα για να μη χαλασει το παιχνιδι με τα πολλα νερα και οσο ωρα εκανα πιστολακι αυτες στεγνωναν με πετσετα το παιχνιδι.

Marcopolo τα νυχια για πολυυυυυ καιρο τα εκοβα μονο στον υπνο τους!

Διαφημίσεις

Ρε φιλεναδα γιατι κανεις και την δικη σου ζωη δυσκολη και του παιιδιου σου???????

τι εννοω.....????μπορεις να μου πεις τον λογο που κανεις τον μικρο μπανιο καθε μερα τωρα τον χειμωνα???????(το καλοκαιρι οκ το καταλαβαινω και το κατανοω......)αλλα τον χειμωνα γιατι????το διαβαζω και απο αλλες μανουλες το φορουμ και ...προβληματιζομαι......δεν λεω οκ και εγω στα πρωτα μου (διδυμα ηταν...)ειχα αυτο το κολλημα...με το καθημερινο μπανιο.......και τα δικα μου παιδια αντι να χαλαρωσουν με το μπανιο....λες και επερναν κατι και μετα ηταν μεστην ενεργεια...και που υπνος.....!!!!!! με μαλωσε ο γιατρος μου...και μου ειπε πως το μπανιο δεν ειναι απαραιτητο καθε βραδυ αλλα αρκει και ενα καλο σχολαστικο πλυσιμο χεριων.....και προσωπου στο νυπτιρα...που παιδι δεν βρεχεται ολοκληρο και παιζει με τις σαπουναδες στα χερακια του.....και το βουτσισμα των δοντιων..(εννοειται...)......

οποτε το εφαρμοσα.....και αλλαξα και την ωρα που τους εκανα το μπανακι και το μεταφεραμε απογευματακι......και τωρα με 4 παιδια τα 3 σχετικα μεγαλα...και τον μικρο μου 17 μηνων....εχουμε χειμερινο προγραμμα μπανιου 3 φορες την εβδομαδα...Κυριακη ,Τριτη και Πεμτη ή Παρασκευη......΅Ε...δεν θα πεθανω κιολας......!!!!!!

Μην μας κοβετε τα φτερα βρε!!!!! Στα τρια τα παιδακια μας θα ειναι αγγελουδια και θα ακουνε την μαμα και ολα θα ειναι τελεια!!!! Αυτο ειναι το παραμυθακι στην φουσκα μας που μας κανει να αντεχουμε μην το χαλατε το ονειρο!!!!!!

Εγω το ξυλο το πολυ το τρωω με τα νυχια που δεν με αφηνει να κοψω με τιποτα.

Μια απ'τα ίδια για τα πόδια! Ευτυχώς είναι χειμώνας και δεν φαίνονται παραέξω:oops:

ldnHp3.png?vud3HaCz

Mother of 4

:)

Χρήστος - 22/3/2008

Μιχάλης - 30/11/2009

Δημήτρης - 3/4/2012

Εγω το ξυλο το πολυ το τρωω με τα νυχια που δεν με αφηνει να κοψω με τιποτα.

Με τα νύχια πέρασα και εγω πακέτο. Στην αρχή του τα έκοβα στον ύπνο. Αφου δεν του έκοψα κάνα δάχτυλο τυχερός είναι.

Κάποια στιγμή μου λεει μια φίλη "Θα του λες οτι έχει σκουλικάκια στα νυχάκια και πρέπει να τα βγάλετε" Επιασε σε πληροφορώ!!! Το μόνο κακό είναι οτι αν δει κανένα παιδάκι με μεγάλα νύχια του φωνάζει "ΑΑΑΑΑ Σκουλίκια στα νυχάκια σου!!!!"!!!!

Ωραιο αυτο με τα σκουλικακια αλλα δεν ξερω αν θα πιασει στον δικο μου, θα το δοκιμασω παντως. Του εχω πει 100 φορες γιατι πρεπει να τα κοβουμε αλλα δεν χαμπαριαζει τα θελει δικα του εκει να γινουν σαν του γερακιου.

Ρε φιλεναδα γιατι κανεις και την δικη σου ζωη δυσκολη και του παιιδιου σου???????

τι εννοω.....????μπορεις να μου πεις τον λογο που κανεις τον μικρο μπανιο καθε μερα τωρα τον χειμωνα???????(το καλοκαιρι οκ το καταλαβαινω και το κατανοω......)αλλα τον χειμωνα γιατι????το διαβαζω και απο αλλες μανουλες το φορουμ και ...προβληματιζομαι......δεν λεω οκ και εγω στα πρωτα μου (διδυμα ηταν...)ειχα αυτο το κολλημα...με το καθημερινο μπανιο.......και τα δικα μου παιδια αντι να χαλαρωσουν με το μπανιο....λες και επερναν κατι και μετα ηταν μεστην ενεργεια...και που υπνος.....!!!!!! με μαλωσε ο γιατρος μου...και μου ειπε πως το μπανιο δεν ειναι απαραιτητο καθε βραδυ αλλα αρκει και ενα καλο σχολαστικο πλυσιμο χεριων.....και προσωπου στο νυπτιρα...που παιδι δεν βρεχεται ολοκληρο και παιζει με τις σαπουναδες στα χερακια του.....και το βουτσισμα των δοντιων..(εννοειται...)......

οποτε το εφαρμοσα.....και αλλαξα και την ωρα που τους εκανα το μπανακι και το μεταφεραμε απογευματακι......και τωρα με 4 παιδια τα 3 σχετικα μεγαλα...και τον μικρο μου 17 μηνων....εχουμε χειμερινο προγραμμα μπανιου 3 φορες την εβδομαδα...Κυριακη ,Τριτη και Πεμτη ή Παρασκευη......΅Ε...δεν θα πεθανω κιολας......!!!!!!

Πες τα χρυσόστομη!!!!!!!!!

gth0p3.png

Δε βοηθάς κοπελιά!!! Δε δίνεις κουράγιο!!!! 058.gif058.gif058.gif

Επόμενος παρακαλώ.

…..Κι όμως θα το θυμηθείς αυτό σε λίγα χρόνια

Περνάει γρήγορα ο καιρός και θα τα νοσταλγείς τα terrible twos

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...