Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λοξυγγας!!!!

Recommended Posts

καλημερα κοριτσια και γω το νιωθω απο τον εκτο αλλα μαλλον ενοχλητικο θα το χαρακτηριζα..μου τη δινει στα νευρα αυτο το ρυθμικο τακ τακ και ειναι σχεδον καθημερινο.ειμαι στην 29 εβδομαδα και εχω μια απορια ο μπεμπης μου απο το πρωι που ξυπναω μεχρι το βραδυ που θα ξαπλωσω κανει τουμπες και κλωτσαει.ολη μερα!!!!ειναι δυνατον?δεν θα επρεπε να κοιματε την περισσοτερη διαρκεια της ημερας?εσεις το νιωθετε ολη μερα?ουτε οταν κινουμε δεν σταματαει που υποτιθετε νανουριζονται απο το κουνημα και κοιμουνται!!!ευτυχως τη νυχτα δεν κουνιεται καθολου και μ αφηνει να κοιμηθω ολη νυχτα,μιας και δεν με ενοχλει η κοιλια ακομα η καμια καουρα...να ανησυχω?λετε να βγει ετσι?την εβαψα!!!!:confused:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στο θέμα του λόξυγγα , και εμένα ο δικός μου είχε κάθε μέρα πρωι-μεσημέρι-βράδυ, ούτε χάπι να ήταν!!!! Από τον 5ο μήνα.Εϊχε πολύ πλάκα.Και από τότε που γεννήθηκε έχει πολύ συχνά.Ειδικά νεογέννητο, κάθε μέρα!!!!

Καλημέρα κι από μένα! Κι εγώ νιώθω τη μπέμπα μου να έχει λόξυγκα σχεδόν κάθε μέρα και κάποιες φορές 2 και 3 φορές μέσα στη μέρα!! Επίσης διαρκεί αρκετά...και τα χτυπηματάκια τα νιώθω κι εγώ κυρίως στην αριστερή πλευρά στο ίδιο σημείο και αρκετά έντονα- εμένα βέβαια είναι με το κεφάλι κάτω. Τώρα είμαι 36 εβδ.και έχει κι εμένα από τον 5ο μήνα περίπου.

Οσον αφορά το στριφογύρισμα και την κλωτσοπατινάδα...τι να πω...πολύ κλωτσίδι, ακόμα και τώρα που υποτίθεται ότι δεν έχει πια πολύ χώρο!!! Αν είναι έτσι και μετά...τότε θα μας τρέξουν για τα καλά τα μπεμπάκια μας!

Ευχαριστω πολυ κοριτσια !!!!

Οντως αδυνατον να ειχε λοξυγκα κ να κουνιεται το κεφαλακι τους ! χιχιχι!!!!!Ποσο δικιο εχεις marirena μου !

Doom, να σου πω την αληθεια καλυτερα να το νιωθεις ολημερης κ οληνυκτης που λεμε παρα να εισαι με την αμφιβολια-κοιμαται τωρα ? ειναι καλα ? τι εγινε ? γιατι δεν το ακουω ?

Ετσι ακριβως ειναι κ η δικια μου ! μιλαμε πολυ ζωηρη ! Παρα πολυ !!! Αλλα το προτιμω !!! Κ καμια φορα εχει πλακα γιατι καθομαι κ λεω ! Που εισαι μπεμπα ? γιατι δεν εμφανιστηκες ακομα ??? κανεις τη μαμα κ στεναχωριεται ! κ κατευθειαν κουνημα η δικια σου ! χαχχα! λες κ μας νιωθουν τα σκατουλια !!!!!

Οσο για το λοξυγκακι τους κ μενα ειναι στιγμες που μου τη δινει(ντρεπομαι που το λεω) αλλα δεν βαριεσαι ! Καλα να ειναι κ ας κανουν οτι θελουν !!!!!!! χιχι!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

DOOM ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟ ΝΙΩΘΕΙΣ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΠΑΡΑ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙΣ ΣΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΤΕ ΘΑ ΚΛΩΤΣΗΣΕΙ....ΕΤΣΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΕΓΩ...ΕΙΜΑΙ ΣΤΙΣ 30 Κ5ΗΜΕΡΕΣ. ΕΙΜΑΙ ΞΑΠΛΑ ΣΤΟ ΚΡΕΒΑΤΙ ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΠΩΣ ΚΑΙ ΠΩΣ ΠΟΤΕ ΘΑ ΤΟΝ ΑΚΟΥΣΩ....ΤΗΝ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΗ ΜΕΡΑ ΚΟΙΜΑΤΑΙ ΚΑΙ ΠΟΥ ΚΑΙ ΠΟΥ ΡΙΧΝΕΙ ΤΙΣ ΚΛΩΤΣΗΤΣΕΣ ΤΟΥ!!!!!ΞΥΠΝΑΕΙ ΚΑΜΙΑ ΦΟΡΑ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΑΡΧΙΖΕΙ ΤΑ ΤΕΝΤΩΜΑΤΑ!!!!

Διαφημίσεις

και εμένα είναι πάρα πολύ ζωηρή βρε κοριτσάκια μου!σε σημείο να μην κλείνω μάτι όλη νύχτα...αφού κάθε φορά ρωτάω τον άντρα μου τι μπαταρίες της έχει βάλει..όσο για το λόξυγγα και εγώ γελάω πάρα πολύ, μα πάρα πολύ και όταν πια τα καταφέρω και σταματήσω , στεναχωριέμαι που δε μπορώ να κάνω κάτι να το βοηθήσω...το ψυχουλίνι μου...αυτό τυρρανιέται κι εγώ γελάω...ωραία μάνα!

7rL3p3.png

όχι δυστυχώς, όσο και να προσπαθώ...μόνο μια φορά που δίπλα ακριβώς στον αφαλό πετάχτηκε πολύ έντονα ένα τριγωνικό πραγματάκι και ήμουν σίγουρη ότι ήταν ο αγκώνας της...εκτοτε, το χάος!

7rL3p3.png

όχι δυστυχώς, όσο και να προσπαθώ...μόνο μια φορά που δίπλα ακριβώς στον αφαλό πετάχτηκε πολύ έντονα ένα τριγωνικό πραγματάκι και ήμουν σίγουρη ότι ήταν ο αγκώνας της...εκτοτε, το χάος!

αχαχαχαχ!!! αυτο επαθα κ γω για μια κ μοναδικη φορα !!!! ηταν τελειως εξωγηινο !!!!! απο τοτε δεν ξαναεγινε ! κριμα !! ειχε πλακα !!! χιχιχι!!!

εχετε καταφερει να ξεχωρησετε σε καμια κλωτσομπουνια η σε κανενα τεντωμα τι ειναι αυτο που πεταγετε?ποδι η χερι?εγω προσπαθω να μαντεψω αλλα ματαια....

εμεις συνηθως βλεπουμε της πατουσες της κανονικα...:oops:βγαλαμε και βιντεο..ηταν λες και ηθελε να πεταχτει εξω...το κανει συνηθως στα δεξια ακριβως κατω απο το πλευρο...πεταγετε ενα ποδι να:):):):):)αγκονιες!!!!!γενικα εχω φαει πολυ ξυλο απο το δευτερο εμβρυακι μου...και δεν σας κρυβω οτι συνηθος το βραδυ μετα το ασβεστιο κουρλενετε και με ποναει οταν με κλωτσα:oops::oops::oops::oops:

Ο ΣΟΦΟΣ ΔΙΧΝΕΙ ΤΟ ΦΕΓΓΑΡΙ ΚΑΙ Ο ΧΑΖΟΣ ΒΛΕΠΕΙ ΤΟ ΔΑΧΤΥΛΟ!!!!

Ειμαι μια εργαζομενη,συζηγος και μητερα που κανει ταντεμ σαν τρελη!

Διαφημίσεις

vre koritsia kalispera k apo mena!!vriskomai stin 23 vdomada k den exo katalavei akoma an i bubu mou exei loksigka.mporei na mou eksigisei kapoia ti einai auto pou niothoume akrivos?:(

γεια σου!ειμαι στην 26η εβδομαδα και επισης δεν εχω καταλαβει τον λοξυγγα του μωρου. νοιωθω μερικες φορες 4-5 απανωτα ρυθμικα χτυπηματακια και λεω μηπως ειναι αυτο, αλλα απο την αλλη δε με απασχολησε και ιδιαιτερα να σου πω την αληθεια:confused:

tt1108c2.aspx

στην αρχη μπορει να το μπερδευετε κ να νομιζετε οτι ειναι κλωτσιες !

οταν ομως θα δειτε οτι καθε φορα ειναι ο ιδιος ολοιδιος ρυθμικος χτυπος σε ενα συγκεκριμενο σημειο τοτε θα το ξεχωρισετε !!!

εμενα διαρκει αρκετα παραπανω απο λεπτο πλεον κ ειναι ενα τακ τακ τακ συνεχεια !!!!! φαινεται κ στην κοιλια γιατι κουνιεται !!!

κοριτσια συντομα θα το καταλαβετε !

ποιό ένα λεπτό...?? και τέταρτο ολόκληρο κρατάει...αφού εκνευρίζεται ο κακομοίρης και αρχίζει και κλωτσάει γιατί τον ενοχλεί!:-D:grin:

1 λεπτο?Μαλλον δεν ειναι λοξυκας.Εμενα κρατουσε εως και 20 λεπτα,οσο κραταει και σε εμας δηλαδη.2 φορες την ημερα περιπου και ειδικα το βραδυ που ξαπλωνα.Στην αρχη ηταν διασκεδαστικο που λετε και εσεις αλλα μετα ηταν αρκετα εκνευριστηκο(τουλαχιστον για μενα).Και οπο τοτε που γεννηθηκε μεχρι και τωρα 9μιση μηνων εχει τουλαχιστον μια φορα την ημερα η και περισοτερες.:rolleyes:

adEup3.png

Διαφημίσεις

Κ εμάς ο λόξυγκας κρατάει αρκετά λεπτά κ επαναλαμβάνεται πολλές φορές μέσα στη μέρα...κ τη νύχτα...μια φίλη που έχει γεννήσει, μου είπε πως κ το μωρό εξακολουθεί να έχει πολύ συχνά από τη στιγμή που γεννιέται...η αλήθεια είναι ότι κ μένα με εκνευρίζει λίγο, αλλά προσπαθώ να σκέφτομαι ότι είναι το μωράκι μου που έρχεται... και χαλαρώνω....

χιχιχιχιχι !!!!

καπου διαβασα για ενα λεπτο νομιζω κ καπως ετσι σχολιασα οτι κραταει πανω απο λεπτο !

οντως ειναι πολυ παραπανω !!!!

κ μου συμβαινει νωρις το πρωι αργα το βραδυ κ καθε φορα που τρωω !!!!!!!!!!

οντως πολλες φορες δεν ειναι ευχαριστο, ειδικα οταν εισαι ξαπλα !

Κορίτσια η ένταση των χτυπων του λόξυγγα πως είναι?Σαν τις κλωτσιές ή είναι πιο απαλοί?Εγώ μερικές φορές νιώθω ενα ρυθμικό χτύπο σαν παλμο καρδιας κάπως αλλά πιο αργό και ασυντόνιστο.Παίζει να είναι αυτό λόξυγγας?

E0adp3.png

• 1 month later...

Χθες τον ένιωσα για πρώτη φορά να έχει λόξυγγα και σήμερα το πρωί 2 φορές, δεν κρατάει πολύ όμως. Τη δεύτερη φορά φάνηκε να ενοχλείται γιατί άλλαζε θέση και κουνιόταν επίμονα μέχρι να περάσει. Όταν πέρασε, σταμάτησε. Εγώ ανακουφίστηκα με το λόξυγγά του διότι πιστοποίησα ότι έχει γυρίσει με το κεφάλι κάτω μιας κι εκεί κυριως ένιωθα τα ρυθμικά χτυπήματα. Σε κάποια φάση βεβαια κουνιόταν όλη η κοιλιά αλλά μου φάνηκε ότι το κεφαλάκι που κυρίως τραντάζεται ήταν χαμηλά..

• 2 months later...
  • 5 εβδομάδες μετά...

Εμείς τον λόξυγγα τον εχουμε από την 30η εβδομάδα αν δεν κάνω λάθος. Δεν είχα καταλάβει ότι ήταν λόξυγγας νόμιζα πως ήταν νευρικό δικό μου, γιατί επαναλαμβανόταν σε συγκεκριμένο χρονικό διάστημα. Και φυσικά το ένοιωθα από κάτω μέχρι το στηθος το τράνταγμα. Τώρα που κάνω τα non-stress στο γιατρο μου, μου είπε "λοξυγγας" και τρελλάθηκα. Πάντως δεν κρατάει πάνω απο 5 λεπτά.

iHQAp2.png

• 2 months later...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΠΩς Ο ΜΙΚΡΟΥΛΗς ΜΑς ΕΧΕΙ ΛΟΞΥΓΚΑ,ΝΟΜΙΖΑ ΠΩς ΗΤΑΝ ΣΕ ΣΤΑΣΗ ΠΕΡΙΕΡΓΗ ΚΑΙ ΔΕ ΚΟΥΝΟΥΣΕ ΤΑ ΠΟΔΑΡΑΚΙΑ ΤΟΥ Η ΤΑ ΧΕΡΑΚΙΑ ΤΟΥ...ΑΛΛΑ ΟΣΟ ΤΟ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΜΟΥ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΛΟΞΥΓΚΑΣ..ΕΙΝΑΙ ΕΠΙΚΥΝΔΥΝΟ??ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΝΙΓΕΙ???ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ??

Aaicm8.png[/url].

zdDEm8.png[/url]

Είναι θαυμάσιο. Όλα τα μωράκια έχουν λόξυγγα. ΚΑι φυσικά δεν πνίγονται, αφού ζουν μέσα στο αμνιακό υγρό και συνεχώς το καταπίνουν και μετά το αποβάλλουν.

;)

• 1 month later...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...