Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Λοξυγγας!!!!

Recommended Posts

• 1 month later...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 154
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

εδω και 10 μερες εχει συνεχεια λοξυγγα.. αρκετα συχνα, σημερα ειναι η δευτερη φορα που μου το κανει για πολυ ωρα 15' ολη γελανε και δεν το πιστεβουν οταν βαζουν το χερι τους.. μου το εκανε και το ξυμερωμα τον ενιωθα σαν να ενοχλειτε συνεχως στριφογυριζε!! αχ! το μπεμπακι μου.. τι να παρω το γιατρο να τον ρωτησω? νομιζω θα με πει τρελη. παντως το ειχα δει και στο youtube το θαυμα της ζωης 7 μερος αλλα τοσο συχνα??? :roll::roll:

εσας εχει η ειχε το μωρο σας??

Γεια σου!Στην κορη μου ως πρωτομανα δεν ηξερα πολλα οποτε και να ειχε ουτε το καταλαβαινα.Τωρα στον μπεμπη που το εμαθα οτι τα εμβρυα εχουν λοξυγγα το εχω παρατηρησει οτι εχει πολυ συχνα.Εχω την εντυπωση οτι συμβαινει επειδη καταπινουν αμνιακο υγρο!!!Μην στεναχωριεσαι,ισα ισα σημαινει οτι το νινι ειναι καλα (οταν πχ δεν το νιωθεις να κουνιεται ιδιαιτερα και ανησυχεις οπως συμβαινει με μενα).

Με το καλο!

Νομίζω ότι και το δικό μου μωρό μερικές φορές έχει λόξιγγα! Λέω νομίζω γιατί κουνιέται λίγο περίεργα η κοιλιά μου, είναι λίγο αστείο κούνημα! Δεν είναι όπως όταν κλοτσάει που είναι συγκεκριμένος χτύπος.

Πάντως ομολογώ ότι αν δεν μου είχαν πει και εμένα ότι τα μωρά έχουν λόξιγγα δεν ξέρω αν θα καταλάβαινα ότι είναι αυτό! :)

7/3/2009

28/5/2010

weijp2.png

Διαφημίσεις

dovisdepi κι εμενα εχει λοξυγγα ο μπεμπης το κατλαβαινω οταν κανει επαναλαμβανομενα μικρα χτυπηματακια στο ιδιο σημειο για κανα 10λεπτο! Το παθαινουν επειδη καταπινουν αμνιακο υγρο! Ελπιζω να εισαι ξαπλα οπως σου ειπε ο γιατρος ετσι? Να μην ξεχνιομαστε :D Οχι τιποταλλο με ποια θα τσουγκρισω αυγο το Πασχα στο Ιασω αν εχεις ηδη γεννησει???? :P

Ολα τα μωράκια εχουν , ειναι προετοιμασία των πνευμονων :D

Οταν με το καλό γεννησεις θα εχει παλι πολλες φορες λοξυγκα ! Εκει ειναι απλά η αποβολή αέρα :D

Με το καλό !!

VgL7.jpgIgLdp2.png

dovisdepi κι εμενα εχει λοξυγγα ο μπεμπης το κατλαβαινω οταν κανει επαναλαμβανομενα μικρα χτυπηματακια στο ιδιο σημειο για κανα 10λεπτο! Το παθαινουν επειδη καταπινουν αμνιακο υγρο! Ελπιζω να εισαι ξαπλα οπως σου ειπε ο γιατρος ετσι? Να μην ξεχνιομαστε :D Οχι τιποταλλο με ποια θα τσουγκρισω αυγο το Πασχα στο Ιασω αν εχεις ηδη γεννησει???? :P

ετσι και μενα μικρα χτυπηματακια στο ιδιο σημειο !!!! αστα οχι παλα ξαπλα !!! κουραστικα !!! μονο το πρωι βγεικαμε λιγο να παρουμε κανα ρουχαλακι και ενιωθα οτι θα μου πεσει!!! υπομονη τι να κανω για το πασσα μου!!! φιλεναδα μαλλον θα μπω με καισαρικη 4\4 τελικα δικη μου αποφαση.. θα σου αφησω στην ρεσεψιον το δωρακι σου !!!μιας και θα ειμαι πρωτη μεσα!!!! με το καλο τα μπεμπακια μας !! με το καλο!!!

Ολα τα μωράκια εχουν , ειναι προετοιμασία των πνευμονων :D

Οταν με το καλό γεννησεις θα εχει παλι πολλες φορες λοξυγκα ! Εκει ειναι απλά η αποβολή αέρα :D

Με το καλό !!

Ακριβώς όπως τα λέει η Λαμπρινή. Ο δικός μου όταν ήταν στην κοιλιά μου είχε πολλές φορές λόξυγγα και καμιά φορά μέχρι και 3 φορές την ημέρα! Εμένα με ενοχλούσε, αλλα το μωρουλίνι δεν ενοχλείτε, γιαυτό μην ανησυχείς!

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

ετσι και μενα μικρα χτυπηματακια στο ιδιο σημειο !!!! αστα οχι παλα ξαπλα !!! κουραστικα !!! μονο το πρωι βγεικαμε λιγο να παρουμε κανα ρουχαλακι και ενιωθα οτι θα μου πεσει!!! υπομονη τι να κανω για το πασσα μου!!! φιλεναδα μαλλον θα μπω με καισαρικη 4\4 τελικα δικη μου αποφαση.. θα σου αφησω στην ρεσεψιον το δωρακι σου !!!μιας και θα ειμαι πρωτη μεσα!!!! με το καλο τα μπεμπακια μας !! με το καλο!!!

:D:D:D:D:D χεχεχεχε καλο!!!! Υπομονη να κανεις και να μην αγχωνεσαι, οι βολτες με μετρο! Να σου πω καλα κανεις και πας για καισαρικη οτι και να λενε οτι ειναι καλυτερα με φυσιολογικο τοκετο νομιζω οτι οτι με καισαρικη τελειωνεις πατ κιουτ και δεν ταλαιπωρεισαι και καθολου. Ουτε αγχος ποσες ωρες θα κανει να βγει και μη μπερδευτει στο λωρο και αντε σπρωξε....... κυριλε θα τη βγαλεις! :wink: Παντως δεν αποκλειεται να σε πετυχω κανονικα εχω ΠΗΤ 11/4 ισως ο μπεμπης να βγει και καμια βδομαδα νωριτερα!

Διαφημίσεις

:D:D:D:D:D χεχεχεχε καλο!!!! Υπομονη να κανεις και να μην αγχωνεσαι, οι βολτες με μετρο! Να σου πω καλα κανεις και πας για καισαρικη οτι και να λενε οτι ειναι καλυτερα με φυσιολογικο τοκετο νομιζω οτι οτι με καισαρικη τελειωνεις πατ κιουτ και δεν ταλαιπωρεισαι και καθολου. Ουτε αγχος ποσες ωρες θα κανει να βγει και μη μπερδευτει στο λωρο και αντε σπρωξε....... κυριλε θα τη βγαλεις! :wink: Παντως δεν αποκλειεται να σε πετυχω κανονικα εχω ΠΗΤ 11/4 ισως ο μπεμπης να βγει και καμια βδομαδα νωριτερα!

Είμαι υπέρ της καισαρικής και την επέλεξα για πάααααρα πολλους λόγους αλλά δυστυχώς ταλαιπορείσαι μετά από τη γέννα και για 2-3 μέρες... αλλά τουλάχιστον έχεις το μωρούλι σου αγκαλιά και είναι γλυκήτερος ο πόνος...

xH00.jpgZKiNp2.png

To deftero mikrouli sokolatoloukoumadaki mou gennh8hke stis 15/01/10

μακαρι!!!!! αντε να ειμαστε μαζι!!! φανταζεσαι να ειμαστε και κοντα στα δωματια ??? :shock: πολυ θα γελαμε!!! εγω θα ειμαι σε 3 τρικληνο.. εσυ?

Συνέχεια έχει κι ο δικός μου, από την 22η εβδομάδα και ας νόμιζα ότι είναι νωρίς. Τελευταία έχει μειωθεί λιγάκι, δεν είναι όπως στις αρχές που το πάθαινε ποοολύ συχνά. Δεν είναι ενοχλητικό, αλλά στεναχωριέμαι μήπως ενοχλείται το καημένο το μπεμπάκι.

Ο λόξυγγας στους ενήλικες προκαλείται από συσπάσεις του διαφράγματος, τώρα για τα έμβρυα δεν ξέρω αν είναι ο ίδιος λόγος.

Εχω κι ένα κολλημα με τις παραπομπές, οπότε δες κι εδώ:

http://parents.org.gr/forum/viewtopic.php?t=573&postdays=0&postorder=asc&start=0

Απλά για πληροφόρηση :wink:

Γιατί βρε κοριτσάκι πας για καισαρική τελικά?

EXXQp3.pngAIzKp2.png

καλημερα..!!!! ζουζουνελ, θα παω καισαρικη για πολους λογους και εγω... ενας ειναι οτι ειμαι μονη (απο συντροφο) εκει θα ειναι αλλα ετσι οπως ειμαστε καλυτερα μην ηταν και καθολου πιο πολυ θα με στεναχωρη η παρουσια του....τι να κανω ομως ειναι ο μπαμπουλοινος του μπεμπε μου!!! τα ξυμερωματα στις 3 παλι λοξυγγα!!! :shock: σηκωθηκα εφαγα ενα γιαουρτι, εκανα μια βολτα στο σπιτι, τιποτα κρατησε ωρα και σβουριζε ανησυχα το νεκταρακι μου :? και εγω φυσικα νανι με διακοπες... :roll:

Διαφημίσεις

Καλημέρα και με το καλό στις εγκυούλες!

Και ο δικός μου είχε λόξυγγα κάθε μέρα 3-4 φορές σίγουρα.

Τώρα δε που γεννήθηκε, είναι 2 μηνών και ο λόξυγγας δεν μας έχει αφήσει :)

7uEBp2.png M3GSp2.png

Καλημέρα και με το καλό στις εγκυούλες!

Και ο δικός μου είχε λόξυγγα κάθε μέρα 3-4 φορές σίγουρα.

Τώρα δε που γεννήθηκε, είναι 2 μηνών και ο λόξυγγας δεν μας έχει αφήσει :)

ax! ti kouklos na soy zeisei kopelara mou!!!!

βρε κοριτσια πως το καταλαβαινετε οτι ειναι λοξυγγας;; εγω νιωθω πολυ συχνα σε ενα συγκεκριμενο σημειο για αρκετη ωρα να χτυπαει κατι ρυθμικα σαν να ειναι ο χτυπος της καρδια του αλλα δεν ειναι και τοσο γρηγορος για να ειναι αυτο..λετε να ειναι λοξυγγας;

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...