Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Κείμενο για προσκλητήριο 2 ξαδεφάκια

τσιτσία

Recommended Posts

SOS!!!!!!

Κορίτσια όποια μπορεί να με βοηθήσει ψάχνω ένα προτότυπο κείμενο για το πρόσκλητήριο μας για δύο ξαδερφάκια κοριτσάκι 9μήνών και αγοράκι 8μηνών.

Η βάπτισή μας είναι 15 Ιουνίου και είδη έχουμε αργήσει με το θέμα του προσκλητηρίου. Γιαυτό όποια μπορεί ας με βοηθήσει.

Ευχαριστώ

Αλεξία

.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να είναι ΕΝΑ το προσκλητήριο? Θέλω να πώ καταρχήν για πρακτικούς λόγους. Δεν έχετε και κάποιους ξεχωριστούς καλεσμένους? Είναι όλοι κοινοί? Αλλά και επιπλέον, δεν πρέπει το κάθε παιδάκι, άφου μάλιστα είναι και κοριτσάκι και αγοράκι, να διατηρήσει κάπως την ατομικότητά του? Μπορείτε να κάνετε αναφορά βέβαια στο προσκλητήριο του καθένα και για τη βάφτιση του άλλου. Αλλά να είναι το δικό του προσκλητήριο. Με προβλημάτισε κι εμένα, γιατί λέγαμε να τον βαφτίσουμε με τη μικρή της αδερφής μου. Τελικά άλλαξαν τα σχέδια, αλλά αν γίνόταν θα προσπαθούσα να τα συνδυάσω θεματικά, θα ήταν όμως όλα ξεχωριστά.

Για δές αυτό:

-Μπέμπα ?

-Ναί, μπεμπούλη!

-Τι λές, να τους το πούμε ?

-Ναι, ναι, πές το.......

-Αποφασίσαμε μετά απο πολύωρο οικογενειακό συμβούλιο και με μέλη τους γονείς του μπέμπη.............. και τους γονεις της μπέμπας .............. με προέδρους εμένα και τη μπέμπα η βάπτισή μας να πραγματοποιηθεί απο κοινού την .............του μηνα ............ και τόπο τον Ιερό Ναό ......... μάρτυρες στο συμβούλιο οι νονοί μας για την οικογένεια ........ οι ........και για την οικογένεια .............. οι....................

ελπίζουμε να'στε όλοι εκεί!

Τώρα το σκέφτηκα μακάρι να σε βοήθησα αν έχεις κάποιο θέμα στη βάφτιση ίσως σκεφτώ και κάτι άλλο!!!!!

Διαφημίσεις

Για δές αυτό:

-Μπέμπα ?

-Ναί, μπεμπούλη!

-Τι λές, να τους το πούμε ?

-Ναι, ναι, πές το.......

-Αποφασίσαμε μετά απο πολύωρο οικογενειακό συμβούλιο και με μέλη τους γονείς του μπέμπη.............. και τους γονεις της μπέμπας .............. με προέδρους εμένα και τη μπέμπα η βάπτισή μας να πραγματοποιηθεί απο κοινού την .............του μηνα ............ και τόπο τον Ιερό Ναό ......... μάρτυρες στο συμβούλιο οι νονοί μας για την οικογένεια ........ οι ........και για την οικογένεια .............. οι....................

ελπίζουμε να'στε όλοι εκεί!

Τώρα το σκέφτηκα μακάρι να σε βοήθησα αν έχεις κάποιο θέμα στη βάφτιση ίσως σκεφτώ και κάτι άλλο!!!!!

:D:D:D

καλά mersy τι είσαι εσύ παιδάκι μου !!!!!!?

πρέπει να το κάνεις επάγγελμα αυτο!!!

είσαι καταπληκτική :!::!::!:

.......το μόνο που θα άλλαζα, ειναι αντί για μπέμπη και μπεμπούλα στην αρχή (μόνο) να γίνει : ξαδερφούλα ?... ναι ξαδερφούλη !

γιατί το άλλο , αν και είναι πολύ γλυκό μου φέρνει στο μυαλό αδελφάκια...

.png.png

κορίτσια καλημέρα!και εγώ θα βαπτίσω πρώτα ο Θεός τα παιδάκια μου (αγοράκι-κοριτσάκι)το καλοκαίρι.καμια ιδέα για κείμενο?αυτά που εγραψε η mersy πάντως είναι καταπληκτικό :D:D:D

.png

.png

κορίτσια καλημέρα!και εγώ θα βαπτίσω πρώτα ο Θεός τα παιδάκια μου (αγοράκι-κοριτσάκι)το καλοκαίρι.καμια ιδέα για κείμενο?αυτά που εγραψε η mersy πάντως είναι καταπληκτικό :D:D:D

είναι δίδυμα ?

Διαφημίσεις

mersy μου με τις φ ο β ε ρ έ ς ιδέες όχι δεν είναι δίδυμα.Η κόρη μου θα είναι 3 :oops::oops::oops: όταν βαπτιστεί και ο γιός μου 1
ok τωρα επειδή είναι ώρα για μπανάκι ταίσματα κτλ θα σκεφτώ κάτι αύριο kisses :D:!:

είμαστε δυο αδερφάκια

δυο τόσο δα αστερακια

της μαμάς και του μπαμπά μας

τα μικρά τους ζουζουνάκια

θέλουμε να βαπτιστούμε!!

σ' εκκλησία προσκαλούμε

τους νονούς γνωστούς και φίλους

όοολους θέλουμε να δούμε

ολοι σας μην απορείτε

βάφτιση κοινή θα δείτε

γιατί είμαστε δεμένα

και πολύ αγαπημένα!!

Το μυστήριο θα πραγματοποιηθεί ........

οι γονείς μας οι νονοί μας

Με αγάπη τα νινάκια...........!! :D:D

ελπίζω να σου αρέσει ....... εμένα προσωπικά σε βάφτιση αγόρι κορίτσι μου αρέσει το ρόζ με το σιέλ

http://www.fevronia.gr/wwwgreek/christening003.asp?thisPage=2&mc_id=8

συνδυασμός ή μπορεί να βάλεις φούξια λαχανί όσο για το θέμα πές μου εποχή ή ίσως να σε βοηθήσει κάτι που χαρακτηριστικά φωνάζεις τα μωράκια σου!!! οτι θέλεις πές μου!! :wink:

mersy είναι τέεεεεεεεελειο!!!!!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ :D:D:D

είσαι φοβερή και αν δεν το κάνεις επαγγελματικά.....χαραμίζεσαι :wink::wink:

η βάπτιση θα γίνει τον Αυγουστο παραλιακά αλλά δεν θέλω κάτι με θέμα τη θάλασσα :!:

έχω στερέψει από ιδέες ρε γμτ :lol:

.png

.png

mersy είναι τέεεεεεεεελειο!!!!!!!

ευχαριστώ πάρα πολύ :D:D:D

είσαι φοβερή και αν δεν το κάνεις επαγγελματικά.....χαραμίζεσαι :wink::wink:

η βάπτιση θα γίνει τον Αυγουστο παραλιακά αλλά δεν θέλω κάτι με θέμα τη θάλασσα :!:

έχω στερέψει από ιδέες ρε γμτ :lol:

Hanzel and Gretel?

Διαφημίσεις

Κάτι που θα έκανα εγώ εαν δεν έκανα τις γοργόνες μπορεί να σου φανεί και βλακεία αλλά εμένα μου άρεσαν πολύ οι flip-flops οι σαγιονάρες οι πλαστικές με το V που φοράμε το καλοκαίρι στην παραλία υπάρχουν διάφορα για μπουμπουνιέρες και επειδή είναι ζευγάρι είναι δύο και τα παιδιά :wink:

μπορείς να κάνεις ένα προσκλητήριο με σχήμα απο τις δύο σαγιονάρες να κολλήσεις δύο Vστη μία και στην άλλη και να βάλεις τουλι να τις τοποθετήσεις μέσα με καραμέλες και να το δέσεις σε σχήμα καραμέλας με δύο φιογκάκια ένα αριστερά και ένα δεξιά τα λεγόμενα του προσκλητηρίου γραμμένα πάνω στις σαγιονάρες :wink: ελπίζω να μη σε μπέρδεψα :roll::D:wink: αν σε ενδιαφέρει πές μου να σου πώ αναλυτικά...

επίσης πρίγκιπας με πριγκίπισσα πειρατής με πειρατίνα πριγκίπισσα με βάτραχο ή αλλιώς σαν θέμα μπορείς να επιλέξεις παιχνίδια παιδικά ξύλινα και να προσαρμόσεις το προσκλητήριο ή σαν θέμα μόνο χρώματα πολλά χρώματα πχ

αυτή η ιδέα με τις σαγιονάρες είναι ωραία αλλα δεν την πολυκατάλαβα.... :oops::oops::oops:

δώσε λεπτομέρειες :lol::lol::lol:

επίσης πριγκηπας- πριγκήπισσα είναι τελειο και με εκφράζει κιόλας....

ευχαριστώ...

.png

.png

αυτή η ιδέα με τις σαγιονάρες είναι ωραία αλλα δεν την πολυκατάλαβα.... :oops::oops::oops:

δώσε λεπτομέρειες :lol::lol::lol:

επίσης πριγκηπας- πριγκήπισσα είναι τελειο και με εκφράζει κιόλας....

ευχαριστώ...

το προσκλητήριο σαγιονάρα κομμένα δύο χαρτιά σαν πάτοι παπουτσιών και κόβεις ένα V και προσαρμόζεις στην κάθε σαγιονάρα σε ένα ρυζόχαρτο ή στο πάτο της κάθε σαγιονάρας θα τυπώσεις το κείμενο και πίσω θα τις ενώσεις και τις δύο με ένα πριτσίνι θα πάρεις ένα τετράγωνο τούλι και θα τις τυλίξεις μέσα μαζί με λίγες καραμελιτσες και θα το δέσεις όπως είναι η καραμέλα τυλιγμένη δεξιά και αριστερά θα βάλεις ένα φιογκάκι

αντί για χαρτόνι για τον πάτο της κάθε σαγιονάρας μπορείς να πάρεις φύλλα φελού και να τα κόψεις σαν πάτο να κάνεις τρείς τρύπες μία μπροστά και δύο δεξιά και αριστερά και να περάσεις κορδόνι και να κάνεις ένα κόμπο στο κορδόνι στην κάθε τρύπα για να σταθεροποιείται !!!

δεν το πιστεύω κοίτα τυχαία τι βρήκα αυτό που σου περιγράφω!!!!

http://images.google.gr/imgres?imgurl=http://bp3.blogger.com/_FIeh8AJIS_M/RopE_ccKOQI/AAAAAAAAAeE/KObFzNa-ObI/s320/Destination-wedding-invitations-1.jpg&imgrefurl=http://wedding.blogdig.net/archives/articles/July2007/03/Unique_Destination_Wedding_Invitations.html&h=320&w=320&sz=25&hl=el&start=3&tbnid=ZuPW_zcIcAj2HM:&tbnh=118&tbnw=118&prev=/images%3Fq%3Dinvitations%26gbv%3D2%26hl%3Del%26sa%3DG

και αυτό

http://www.einvite.com/select/zoom_product_image.asp?EnsembleCode=OSV-DHQ-NENS&DisplayPosition=1&Cobrand=eInvite&Site=eInvite&vk=1777211146

όσο για τον πρίγκιπα πριγκίπισσα υπάρχουν άπειρα έτοιμα πράγματα δεν χρειάζεται να τα φτιάξεις εσύ !!! κοίτα και το λίνκ με το ρόζ και γαλάζιο χρώμα που σου έδειξα έχει σαν θέμα αυτό δές αναλυτικά τις εικόνες

μου αρέσαν πολύ!η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να ψτιάξω αυτό με τα μπουκαλάκια αλλά τελικά μου φαίνεται ντεμοντέ....

τώρα μαλιστα που μου έβαλες και άλλες ιδέες.... :wink::wink::wink: και κάτι άλλο:

οι μπομπονιέρες θα είναι μάλλον οι πάπυροι από το κάνε μια ευχή.έχετε καμια ιδέα πωσ να βάλω και μερικά κουφετάκια έτσι για το καλό και μάλιστα κάτι σχετικό με πριγκηπα πριγκήπισσα?

.png

.png

μου αρέσαν πολύ!η αλήθεια είναι ότι σκεφτόμουν να ψτιάξω αυτό με τα μπουκαλάκια αλλά τελικά μου φαίνεται ντεμοντέ....

τώρα μαλιστα που μου έβαλες και άλλες ιδέες.... :wink::wink::wink: και κάτι άλλο:

οι μπομπονιέρες θα είναι μάλλον οι πάπυροι από το κάνε μια ευχή.έχετε καμια ιδέα πωσ να βάλω και μερικά κουφετάκια έτσι για το καλό και μάλιστα κάτι σχετικό με πριγκηπα πριγκήπισσα?

ΤΟ ΧΩ ΤΟ ΧΩ!!! :lol:

θα προσπαθήσω να στο περιγράψω!!!!

λοιπόν.... θα πάρεις τούλι γαλαζιο και ροζ... καθώς και κορδέλα γαλάζια και ροζ

κάθε πάπυρο θα τον δέσεις με δύο κορδελάκια (ένα ροζ κι ένα γαλάζιο) απ τα οποία κορδελάκια θα κρέμονται στις άκρες και 4 κουφετάκια (ή δύο)

τα οποία θα είναι τυλιγμένα το καθένα μόνο του σε τούλι αντίστοιχα ροζ ή γαλάζιο

ουσιαστικά θα φτιάξεις να το πω αλλιώς, δυο "μπεγλέρια" με κουφέτα και με αυτά θα δέσεις τον πάπυρο!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...