Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

pegg συγχαρητηρια για την δευτερη εγκυμοσυνη σου !!!!θα πανε ολα καλα θα το δεις και θα ειναι οτι καλυτερο για την Ιωαννα σου να εχει αδελφακι και να μεγαλωσουν παρεα!!!!

μπραβο κοπελα μου σε θαυμαζω πραγματικα , δεν ξερω αν θα ειχα την δυναμη να το αντεξω ολο αυτο και να ξαναμεινω και εγκυος, τα συγχαρητηρια μου !!!!!

Εχω καταντησει γραφικη να σας λεω τα ιδια και τα ιδια αλλα καθε φορα που διαβαζω όλα αυτα που γραφετε για μενα και για τη μικρη μου συγκινουμαι.Σας ευχαριστω παρα πολυ και οντως αισθανομαι οτι οι σκεψεις σας ειναι μαζι μας.Το κοριτσι μου απο τωρα εχει πολλους θαυμαστες για τη δυναμη της και ειμαι πολυ περηφανη γιαυτην.Την αλλη εβδομαδα εχουμε γεννεθλια 21/12 ημερα δυσκολη πολυ αλλα θα παμε οι τρεις μας στο Πηλιο και θα της κανουμε πολυ ωραια γιορτουλα.Της αξιζει και με το παραπανω!!!!!1οσο και αν με ποναει η συγκεκριμενη μερα.Σας ευχαριστω πολυ για ακομη μια φορα

Pegg... ποσο πολύ χάρηκα που διάβασα ότι είσαι έγκυος πάλι... με το καλό μια τελείόμηνη εγκυμοσύνη να έχεις.....

Θυμάμαι πριν καιρό που έμπαινα κάθε μέρα για να δω τα νέα της μικρής Ιωάννας... τώρα όλα πάνε καλά... και πολύ χαίρομαι που δεν έχεις νέα να μας πεις.... γιατί.... No...news... --> Good news....;);););)

Tytxp2.png

Εχω καταντησει γραφικη να σας λεω τα ιδια και τα ιδια αλλα καθε φορα που διαβαζω όλα αυτα που γραφετε για μενα και για τη μικρη μου συγκινουμαι.Σας ευχαριστω παρα πολυ και οντως αισθανομαι οτι οι σκεψεις σας ειναι μαζι μας.Το κοριτσι μου απο τωρα εχει πολλους θαυμαστες για τη δυναμη της και ειμαι πολυ περηφανη γιαυτην.Την αλλη εβδομαδα εχουμε γεννεθλια 21/12 ημερα δυσκολη πολυ αλλα θα παμε οι τρεις μας στο Πηλιο και θα της κανουμε πολυ ωραια γιορτουλα.Της αξιζει και με το παραπανω!!!!!1οσο και αν με ποναει η συγκεκριμενη μερα.Σας ευχαριστω πολυ για ακομη μια φορα

Να τα χιλιάσει το κοριτσάκι σας, αν και τώρα πια είναι κοριτσάκι μας, να το δεις να μεγαλώνει και να γίνεται το μεγαλύτερο ζουζούνι του κόσμου, σαν τα δικά μου. Περιμένω με αγωνία τα νέα σου από την αυχενική διαφάνεια που θα κάνεις.

Με αγάπη Μαριαλένα

ΜΘΣΟΒΜ

Διαφημίσεις

kαλημερα κοριτσια ειμαι και εγω μανουλα πρωορων μωρων....ειχα τρια μωρακια και γεννησα τον απριλιο 26 εβδομαδων το πρωτο 540γρ το δευτερο 810 και το τριτο 720γρ και ολλα κοριτσια.ειχα μια δυσκολη καισαρικη επιδη δεν προλαβαινανε ειχα τελεια διαστολη.με κανανε την ραχιαια και με εκοψαν αμεσως........τα ενιωσα τα παντα φωναζα απο τουσ πονους αλλα οταν ακουσα το κλαμα των μωρων μου ηρεμισα..ηταν καλα..γυρισα στο πλαι και ειδα πολλα χερακια και ποδαρακια .....μια σταλιτσα ..ισα με την χουφτα μου......το πρωτο μωρακι μου εζησε τρεις μονο μερες..δεν τα καταφερε ηταν πολυ μικρο ειχε αιμοραγια......κλαψαμε πολυ με το ανδρα μου και παρακαλεσαμε την παναγια να μας βοηθησει στα αλλα ...πονεσα παρα πολυ αλλα η παναγια με εδωσε τοση δυναμη που πρωτη φορα στη ζωη μου ενιωσα..η γεννα ηταν πολυ δυσκολη οσο και η αναρρωση μονο ντεπον με δυνανε στο ιπποκρατειο..παρακαλουσα για μια ενεση και μου ελεγαν οτι δεν ειχαν..οταν σηκωθηκα πρωτη μερα με πηγαν ως το παραθυρο και μου εδειξαν το κτιριο που ηταν τα μωρακια μου εκλαψα που δεν μπορουσα να παω που ειμουνα τοσο αδυναμη και δεν μπορουσα να τρεξω νατα βοηθησω...πηγα την αλλη μερα και οταν τα ειδα μικρα και αδυναμα η καρδια μου πονεσε..γεματα καλωδια και ορους..μια σταλιτσα ..ευτυχως ηταν ο καλυτερος νεογνολογος που τα βοηθησε ο κ.σεραφιδης και ανθρωπος αλλα και επιστημονας...μειναμε τρεισ μηνεσ μεσα στην μοναδα .καθε μερα πηγαιναμε το δικο μου γαλα και απο 1γρ εφτασαν να πεινουν 60 οταν τα πηραμε...μεσα στην μοναδα το ενα μου μικρο επαθε λοιμοξη..σηψαιμια με ειπαν.τρελαθηκα......αιμα και αιμοπεταλια του εωαζαν καθε μερα.......οταν το ειδα μια μερα ειπα οτι θα χαθει και αυτο το μωρο μου.παρακαλεσα την παναγια τον αγιο λουκα τον ιατρο να μου το κανει καλα και τα καταφερε..μετα μου ειπαν οτι θα χρειστει χειρουργειο στην καρδια του,παλι παρακαλεσα και την εβαλα κρυφα απο τισ νοσοκομες λαδακι στην καρδουλα τησ απο τον αγιο λουκα.και παλι τα καταφερε δεν χρειαστηκε να κανει το χειρουργειο..περασε ενας μηνας και καναμε στο ιδιο μωρο κρυοπιξια στα ματακια του..οταν το ειδα μετα το χειρουργειο η καρδια μου πονεσε..........πηρα πρωτα την μεγαλη μου 2600 αφου ειχε γινει και μετα απο 10 μερες πηρα και την μικρη 2300.τωρα ειμαστε 8 μηνων παμε φυσιοθεραπεια τρωμε κρεμουλες η μεγαλη ειναι 6500 και η μικρη 5500..πεγκυ διαβαζω συνεχεια και την δικη δου ιστορια και θυμαμαι τα δικα μας και χαρηκα πολυ που εισαι ξανα εγκυος.μη φοβασαι τιποτα ,η παναγια μαζι σου..περασαμε πολυ δυσκολα απο την στιγμη που εμεινα εγκυος μεχρι να τα παρουμε σπιτι αλλα δεν θελω να σας στεναχωρω και σας κουραζω ειναι πολλα:-(...πεγγκυ τα μωρα μου θα τα βαφτησουμε ιωαννα και μαρια:)το καλοκαιρι, να μεγαλωσουν λιγο ακομη...

klaiw apo to prwi poy to diavasa mpravo koritsi moy. eisai hrwas kai esy san thn pegg. mpravo kai sti dio sas.efxomai ta paidakia sas na ta deite xaroymena kai eftixismena.oti travixate na mi to xanadeite....pegg syxaritiria gia thn eggymosynh soy.mprabo,,,an theleis na moy peis ekanes eksosomatikh h monh soy ta kataferes?

klaiw apo to prwi poy to diavasa mpravo koritsi moy. eisai hrwas kai esy san thn pegg. mpravo kai sti dio sas.efxomai ta paidakia sas na ta deite xaroymena kai eftixismena.oti travixate na mi to xanadeite....pegg syxaritiria gia thn eggymosynh soy.mprabo,,,an theleis na moy peis ekanes eksosomatikh h monh soy ta kataferes?

Ειχα απο την προηγουμενη εξωσωματικη 2 κατεψυγμενα εμβρυα και πηγα και τα εβαλα.Δεν εκανα ενεσεις απο την αρχη!!!!!

Διαφημίσεις

pegg, μη μου πεις ότι είναι δίδυμα, θα τρελαθω!!!!!!! Μακάρι να μου πεις ότι είναι δίδυμα.

Σου εύχομαι τα καλύτερα

αρχικα πιασανε και τα 2 απλα το ενα μετα απορροφηθηκε!!!!!Δε πειραζει ομως γιατι τη φοβομουν τη διδυμη κυηση πολυ μετα απο ολα αυτα:P

αρχικα πιασανε και τα 2 απλα το ενα μετα απορροφηθηκε!!!!!Δε πειραζει ομως γιατι τη φοβομουν τη διδυμη κυηση πολυ μετα απο ολα αυτα:P

δεν πειράζει :-))) Όλα θα πάνε καλά τώρα. Σου εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου να είναι αδελφούλα για την Ιωάννα να μεγαλώσουν μαζί σαν διδυμάκια και όλα να είναι καλά.

Από πού είσαι; Έχεις κουμπαρούλα; Αν και πιστεύω ότι θα έχεις πολλές προτάσεις, δηλώνω και εγώ συμμετοχή.

Μαριαλένα

ΜΘΣΟΒΜ

δεν πειράζει :-))) Όλα θα πάνε καλά τώρα. Σου εύχομαι μέσα από τη ψυχή μου να είναι αδελφούλα για την Ιωάννα να μεγαλώσουν μαζί σαν διδυμάκια και όλα να είναι καλά.

Από πού είσαι; Έχεις κουμπαρούλα; Αν και πιστεύω ότι θα έχεις πολλές προτάσεις, δηλώνω και εγώ συμμετοχή.

Μαριαλένα

ΚΑΙ μονο που το προτεινεις με τιμας πολυ.Σευχαριστω αλλα οντως εχω πολλες προτασεις και ετσι και αλλιως εχουν αποφασιστει οι κουμπαροι εδω και παρα πολυ καιρο!!!!!!Σευχαριστω πολυ παντως

Πέγγυ μου,

ΝΑ ΧΑΙΡΕΣΑΙ ΤΗΝ ΙΩΆΝΝΑ ΣΟΥ ΝΑ ΤΗ ΔΕΙΣ ΝΑ ΤΑ ΧΙΛΙΑΣΕΙ,

ΠΆΝΤΑ ΧΑΡΟΎΜΕΝΗ ΚΑΙ ΖΩΗΡΗ ΣΑΝ ΖΟΥΖΟΥΝΙ ΠΟΥ ΤΡΙΓΥΡΙΖΕΙ

ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΑΚΙ!!!!!

Να σου ζήσει αγάπη μου και με το καλό το αδελφάκι της

ΜΘΣΟΒΜ

Χρόνια πολλά!!!!Να είναι πάντα γερό και τυχερό το Ιωαννάκι σου, ακριβώς όπως έχει αποδείξει ότι είναι μέχρι σήμερα....Μία μεγάλη αγκαλιά από εμένα και τα ζουζουνάκια μου.

Ξέρω από τώρα,αν μπορούσε να κάνει μια ευχή σβήνοντας τα κεράκια ποιά θα ήταν: Να είχαν όλα τα παιδιά του κόσμου μια μανούλα σαν την δική της..

Φιλιά πολλά,με το καλό το αδερφάκι:-)

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Διαφημίσεις

Pegg καλημέρα!!

Διάβασα σήμερα την ιστορία σου και με συγκίνησε πάρα πολύ!!Πρώτα από όλα να σου ευχηθώ να ΧΑΙΡΕΣΤΕ ΤΗΝ ΚΟΡΟΥΛΑ ΣΑΣ να είναι ΠΆΝΤΑ ΓΕΡΗ Κ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΗ στην ζωούλα της!!!ΝΑ ΤΑ ΕΚΑΤΟΣΤΗΣΕΙ!!!Η δύναμη που έχει και έχετε και εσείς είναι απίστευτη..

Σου εύχομαι μέσα απο τα βάθη της καρδιάς μου η εγκυμοσύνη που διανύεις τώρα να πάει πολύ καλά..και θα πάει γιατί είσαι ΠΑΡΑ πολύ δυνατή!!Μπράβο σου..σε ευχαριστώ για το μάθημα ζωής που μου έδωσες που καμμιά φορά αναλώνομαι σε πράγματα πολύ ανούσια..και χάνουμε αυτά που έχουν σημασία.

Εύχομαι Καλές Γιορτές να έχετε και ο καινούργιος χρόνος να σας φέρει το τέταρτο μέλος της οικογενεία σας με υγεία!!

ΑΧ ΒΡΕ ΚΟΡΙΤΣΙΑ ποσο με συγκινειται δε φανατζεστε.Μας θυμηθηκατε!!!!!Σας ευχαριστουμε τοοοοοοοοσο πολυ χωρις εσας αληθεια θα στεκομουν ορθια πολυ δυσκολα να το ξερετε με βοηθησατε παρα πολυ τη δυσκολη χρονια που περασε!!!!!!!!ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΚΑΛΑ ΕΣΕΙΣ ΚΑΙ ΟΙ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΕΣ ΣΑΣ:P:p:p:p:p:p

Να τα εκατοστησει το αστερακι σας να ειναι παντα γερή και τυχερη, και να την δειτε όπως επιθυμει!!!!!

Με το καλό το μωράκι σας

και να έχετε υπεροχα Χριστουγεννα!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Χρόνια πολλα,να χαιρεσαι την κοπελαρα σου και με το καλο να ερθει και το νεο μωρακι!!Και κατι ακομη,ειστε ηρωιδες,σας θαυμαζω και σας εκτιμω απιστευτα!!!

Xιλια ευχαριστουμε δεν φτανουν βρε κοριτσια!!!!!Χθες σβησαμε το πρωτο μας κερακι:))))))αλλα η γιορτουλα εγινε για μας μονο επειδη η μικρουλα ειχε λιγακι πυρετο και ηταν πεσμενη!!!!Σημερα ειναι μια χαρα ισα ισα να μας κανει τα ναζια της:))))))Τι να πω μεγαλωσαμε.............Πρωτη φορα εχει ανεβασει πυρετο η μικρουλα και η πρωτη φορα ηταν στη μερα των γεννεθλιων της.Ευτυχως τωρα ειναι μια χαρουλα!!!!!!

Καλημερα σε ολες και να ειστε καλα!!!!!!

Πεγκούλα να χαίρεσαι το κοριτσάκι σου, να τα εκατοστήσει και να είναι για πάντα στη ζωή της γερή, τυχερή, χαρούμενη και ευτυχισμένη! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη και με το καλό το νέο σας μωράκι!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...