Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.Η μπεμπα ηταν τοσο ήρεμη που μας αφησε να απολαυσουμε τη βαφτιση!!!!!Το κοριτσακι μου μεγαλωνει:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Να σας ζησει η νεοφωτιστη!!!!! παντα γερή και τυχερή!!!!!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σου εύχομαι να σου πανε ολα καλά.Ετσι τυρρανιόμαστε λίγο αλλα η ευτυχια μας θα ειναι μεγάλη.Ο θεος να σε βοηθά.Η ανηψια μου 700γρ γεννηθηκε και ειναι μια χαρά.Ελπιζε...

Pegg να σας ζησει η νεοφωτιστη,να ειναι παντα γερη,καλοτυχη και ευτυχισμενη στη ζωη της.Οσο για σας τους ευτυχεις γονεις,τι να πω....να ειστε παντα γεροι και περηφανοι για την πριγκηπισσα σας που εδειξε ποσο αγωνιστρια ειναι.

fc01f465d2.png

ΒΑΦΤΙΣΤΗΚΑΜΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΚΛΑΨΕ ΚΑΘΟΛΟΥ ΗΑΝ ΟΛΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΠΕΡΑΣΑΜΕ ΤΕΛΕΙΑ.Η μπεμπα ηταν τοσο ήρεμη που μας αφησε να απολαυσουμε τη βαφτιση!!!!!Το κοριτσακι μου μεγαλωνει:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

να χαιρεται το ονοματακι της και να σας χαριζει παντα χαμογελα!!!!!!!!!!

να της δωσετε πολλα φιλια....

Σας ευχαριστώ πολύ όλες για τις ευχες σας και ευχομαι οτι καλυτερο για τις οικογενειες σας!!!!!!!!!!Το ενδιαφερον σας για την Ιωαννα μου ειναι μοναδικο

Διαφημίσεις

Σου ευχόμαστε τα Καλύτερα... Να είναι πάντα γερή, ευτυχισμένη, καλότυχη και γενναία στη ζωή της και να την χαίρεστε σε κάθε της νέο βήμα. Πωπω αισθάνομαι ότι μεγάλωσα και εγώ με τα posts που διάβαζα από τότε που το ανάρτισες πρώτη φορά!!!:):):)

beeeeezzzzz

• 3 εβδομάδες μετά...

Καλα ειμαστε ευτυχως!!!!!!!!!Μεγαλωνουμε αργα αλλα σταθερα καναμε και μαγνητικη εγκεφαλου και ολα καλα βγηκανε.Προχωραει με φυσιοθεραπειες πολυ καλα μας λεν.Τι να πω καλα να ειναι το κοριτσακι μου!!!!!Ελπιζω και σεις να ειστε καλα!

bravo πεγκακι πόσο ειναι τωρα η ζουζουνα?????

ειναι μολις 5,5 κιλα:P:p:p:p:p:pμικρουλα αλλα θαυματουργη το μυαλο της δουλευει ρολοι.Αρχισε να κανει και ψεματα οτι ανγουλιαζει οτι βηχει κλπ κλπ οταν δεν θελει να φαει:)))Μαιμουδιτσα:P:p

Διαφημίσεις

ειναι μολις 5,5 κιλα:P:p:p:p:p:pμικρουλα αλλα θαυματουργη το μυαλο της δουλευει ρολοι.Αρχισε να κανει και ψεματα οτι ανγουλιαζει οτι βηχει κλπ κλπ οταν δεν θελει να φαει:)))Μαιμουδιτσα:P:p

xaxaxa μινιατουρα! και ηλικια????

και αποθηλασε επιτελους!

xaxaxa μινιατουρα! και ηλικια????

καλε χρονολογικη ηλικια ειναι 10μηνων και διορθωμενη 7 εχουμε καταρριψει καθε καμπυλη στο βαρος για τι στο υψος ειμαστε μεσα ακομακαι για ηλικια 10 μηνων:P:p:p:p:pΔεν ανυσηχω ομως γιατι πηγα στο Σαμαρα στη Θεσσαλονικη που θεωρειται απο τους καλυτερους αναπτυξιολογους και μου ειπε οτι το παιδι σε καμια περιπτωση δεν ειναι δυστροφικο γιατι εχει τα πιασιματακια του απλα ειναι λιγοφαγο και να το παρω αποφαση οτι παντα θα ειναι ενα λιγοφαγο παιδι και θα την κυνηγαω.Το ιδιο μου ειπε και ο Νικολαιδης ο διευθυντης της μοναδας του Παπαγεωργιου οποτε ηρεμησα!!!!!!!!!!

Α και κατι ακομα το οποιο θελω πολυ να μοιραστω μαζι σας γιατι με στηριξατε τοσο πολυ!!!!!!!!Ειμαι μαλλον παλι εγκυος.Λεω μαλλον γιατιτο εδειξε η χοριακη αλλα ειναι νωρις οποτε πολλα μπορουν να συμβουν και εννοειται οτι τρεμω απο φοβο!!!!!!!!

Διαφημίσεις

ΑΧ τι καλααααααα.......να πανε ΟΛΑ ΤΕΛΕΙΑ !!!!!!!

Είσαι το τρανταχτό παραδειγμα που λεει πως αν σκεφτομαστε ΘΕΤΙΚΑ όλα γινονται....

Σου στέλνω πολλα γλυκα φιλακιααααα

U80ep3?r=1271337460

Α και κατι ακομα το οποιο θελω πολυ να μοιραστω μαζι σας γιατι με στηριξατε τοσο πολυ!!!!!!!!Ειμαι μαλλον παλι εγκυος.Λεω μαλλον γιατιτο εδειξε η χοριακη αλλα ειναι νωρις οποτε πολλα μπορουν να συμβουν και εννοειται οτι τρεμω απο φοβο!!!!!!!!

μπραβο βρε κοπελα μου με το καλό!!!!!!! ετσι μπραβο εσυ και η ζουζουνα εδω και καιρο μας φερνετε το χαμογελο στα χειλη!!!!!! να ειστε καλα!

l86Tp3.png d6AUp3.png

Πεγκουλίνη μου να σου ευχηθώ και από εδώ Σ Υ Γ Χ Α Ρ Η Τ Η Ρ Ι Αόλα καλά θα πάνε να προσεύχεσαι να είσαι αισιόδοξη και να είσαι χαρούμενη που σύντομα η Ιωαννίτσα σου θα έχει παρεούλα!!!!!

Να μπαίνεις να μας λες τα νέα σου, μη μας ξεχνάς!!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

Η ομορφότερη εξέλιξη! Σου εύχομαι με το καλό και τρίτο και τέταρτο μωράκι, κοριτσάκι μου... Μακάρι όλοι όσοι πέρασαν και περνούν καταιγίδες να δουν κι εκείνοι σύντομα το ουράνιο τόξο. Το συντομότερο δυνατόν!

8He6p3.png

CYQKp3.png

Ευχαριστω τοοοοοοοοοσο πολυ για τις ευχουλες σας βρε κοριτσια να ειστε καλα!!!!!Προς το παρον ολα κυλουν ωραια βασει γιατρου για να δουμε!!!!!!!!Ελπιζω το μελλον να μη μου επιφυλλασει δυσαρεστες εκπληξεις:-P

Το μέλλον δεν θα σου επιφυλλάξει τίποτα κακό πια! Να το πιστέψεις αυτό, κοπέλα μου. Καλά έκανες και προχώρησες σε μία ακόμη εγκυμοσύνη....Ευχομαι τα δύο μωρά σου που έφυγαν τότε, να ξαναγυρίσουν στην αγκαλιά σας!!!Μπράβο, μπράβο! Είσαι πολύ δυνατό κορίτσι! Να έχεις μια υπέροχη εγκυμοσύνη. Στο εύχομαι κοπέλα μου.....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...