Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Κι εμεις μια απο τα ιδια με τη παλλινδρομηση...Ευτυχως τον θηλαζα μονο και ητανε πιο ομαλα τα πραγματα...Μη της δωσεις αντιαναγωγικο κ.λ.π. κανουνε δυσκοιλιοτητα και μετα θα εχεις κια αλλο θεμα....Δινε οσο γαλατακι θελει,μετρα και πανες να σαι σιγουρη οτι τρωει(αν και ξερεις με τα ml),απλα να κοιτας να ναι χαρουμενη κ να κοιμαται ευχαριστα κ.λ.π. γενικα να ναι καλα...Θα παρει και βαρος και ολα σιγα σιγα...το δυσκολο ητανε οι πρωτες μερες τωρα...παει....θα ακολουθησει το δικο της ρυθμο!Οσο θελει...

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλο μηνα πεγκ θα κανετε εξετασεις στην μικρουλα?????τρωει καλα και δεν παιρνει βαρος ειναι νωθρη??? η παιρνει ελαχιστο????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

καλο μηνα πεγκ θα κανετε εξετασεις στην μικρουλα?????τρωει καλα και δεν παιρνει βαρος ειναι νωθρη??? η παιρνει ελαχιστο????

Καλο μηνα!!!!!!Οι εξετασεις ειπε ο γιατρος ειναι το τελευταιο σταδιο.Απλα τις ανεβαινει το φαι και κλαιει την ωρα που τρωει.Η μικρη κοιμαται ολη μερα αλλα δε με ανυσηχει γιατι αυτο εκανε απο την αρχη.Τωρα αρχιζει και στρωνει,πλεον τρωει τη ποσοτητα που πρεπει και παιρνει σιγα σιγα το βαρος που πρεπει.Αντε να δουμε!!!!

Διαφημίσεις

χρονια πολλα και σε εσενα peggπως αισθανεσαι σημερα που εχεις κοντα σου το κοριτσακι σου και γιορταζετε μαζι την γιορτη της μητερας????

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

χρονια πολλα και σε εσενα peggπως αισθανεσαι σημερα που εχεις κοντα σου το κοριτσακι σου και γιορταζετε μαζι την γιορτη της μητερας????

Kαταρχην χρονια πολλα για χθες σε ολες τις μανουλες!!!!!!!!Ε ναι λοιπον χθες γιορταζα και εγω πρωτη φορα και το κοριτσακι μου μου εφερε λουλουδια:P:p:p:p:pΠερασαμε ωραια

Κατα ταλλα βρηκαμε μαλλον τι εχει και δε τρωει.Στοματιτιδα μας ειπαν μάλλον.Μας εδωσαν μια λοιφη να βαζουμε και σε 15 μερες θα φανει αν ειναι απο αυτο η οχι.Αντε να δουμε Παντως φτασαμε τα 3200:p:p:p:p

Kαταρχην χρονια πολλα για χθες σε ολες τις μανουλες!!!!!!!!Ε ναι λοιπον χθες γιορταζα και εγω πρωτη φορα και το κοριτσακι μου μου εφερε λουλουδια:P:p:p:p:pΠερασαμε ωραια

Κατα ταλλα βρηκαμε μαλλον τι εχει και δε τρωει.Στοματιτιδα μας ειπαν μάλλον.Μας εδωσαν μια λοιφη να βαζουμε και σε 15 μερες θα φανει αν ειναι απο αυτο η οχι.Αντε να δουμε Παντως φτασαμε τα 3200:p:p:p:p

μια χαρά!

χρονια πολλά μανούλα!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Πεγκάκι χρόνια σου πολλά νέα μανούλα, εύχομαι να γιορτάζεις τη γιορτή της μητέρας μέχρι τα βαθειά σου γεράματα.

Δεν έγραψα τόσο καιρό καθώς 3 μήνες μετά τη δική μου μανούλα , έχασα και τον πατέρα μου και όπως καταλαβαίνεις... τώρα άρχισα να μπαίνω πάλι για να βλέπω τα νέα σας.

Φιλάκια στα πατουσάκια της μικρής Ιωαννίτας!

Διαφημίσεις

τι νεα απο το μωρακι σου?????ολα οκ??

Καλημερα!!!!Σαν να αρχιζουμε να ανακαμπτουμε με το φαγητο.Παμε καλα και μεγαλωνουμε!!!!Νοσηλευτηκαμε και 1 μερα στο ιπποκρατειο για μια εξεταση αλλα δεν εδειξε τιποτα ολα τελεια μας ειπαν:P:p:p:p Αχ βρε κοριτσια δε προλαβαινω να μπω και νιωθω τυψεις γιατι μου συμπαρασταθηκατε τοοοοοσο πολυ οταν σας χρειαστηκα:-(:sad::-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Peggάκι μου είναι πολύ ωραία τα νέα σας. Μην ανησυχείς για εμάς, όλες καταλαβαίνουμε πόσο χρειάζεται τη μανούλα του ένα τόσο δα νινάκι. Είμαστε εδώ, σας σκεφτόμαστε πάντα με πολλή αγάπη και χαιρόμαστε να μαθαίνουμε την πορεία της Ιωαννούλας μας.

Πολλά φιλάκια να της δώσεις.

αχ μωρέ η ψυχούλα είχε στοματίτιδα?πως να φάει το μαναράκι.είναι επίπονο!θα περάσει όμως και θα αναπληρώσει γρήγορα!μην ξανακούσω για τύψεις και χαζομαρίτσες!το παιδί και τα μάτια σου ηρωική και όμορφη μανούλα!!

καλημερα βρε κοριτσια!!!!!!Η μικρη μου θα με κανει να σκασω!Δε τρωμε κ αρχισαμε ν χανουμε βαρος.Εχω παει σε 500 γιατρους κανεις δε βρισκει τιποτα!!!!Νοσηλευτηκαμε κ στο ιπποκρατειο για κατι εξετασεις ολα τελεια!!!!!Θα σκασω γιατι δε τρωει.Την ωρα του φαγητου τσιριζει εχουμε κολλησει στα 3300!!!!!!!!!

καλημερα βρε κοριτσια!!!!!!Η μικρη μου θα με κανει να σκασω!Δε τρωμε κ αρχισαμε ν χανουμε βαρος.Εχω παει σε 500 γιατρους κανεις δε βρισκει τιποτα!!!!Νοσηλευτηκαμε κ στο ιπποκρατειο για κατι εξετασεις ολα τελεια!!!!!Θα σκασω γιατι δε τρωει.Την ωρα του φαγητου τσιριζει εχουμε κολλησει στα 3300!!!!!!!!!

Υπομονή και επιμονή πεγκακι!

ζιζάκι της δινεις ή μπιμπερο?????

και αποθηλασε επιτελους!

Αχ βρε Pegg μην αγχωνεσαι ετσι ειναι τα μικρα μας, η στοματιτιδα πως παει γιατι αν ποναει πως να φαει το μικρουλι? Παντως οτι και αν χανουν σε βαρος οπως εμενα σε περιοδους ιωσεων το αναπληρωνουν γρηγορα μην ανυσηχεις.

απλα να της προσφερεις συνεχεια

l86Tp3.png d6AUp3.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...