Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Pegg είμαι καινούργια και σήμερα διάβασα με μεγάλη αγωνία όλο το θρίλερ σας από την αρχή. Θαυμάζω απίστευτα ΕΣΕΝΑ που ήσουν τόσο γλυκιά και υπομονετική, τόσο άξια ΜΑΝΑ δίπλα στην Ιωάννα και εύχομαι σε αυτό το πλασματάκι που πέρασε τόσα και βγήκε νικήτρια, να είναι πάντα γερή και τυχερή. Έχω συγκινηθεί τόσο από την ιστορία σας και σας στέλνω όλη μου την αγάπη και μια ζεστή αγκαλιά. Πραγματικά αξίζει τον τίτλο της μασκώτ στο parents....Καλή συνέχεια στην ευτυχία σας...Πολλά επίσης μπράβο και στον μπαμπά που είναι αφανής ήρωας αλλά είμαι σίγουρη ότι σας λατρεύει

και ήταν δίπλα σου στις δύσκολες στιγμές.

ΜΠΑΜΠΑΣ ΓΙΑΝΝΗΣ(12/04/96 βρήκα το άλλο μου μισό)

ΣΤΕΛΙΟΣ 11/06/07

ΖΟΥΖΟΥ 26/07/10

Σας αγαπάω πολύ...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

PEGG ΠΟΣΟ ΧΑΙΡΟΜΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΑΒΑΖΩ ΤΑ ΝΕΑ ΣΑΣ.ΜΗΝ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΕ ΓΙΑ ΤΑ ΓΥΑΛΙΑ ΑΝ ΒΑΛΕΙ Η ΑΔΕΦΗ ΜΟΥ ΓΕΝΝΗΘΗΚΕ ΠΡΩΩΡΗ 1300 ΓΡΑΜ ΠΡΙΝ 31 ΧΡΟΝΙΑ ΦΑΝΤΑΣΟΥ ΑΠΟ ΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΗΔΑ ΤΟ ΕΝΑ ΤΗΣ ΜΑΤΑΚΙ ΕΠΑΘΕ ΣΤΡΑΒΙΣΜΟ ΣΕ ΜΕΓΑΛΟ ΒΑΘΜΟ ΑΠΟ ΤΟ ΤΗΣ ΛΑΜΠΕΣ ΕΙΧΑΝ ΠΕΙ ΤΟΤΕ. ΣΤΑ 3 ΤΗΣ ΕΚΑΝΕ ΕΠΕΜΒΑΣΗ ΚΑΙ ΦΟΡΑΓΕ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΑ ΜΙΚΡΟΥΛΙΚΑ ΓΥΑΛΑΚΙΑ .ΤΩΡΑ 31 ΧΡΟΝΩΝ ΤΩΡΑ ΔΕΝ ΦΟΡΑΕΙ ΚΑΙ ΒΛΕΠΕΙ ΤΕΛΕΙΑ.

ΦΙΛΑΚΙΑ ΣΤΗΝ ΜΠΕΜΠΑ ΜΑΣ

Διάβαζα την ιστορία σας από την αρχή... σας παρακολουθούσα χωρίς ποτέ να γράψω..Τα νέα σας πάντα με συγκινούν!!!

Εκτός από τις θερμές ευχές μου να είστε πάντα μα πάντα καλά!!! ένα θα σας πω... ΠΕΡΑΣΤΙΚΑ ΣΑΣ μαμά και μπαμπά της Ιωάννας!!! Πολύ ζόρικη η μικρή!!!! :wink: Θα σας ψήσει το ψάρι στα χείλη!!!! κάτι ξέρω και εγώ από τοξοτάκια!!!

μέσα από την καρδιά μου να είστε όλοι πάντα γεροί και ευτυχισμένοι!

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ καληΣπεραααααα

Αυριο εχουμε γιατρους πάλι Τελευταια φορα θα μας δει οφθαλμιατρος, έχουμε ακουολογικο έλεγχο και φυσιοθεραπεια.Η μπεμπα σήμερα τράβηξε τα μαλλιά μου και την αλυσιδα μου.Επισης άρχισε να σπρώχνει το μπουκάλι της όταν δε θέλει φαει και γενικα μας κάνει ΄΄οτι θέλει:P:p:p

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και σημερα:P:p:p:pΧθες πηγαμε να κανουμε ακουολογικο έλεγχο και ΄΄ολα τέλεια η μπουμπου ακουει μια χαρα και βλεπει επισης μια χαρα όπως είπαν οι οφθαλμιατροι.Ξανα θα πάμε στους οφθαλμιατρους σε ένα μήνα οπότε γλιτώσαμε τη ταλαιπωρια της εξέτασης κάθε εβδομαδα:P:p:p:pΕιμαι πολυ χαρουμενη και περηφανη για τη μπουμπουκα μου οτι της ετυχε το ξεπερασε με μεγαλη επιτυχια!!!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ και σημερα:P:p:p:pΧθες πηγαμε να κανουμε ακουολογικο έλεγχο και ΄΄ολα τέλεια η μπουμπου ακουει μια χαρα και βλεπει επισης μια χαρα όπως είπαν οι οφθαλμιατροι.Ξανα θα πάμε στους οφθαλμιατρους σε ένα μήνα οπότε γλιτώσαμε τη ταλαιπωρια της εξέτασης κάθε εβδομαδα:P:p:p:pΕιμαι πολυ χαρουμενη και περηφανη για τη μπουμπουκα μου οτι της ετυχε το ξεπερασε με μεγαλη επιτυχια!!!!!

μα είναι να μην είσαι περήφανη με τέτοια κοπέλα;είναι καταπληκτική!είναι μια νικήτρια και εύχομαι ολόψυχα πάντα έτσι να είναι η ζωή σας πια.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Μπραβο βρε πεγκ, εχεις μια αληθινη αγωνιστρια, το λεμε συνεχεια κι συνεχεια μας το... επειβεβαιωνει.

Να το χαιρεσαι το κοριτσακι σου....:D:D:D

και πολυ καλα κανεις και εισαι περιφανη για την νεραιδουλα σου,περασε τοσο δυσκολες καταστασεις και βγηκε νικητρια....με το σπαθι της!!!!

και εσυ ομως εισαι πολυ δυνατη μανουλα,σταθηκες βραχος διπλα της και σου ευχομαι να εισαι παντα ετσι!!!

και εσυ ομως μην ξεχνας να της κανεις την υποδοχη που της αξιζει εε???:wink:

τα μπαλονια της και τα λουλουδια της εε???:-P:-P

απο εδω και περα να εχετε παντα χαρες στην ζωη σας,γελια και ευτυχια!!!!

να της δωσεις πολλα πολλα γλυκα φιλια!!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

μπράβο σας !!!

Όλα τέλεια!! Από δω και πέρα να μην ξαναταλαιπωρηθεί η μικρή σας!!!

¨ το αντράκι μας 07/01/2008 ο μπόμπιρας 29/9/10

..τα αστεράκια μου είναι εκεί ψηλα...

καλημέρα πέγκυ και μπουμπού είμαι νέο μέλος στο forum αλλά έχω παρακολουθήσει την ιστορία σας απο την αρχή. πριν 6 μήνες πέρασα και εγω μια ανάλογη περιπέτεια η μπεμπούλα μου γεννήθηκε πρόωρα και μπήκε στη θερμοκοιτίδα για έναν ακριβώς μήνα.τα συναισθήματα ανάμεικτα, το άγχος και η στενοχώρια σε περίσσεια αλλά τελικά όλα καλά.καταλαβαίνω τι πέρασες ως τώρα και τα συναισθήματα σου αλλά απο δω και πέρα να είσαι αισιόδοξη και περίφανη για τη μικρή σου ηρωίδα . σας εύχομαι μια ζωή γεμάτη ευτυχισμένες και γλυκές στιγμες. icon7.gif

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΑ!!!:P:p:p ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 2600 ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!!!

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΟΟΟΛΕΣ ΚΑΛΑ:P:p

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!ΔΕΝ ΠΡΟΛΑΒΑΙΝΩ ΚΑΘΟΛΟΥ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙΑ ΜΟΥ Η ΜΙΚΡΗ ΜΕ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΕΝΑ ΠΟΔΙ ΑΛΛΑ ΜΑΡΕΣΕΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙΙ

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΜΕΓΑΛΩΝΟΥΜΕ ΤΡΩΜΕ ΚΑΙ ΑΡΧΙΣΑΜΕ ΤΑ ΝΑΖΙΑ!!!:P:p:p ΦΤΑΣΑΜΕ ΑΙΣΙΩΣ ΤΑ 2600 ΚΑΙ ΠΡΟΧΩΡΑΜΕ!!!!!

φτάνει που μεγαλώνει και όλα πάνε καλά!αχ η ναζιάρα!της έλειψε πολύ η μανούλα της και ο μπαμπάς της!

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Πολύ, πολύ, πολύ, πολύ, πολύ χαιρόμαστεεεεεεεεεεε!!!!:D:D:D

καλα να ειναι η μικρη και δεν πειραζει που δεν μπαινεις συχνα

η μικρουλα σε χρειαζετε περισοτερο τωρα φιλακια πολλα!!!!!

Η οικογενοια μου ειναι ολη μου η ζωη

328e.jpg328ep3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑ ελπιζω να ειστε όλες καλα!!!!!Εμεις μια χαρα μεγαλωνουμε ομορφα ηρθε και τοδωματιακι μας κ ολα τελεια.Περασα ενα αγχος γιατι η μικρη εκανε παλλινδρομηση με το φαγητο της αλλα μας ειπε ο γιατρος ν τρωμε με διαλλειματα και τωρα ευτυχως ολα καλα:P:p:p:p:p

ΦΙΛΑΚΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΩΑΝΝΑ ΜΟΥ:P:p:p:p:p

πολλα φιλακια και απο μας στην καλη σου Ιωαννιτσα!!!!!!

καλοριζικο το δωματιο της, να το χαρει η κουκλα μας!

Μπραβο ρε Πεγγουλα, τα πατε περιφημα, καλο Πασχα να εχετε καλη μου!

668bab1939.png

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...