Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

ΚΟΡΙΤΣΙΑ με εχετε συγκινησει αφανταστα!!!!!!!!!Καλημερα καταρχην:P:p:p:p:pΗ μπεμπουλα μου κοιμαται και ειπα να μπω να σας μιλησω.Καλα η μικρη με εχει εκπληξει.Χθες ηρθε η φυσιοθεραπευτρια στο σπιτι και ειπε οτι η μπεμπα θα περπατησει πολυ γρηγορα και ειναι τοσο καλα που θα μετραμε την αναπτυξη της με βαση τη χρονολογικη της ηλικια και οχι τη διορθωμενη(οσο αφορα τις φυσιοθεραπειες βεβαια).Της εκανε χθες γυμναστικη και το ευχαριστηθηκε αλλα επεσε τεζα για υπνο απο τη κουραση:P (απο τωρα personal trainer εχει η μικρη)Την εβαλε μπρουμητα και σηκωσε το κεφαλακι της και εμεινα με ανοιχτο το στομα:cool::cool::cool::cool:ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Τι ωραια νεα ειναι αυτα;Μπραβο το κοριτσακι μας!!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

To μωρο μου μεγαλωνει γρηγορα φτασαμε τα 2300 και προχωραμε!!!!!11Θα μας τρελλανει.........Ειναι πολυ χαδιαρα και συνεχεια νιαουριζει και εμεις χαζευουμε τελειως!!!!!!!!Καλυτερα δε γινεται να ειμαστε νιωθω πολυ ευτυχισμενη μα παρα πολυ ομως!!!!!!!Δεν εκφραζεται

To μωρο μου μεγαλωνει γρηγορα φτασαμε τα 2300 και προχωραμε!!!!!11Θα μας τρελλανει.........Ειναι πολυ χαδιαρα και συνεχεια νιαουριζει και εμεις χαζευουμε τελειως!!!!!!!!Καλυτερα δε γινεται να ειμαστε νιωθω πολυ ευτυχισμενη μα παρα πολυ ομως!!!!!!!Δεν εκφραζεται

χαζομαμάαααααααααααααααααα..να σαι πάντα έτσι πεγκάκι μου!

και αποθηλασε επιτελους!

Mπραβο βρε πεγκουλα.... τι να πω, απλα σας αξιζει πλεον καθε ευτυχια, μετα απο την τοοοοοοοοοοοοοοοοοοση αγωνια που περασατε.

Και τα καλυτερα ερχονται..... :D:D:D

Φιλακια στην μπουμπου...

Διαφημίσεις

Μπράβο σας κουκλες!! Απο ύπνο πως τα πάει η μικρούλα!!! Εσύ κοιμάσαι καθόλου ή την χαζεύεις και δεν κλείνεις μάτι....:lol::lol::lol::lol::lol:

Η Ιωαννούλα ειναι πολυ ήσυχη!!!Εχει συνηθησει τις κακουχιες στη "βιιτρινα" Και τωρα η κοριτσαρα μου απολαμβανει ησυχια και ύπνο!!!!!!!:P:p:p:p:p

Η Ιωαννούλα ειναι πολυ ήσυχη!!!Εχει συνηθησει τις κακουχιες στη "βιιτρινα" Και τωρα η κοριτσαρα μου απολαμβανει ησυχια και ύπνο!!!!!!!:P:p:p:p:p

pegg είναι ήσυχη γιατί έχει εσένα δίπλα της που την αγαπάς και είσαι εκεί 24 ώρες το 24ωρο (πολλές φορές τα μωράκια που είναι σε βιτρινούλες κάθε άλλο παρά ήσυχα είναι γιατί είναι πολύ τρομαγμένα με όλους αυτούς τους θορύβους και τα τσιμπήματα μακριά από τη μανούλα τους). Εσύ φαίνεται ότι όλα αυτά τα δυσάρεστα της τα έχεις σβήσει.. να της φιλήσεις τα πατουσάκια από εμένα :P

Διαφημίσεις

ευτυχισμένη να είσαι πάντα!!!και εσύ και η μπουμπουκίτσα!!!η μπέμπα σου αφιερώνει το τραγούδι της φραουλίτσας!!"η καλύτερη μαμά του κόσμου...η καλύτερη μαμά του κόσμου..είναι από όλες τις μανούλες η δική μου μαμά!που με παίρνει αγκαλιά και μου δίνει φιλιά!αχ πόσο σαγαπάω μαμά!! "

Kαι πολυ καλα κανει, ας ηρεμησει και ας ξεκουραστει λιγακι το καλο μου μου, τοση ταλαιπωρια περασε...

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!Μονο στα κλεφτα μπορω ν μπαινω γιατι οπως καταλαβαινετε η μπουμπού μου τρωει όλο το χρονο!!!!!!!!Η μπεμπουλα μια χαρα τρωει κοιμαται λιγο μας ξενυχταει αλλα ειμαστε τελεια καλυτερα ε γινεται:P:p:p:p:p:p:p

Να παρακαλας να κοιμαται λιγο...σημαινει οτι θελει να σπαταλαει το χρονο τη επεξεργαζοντας το περιβαλλον γυρω της.Κι εμενα ο μικρος απο ημερων κοιμοτανε ελαχιστα ουτε 9 ωρες τη μερα.Αν τον δεις τωρα,7 μηνες μετα, ειναι σα μεγαλο παιδι μονο που δε μιλαει,ακομα!

Θηλασε τη μικρη μπουμπου κ μη σκεφτεσε ωραρια,στο ειχα ξαναπει ειναι φαρμακο ο θηλασμος για τα προωρακια.Θα φτασει 6 μηνων κι ουτε που θα καταλαβεις!!!!Οσο για τα γυαλακια που μπορει(?) να φορεσει....γοητεια αγαπητη μου!

Με πεθανατε απο τη χαρα.....ειχα καιρο να χαρω τοσο!!!:yeah::ole:

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

ΚΟΡΙΤΣΑΡΕΣ καληΣπεραααααα

Αυριο εχουμε γιατρους πάλι Τελευταια φορα θα μας δει οφθαλμιατρος, έχουμε ακουολογικο έλεγχο και φυσιοθεραπεια.Η μπεμπα σήμερα τράβηξε τα μαλλιά μου και την αλυσιδα μου.Επισης άρχισε να σπρώχνει το μπουκάλι της όταν δε θέλει φαει και γενικα μας κάνει ΄΄οτι θέλει:P:p:p

Αυριο εχουμε γιατρους πάλι Τελευταια φορα θα μας δει οφθαλμιατρος, έχουμε ακουολογικο έλεγχο και φυσιοθεραπεια.Η μπεμπα σήμερα τράβηξε τα μαλλιά μου και την αλυσιδα μου.Επισης άρχισε να σπρώχνει το μπουκάλι της όταν δε θέλει φαει και γενικα μας κάνει ΄΄οτι θέλει:P:p:p

Έχει πυγμή το παιδί!!!!!!!!!!!!

Djccp2.png

67KIp2.png

καταληκτική η Ιωάννα μας.μεγάλη θέληση και δύναμη αυτό το κορίτσι.θα τα κάνει όλα πιο νωρίς, θα δείς.μια χαρα μαζί με τα άλλα μωράκια θα είναι.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Kαι πολυ καλα σας κανει...........:D:D:D

Αντε καλα αποτελεσματα σημερα....

xaxa...φαινόταν το πεισμα της ε δεν φαινόταν?????

και αποθηλασε επιτελους!

Pegg μου νιωθω την χαρα σου και συγκινουμαι! να την χαιρεσαι την μπέμπα σου ! να την αγκαλιάζεις και να της λες πόσο την αγαπας... και βεβαια θα σας κάνει ότι θέλει ! ειναι η πριγκηπισσά σας!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...