Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Θελω επισης να πω οτι θαυμαζω πολυ αυτες τις μανουλες που περνανε δια πυρος και σιδηρου για να φερουν ενα παιδι στον κοσμο.

Ειμαι απο τις τυχερες που μενουν εγκυος με τη μυρωδια!Ντρεπομαι λιγο αυτη τη στιγμη γιατι

πριν δυο εβδομαδες εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο τριτο παιδι και την ημερα που το εμαθα εκλαιγα ολη μερα κι ολη νυχτα. Καποια στιγμη σκεφτηκα και την αμβλωση. Παλι καλα που εχω καλο γιατρο και ανθρωπους γυρω μου που με συγκρατησαν!

Οχι γιατι δεν θελω το παιδι αλλα γιατι εχω ζοριστει με τη φροντιδα των αλλων δυο παιδιων μου που γεννηθηκαν μεσα σε τεσσερα χρονια. Τωρα βλεπω πως ειναι τα πραγματικα ζορια και μετανιωνω πικρα!

Γερα, τυχερα και ολα γινονται!!!!

Ακομα μια φορα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην pegg και σε ολες αυτες τις μανουλες που βασανιζονται ετσι!!!!!!!!!

Μην εχεις τυψεις καλή μου!Δεν εχει σημασια που πιανεις αμέσως παιδια, δεν σημαινει πως εισαι αχάριστη απλα νιωθεις την κουραση που νιωθουν οι μαμαδες με μικρα μωρα. Χαιρομαι που εδιωξες την ασχημη σκεψη για εκτρωση.Θα κανεις το καλυτερο δώρο στα παιδια σου! Να εισαι παντα καλά, να χαιρεσαι τα παιδάκια σου κ με το καλό να αγκαλιάσεις κ το νέο μέλος!:P

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΟΡΙΤΣΙΑ με εχετε συγκινησει αφανταστα!!!!!!!!!Καλημερα καταρχην:P:p:p:p:pΗ μπεμπουλα μου κοιμαται και ειπα να μπω να σας μιλησω.Καλα η μικρη με εχει εκπληξει.Χθες ηρθε η φυσιοθεραπευτρια στο σπιτι και ειπε οτι η μπεμπα θα περπατησει πολυ γρηγορα και ειναι τοσο καλα που θα μετραμε την αναπτυξη της με βαση τη χρονολογικη της ηλικια και οχι τη διορθωμενη(οσο αφορα τις φυσιοθεραπειες βεβαια).Της εκανε χθες γυμναστικη και το ευχαριστηθηκε αλλα επεσε τεζα για υπνο απο τη κουραση:P (απο τωρα personal trainer εχει η μικρη)Την εβαλε μπρουμητα και σηκωσε το κεφαλακι της και εμεινα με ανοιχτο το στομα:cool::cool::cool::cool:ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Πεγκάκι μας καλημέρα, με μία ακόμα όμορφη μέρα να ξημερώνει για εσάς και για εμάς που μαθαίνουμε τόσο καταπληκτικά νέα για την μπουμπούκα! Είπαμε , είναι αγωνίστρια αλλά ασύμφορη ρε παιδί μου. Personal trainers, διακοπές στο εξωτερικό.... απο τώρα???? Χαλάλι της!!!!

Διαφημίσεις

ρε Πεγγουλα τι ωραια νεα ειναι αυτα;;;

σηκωσε το κεφαλακι της;; τι καλα η γλυκουλα!!

παντα τετοια νεα να μας γραφεις..

πολλα φιλακια να της δωσεις!

668bab1939.png

Διαφημίσεις

μπράβο το αστεράκι σου!!!όλο χαρές θα είστε πλέον!!και γω θυμάμαι πόσο γλυκιά ήταν η δικιά μου όταν πήγαινε να σηκώσει το κεφαλάκι!!από βάρος πως πάει Πεγκούλα?

μπράβο το αστεράκι σου!!!όλο χαρές θα είστε πλέον!!και γω θυμάμαι πόσο γλυκιά ήταν η δικιά μου όταν πήγαινε να σηκώσει το κεφαλάκι!!από βάρος πως πάει Πεγκούλα?

EIMAΣΤΕ 2100:p:p:p:p

ΚΟΡΙΤΣΙΑ με εχετε συγκινησει αφανταστα!!!!!!!!!Καλημερα καταρχην:P:p:p:p:pΗ μπεμπουλα μου κοιμαται και ειπα να μπω να σας μιλησω.Καλα η μικρη με εχει εκπληξει.Χθες ηρθε η φυσιοθεραπευτρια στο σπιτι και ειπε οτι η μπεμπα θα περπατησει πολυ γρηγορα και ειναι τοσο καλα που θα μετραμε την αναπτυξη της με βαση τη χρονολογικη της ηλικια και οχι τη διορθωμενη(οσο αφορα τις φυσιοθεραπειες βεβαια).Της εκανε χθες γυμναστικη και το ευχαριστηθηκε αλλα επεσε τεζα για υπνο απο τη κουραση:P (απο τωρα personal trainer εχει η μικρη)Την εβαλε μπρουμητα και σηκωσε το κεφαλακι της και εμεινα με ανοιχτο το στομα:cool::cool::cool::cool:ΘΑ ΜΑΣ ΤΡΕΛΛΑΝΕΙ ΟΛΟΥΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

αχουυυυυ δε το πιστευω!!ειναι πολυ δυνατη η μικρη σου!!!μπραβο της!!κατσε αν τρελλαθηκες απο τωρα...αργοτερα θα το χασεις τελειως!:lol:

εχεις πολλαααααα να δεις ακομα που θα σε τρελλανουν!!

και παλι μπραβο στην μικρη ηρωιδα μας!!

Διαφημίσεις

EIMAΣΤΕ 2100:p:p:p:p

τι να πω!!ειναι αληθινη ηρωίδα η μικρή μας!!!θα γίνει πες της από τώρα η μασκοτ

του parents!!!

Ο υιός μου:20/03/08 H κόρη μου:17/12/09

Μωράκι μου σε περιμένουμε...25/09/2012

Βρε κοριτσάκι μου, δεν σταματάω να κλαίω είτε από χαρά είτε ( πιο παλιά ) από λύπη για σας τις δυο αγωνίστριες....Μάνα και κόρη είστε αξιοθαύμαστες!!!Σας φαντάζομαι μαζί και πραγματικά χαίρομαι τόσο πολύ....Να την προσέχεις και να την γεμίζεις φιλιά....

Αστεράκι μου, ήρθες και μας φωτισες :P Σε λατρεύω!

ΚΑΛΗΜΕΡΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

Μπράβο σας κορίτσι μου!! Θα δεις για πότε θα ξεπεταχτεί, εφόσον τη θηλάζεις κιόλας είναι πάαααρα πολύ τυχερή, το χρειάζεται πολύ αυτό τόσο καιρό που ήσασταν χώρια. Συγχαρητήρια για όλες σου τις προσπάθειες, τώρα μόνο γέλια και χαρές :-D

αυτα ειναι νεα... μπραβο στο κοριτσακι σας που ειναι αγωνιστρια...καθε ευτυχια στην οικογενεια σας...φιλικα Ιωαννα!

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

αχχχχ το καλο μου μπραβο του!!! τι να πω;;; η μπεμπα δινει μαθηματα ζωης και ειναι τοση δα μια σταλιτσα....

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Τί κάνει το νινί μας Πεγγάκι;

Αχ αυτό το νινί, όλοι το έχουμε στην καρδιά και τη σκέψη μας.. Εϊναι από τις πρώτες μου κινήσεις μόλις συνδεθώ (κι εμένα και πολλών άλλων από εδώ -απ' ό,τι βλέπω τόσο καιρό-) να δούμε τί κάνει η μπεμπούλα μας και η μανούλα μας.

Πολλά φιλιά και πολλές αγκαλίτσες.

Περιμένουμε καλά, χαμογελαστά νέα.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...