Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

gia sou pegg....den mporeis na katalaveis poso xaroumenos eimai kai ego kai h gunaika mou gia ta omorfa apotelesmata pou ferate....olo auto ton kairo parakolouthousame siopiloi oli sas tin peripeteia.....vgikate nikites!!!!!ayto to koritsi prepei na mathei akrivos ti egine kai na kerdisei oli auth tin prospathia kai na kanei mia uperoxi zoh.... kai na min fanei axaristi pote tis gia to doro pou tis xaristike!!!!an kai eimai sigouros gia tin anatrofi pou tha tis dosoun autoi oi axioi goneis pou einai poli tixeri pou exei!!!!!telos thelo na sou po pos tixenei na eimaste egios kai emeis se tridimakia 11 vdomada kai exoume ta dilimata mas kai esi tha eisai h kataliloteri na mas apantiseis sto eulogo dilima mas....!!!!!!

Πεγκουλίνη μου να σας ζήσει η Ιωαννίτσα να είναι γερή και δυνατή και από εδώ και πέρα να έχετε μόνο χαρές στην οικογένειά σας!!!!!!!Να μου την φιλήσεις!!!!

Περιμένουμε να μας γράψεις για τη νέα σου ζωή σαν μανούλα στο σπιτάκι σου πια!!!!!!

συγχαρητήρια πολλά πολλά πολλά. παρακολουθούσα την ιστορία σας και τώρα μπορώ να σας πω να την χαίρεστε!!!να είναι πάντα γερή και καλότυχη,και εσείς να απολαμβάνετε κάθε στιγμή μαζί της!!!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!Μονο στα κλεφτα μπορω ν μπαινω γιατι οπως καταλαβαινετε η μπουμπού μου τρωει όλο το χρονο!!!!!!!!Η μπεμπουλα μια χαρα τρωει κοιμαται λιγο μας ξενυχταει αλλα ειμαστε τελεια καλυτερα ε γινεται:P:p:p:p:p:p:p

Διαφημίσεις

μπραβο στο κοριτσακι σου!!!τα πατησε ολα κατω και νικησε!!!

συγχαρητηρια και σε σας τους γονεις!πεγκακι εισαι πραγματικη ηρωιδα!! χιλια μπραβο δε φτανουν!!

απο εδω και περα μονο χαρες να ειναι η ζωη σας και αγαπη!φιλια στη μικρη σου!!

Δεν περιγραφεται αυτο το συναισθημα οταν επιτελους παιρνεις το παιδι σου σπιτι!!!!! Σε καταλαβαινω απολυτα και σου ευχομαι μεσα απο την ψυχη μου απο εδω και περα μονο χαρες να βρισκουν εσενα και την ανεπαναληπτη κορη σου!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ!!!!!!!Μονο στα κλεφτα μπορω ν μπαινω γιατι οπως καταλαβαινετε η μπουμπού μου τρωει όλο το χρονο!!!!!!!!Η μπεμπουλα μια χαρα τρωει κοιμαται λιγο μας ξενυχταει αλλα ειμαστε τελεια καλυτερα ε γινεται:P:p:p:p:p:p:p

peggaki μου την θηλάζεις? να της δωσεις ένα φιλάκι και από μένα καλέ!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΚΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΗΣ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΚΑΙ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΣΤΗΝ PEGG ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΙΚΡΟΥΛΑ ΙΩΑΝΝΑ.

ΜΠΡΑΒΟ ΣΑΣ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΑΤΕ ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΣΟΥ ΟΤΑΝ ΘΑ ΤΗΝ ΚΟΙΤΑΣ. ΤΗΣ ΣΚΕΨΕΙΣ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΩΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΧΕΣ ΤΟΣΟΥΣ ΜΗΝΕΣ.ΑΞΗΖΕ ΟΛΗ ΣΟΥ Η ΖΩΗ ΑΞΙΖΕΙ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΟΡΙΤΣΑΚΙ ΠΟΥ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕ ΓΙΑΤΙ ΕΙΧΕ ΘΕΛΗΣΗ ΝΑ ΖΗΣΕΙ.

ΣΟΥ ΕΥΧΟΜΑΙ ΟΛΟΨΥΧΑ ΟΤΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΚΑΙ ΣΤΟ ΕΞΗΣ ΜΟΝΟ ΚΑΛΕΣ ΣΤΙΓΜΕΣ ΚΑΙ ΔΑΚΡΥΑ ΜΟΝΟ ΑΠΟ ΧΑΡΑ.

Δεν μας νοιάζει να μην μπαίνεις και καθόλου αρκεί που σου τρώει όλο το χρόνο η μπουμπούκα!!!!!! Φιλάκια στα πατουσάκια!!!!!! Σας σκεφτόμαστε όλοι εδώ και σας αγκαλιάζουμε.

Μπράβο στην μικρή αγωνίστρια:D και μπράβο και στην μαμά της:D

Εύχομαι από εδώ και μπρος να χαρείς το κοριτσάκι σου, να είναι πάντα γερή και τυχερή στην ζωή της:D:D:D να την απολαμβάνεις να μεγαλώνει και να γίνει μια όμορφη μακρινή ανάμνηση όλο αυτό που περάσατε:-D

ΚΟΡΙΤΣΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΠΙΤΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!1γερες και δυνατες.Τα ματακια μας δε θα μπορουσαν να ειναι καλυτερα το μονο που μπορει να μας μεινει ειναι μια μικρη μυωπία.Ειμαστε κοντα στα 2 κιλά και ολα καλα.Μιλήσμε και με τη φυσιοθεραπευτρια ειπε οτι το παιδι εχει πάρα πολυ καλό μυικο τονο και θα χρειαστει απλα βασικα πραγματα για φυσιοθεραπειες τιποτα το ιδιαιτερο. Ειμαι χαρουμενη και ευτυχισμενη εχει 2 μερες κλαιω συνεχεια.Δε μπορω να εκφρασω τα τοσα ευχαριστω που σας χρωσταω γιατι σε όλη τη πορεια της μπεμπουλας σας ειχα συμπααστατες Σας ευχαριστω μεσα απο τη καρδια μου!!!!!!!!!!!!!

Και το καλυτερο?????????Μπηκαμε και στο στηθος και θα αρχισουμε να τρωμε μάλλον μονο απο εκει πλεον:P:p:p

Χαιρομαι πολυ για σας... :-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D:grin::-D

Ηρθε στην ζωη μας ενα μικρο θαυμα 27-8-2010

Με τον αντρούλη μου είμαστε μαζί από 26-3-2008

8cb77eec73ea8ded8efbb8757f6cb8c0.jpg

14/9/2014... δεν ξεχνω

Μολις ανακαλυψα το θεμα και το διαβασα απο την αρχη αποσπασματικα!

Εχω συγκινηθει απιστευτα!!!!

Συγχαρητηρια κοριτσι μου με το ΚΟΥΡΑΓΙΟ, την ΥΠΟΜΟΝΗ και τη ΜΑΧΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ. Και σεσενα και στον αντρα σου που περασατε τοοοσα για να κρατατε αυτο το μωρο στην αγκαλια σας.

ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ βεβαια στη μεγαλη ΜΑΧΗΤΡΙΑ την μπεμπουλα ΙΩΑΝΝΙΤΣΑ!!!!!

Να σας ζησει και να ειναι παντα ΓΕΡΗ και ΤΥΧΕΡΗ!!!!!!

Να μην ξαναφυγει ποτε απο την αγκαλια σας!!!!

Η Παναγια μας να ειναι παντα στο προσκεφαλι της οπως ηταν ολο αυτο τον καιρο!!!!

Θελω επισης να πω οτι θαυμαζω πολυ αυτες τις μανουλες που περνανε δια πυρος και σιδηρου για να φερουν ενα παιδι στον κοσμο.

Ειμαι απο τις τυχερες που μενουν εγκυος με τη μυρωδια!Ντρεπομαι λιγο αυτη τη στιγμη γιατι

πριν δυο εβδομαδες εμαθα οτι ειμαι εγκυος στο τριτο παιδι και την ημερα που το εμαθα εκλαιγα ολη μερα κι ολη νυχτα. Καποια στιγμη σκεφτηκα και την αμβλωση. Παλι καλα που εχω καλο γιατρο και ανθρωπους γυρω μου που με συγκρατησαν!

Οχι γιατι δεν θελω το παιδι αλλα γιατι εχω ζοριστει με τη φροντιδα των αλλων δυο παιδιων μου που γεννηθηκαν μεσα σε τεσσερα χρονια. Τωρα βλεπω πως ειναι τα πραγματικα ζορια και μετανιωνω πικρα!

Γερα, τυχερα και ολα γινονται!!!!

Ακομα μια φορα ενα μεγαλο ΜΠΡΑΒΟ στην pegg και σε ολες αυτες τις μανουλες που βασανιζονται ετσι!!!!!!!!!

Μπραβο Πεγκ μου.Επιτελους το ονειρο εγινε πραγματικοτητα, μικρη σου αμαζονα τα καταφερε! Αμαζονες λεω κ εγω τα δικα μου κοριτσια, γιατι περασαν πολλες κ μεγάλες δοκιμασιες για να γεννηθουν κ βγηκαν αλωβητες! Να ειναι παντα γερο κ τυχερο! Ειναι μεγάλη αγωνιστρια! Μπραβο σε όλους σας!

:P:p:p:p:p

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...