Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ.Δυστηχως τα νεα μου σημερα δεν ειναι καλα.Το αριστερο ματακι ειναι σταθερο και το δεξι ειναι οριακα.Θα το ξαναδουμε την Παρασκευη βεβαι γιατι ειναι νωρις ακομα αλλα αρχισαμε να συζηταμε με τους γιατρους για το εξωτερικο (Αμερικη ή Γερμανια).Μαλλον θα μπουμε σε τρελά δειληματα γιατι καποιες μεθοδοι ειναι ακομα σε πειραματικο σταδιο και καποιες αλλες οχι αλλα αυτα θα τα συζητησουμε την Παρασκευή.Δεν αντεχω αλλο κουραστικα πολυ αλλα θα κανω το καλυτερο για το κοριτσι μου!!!!!

τι σημαίνει οριακά;

μακάρι να είναι θετικά τα νέα την παρασκευή να ανασάνεται λιγάκι γιατί αρκετά περάσατε όλοι σας.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Kαλησπέρα Pegg,

Nα σκέφτεσαι θετικά. Μην ξεχνάς οτι το κοριτσάκι σου κρατήθηκε στην ζωή και έχει μεγάλη δύναμη. Είναι κοντά σας αυτό είναι το σημαντικό και μαζί θα τα αντιμετωπίσεται όλα. Μη φοβάσαι.... Έχεις την θετική μας σκέψη. :D:D

Διαφημίσεις

Pegg,

είναι λογικό κορίτσι μου να έχεις κουραστεί μέσα σε όλη αυτήν την αγωνία για την κορούλα σου τόσους μήνες τώρα.

Σκέψου, όμως:

Πρώτα πρώτα, τώρα ανησυχείς για τα ματάκια της, για κάτι που θεραπεύεται, έστω και με επέμβαση στο εξωτερικό. Πόσο πολύ αλλάξανε οι ανησυχίες από την αρχή που ήτανε μία σταλιά νινί!!!

Δεύτερον: Ακόμα είναι νωρίς, μόνη σου το λες. Περίμενε, λοιπόν, να ξέρετε κάτι πιο σίγουρο προτού ανησυχήσετε και αρχίσετε να ψάχνετε.

Και τρίτον και σημαντικότερο: Σε λίγες μέρες θα την παρεις αγκαλίτσα, :lol::lol::lol: σύντομα θα είστε μαζί στο σπιτάκι σας!!!! :lol::lol::lol: Όλοι εμείς μαζί σου περιμένουμε αυτές τις στιγμές!!!

Όλα καλά θα πάνε... λάθος, όλα καλά πηγαίνουν ήδη!!!

ZS95p3.png  hcT0p3.png

Σας ευχαριστω όλες τόσο πολυ!!!!!!Το οριακα δε το πολυκαταλαβα η αληθεια ειναι αλλα μας ειπε οτι το αριστερο ειναι σταθερο (ουτε βελτιωση δειχνει ουτε να χειροτερευει)αλλα το δεξι ειναι οριακο.Εννοειται θα κανω οτι χρειαστει και ελπιζω ακομα οτι τη Παρασκευη θα ειναι καλυτερα τα πραγματα αλλα σιγουρα θα συζητηθει το θεμα του εξωτερικου για πιο συγχρονες και αποτελεσματικες μεθοδους.Θελω να πιστευω οτι ακομα δεν ειμαστε πολυ σοβαρα!!!!!!Μια δοκιμασια ειναι και αυτη σαν όλες Εξαλλου συνηθισμενα τα βουνα στα χιονια εδω και καιρο τωρα;););););)

α ρε πεγκάκι είσαι αγωνίστρια και πολύ γλυκό παιδί! να ξέρεις ότι αυτή η αισιοδοξία σου μεταφέρεται και στο παιδί..και θα έχει σίγουρα πολύ καλό αντίκτυπο!

και αποθηλασε επιτελους!

Διαφημίσεις

ειστε αγωνιστες,οικογενειακος,κ θα τα καταφερετε!!!!!αχ αυτη η μικρη καθε μερα ειναι στην σκεψη μας κ στις προσευχες μας!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

μια προσευχουλα κ απο εμας στην ΑΓ.Παρασκευη που ειναι η προστατιδα των ματιων να φυλαγει το κοριτσακι σου και να ειναι καλα...!!

..ολα καλα θα πανε...να δεις....:cool:

1kOup2.pngTxJmp3.png

Γλυκεια μου Pegg το μονο σιγουρο ειναι οτι η μικρη σου δινει σε ολους μας μαθηματα δυναμης και αποφασιστικοτητας για ζωη!Σας στελνω ολη τη θετικη μου ενεργεια και ευχομαι συντομα ολα αυτα να ειναι ενα κακο ονειρο και να πατε σπιτι σας υγιεις και ευτυχισμενοι!

Διαφημίσεις

Αγαπητή Pegg, πρόσφατα έγινα μπαμπάς και καταλαβαίνω την αγωνία σου.

Υπομονή όμως, τα δύσκολα πέρασαν.

Μια φίλη γέννησε πρόωρα δίδυμα και μετά από πολλές δυσκολίες (μια εκ των οποίων κ επέμβαση στα ματάκια τους γιατί από την μάσκα οξυγόνου υπήρχε πρόβλημα) όλα πήγαν μια χαρά!

Κουράγιο! Η Παναγία μαζί σας κ όλα να περάσουν σύντομα.

είσαι πολύ γενναίο κορίτσι όπως και το καμάρι σου!τα δύσκολα έχουν περάσει...τώρα πάτε για τα εύκολα.θα κάνεις το καλύτερο για το αστεράκι σου.άναψε και ένα κεράκι να πάνε όλα καλά και να μην χρειαστεί επέμβαση.ξέρω ότι έχεις κουραστεί...αλλά είμαι σίγουρη ότι σε λίγο καιρό όλες αυτές οι κακές σκέψεις ..όλο το άγχος..η στενοχώρια σου..θα ανήκουν στο παρελθόν!αυτό να σκέφτεσαι...ότι σύντομα..θα πάτε ΄γερή και δυνατή στο σπιτάκι σας!κάνε ότι σου πουν οι γιατροί σου.λίγο ακόμα...κράτα γερά..

Δε νομιζω οτι υπαρχει μανουλα που διαβασε το μυνημα σου και δε μπηκε εστω και λιγο στις αγωνιες και τον αγωνα που κανετε για αυτο το πλασματακι.ευχομαι γρηγορα να ερθει στην αγκαλια σας εννοω τη δικια σου και του συζυγου και να ειναι γερη και δυνατη παντα.και να ξερεισ θα βγει νικητρια απο αυτο το αγωνα.κορη σου ειναι βεβαι κατι παραπανω θα ξερεις.και να εχεις υπομονη σου ευχομαι εχεις αντεξει πολλα αφου η μπουμπου παει ολο και καλυτερα μη τη φοβασαι.υπομονη κανε σε λιγο καιρο δε θα την προφταινεις.να μας ενημερωνεις για τη μικρη μοντελα.

ΚΑΛΗΜΕΡΑ !!!!!!!!ΔΕ ΜΠΟΡΕΣΑ Ν ΓΡΑΨΩ ΝΩΡΙΤΕΡΑ γιατι τρέχουμε σα τους τρελούς.Φεύγουμε Γερμανια αρχες τηςεβδομαδας και μπλέξαμε στη γραφειοκρατία. Παμε για το καλυτερο για τη μπεμπα και θα βγουμε νικητες ειμαι σιγουρη.Νιωθω πολυ δυνατη και ετοιμη για ολα!!!Ευχαριστω για τις προσευχές σας.Το καλο ειναι οτι δε θα ειναι επεμβαση αυτο που θα κανουμε αλλα μια εγχυση ενος φαρμακου στο μάτι που δε γινεται εδω.Δεν ειναι επιπονο μας ειπαν ευτυχως.Δε ξερω ποτε θα μπορεσω να ξαναμπω ισως και μετα τη Γερμανια για να σας πω οτι νικησαμε:P:p:p:pΤο καλυτερο!!!!!!ΝΑΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΠΑΝΙΚΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΕΔΩΣΑΝ ΑΓΚΑΛΙΤΣΑ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΤΗ ΜΥΡΩΔΙΑ ΤΗΣ!!!!!

Η πρώτη αγκαλίτσα!!! Τέλειααααααααααααα!!!! :) :) :)

Με το καλό να πάτε και να επιστρέψετε με υγεία! Θα είστε στις σκέψεις μας και στις προσευχές μας! Όλα να πάνε τέλεια!

5k3tp2.png

Πεγκακι μου γλυκο....ανατριχιασα μολις διαβασα οτι την πηρες αγκαλιτσα κ συγκινηθηκα παρα πολυ !!!! Αυτο ηταν γλυκεια μου !!! Απο δω κ περα...μονο στην αγκαλιτσα σου !!!!!

Καλο ταξιδι καλη επιτυχια κ καλη επιστροφη με τα πιο ομορφα αποτελεσματα σου ευχομαι !!!!!!!

Αν κ ειμαι σιγουρη οτι θα γυρισεις.....κ ολα θα εχουν τελειωσει ομορφα !!!

Η μπεμπα απο δω κ περα ειναι καιρος να γυρισει στο ζεστο της σπιτακι !!!!!!!!

Σου ευχομαι τα καλυτερα !!!!!!!!!!

Ειμαι Ερωτευμενη με την κορη μου !!!

να πάτε στο καλό και με καλη επιστροφή.όλα θα πάνε καλά.

τώρα που σε ένιωσε και τόσο κοντά της , της έδωσες δύναμη.

θα σας ανάψουμε ένα κεράκι στην αγ.μαρίνα που προστατεύει τα παιδάκια.

θα είστε στην σκέψη μας.

2mS6p3.png?t9H6Yah7

1ZAOp2.png?n6Kui1AR

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...