Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

χαχαχα είδες που έρχεται ο καιρός τελικά????:-P:-P:-P:-P

Μπράβο σας, πολύ χάρηκα!!!! Δυνατή η μικρή!!! Και ναι, μάλλον ήρθε ο καιρός να αρχίσεις να ετοιμάζεσαι σιγά σιγά, ψυχολογικά περισσότερο. Και φρόντισε να κοιμάσαι και να ξεκουράζεσαι όσο μπορείς, γιατί σε ένα μήνα ούτε "καλημέρα" δεν θα έχεις χρόνο να μπεις να γράψεις!!!!

Φιλάκια στο μικράκι σου!!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Pegg μου χαιρομαι παρα παρα πολυ , τωρα το διαβασα και μιλουσα στο τηλ με τον αντρα μουθ και του το ειπα και χαρηκε και εκεινος , παρακολουθουμε απο την αρχη την περιπετεια σας και ευχομαι 3ανα συντομα οι 3 σας σπιτακι σας . Κατι που ειναι βεβαια πλεον , ιδεατο , μολις παει η μπουμπου στον διπλανο θαλαμο θα αρχησεις και την προετημασια του σπιτιου , κρεββατακια , καροτσακια κτλ κτλ κτλ , η μικρη δειχνει φοβερη θεληση για ζωη και θα ειναι πολυ τυχερη στη ζωη της .Ειναι μαχιτρια .

QRyOp2.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!!!!μαριλενα σιγουρα θα κανουν παρεα τα αγγελουδια μας και μαζι με ολα τα μωρακια που εφυγαν τοσο νωρις θα εχουν το δικο τους παιχνιδιαρικο παραδεισο.Οσο για το κοριτσακι σου που ερχεται να ξερεις θα ειναι γερο σιγουρα γιατι εχει και αυτο καποια αδερφακια να τη φυλανε..

Κοριτσια η μπουμπου μου μεγαλωνει!!!!Χθες ξαφνιαστηκα οταν πηγα και ειδα(μας ειπαν παλι οτι δεν ειναι πραγματικο βαρος) οτι η μπεμπα ειναι 1290!!!!!!!!!!!!!.Η γιατρος λεει οτι γυρω στα 1200 ειναι γιατι τα αλλα ειναι κατακρατηση.Μας εκανε επισημα αναφορα για εξοδο (πρωτη φορα απο τοτε που μπηκαμε.Ειπε οτι στα 1500-1600 θα παμε στο διπλανο δωματιο για να αρχισουμε ψυχολογικα να προετοιμαζομαστε για την εξοδο:P:p:pΑδυνατω να το πιστεψω.Γραφω και μου ερχεται να κλαψω μονο που μου το ειπε (γιατι 1 μηνα ακομη θα τον φαμε)Τι να πω να αρχισω λετε να ετοιμαζομαι???Φοβαμαι να κανω το παραμικρο

θα μπω αργοτερα να σας πω και τα σημερινα μας νεα

Μπραβο βρε Πεγκ!!!!πωπω, τελεια νεα!!!!!!!αν αισθανομαι εγω τοσο χαρουμενη, φανταζομαι την δικη σου χαρα!!!!!!ειδες ποσο γρηγορα παιρνει βαρος τωρα;θυμησε μου, στα ποσα γραμμαρια αρχιζει η σιτιση με μπουκαλι;ποτε θα την παρετε αγκαλιτσα;να της μιλας και να την χαιδευεις όσο μπορεις περισσότερο, δεν ξερεις πόσο καλό της κανεις!!!

Με της αντλήσεις πως τα πας;αυξηθηκε η παραγωγη σου με το νοσοκομειακο;κανεις διπλή αντληση,σωστα;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Μπραβο βρε Πεγκ!!!!πωπω, τελεια νεα!!!!!!!αν αισθανομαι εγω τοσο χαρουμενη, φανταζομαι την δικη σου χαρα!!!!!!ειδες ποσο γρηγορα παιρνει βαρος τωρα;θυμησε μου, στα ποσα γραμμαρια αρχιζει η σιτιση με μπουκαλι;ποτε θα την παρετε αγκαλιτσα;να της μιλας και να την χαιδευεις όσο μπορεις περισσότερο, δεν ξερεις πόσο καλό της κανεις!!!

Με της αντλήσεις πως τα πας;αυξηθηκε η παραγωγη σου με το νοσοκομειακο;κανεις διπλή αντληση,σωστα;

xrysaki στα 1800 την παιρνουμε αγκαλια και την ταιζουμε.Ναι χρησιμοποιω το νοσοκομειΑΚΟ(διπλη αντληση).αΝΤΛΩ 8 ΦΟΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ ανα διαστηματα που μπορω 2-3 ωρες.Η παραγωγη παρααυξηθηκε.δε ξερω που να τα βαλω:P:p:p:p:p

Τέλεια!!! Τέλεια!!!! Μπράβο το κοριτσάκι μας, σας αγαπάμε και σας σκεφτόμαστε όλοι εδώ! Γρήγορα στο σπιτάκι σας κορίτσια!! Η Παναγιά και ο Χριστός μαζί σας αγάπες μου.

xrysaki στα 1800 την παιρνουμε αγκαλια και την ταιζουμε.Ναι χρησιμοποιω το νοσοκομειΑΚΟ(διπλη αντληση).αΝΤΛΩ 8 ΦΟΡΕς ΤΗ ΜΕΡΑ ανα διαστηματα που μπορω 2-3 ωρες.Η παραγωγη παρααυξηθηκε.δε ξερω που να τα βαλω:P:p:p:p:p

χαρηκα πολυ διαβαζοντας τα νεα σου! ειχα καιρο να μπω

Z57wp3.png dQOzp3.png

25/12/10 πήραμε το καλύτερο δώρο

pegg ευχομαι γρηγορα να την έχεις στην αγκαλια σου!Εμενα στα 1600 τον πηγανε απο την ΜΕΝΝ3 στην ΜΕΝΝ2 και όταν έγινε 1780 στην ΜΕΝΝ1 που σε προετοιμάζουν και αρχίσουν να δίνουν μπιμπερό.Εμενα τωρα είναι στην ΜΕΝΝ 1 και βγηκε απο την θερμοκοιτίδα χθες και μπηκε σε κουνακι γιατι έγινε 1950. Χθες τον πηρα ΠΡΩΤΗ φορα αγκαλια το αντρακι μου και του έδωσα γαλατακι... έκλαψα γιατι νιωθεις την απολυτη ευτυχία. Είμαι σίγουρη ότι σύντομα θα αισθανθείς αυτη την ευτυχία,γιατι τα παιδακια μας είναι πολυ πιο δυνατα πολλες φορες απο εμας.....ευχομαι σύντομα να τα εχουμε σπίτι μας.

YiMXp3.png

Διαφημίσεις

Μπράβο Πεγκουλίνη μου!!!!!!!!!!!!!Χάρηκα πάρα πάρα πολύ!!!!!!Και γω τη μικρή μου την πήρα από το νοσοκομείο 1900 και τώρα έχει φτάσει 5500!!!!Εγινε κοριτσάρα έτσι θα γίνει και η δική σου και όλα θα ξεχαστούν κοπέλα μου!!!!!!

καλημερα σε ολους εχω 2 ωρες που διαβαζω την ιστορια τ πεγκυ τι να πω εχω συγκινηθη παρα πολλη.σου ευχομαι οτι καλυτερο.αξιζει ολοι να προσευχομαστε για ολα αυτα τα μωρακια που παλευουν να κρατηθουν στη ζωη.

Διαφημίσεις

1300!!!!!!!!!!!!!Τι να πω οτι και να πω λιγο ειναι.Ποσο με βοηθατε και με στηριζετε ολο αυτο το καιρο δε φανταζεστε.Το μωρο μου οντως εχει πολλες μαμαδες και πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενο γιαυτο:P:p:p:p:p:p:p

1300!!!!!!!!!!!!!Τι να πω οτι και να πω λιγο ειναι.Ποσο με βοηθατε και με στηριζετε ολο αυτο το καιρο δε φανταζεστε.Το μωρο μου οντως εχει πολλες μαμαδες και πρεπει να ειναι πολυ χαρουμενο γιαυτο:P:p:p:p:p:p:p

peggούλα σε αγαπάμε για τον αγώνα σου και ας μην γνωριζόμαστε από κοντά!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Πεγγουλίνι μου μπράβο!!! Με το καλό να "μετακομίσετε" κοριτσάκι μου!! Έλα κάποια στιγμή και στο καφέ!! Θα χαρούν πολύ τα υπόλοιπα κορίτσια! Φιλάκια κοριτσάκι μου!

K6Evp3.png

ποσο χαιρομαι σαν να ειναι δικο μου μπαινω καθε μερα απο την δουλεια για να διαβαζω νεα σου.Φανταζομαι το χαμογελο σου την ωρα που μαθαινεις τα καλα νεα.

θα περασεις την πιο ωραια ανοιξη της ζωης σου με την τοσοδουλα μας.

Και εγω διαβαζω καθημερινα τα νεα σου και εχω ανατριχιασει.

Μπραβο στην αγωνιστρια σου, χιλια μπραβο και σε εσενα.

Εχοντας περασει και εγω καποια πραγματα, καταλαβαινω ολα σου τα συναισθηματα.

Η ζουζουνα σου απο εδω και περα θα παιρνει παρα πολλα γραμμαρια και συντομα θα ειναι στην αγκαλιτσα σου στο σπιτακι σας.

Με το καλο λοιπον να την υποδεχτειτε!!!!!

μπραβο και εις ανωτερα...μεγαλη κοπελα να γινει και εσυ να την παρεις γρηγορα σπιτακι σας...πολυ ωραια τα νεα σας..τελεια...:P

η Κατερινα μας ηρθε...13/2/2006

''ζω για να βλεπω την θαλασσα των ματιων σου'!

η Μαρια-Δημητρα ειναι μαζι μας απο 19/5/2013!

'η νυχτα γεμισε φως!'

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...