Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπράβο στη μικρή Ιωάννα :) Και μπράβο και στη μαμά της :)

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Μπραβο στη ζουζου σας...ετσι να ειστε απο δω και περα,ποτε να μη ξαναχαλαστειτε για τιποτα!Κι οταν ερθει σπιτι,σας εχω τελειο προγραμμα...Θα ξεκινατε το πρωι με...αγκαλιες...θα συνεχιζετε με φιλια μετα ξανααγκαλιες,ξανα φιλια..αγκαλιες...μεχρι να νυχτωσει να κοιμηθειτε,αγκαλια φυσικα!Πλουσιο προγραμμα!:D:D:D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

Μπραβο κοριτσακι!!!!Αυτο το αγχος με την νοητικη αναπτυξη νομιζω το εχουμε όλες οι μανουλες ανεξαρτητα αν το μωρακι ειναι προωρο η όχι!!σε λίγο καιρό να δεις που θα ετοιμαζουμε την βαπτιση στο αντιστοιχο θεμα και θα μας λες..."ουφ αγχωθηκα ο γραφιστας μου αργει τις προσκλησεις και φοβαμαι οτι δεν θα προλαβω να της μοιρασω!!!!"

Περιμενουμε και τα σημερινα σας νεα!

cceXp3.png

pcTFp3.png

ΚΑΛΗΜΕΡΑ PEGG,

ΕΙΝΑΙ ΛΟΓΙΚΟ ΝΑ ΕΧΕΙς ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΑΝΥΣΗΧΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΤΗΣ ΜΠΕΜΠΑΣ ΟΜΩΣ ΘΑ ΠΑΝΕ ΟΛΑ ΚΑΛΑ,

ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΕ ΕΝΘΑΡΥΝΩ ΕΠΕΙΔΗ ΕΓΩ ΠΕΡΑΣΑ ΔΥΟ ΟΛΟΚΛΗΡΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΣΤΗΝ ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΑ ΚΑΙ ΕΙΔΑ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΠΡΟΩΡΑ ΜΑΡΑΚΙΑ ΘΕΛΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΣΗ ΑΥΤΟ ΕΙΝΙΑ ΤΟ ΣΙΓΟΥΡΟ.

ΔΥΟ ΜΑΝΟΥΛΕΣ ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΕΧΩ ΕΠΑΦΕΣ ΑΠΟ ΤΟΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΜΩΡΑΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΕΝΝΗΘΗΚΑΝ 630 ΚΑΙ 550 ΤΩΡΑ ΕΙΝΑΙ 2,30 ΧΡΟΝΩΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΕΙ ΚΑΝΕΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑ.ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΟΜΩΣ ΠΑΝΕ ΚΑΙ ΚΑΝΟΥΝ ΕΛΕΧΓΟ .

ΟΛΑ ΚΑΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΟΛΩΝ ΜΑΣ

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!Τα σημερινα νεα της μπουμπους σταθερα καλα.Η γιατρος μας ειπε οτι αρχισε τωρα σιγα σιγα να μπαινει μεσα στις καμπυλες ανάπτυξης.Πάμε αργά μου ειπε αλλα καλύτερα να τρωει μητρικο γαλα και να πηγαινει αργα παρα να πινει ξενο και να παρει βαρος γρηγορα.Αυτο μου ειπε και το θεωρω σωστο.

Να ρωτησω κατι οι καμπυλες ανάπτυξης σε σχεση με τι ειναι γνωριζετε?Δηλαδη η μπουμπου ειναι σημερα 57 ημερών.Ενα μωρο τελειόμηνο στις 57 μερες εννοειται δεν ειναι στα ιδια γραμμαρια αλλα υπαρχει ενα ευρος οτι ενα 57 ημερων μωρο μπορει να ειναι απο 1000γρ(για προωρα) εως πχ 4500γρ για τελειομηνα εννοει οτι ειμαστε μεσα σε αυτο το ευρος η γιατρος ή οτι στις 35 εβδομαδες που θα ημουν αν ηταν το μωρο στη μητρα θα ήταν πχ απο 1000 εως 2500 ας πουμε?Δε ξερω αν καταλαβατε αλλα προσπαθω:D:D:D:D

Διαφημίσεις

Νομίζω πως μιλάει για τις "σωστές καμπύλες ανάπτυξης" ΕΜΒΡΥΟΥ ;) όχι νεογέννητου :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

πάντως οι καμπύλες ανάπτυξης νεογέννητων ξεκινάνε από 2,5 κιλά..

δεν ξέρω αν υπάρχουν και καμπύλες ανάπτυξης εμβρύου..και τί δλδ το υπολογίζει σαν να είναι στην κοιλιά ακόμη?????????

και αποθηλασε επιτελους!

εγω παντως το site που παρεπεμψα αφορα μεσο βαρος κ υψος εμβρυου δλδ αν βαλει 35 εβδομαδα σου βγαζει οτι πρεπει να ναι γυρω στα 2300.

pegg μου τι βαρος εχει τωρα το μωρο?

Ηταν 3δυμη κύηση οπότε το βάρος που δείχνει δεν μπορεί να είναι αντιπροσωπευτικό! Pegg σου εύχομαι πάντα να σας πηγάινουν όλα έτσι καλά....Να είναι γερή η Ιωαννούλα!

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!Τα σημερινα νεα της μπουμπους σταθερα καλα.Η γιατρος μας ειπε οτι αρχισε τωρα σιγα σιγα να μπαινει μεσα στις καμπυλες ανάπτυξης.Πάμε αργά μου ειπε αλλα καλύτερα να τρωει μητρικο γαλα και να πηγαινει αργα παρα να πινει ξενο και να παρει βαρος γρηγορα.Αυτο μου ειπε και το θεωρω σωστο.

Να ρωτησω κατι οι καμπυλες ανάπτυξης σε σχεση με τι ειναι γνωριζετε?Δηλαδη η μπουμπου ειναι σημερα 57 ημερών.Ενα μωρο τελειόμηνο στις 57 μερες εννοειται δεν ειναι στα ιδια γραμμαρια αλλα υπαρχει ενα ευρος οτι ενα 57 ημερων μωρο μπορει να ειναι απο 1000γρ(για προωρα) εως πχ 4500γρ για τελειομηνα εννοει οτι ειμαστε μεσα σε αυτο το ευρος η γιατρος ή οτι στις 35 εβδομαδες που θα ημουν αν ηταν το μωρο στη μητρα θα ήταν πχ απο 1000 εως 2500 ας πουμε?Δε ξερω αν καταλαβατε αλλα προσπαθω:D:D:D:D

Μπράβο βρε το κορίτσι που μεγαλώνει!! Πως το πάθε η γιατρός με το μητρικό; εξαπλάγην! μακάρι να υπήρχαν κι άλλοι σαν κι αυτή αλλά που, τέλος πάντων ας μην βγαίνω εκτός θέματος :rolleyes:

πεγκουλίνι αυτό που εννοεί η γιατρός είναι αν το μωρό ήταν στην κοιλίτσα σου πόσο θα ήταν. Αυτή είναι η διορθωμένη ηλικία και αυτήν θα χρησιμοποιεί και ο γιατρός για να υπολογίσει αργότερα τα αναπτυξιακά της επιτεύγματα. ;)

Υπολογιζουν το βαρος που θα επρεπε να εχει αν ητανε ακομη στη κοιλια.Μετα τα 2,500 κιλα περιπου θα βλεπουν τις καμπυλες αναπτυξης με ενος τελειομηνου μωρου.Μη σε ανχωνει αυτο...Τη στιγμη που πινει το γαλατακι σου...μην ανχωνεσε!Το κοριτσι ειπαμε...θελει να γινει μανεκεν,κραταει σιλουετα!!!!:D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

καλημερα!!!!!!!!!!Μας ειδε σημερα η οφθαλμιατρος κ μας ειπε οτι θ παρατεινει την αγωνια μας για αλλη 1 εβδομαδα.Σε ενα σημειο αρχισε να υποχωρει αλλα ειναι ακομα ενεργη η νοσος.Δηλαδη δεν εχει επιχειρηματα ακομη για ν ξανακανουμε επεμβαση.Οποτε αναμενουμε.Ειπε οτι σε επιφυλακη θ ειμαστε μια ζωη για αποκολληση αλλα ο μεγαλος κινδυνος εχει περασει.

κατα ταλλα καναμε εντονη πλαγιοκεφαλία:(:(:(:(αλλα πιστευω να μπορεσει να αλλαξει , και μεγαλωνουμε ειμαστε 1080!!!!!!!!.

μεγαλώνετε peggaki!!!!!!

τι είναι η πλαγιοκεφαλια??? για πες στις άσχετες...

Πλαγιοκεφαλία ειναι το σχημα του κεφαλιου απο την ξαπλα.Εχει πατηθει απο τη μια πλευρα.Τωρα θα την εχουμε αναποδα γυρισμένη:P:p:p:p

καλημερα!!!!!!!!!!Μας ειδε σημερα η οφθαλμιατρος κ μας ειπε οτι θ παρατεινει την αγωνια μας για αλλη 1 εβδομαδα.Σε ενα σημειο αρχισε να υποχωρει αλλα ειναι ακομα ενεργη η νοσος.Δηλαδη δεν εχει επιχειρηματα ακομη για ν ξανακανουμε επεμβαση.Οποτε αναμενουμε.Ειπε οτι σε επιφυλακη θ ειμαστε μια ζωη για αποκολληση αλλα ο μεγαλος κινδυνος εχει περασει.

κατα ταλλα καναμε εντονη πλαγιοκεφαλία:(:(:(:(αλλα πιστευω να μπορεσει να αλλαξει , και μεγαλωνουμε ειμαστε 1080!!!!!!!!.

αντε υπομονη μια εβδομαδα ακομα!!!ολα καλα θα πανε.

για το κεφαλακι μην στεναχωριεσε τωρα που θα την βαλεις και απο την αλλη θα ειναι καλυτερα!!1080 εε;;;αντε και στα 1200(βημα βημα εε??)να της δωσεις πολλα φιλακια!!!!

apHGp3.png

Μπράβο pegg! δεν είναι τίποτα η πλαγιοκεφαλία, επανέρχεται το κεφαλάκι. Για την αποκόλληση που σας είπε νομίζω ότι λένε γενικώς όλες τις ιατρικές πιθανότητες, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβεί κιόλας, αλλά είναι υποχρεωμένοι να τα λένε ;) άντε μια χαρά πάτε :D

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...