Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πεγγ εισαι ηρωιδα και το μωρακι σου επισης...

σε παρακολουθω και προσευχομαι για σενα...

θα πανε ολα καλα, το πιστευω απολυτα...

τωρα μπορει να σου φαινεται οτι οχ ρονος κυλαει αργα αλλα αργοτερα που θα μεγαλωσει η μικρη και θα ειστε σπιτακι σας δεν θα προλαβαινεις να σκεφτεις και ...παει η μερα...:D:D:D:D

καλησπερα αχ τι καλα να χαμογελαει παντα η μπουμπου κ να κανει τους γονεις τελειως χαζοχαρουμενους!!!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Kαλησπερα κ απο μενα!!!!!!!!Η μπουμπου ειναι καλα κ σημερα πηρε 60γρ!!!!!!!!Σταματαμε κ την αντιβιωση ειμαστε τελειες:-P:-P:-P:-P:-P

τέλοια τα νέα για την μικρούλα σας.

Το αρνητικο της ημερας ειναι οτι η μικρη πριν την επεμβαση εκλαιγε κανονικοτατα.Μετα την αποδιασωληνωση κ το οιδημα που ειχε κανει κλαιει αλλα αντι για φωνη βγαζει βραχναδα.Ρωτησα κ μου ειπαν οτι μαλλον τραυματιστικε κατα την αποδισωλήνωση.Λεω τι κανουμε? κ μου απανταει αναμενουμε.Ρωταω παλι το μωρο θα επανελθει? κ μου λεει γιατι οχι?. Εμενα το 'αναμενουμε' με αγχωσε πααντως.Ελπιζω να πανε ολα καλα.

όλα θα πάνε καλά, σε μια πρόσφατη εγχείρηση στο αγοράκι μου είχε βραχνάδα και του βάλαν αντιβίώση και επανήλθε γρήγορα.

ΑΑΑΑΑΑ κ προσπαθουσα ν την πειραξω για να κλαψει(την τσιμπουσα, την γαργαλουσα κλπ κλπ) να ακουσω μηπως εφυγε η βραχναδα κ η μικρη γελουσε κ το διασκεδαζε:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

χαχα πόσο όμορφη εικόνα να βλέπεις το πλασματάκι σου να χαμογελάει, έτσι να είναι πάντα...............

http://as1ce6u0g410010MzQzfDAwMDY0MjJsfHdlIGFyZSB0b2dldGhlcg.gif

Διαφημίσεις

Γεια σας! Μόλις τώρα είδα τυχαία το θέμα και θέλω να πω στην αγωνίστρια μαμάκα να μην ανησυχεί με τα 'αναμένουμε' και τα κάθε είδους τυπικά λόγια των γιατρών. Έχουν εκπαιδευτεί κι αυτοί σε συγκεκριμένο τρόπο ενημέρωσης.

Εσύ να κοιτάς να κάνεις ό,τι είναι αναγκαίο χωρίς να το βάζεις κάτω και όλα θα πάνε καλά!!

Μπράβο pegg και σε σένα και στη μικρή μαχήτρια! μην ανησυχείς σχεδόν πάντα συμβαίνει αυτό με την αποδιασωλήνωση, θα επανέλθει :D

εσύ συνέχισε να την γαργαλάς και να της χαμογελάς!:P

Μπραβο βρε τη ψυχουλα....Μπραβο μπραβο μπραβο!Πολυ χαρηκα!Ρουφιξε την αν σε αφηνουν...:-D

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ΑΑΑΑΑΑ κ προσπαθουσα ν την πειραξω για να κλαψει(την τσιμπουσα, την γαργαλουσα κλπ κλπ) να ακουσω μηπως εφυγε η βραχναδα κ η μικρη γελουσε κ το διασκεδαζε:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Το πουλάκι μου!!! :D

Pegg, σου εύχομαι γρήγορα μα πάρετε το κοριτσάκι σας σπίτι και να τα αφήσετε όλα αυτά στο παρελθόν.

Nothing you would take... Everything you gave...

Kαλησπερα κ απο μενα!!!!!!!!Η μπουμπου ειναι καλα κ σημερα πηρε 60γρ!!!!!!!!Σταματαμε κ την αντιβιωση ειμαστε τελειες:-P:-P:-P:-P:-P

Το αρνητικο της ημερας ειναι οτι η μικρη πριν την επεμβαση εκλαιγε κανονικοτατα.Μετα την αποδιασωληνωση κ το οιδημα που ειχε κανει κλαιει αλλα αντι για φωνη βγαζει βραχναδα.Ρωτησα κ μου ειπαν οτι μαλλον τραυματιστικε κατα την αποδισωλήνωση.Λεω τι κανουμε? κ μου απανταει αναμενουμε.Ρωταω παλι το μωρο θα επανελθει? κ μου λεει γιατι οχι?. Εμενα το 'αναμενουμε' με αγχωσε πααντως.Ελπιζω να πανε ολα καλα.ΑΑΑΑΑΑ κ προσπαθουσα ν την πειραξω για να κλαψει(την τσιμπουσα, την γαργαλουσα κλπ κλπ) να ακουσω μηπως εφυγε η βραχναδα κ η μικρη γελουσε κ το διασκεδαζε:-P:-P:-P:-P:-P:-P:-P

Αντε μωρε η γλυκουλα!!!!σας αφηνουν δηλαδη να την πιανετε πλέον!!!τελεια νεα και τα σημερινα!!!!!κοντευετε τα 1000γρ πεγκ τωρα;

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Αντε μωρε η γλυκουλα!!!!σας αφηνουν δηλαδη να την πιανετε πλέον!!!τελεια νεα και τα σημερινα!!!!!κοντευετε τα 1000γρ πεγκ τωρα;

EIMASTE 10ΓΡ ΠΡΙΝ ΤΑ 1000:p:p:p:p:p:p:p:p:p:p

σου ευχομαι οτι καλυτερο!!!!χαρικα πολυ με τα νεα σας και μην στεναχωριεσε για την βραχνη φωνουλα σε λιγο καιρο θα τσιριζει και θα σου περνει τα αυτια!!!να της δωσεις πολλα ζουμερα φιλακια!!!αντε με το καλο να πατε και στα 2000!!!!!!!!!!

apHGp3.png

Διαφημίσεις

Pegg παρακολουθω την ιστορια σου μερες τωρα. Πραγματικα εισαι αξιοθαυμαστη κι εσυ αλλα και η ηρωιδα κορουλα σου..

Ευχομαι μεσα απο την καρδια μου να ξεπερασει ολα τα εμποδια, να παρει γρηγορα πολλα πολλα γραμμαρια και σε λιγο καιρο απο τωρα να την παρετε σπιτακι σας. Κανε κουραγιο και σκεψου εκεινη τη στιγμη που θα βγαινετε απο το νοσοκομειο και ακομα καλυτερα πως μετα απο μερικα χρονια θα της εξιστορεις ποσο μαχητρια ηταν ακομα απο τις πρωτες μερες της ζωης της.

Περιμενουμε ευχαριστα νεα της.. να ειναι καλα η ζουζουνιτσα σου!!!

f1OTp2.png

pNHkp2.png

pegg, μόλις σήμερα διάβασα την ιστορία σου.

Μην ανησυχείς, όλα θα πάνε καλά!

Ο υπέροχος αντρούλης μου γεννήθηκε το 1973 και ήταν μόλις 690 γρ! Σκέψου ότι παρόλο που ήταν αγόρι και τα χρόνια τότε δεν υπήρχαν τα μέσα, όχι μόνο έζησε αλλά εξελίχθηκε σε ένα καταπληκτικό πλάσμα που μου χάρισε τα δυό αγγελουδάκια μας!

Πραγματικά πιστεύω πως τα παιδιά που επιβιώνουν από τέτοιες δύσκολες καταστάσεις έχουν πάντα δίπλα τους έναν φύλακα άγγελο που τα προστατεύει......

το λιονταράκι μας 28/09/2006, η μαϊμουδίτσα μας 07/05/2009

as1cJLB0g410020MDA5NTM5Ynw1MGJkfGkgYW0gcHJlZ25hbnQ.gif

αχ κοπελα μου με πιασανε τα κλαμματα ,

λυπαμαι πολυ που εχασες 2 αγγελουδια ,

αλλα ειπες οτι ολα πηγαινανε καλα πο τι πεθανε το αγορακι σου ?

οσο για το κοριτσακι που ζησει θα ξεπερασει το κινδυνο αφου δεν υπαρχει προβλημα και περνει βαροσ , εμενα απο το σοι του γαμπρου μου η ξαδερφη του γεννησε ενα αγορακι 450γρ κι εζησε απο θαυμα . ετσι και το δικο σου θα ζησει πιστεψε το και θα δεις θα περιμενουμε νεα σου

εενα μπουμπουκι σαν το αγγελουδι σου χαροπαλευει για να ζησει και να γνωριστειτε μανα και κορη μπραβω στην μικρη αγωνιστρια αντε να περνει τα κιλα που πρεπει και γρηγορα να γυρησει σπιτι η μπεμπα

Καλημερα!!!!!!Χθες ξεπερασαμε τα 1000γρ και ειχαμε πάρτι:P:p:p:p:p:pΕιμαστε 1020 πλεον.Επανηλθε και η φωνουλα μας και περιμενουμε να μεγαλωσουμε.Ολα πανε πολυ καλα.Το επομενο βημα ειναι παλι τα ματάκια την Τετάρτη.

Ποπη το αγορακι δε ξερω γιατι πεθανε αυτο ειναι το τραγικο της υποθεσης.Ενω το ενα κοριτσακι δε τρεφοταν σωστα και μας ειπαν 4 μερες ζωης το πολυ,η μικρη μου αντεξε και 3 μερες στον εξω κοσμο τοσο ηρωιδα ήταν και προσπαθησε να το παλεψει αλλα δε τα καταφερε.Το αγορακι μας ειχαν πει οτι πιθανων να αρχισει να μη τρεφεται σωστα σε λιγο καιρο αλλα μεχρι εκεινη τη στιγμη ηταν τελεια.Τελοσπαντων ας μη μιλαμε γιαυτο γιατι ειναι στιγμες της ζωης μου που δε θελω να πολυσκεφτομαι.Σημασια εχει οτι η μεγαλη μου αντεχει και ειναι γερη και δυνατη και τα ξεπερναει ολα μεχρι στιγμης.Ανυπομονουμε να τη παρουμε σπιτι μας:P:p:p:p

ωραια τα νεα σου πεγκ,πολυ χαρηκα.

και η φωνουλα θα επανελθει να μην ανησυχεις,ετσι ηταν και ο δικος μου,εκλαιγε σα γατακι ενω ολα τα αλλα μωρακια στις θερμοκοιτιδες τσιριζαν και γω στεναχωριομουν-ειχε βγαλει ο δικος μου οιδημα απο τα σωληνακια.

και σημερα οχι απλα φωναζει,αλλα πεταει κατι τσιριδες αλλο πραγμα:)

ετσι θα γινει και με το κοριτσακι σου να σαι σιγουρη;)

περναν οι μερες και για ποτε θα την εχεις σπιτι δε θα το καταλαβεις.

ελπιζω να πανε ολα καλα με τα ματακια της,αν και η γιατρος,σε ειπε οτι ειναι ικανοποιημενη,οποτε ολα οκ:)

οσο για τα αλλα δυο σου μωρακια,θα ερθει η ωρα να σκεφτεις και για αυτα,τωρα επικεντρωσου στη κοπελαρα σου που απ οτι φαινεται,συντομα θα την εχεις αγκαλιτσα:)))

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...