Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΜΟΛΙΣ........ 630 ΓΡ

Recommended Posts

μπραβο βρε κοριτσακι,αντε και ειχα ανησυχησει...Καλα εκανες και πήγες στα αγγελουδια σου!Αφου ενιωσες ετοιμη, θα σου εκανε καλο ε;τους είπες να προσεχουν την αδερφούλα τους;

μπράβο και για το κοριτσακι μας!αφου ξεπέρασε τα δυσκολα όλα καλά!!!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 1,2k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ να μας λες τόσο ωραια νέα πάντα!!!!Και εγω είχα αγχωθεί λίγο επειδή δεν μας εγραψες όλη μέρα αλλα τελικά ηταν για καλό.Φιλια στην μαμά και στην μπουμπού!

fVLTp2.png

ο Αργύρης μου γεννήθηκε 10/10/10

Μπραβο βρε pegg,ολα καλα...ετσι να ειναι απο δω κ περα!Που θα ειναι...αντε το μονο ποθ μενει ειναι να τελειωνει κ το προγραμμα παχυνσης:D!Αν ξεπερασε ολους τους ιους να δεις τωρα θα παιρνει κ περισσοτερα γραμμαρια,τη πηγανε πισω ολα αυτα αλλα τωρα...!Να αναπαυσει η ψυχη των μικρων σου κ ναναι καλα εκει ψηλα τα αγγελουδακια που ξενυχτανε στο κεφαλακι της μικρης ηρωηδας.Καλα εκανες κι εδωσες χρονο στον εαυτο σου κ πηγες σημερα.Φιλακια κ χαδακια στη μπουμπουκαυ

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΣΗμερα συνεχίζουμε να ειμαστε καλα αν και χάσαμε 10 γραμμάρια αλλά μας είπαν οτι μπορει να μη ζυγιστικε στην ιδια ζυγαρια κι να μη κοιταμε καθε μερα τα γραμμαρια γιατί παίζουν μέρα με τη μέρα.Αυτοί τα αξιολογούν ανά εβδομαδα.Ειμαστε πολύ καλά όμως.Δε μας αφηνουν να τα ακουμπάμε και αυτό που κατάλαβα είναι οτι μόνο στο δικό μας θάλαμο δεν αφήνουν γιατι διπλα τα πιάνουν τα μωρα.Αν βγει και η καλλιεργεια με τη μυκητιαση και ειναι αρνητικη θα ζητησω να μας αλλάξουν θαλαμο γιατι εκεί μάλλον κυκλοφορουν οι χαζολοιμώξεις:rolleyes::rolleyes:

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!ΣΗμερα συνεχίζουμε να ειμαστε καλα αν και χάσαμε 10 γραμμάρια αλλά μας είπαν οτι μπορει να μη ζυγιστικε στην ιδια ζυγαρια κι να μη κοιταμε καθε μερα τα γραμμαρια γιατί παίζουν μέρα με τη μέρα.Αυτοί τα αξιολογούν ανά εβδομαδα.Ειμαστε πολύ καλά όμως.Δε μας αφηνουν να τα ακουμπάμε και αυτό που κατάλαβα είναι οτι μόνο στο δικό μας θάλαμο δεν αφήνουν γιατι διπλα τα πιάνουν τα μωρα.Αν βγει και η καλλιεργεια με τη μυκητιαση και ειναι αρνητικη θα ζητησω να μας αλλάξουν θαλαμο γιατι εκεί μάλλον κυκλοφορουν οι χαζολοιμώξεις:rolleyes::rolleyes:

Μπραβο μανουλα μια χαρα τα καταφερνει η μικρη ηρωιδα!!!!!!!!!!!!!!!!!!κ συντομα ευχομαι να μπορεσετε να την παρετε αγκαλιτσα!!!!

χαμογελα τρελλα κ ολα θα πανε μια χαρα

το αγορακι μου ειναι η ζωη μου ολη!!!!!!!!!!!

Μπράβο βρε pegg, είναι η μικρή σου μαχήτρια, είσαι όμως κι εσύ φοβερή.. μας δίνεις μαθήματα ζωής. Έκανες καλά που μπόρεσες και πήγες στα αγγελουδάκια σου είναι πολύ σημαντικό, ο θεός να αναπαύσει την ψυχούλα τους.

Για την μικρή Ιωάννα πολύ ευχάριστα τα νέα σου! Μην ανησυχείς για τα 10 γραμμάρια, όντως παίζουν, το σημαντικό είναι ότι τρώει καλά κι ότι δεν έχει τα χαζομικρόβια ;) Τα υπόλοιπα είναι πολύ συνηθισμένα (αντιβίωση, cpap, κ.λπ.) Ναι, να το ρωτήσεις για το αν μπορείτε να την πιάσετε, είναι καλό για το μωράκι να σε νοιώσει κι εσύ εκείνο :-)

Διαφημίσεις

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!Συνεχιζουμε ακαθεκτοι αλλα απογοητεύτηκα γιατί μου είπαν οτι πρεπει στο 10ημερο να παιρνουμε 100-150γρ και μεις πηραμε 100 το κατωτατο δηλαδη.Αυτο σημαινει οτι θα αργησω πολυ να τη παρω αγκαλιτσα:(:(:(:(Υπολογιζω κανενα 3μηνο περιπου Αντε να δουμε

υπομονη κοριτσακι μου..

σου ευχομαι να περασει ο καιρος πολυ πολυ γρηγορα και να παρεις στην αγκαλιτσα σου το μωρακι σου...στο ευχομαι ολοψυχα.

Μην απογοητευεσαι οσο μεγαλωνει και δυναμωνει θα περνει πιο ευκολα βαρος..που ξερεις το επομενο 10ημερο μπορει να παρει τα διπλα..:-D

πεγκούλα σε οποιαδήποτε περίπτωση θα υπολογίζεις ότι θα την πάρεις γύρω στην κανονική ΠΗΤ σου ;) Το ότι πήρε 100 μόνο αυτό το 10ήμερο δεν σημαίνει ότι δεν θα πάρει 180 κάποιο από τα επόμενα... έχε πίστη και εμπιστοσύνη στην κοπελάρα σου :D

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

ελα βρε Πεγκουλα, σας είπε ο γιατρος οτι απλά περιμενετε να παρει βαρος και εσυ κολλας στις λεπτομερειες;Καταλαβαινω την λαχταρα σου αλλα σκεψου πως όλα αυτα γινονται για καλό!και όπως ειπε και το αερικο πιο πανω θα υπάρχουν περιοδοι που θα παιρνει πολύ!!!!μα παρα πολύ βαρος!χαίρομαι να ακουω ευχαριστα νεα!Υπομονη θελει τωρα μεχρι να δυναμωσει η μικρούλα!!

cceXp3.png

pcTFp3.png

Διαφημίσεις

Πρέπει να είσαι πολύ χαρούμενη που πήρε τα 100γρ και που όλα πάνε καλά με τα μικρόβια που κυκλοφορούν!!!! Να βλέπεις το ποτήρι μισογεμάτο και όχι μισοάδειο! Άσε που εσένα είναι σχεδόν ξέχειλο! Στη θέση σου θα ήμουν πολύ πολύ αισιόδοξη και χαρούμενη, αλήθεια!!!!

Xαίρομαι που τα νέα σου pegg μου είναι καλά...Μπαίνω με μια αγωνία άλλο πράμα...και διαβάζω και μέχρι να δω που εμφανίζεσαι κτυπάει η καρδιά μου σαν τρελή...Αντε έτσι καλά νέα να ακούμε κάθε μέρα...Λίγο καλύτερα κάθε μέρα και όλα καλά θα πάνε...

Ο θεούλης ας αναπαύσει την ψυχή των δύο σου μικρούλικων αγγέλων...Και απ ότι φαίνεται τα δυο αγγελάκια προσέχουνε την αδερφουλα τους...

Πραγματικά είναι τόσα πολλά συναισθήματα που μας προκαλεί η ιστορία σου...

Ψιτ! Δεν είσαι μόνη ε! Κοίτα πόσες πολλές είμαστε εδώ μαζί σου!!!

Να'σαι καλά...

Θα περιμένουμε νεότερα!

Ελπίζοντας....

μην ανυσηχείς όπως είπε και η aeriko δεν σημαίνει ότι θα παίρνει πάντα 100, είναι αρχή ακόμη θα δεις μετά θα πάρει μπρος, και σκέψου ότι λίγο κάποιες φορές θα μένει στάσιμη, π.χ. όταν βγει ο ορός και περάσει στο μπιμπερό, think pink όλα πάνε πολύ καλά :D

moments δεν μπορούσες να τα πεις καλύτερα..

Σου έυχομαι ολόψυχα το μωράκι σας να δυναμώσει και να βγεί απο κει μέσα δυνατό και γερό. Κάνε υπομονή και να σκεφτεσαι θετικά. Έιχα και εγώ μια παρόμοια περιπέτεια. Εγώ γέννησα δίδυμα, στην 28+6 εβδομάδα, το κοριτσάκι 1350 γρ. το οποίο το χάσαμε σε δυο μέρες και το αγοράκι 1050 γρ. το οποίο έμεινε στην θερμοκοιτίδα 66 μέρες, και τώρα είναι 5,5 μηνών κι είναι μια χαρά γερός και δυνατός. Να είσαι δυνατή κι όλα θα πανε καλά.

pegg ταλαιπωρηθηκε το καημενο αυτες τις μερες λογικο ειναι...απο δω κ περα θα δεις τι γινεται.Αλλα μην ανχωνεσε,αφου πηρε εστω κ το κατωτατο καλα ειναι...εχε πιστη κ ολα καλα θα πανε.Καλυτερα να αργησει να παρει πολυ βαρος κ να ειναι καλα παρα να μη παρει ουτε το κατωτατο.Εχεις ενα μικρο θαυματακι!

<<φυσης ουδεν ποιει ματην>>

αν ητανε η γνωση ψωρα θα θηλαζε ολη η χωρα

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!κΟΡΙΣΑΡΕς ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ γίνομαι αχάριστη και δε θα έπρεπε μετά από τόση περιπέτεια :cool::cool::cool:Η μπεμπούλα συνεχιζει να πηγαινει καλα και πηρα σημερα.....................60 ολόκληρα γραμμάρια.Ελπίζω αύριο να μη μειωθούν:D:D:DΠάντως της μειώσαν λιγο το φαγάκι γιατι άφησε κάτι υπόλοιπα αλλά σημερα ή αύριο θα το ξαναανεβάσουν.Το θετικο είναι οτι ανεβαίνουμε και γίνομαι όλο και πιο χαρούμενη

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δινετε και για ολα οσα μου λετε και φυσικα που με επαναφερετε στη πραγματικοτητα επιβέβαιωσα τη παροιμία "μας χαριζουν γάιδαρο και το κοιτάμε στα δόντια":p:p:pΗ μπεμπα είαναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!

ΚΑΛΗΜΕΡΑ!!!!!!!!!κΟΡΙΣΑΡΕς ΕΧΕΤΕ ΔΙΚΙΟ γίνομαι αχάριστη και δε θα έπρεπε μετά από τόση περιπέτεια :cool::cool::cool:Η μπεμπούλα συνεχιζει να πηγαινει καλα και πηρα σημερα.....................60 ολόκληρα γραμμάρια.Ελπίζω αύριο να μη μειωθούν:D:D:DΠάντως της μειώσαν λιγο το φαγάκι γιατι άφησε κάτι υπόλοιπα αλλά σημερα ή αύριο θα το ξαναανεβάσουν.Το θετικο είναι οτι ανεβαίνουμε και γίνομαι όλο και πιο χαρούμενη

Ευχαριστώ πολύ για το κουράγιο που μου δινετε και για ολα οσα μου λετε και φυσικα που με επαναφερετε στη πραγματικοτητα επιβέβαιωσα τη παροιμία "μας χαριζουν γάιδαρο και το κοιτάμε στα δόντια":p:p:pΗ μπεμπα είαναι ΣΟΥΠΕΡ!!!!!!!!

μπράβο η κοριτσάρα μας!!!!!!!!

και αποθηλασε επιτελους!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...