Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Ποσο μας προσεχουν τα μωρα μας.......

Ellemphriem

Recommended Posts

Η δικιά μου είναι 11 μηνών

α) της λέω δώσε φιλάκι στη μαμά και κολλάει το στομα της στο μαγουλο μου (εντάξει όχι πάντα, μόνο όταν έχει όρεξη)

β) κάθομαι στα γονατα, ανοίγω τα χέρια, της λεω έλα αγκαλιά και τρέχει (εντάξει όχι πάντα κλπ κλπ)

γ) πιανει την βουρτσα για τα μαλλια, "χτενίζει" τα δικά της και μετα "χτενιζει" και τα δικά μου

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 77
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ ζηλευω!! Εμενα ειναι μικρουλης ακομα και δεν μου κανει τετοια και για να ειμαι ειλικρινης ουτε που τα φανταζομουνα ολα αυτα!

Να σας ζησουν τα μικρα σας!!

<Εγώ εσένα μία μέρα θα σε παντρευτώ>

<Χμ ,ξέρεις αυτό δεν γίνεται γιατί έχω παντρευτεί τον μπαμπά και εσύ άλλωστε είσαι το παιδάκι μου...>

<Καλά..(παύση) ...αλλά άμα δεν σε αγαπήσει αυτός ,θα μου το πεις εμένα και θα σε παντρευτώ εγώ...>

<Είσαι η πριγκήπισσα μου...>

<Τι όμορφα μάτια που έχεις...αγάπη μου...>(ο μικρός είναι 5)

Και ο μεγάλος μου γιος (12)που στέκεται δίπλα του φωνάζει <γλυφτόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι>

Πολλές φορές έρχεται το πρωί στην κρεβατοκάμαρα ,μου χαιδεύει τα μαλλιά και με φιλάει στο μάγουλο...είναι το πιο γλυκό μου ξύπνημα..

Χθες ,όπως ξεντυνόμουν ήρθε μέσα στο δωμάτιο και μου φωνάζει

<Κορμάρααααααααααα>.Με πιάσανε τα γέλια ...

Ρε κορίτσια δεν είμαι μανούλα,αλλά διαβάζοντας αυτά που γράφετε συγκινήθηκα πάρα πολύ!!!!!

Παρόλη την κούραση της καθημερινότητας,ένα-δύο λογάκια τους και μπορούν να σας στείλουν στον παράδεισο....

Να σας ζήσουν και να σας χαρίζουν πάντα τόσο όμορφες στιγμές!!!!

Βρες αυτόν που θα σου δείξει τα χρώματα την στιγμή που ο ουρανός για σένα θα φαίνεται γκρίζος...

Αχ βρε elle μου, τι μου έκανες μέσα στη νύχτα! Πόσο μας προσέχουν τα μωρά μας....... Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο το πρωί. Θα με βαρεθείς στο λέω και θα κλειδώσεις το θέμα! Άσε που θα με πάρουν στο ψιλό (οι γνωστές άγνωστες)...:wink:

Τέλος πάντων. Λοιπόν...

Από που να ξεκινήσω?

- Πριγκήπισσα μου, χιονάτη μου, σταχτομπούτα μου, νεράιδα μου, λατρεία μου, αδυναμία μου...

- Περπατώντας μαζί σε κατηφόρα που γλυστράει : Μανούλα, κρατήσου από το χέρι μου να μην πέσεις! Και να ξέρεις, εγώ θα σε προστατεύω πάντα...!

- Μαζεμένα αρκετά άτομα στο σπίτι της μάνας μου, αρχίζω να κάνω πλάκα με τον αδελφό μου ότι παίζουμε καράτε και προσπαθεί ο ένας να εξολοθρεύσει τον άλλον, χωρίς ν' ακουμπιόμαστε (κάναμε καραγκιοζιλίκια). Καρφώνει το βλέμμα πάνω στον θείο του, σηκώνεται, μπαίνει ανάμεσά μας, τον απωθεί και του λέει δυνατά : Μην την ξαναπειράξεις ποτέ!!!!!!!

- Είμαι πολύ στεναχωρημένη για οικογενειακό ζήτημα και ταυτόχρονα τον έχω κι άρρωστο στο κρεββάτι μου. Ξαπλώνω δίπλα του κι ενώ πιστεύω πως κοιμάται (και δεν έχει καταλάβει και τίποτα από τ' άλλα που διαδραματίζονται), βγάζω ένα μικρούλη αναστεναγμό. Μετά από λίγα λεπτά, γυρνάει αμίλητος και μου χαιδεύει τα μάτια...

- Χθες πρωί πλακωθήκαμε άσχημα (του ούρλιαξα...). Τέλος πάντων, αργότερα - τα συζητάμε, τα βρίσκουμε αλλά υπάρχει μια αμηχανία εκατέρωθεν. Όλη μέρα σκέφτομαι "πως να με βλέπει τώρα το παιδί, μάλλον σαν την κακιά μάγισσα..." Το βράδυ κι ενώ του διαβάζω βιβλίο, μου λέει κάποια στιγμή ξαφνικά (ορμώμενος από την ιστορία) : Εσύ μαμά δεν θα γεράσεις ποτέ, θα είσαι πάντα νέα και όμορφη...!!!!!

Θες κι άλλα?:rolleyes:

Υ.Γ. Απίστευτα ωραίο το θέμα σου!!!!!!!

Καλα απανταω σε σενα αλλα εισαστε ολες φοβερες. Βασικα τα παιδια σας ειναι καταπληκτικα. Διαβαζω και κλαιω .....ειναι πραγματικα υπεροχο να βλεπεις ενα πλασμα απο το μηδεν βρε γυναικες και αντρες. Απο το ΜΗΔΕΝ και να σου δειχνει τετοια αγαπη και προστασια. Οπως λεγανε και οι παλιοι οτι δινεις τελικα παιρνεις........

μαλλον γιατι προς εφηβεια βλεπω να παιρνω μουτζες και τπτ αλλο......:-P

Don't give me love, i've had my share. Give me the truth instead.....

Διαφημίσεις

Η καλυτερη και χειροτερη ατακα που ακουσα ποτε: ' μαμα...αν πεθανεις...δεν θα ζησω'....και τα ματακια του ειχαν βουρκωσει!:(

Παναγια μου , ζωουλα μου γλυκια.....ψυχη μου!:cry:

<Τι όμορφα μάτια που έχεις...αγάπη μου...>(ο μικρός είναι 5)

Και ο μεγάλος μου γιος (12)που στέκεται δίπλα του φωνάζει <γλυφτόνιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι>

ΘΕΟΣ ο μεγαλος!:lol::lol:

Ποια κοπελα ειπε για την πιπιλα? Εμενα μου δινει το κουβερτακι της το αχωριστο και το μαξιλαρι της να κοιμηθω οταν χασμουριεμαι και ειμαι κουρασμενη. Με βαζει κατω μου χαιδευει τα μαλια και μου λεει εδω εδω νανι μαμα........χεχε

Ποια κοπελα ειπε για την πιπιλα? Εμενα μου δινει το κουβερτακι της το αχωριστο και το μαξιλαρι της να κοιμηθω οταν χασμουριεμαι και ειμαι κουρασμενη. Με βαζει κατω μου χαιδευει τα μαλια και μου λεει εδω εδω νανι μαμα........χεχε

εχετε και εσεις κουβερτακι?????αχωριστο?????βρε να γνωριστουνε τα παιδια μας....εμεις με αυτο παμε και σχολειο....!!!!σερνεται στο πατωμα και ειναι μονιμως μεσα στην βρομα.....ευτυχως εχω δυο τρια ιδια...και προλαβαινω να τα πλενω......

μου θυμηζει το παιδακι απο τον καρτουν σνουπι...που μονιμως σερνει ενα βρωμικο κουβερτακι.....!!!!!

εχετε και εσεις κουβερτακι?????αχωριστο?????βρε να γνωριστουνε τα παιδια μας....εμεις με αυτο παμε και σχολειο....!!!!σερνεται στο πατωμα και ειναι μονιμως μεσα στην βρομα.....ευτυχως εχω δυο τρια ιδια...και προλαβαινω να τα πλενω......

μου θυμηζει το παιδακι απο τον καρτουν σνουπι...που μονιμως σερνει ενα βρωμικο κουβερτακι.....!!!!!

Κι εμείς με τα κουβερτάκια μας... τα σέρνουν και στον σταθμό μαζί... και τους τα πλένω κρυφά την ώρα που κοιμούνται και με τρώει η αγωνία να έχουν στεγνώσει μέχρι το πρωί... δεν έχω βρει άλλα ίδια...η πλάκα είναι που υπάρχει και μια διαφήμιση απορρυπαντικού όπου η μαμά πλένει ένα κουνελάκι που το σέρνει η μικρή παντού επίσης ... την βλέπει ο Νικόλας και μου φωνάζει "Μαμά, μαμά!!!"

κι αυτό το βουτς-βουτς της πιπίλας... Το τρως ή δεν το τρως ????????:-D

x3lfp2?r=1334129047

ziswp2.png

Διαφημίσεις

Πω πω τι ωραίο θέμα.Λοιπόν η μικρή μου ειναι υπερβολικά ναζίαρα και γενικά ξέρει που και πως θα φερθεί για να με καταφέρει λοιπόν να την

πάρω στο κρεββάτι (να κοιμηθούμε)αρχίζει διάφορα κόλπα τώρα τελευταία

χαρακτηριστική ατάκα κάθε φορά που ο μπαμπάς έχει βάρδεια.

"Πω πω μαμά είμαι πολύ στεναχωρημένη"

"Γιατί αγάπη μου ?"

"Γιατι ο μπαμπάς έχει βάρδεια και εμείς είμαστε μόνες και εσύ θα κρυώνεις το βράδυ!!!"

Με περίλυπη έκφραση και όλο νόημα ματία για να ξαπλώσει πλάι μου :rolleyes::rolleyes:

Μάλλον για ηθοποιο την βλέπω την κυρία.

Αλλές φορές για να με πείσει να βάλει τις γαλότσες που κοντεύουν να γίνουν ένα με τα πόδια της αρχίζει.

"Κοίτα μαμά πως μοιάζουν τα ρούχα που φοράμε ίδιο τζίν ίδια μπλούζα ε να βάλω και τις γαλότσες μου να είμαστε ολόιδιες και να είμαι όμορφη σαν την τζουτζούκα μου (δηλ.εμένα )"και να σου αγκαλίες και φιλιά όσο μου τα λεέι.:shock::shock::shock:

μαλλον γιατι προς εφηβεια βλεπω να παιρνω μουτζες και τπτ αλλο......:-P

Ω ναι ,απολαύστε τα τώρα ,γιατί στην εφηβεία κομμένα αυτά.Τέρμα τα χάδια και οι αγκαλιές ειδικά από τα αγόρια...

Την τελευταία εβδομάδα έχω απίστευτο βήχα και βάζω ορούς, φυσάω τη μύτη μου και όλα αυτά που κατά καιρούς ταλαιπωρούν εκείνη.

Σήμερα το πρωί λοιπόν που την άλλαζα και την έντυνα για το "σχολείο" με έπιασε βήχας και φτάρνισμα μαζί! Σκύβει παίρνει ένα χαρτί από το κουτί της και έρχεται με αγκαλιάζει και μου σκουπίζει τη μύτη!!!!

Elle εμείς είμαστε με την πιπίλα :lol:

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Linus.......σας θυμιζει κατι?

http://www.google.gr/images?num=100&hl=en&newwindow=1&safe=off&client=firefox-a&hs=jP0&rls=org.mozilla:en-US:official&q=linus&um=1&ie=UTF-8&source=og&sa=N&tab=wi&biw=1280&bih=587

Κι εμείς με τα κουβερτάκια μας... τα σέρνουν και στον σταθμό μαζί... και τους τα πλένω κρυφά την ώρα που κοιμούνται και με τρώει η αγωνία να έχουν στεγνώσει μέχρι το πρωί... δεν έχω βρει άλλα ίδια...η πλάκα είναι που υπάρχει και μια διαφήμιση απορρυπαντικού όπου η μαμά πλένει ένα κουνελάκι που το σέρνει η μικρή παντού επίσης ... την βλέπει ο Νικόλας και μου φωνάζει "Μαμά, μαμά!!!"

κι αυτό το βουτς-βουτς της πιπίλας... Το τρως ή δεν το τρως ????????:-D

Ολες οι πιπιλες κανουν βουτς βουτς τελικα? (φοβερη περιγραφη)......εμενα μου την δινει στο νευρικο αυτο........:evil: ειδικα το βραδυ....που ακουγεται τραγικα λογω του οτι δεν ακουγεται τπτ αλλο.......

Διαφημίσεις

A κι εμένα μου αρέσει να το ακούω :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

εμενα με τρελλαινει με δυο πραγματα..

καταλαβαινει μολις αλλαξει ο τονος της φωνης μου, ειτε νευρα ειτε κουραση, και αμεσως ρωταει, μαμα γιατι μιλας ετσι? τι εχεις?

η οταν διαφωνω με τον αντρα μου και με υπερασπιζεται..

the hand that rocks the cradle, is the hand that rules the world..

πριγκιπακος και νεραϊδουλα ..

Αχ βρε elle μου, τι μου έκανες μέσα στη νύχτα! Πόσο μας προσέχουν τα μωρά μας....... Μπορώ να γράφω μέχρι αύριο το πρωί. Θα με βαρεθείς στο λέω και θα κλειδώσεις το θέμα! Άσε που θα με πάρουν στο ψιλό (οι γνωστές άγνωστες)...:wink:

Τέλος πάντων. Λοιπόν...

Από που να ξεκινήσω?

- Πριγκήπισσα μου, χιονάτη μου, σταχτομπούτα μου, νεράιδα μου, λατρεία μου, αδυναμία μου...

- Περπατώντας μαζί σε κατηφόρα που γλυστράει : Μανούλα, κρατήσου από το χέρι μου να μην πέσεις! Και να ξέρεις, εγώ θα σε προστατεύω πάντα...!

- Μαζεμένα αρκετά άτομα στο σπίτι της μάνας μου, αρχίζω να κάνω πλάκα με τον αδελφό μου ότι παίζουμε καράτε και προσπαθεί ο ένας να εξολοθρεύσει τον άλλον, χωρίς ν' ακουμπιόμαστε (κάναμε καραγκιοζιλίκια). Καρφώνει το βλέμμα πάνω στον θείο του, σηκώνεται, μπαίνει ανάμεσά μας, τον απωθεί και του λέει δυνατά : Μην την ξαναπειράξεις ποτέ!!!!!!!

- Είμαι πολύ στεναχωρημένη για οικογενειακό ζήτημα και ταυτόχρονα τον έχω κι άρρωστο στο κρεββάτι μου. Ξαπλώνω δίπλα του κι ενώ πιστεύω πως κοιμάται (και δεν έχει καταλάβει και τίποτα από τ' άλλα που διαδραματίζονται), βγάζω ένα μικρούλη αναστεναγμό. Μετά από λίγα λεπτά, γυρνάει αμίλητος και μου χαιδεύει τα μάτια...

- Χθες πρωί πλακωθήκαμε άσχημα (του ούρλιαξα...). Τέλος πάντων, αργότερα - τα συζητάμε, τα βρίσκουμε αλλά υπάρχει μια αμηχανία εκατέρωθεν. Όλη μέρα σκέφτομαι "πως να με βλέπει τώρα το παιδί, μάλλον σαν την κακιά μάγισσα..." Το βράδυ κι ενώ του διαβάζω βιβλίο, μου λέει κάποια στιγμή ξαφνικά (ορμώμενος από την ιστορία) : Εσύ μαμά δεν θα γεράσεις ποτέ, θα είσαι πάντα νέα και όμορφη...!!!!!

Θες κι άλλα?:rolleyes:

Υ.Γ. Απίστευτα ωραίο το θέμα σου!!!!!!!

Έχω μείνει άφωνη... Τι γλυκός και καλός που είναι ...

Να σου ζήσει!!!

Ο Παναγιώτης, ατάκα:

- Τον έκανα αλογάκι στο σαλόνι, ξέρετε στα 4 και τα γόνατα αναστενάζουν. Σε κπ φάση μου έδωσε μία ελαφριά με το χέρι ο Γ. στον κ**ο και γυρνάει και του λέει "ΜΗΝ ΞΑΝΑΒΑΡΕΣΕΙΣ ΤΟ ΑΛΟΓΟ ΜΟΥ".

- Έκλαιγα από κάποιο θέμα που είχαμε κι εμείς και με πλησίασε λέγοντας μου "μη στεναχωριέσαι μανούλα μου σε παρακαλώ". Έλιωσα...

- Μαμά μη φοβάσαι, έχεις εμένα!!!!!!!!

Η κόρη μου το μόνο που κάνει προς το παρόν, είναι να σκέφτεται τη διατροφή μου. Με το που με δει ξαπλωμένη, κι επειδή μονίμως βαστάει μπισκοτάκια ή ψωμί, έρχεται με ταϊζει και γελά.

Τα μωράκια μας...

H δική μου άργησε... 13-14 μηνών :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

Λιωνω με ολα τα μωρα σας!!!! Ειναι τοσο τρυφερααα!!!!

Εγω παλι φανταζομαι την Βαλια στην εφηβεια να ειμαστε αυτοκολλητες, να βγαινουμε για καφε, βολτες, ψωνια κλπ........ Και μετα ξυπνησα!!!! χο χο χο! Για ποτε θα ρθει το χ.....ε μας ρε μανα δε κοιτας την ηλικια σου 40 χρονων θες και βολτες!!!

Τωρα απολαμβανω την αγκαλια της σε σημειο ασφυκτικο! Το μαγουλο της μονιμως κολλημενο στο δικο μου ενω καθομαστε στον καναπε και διαβαζουμε! Και τις ζεστες παλαμεσ της να πιανουν τα μαγουλα μου και να με κοιταει στα ματια σα να μου λεει μανουλα μου σαγαπω!

-"Μαμα μπανιο μαζι....τωλα ειπα.....ελα....αντε κηκω"

-Κατσε βρε μωρακι μου εκανε μπανιο η μαμα το πρωι, σημερα θα κανεις μονο εσυ μπανιο....

-"Μαμουλα μου.....οτσι μπανιο Γκαλα"(μανουλα μου οχι μπανιο η Βαλια)

τις τελευταιες βδομαδες κανουμε μπανιο καθε βραδυ μαζι! Ειναι τοσο ομορφο οταν παιρνει το σφουγκαρι να μου τριψει την πλατη!

'Αχ ανυπομονώ να τα ζήσω και εγώ αυτά.....Μετά απο ποιόν μήνα αρχίζουν να σε τρελένουν έτσι??? ' -Stellinula

μερα με τη μερα......στην αρχη το βλεπεις μονο στα ματακια τους. Μετα στο δειχνει το χαμογελο τους.....υστερα η αγκαλια τους, και ξαφνικα και θα αρχισουν και τα λογακια....

Στο πρωτο παιδι εισαι ανυποψιαστη....εγω τουλαχιστον βουρκωνω οταν σκεφτομαι ποσο πολυ με αγαπαει αυτο το πλασμα και ποσο πρεπει να του προσφερω ευτυχια.

Στο δευτερο, λιγο ξερεις την εξελιξη....και παλι ομως το πρωτο χαμογελο, η πρωτη αγκαλια, το πρωτο μαμα , το πρωτο σ'αγαπω....ολα ειναι σα να συμβαινουν πρωτη φορα και ΜΟΝΟ για εσενα.....

Καλά Αλέκα το περιέγραψες αφάνταστα όμορφα :D Έτσι είναι όπως τα λέει :D

(Λορέτα Ποντικίνα)

'Αχ ανυπομονώ να τα ζήσω και εγώ αυτά.....Μετά απο ποιόν μήνα αρχίζουν να σε τρελένουν έτσι??? ' -Stellinula

μερα με τη μερα......στην αρχη το βλεπεις μονο στα ματακια τους. Μετα στο δειχνει το χαμογελο τους.....υστερα η αγκαλια τους, και ξαφνικα και θα αρχισουν και τα λογακια....

Στο πρωτο παιδι εισαι ανυποψιαστη....εγω τουλαχιστον βουρκωνω οταν σκεφτομαι ποσο πολυ με αγαπαει αυτο το πλασμα και ποσο πρεπει να του προσφερω ευτυχια.

Στο δευτερο, λιγο ξερεις την εξελιξη....και παλι ομως το πρωτο χαμογελο, η πρωτη αγκαλια, το πρωτο μαμα , το πρωτο σ'αγαπω....ολα ειναι σα να συμβαινουν πρωτη φορα και ΜΟΝΟ για εσενα.....

ποπο συγκινούμαι πολύ!!! Περιμένω πως και πως!!!

ποπο συγκινούμαι πολύ!!! Περιμένω πως και πως!!!

Αντε με το καλο κουκλιτσα μου. Πλησιαζεις!

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...