Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΙΦΙΓΕΝΕΙΑ ή ΝΕΦΕΛΗ ???

venia

Recommended Posts

κορίτσια θέλω και εδώ την βοήθειά σας γιατί πλησιάζει σιγά-σιγά και η δική μας βάφτιση και όνομα ... γιοκ :cry:

ψηφίστε (by the way ήθελα να βάλω ψηφοφορία αλλά δεν ξέρω πως :oops: ).

Ιφιγένεια (όνομα της μαμάς μου) ή Νεφέλη που αρέσει στον σύζυγο (πιο πολύ νομίζω για να μην στεναχωρήσει την πεθερά μου)

ΤΗΑΝΚSSSSSSSSSS

Διαφημίσεις

η ιστορία της Ιφιγένειας δεν μου αρέσει οπότε.... Νεφέλη που έτσι κι αλλιώς είναι top όνομα :D

όμορφο και το Ιφιγένεια δεν λέω... αλλά δεν έχει καλό "μύθο" πίσω της...

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

και τα δυο ειναι πραγματικα ομορφα...νομιζω μου αρεσει περισσοτερο το Νεφελη αλλα μηπως να κλινουμε πιο πολυ στο Ιφιγένεια αφού έτσι λέγεται η μαμά?? Λέω τώρα... :wink:

Διαφημίσεις

Ιφιγένεια δαγκωτό!!! Το Νεφέλη είναι πλέον πολύ της μόδας και το ακούς πολύ συχνά. Και ο μύθος της -μια χαρά. Η μόνη αρχαία ελληνική τραγωδία με αίσιο τέλος!

Ο άντρας μου παρόλα αυτά προτιμά το Νεφέλη. Αντρες... :wink:

Το ΑΓΓΕΛΑΚΙ μας...

53d74c016a.png

Together we stand, divided we fall...

Χμ είναι δύσκολη απόφαση όντως μιας και τα δυο ονόματα είναι εξίσου ωραία και ευήχα. Η Νεφέλη ήταν η μητέρα του Φρίξου και της Έλλης στην Αργοναυτική εκστρατεία.....

Νομίζω ότι κλείνω λίγο προς το Ιφιγένεια....έχει μια μεγαλοπρέπεια παραπάνω I think

Ψηφίζω φυσικά Ιφιγένεια!!!!!!

Έτσι λένε τη μαμά μου,έτσι θα λένε και την κόρη μου.... :):):):)

Το θεωρώ πολύ όμορφο,σπάνιο, και όνομα με κύρος...και αν θες κι ένα χαριτωμένο υποκοριστικό για την παιδική ηλικία μπορείς να χρησιμοποιήσεις και το Φένια που μου αρέσει επίσης πολύ...εμείς την φωνάζουμε ήδη Ιφιγένεια και Φένια καμμιά φορά (το προτιμά ο μπαμπάς γιατί είναι πιο σύντομο...)και ανταποκρίνεται...νομίζω ότι είναι κρίμα να υπάρχει τέτοιο όνομα στην οικογένεια και να μην το δώσουμε...

Το Νεφέλη μου αρέσει αλλά θα συμφωνήσω με τις υπόλοιπες κοπέλες ότι έχει πολυφορεθεί...σε λίγο πιο πολλές θα είναι οι Νεφέλες από τις Μαρίες... :)

κορίτσια σας ευχαριστώ πολύ όλες :D

Λητώ και γω αυτό λέω να υπάρχει τέτοιο όνομα και να δώσουμε άσχετο ... :cry::?:x Δεν ξέρω τι να πω ... από την άλλη όμως σκέφτομαι ότι αν το δεύτερο είναι αγόρι (όταν με το καλό) δεν θα μπορώ να βγάλω τον μπαμπά μου που έφυγε ξαφνικά (Κωνσταντίνος) :cry:

Είμαι σε πολύ δύσκολη φάση.

venia, πιστεύεις ότι θα έχουν πρόβλημα τα πεθερικά σου;;;Τι κακό και αυτό με τα ονόματα βρε παιδί μου..να μην μπορείς να δώσεις όποιο όνομα θέλεις για να μην παρεξηγηθούν οι γιαγιάδες και οι παππούδες και τα σόγια γενικότερα...σύζητησέ το με τον άντρα σου και αποφασίστε οι δυο σας και μόνο...είναι λίγο δύσκολη κατάσταση αλλά δικό σας είναι το παιδί,εσείς αποφασίζετε..άλλωστε και να παρεξηγηθούν στο τέλος θα τους περάσει..μου έχει τύχει περίπτωση θείου μου που ήθελε να αποκληρώσει το γιό του γιατί δεν έδωσε το όνομά του στο παιδί...στη βάφτιση δεν πήγε φυσικά...αυτό πριν 3 χρόνια..τώρα ο Μάξιμος είναι το αγαπημένο του εγγόνι..με τον καιρό το χώνεψε και του πέρασε ο θυμός....έτσι γίνεται πάντα νομίζω..αλλά εσύ μπορεί να στενοχωριέσαι για μια ζωή αν δε δώσεις ο όνομα που πραγματικά θες στο παιδί σου...δε χρειάζεται να θυσιάζουμε πάντα τις επιθυμίες μας για να κάνουμε τα χατίρια των άλλων,πόσο μάλλον όταν αυτοί παραλογίζονται..γιατί παραλογισμός είναι να "ξινίζουν" οι παππούδες επειδή δεν δίνεται το όνομά τους...

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...