Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

female η παλλίνδρομη συνήθως οφείλεται σε τυχαίο γεγονός. Υπάρχουν πολλές περιπτώσεις όπως θρομβοφιλία κτλ που υπάρχει κάποιο οργανικό πρόβλημα. Για την παλλίνδρομη πάντως δεν φταίει κάπου η μητέρα. Για μια αποβολή μπορεί σε κάποιες καταστάσεις να έφταιξε μια μητέρα αν ήταν πολύ απρόσεχτη, αν πήρε φάρμακα, αν δεν είχε πάρει είδηση ότι είναι έγκυος και σε πολλές ακόμα περιπτώσεις. Μην τυραννάς το κεφάλι σου δεν έφταιξες εσύ. ήταν να γίνει και έγινε

fatsa είναι η πρώτη σου εγκυμοσύνη? Ελπίζω να πάνε όλα καλά για αύριο. Να είσαι ήρεμη και να μας πεις τα νεά σου έτσι? Άντε να μας φέρεις τύχη και σε λίγο καιρό να ανυπομονούμε εμείς για την πρώτη επίσκεψη στο γυναικολόγο.

Eirinik δυστυχώς δεν μου βγαίνει από το μυαλό τι μπορεί να έφταιξε. Και αυτό το 'τυχαίο γεγονός' δεν το πολυπιστεύω, νομίζω πως πάντα κάπου οφείλεται άσχετα αν η επιστήμη δεν εξαντλεί όλα τα περιθώρια γιατί δεν βρίσκει τον λόγο.

Το θετικό είναι πως μέχρι στιγμής οι εξετάσεις μου είναι πολύ καλές, εκτός από μια που περιμένω από βδομάδα.

Αλλά αυτά ας τα συζητήσουμε αλλού, εδώ μιλάμε μόνο για τα ευχάριστα που θα έρθουν!!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

fatsa σου έύχομαι όλα να ναι τέλεια στον υπέρυχο σου!!!!Να δεις το μωράκι σου και να ακούσεισ καρδούλα....Είμαστε και στις ίδιεσ μέρες περίπου...Εγώ πριν μια βδομάδα πήγα στο γιατρό και καταλαβαίνω πλήρως την αγωνία σου!!!!!

¨Ολα θα πάνε τέλεια.....Θα διαβάσω τα νέα σου!!!!

RSvcp2.png wNVQp2.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!! Δεν περιγράφεται η ευτυχία που ένιωσα όταν το άκουσα, ήταν τόσο υπέροχο... Το πιο όμορφο συναίσθημα που είχα ποτέ στη ζωή μου!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, όλα πήγαν περίφημα. Ο γιατρός μας είπε ότι είναι όλα απολύτως φυσιολογικά και ότι περιμένει μια καλή εγκυμοσύνη. Είπε επίσης ότι έχουμε ήδη ξεπεράσει το 50% των κινδύνων του πρώτου τριμήνου, το υπόλοιπο 50% μετά τις 9-10 βδομάδες... Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, χωρίς άλλα προβλήματα και στεναχώριες, αρκετές περάσαμε....... :cry:

Θα σας κρατώ ενήμερες... :wink:

Φιλιά!

.png

Fatsoula μου είδες που στο είπα? Είχα προαίσθημα για σένα και όπως πάντα βγήκε αληθινό.

Σου εύχομαι στο εξής το καλύτερο και μια άψογη εγκυμοσύνη!!

Άντε να πέρνουμε σειρά σιγά σιγά ε?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

ΤΟ ΜΩΡΟ ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΡΔΟΥΛΑ!!!! Δεν περιγράφεται η ευτυχία που ένιωσα όταν το άκουσα, ήταν τόσο υπέροχο... Το πιο όμορφο συναίσθημα που είχα ποτέ στη ζωή μου!

Σας ευχαριστώ όλες για τις ευχές σας, όλα πήγαν περίφημα. Ο γιατρός μας είπε ότι είναι όλα απολύτως φυσιολογικά και ότι περιμένει μια καλή εγκυμοσύνη. Είπε επίσης ότι έχουμε ήδη ξεπεράσει το 50% των κινδύνων του πρώτου τριμήνου, το υπόλοιπο 50% μετά τις 9-10 βδομάδες... Μακάρι να συνεχίσουμε έτσι, χωρίς άλλα προβλήματα και στεναχώριες, αρκετές περάσαμε....... :cry:

Θα σας κρατώ ενήμερες... :wink:

Φιλιά!

Με το καλό κοριτσάκι να έρθει το μωράκι σου υγιές και αυτό και εσύ!!!

lRZRp3.png

Όπως ξεπεράσατε αυτό το 50% των δυσκολιών σου εύχομαι μέσα από την καρδιά μου να ξεπεράσετε και το επόμενο 50%. Λίγο υπομονή και προσοχή και όλα θα πάνε καλά. Και στο τέλος να κρατάς στην αγκαλιά σου το ομορφότερο μωρό του κόσμου. :)

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Μπράβο βρε fatsa. Άντε από εδώ και πέρα να ακούμε μόνο ευχάριστα νέα και πολλές πολλές καρδούλες να χτυπάνε...

Σου εύχομαι τα καλύτερα, για σένα και το μωράκι σου και τον αντρούλη σου (μην ξεχνάμε τους αντρούληδες μας)

Διαφημίσεις

FEMALE ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΓΙΑ ΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑ ΞΑΝΑΚΟΥΣΕΙ. ΟΤΑΝ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΑΚΟΥΩ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΩ (FORUM) ΔΙΑΦΟΡΑ. ΑΛΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΑΠΛΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΒΑΖΕΙ ΟΡΟ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ Η ΜΕΛΟΥΣΑ ΜΗΤΕΡΑ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΑΓΧΟΣ ΑΝ ΘΑ ΞΑΝΑΕΧΕΙ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΗΣΗ. ΟΛΟΙ ΕΛΕΓΑΝ ΟΤΙ ΣΤΗΝ ΑΜΕΡΙΚΗ ΔΕΝ ΤΗΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΜΕΘΟΔΟ. ΠΑΝΤΩΣ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ ΜΕ ΕΣΤΕΙΛΕ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ. ΠΟΙΟΣ ΞΕΡΕΙ. ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΤΗΝ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ.

ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΑΡΗ.!!!!

ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΔΩ ΠΩΣ ΘΑ ΕΞΕΛΙΧΘΕΙ ΚΑΙ Η ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΜΟΥΜΕΤΑ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΠΩ.

Λενάκι σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η θεραπεία πόσο κρατάει και πόσο στοιχίζει? Μπορεί παράλληλα να ξεκινήσεις προσπάθειες για εγκυμοσύνη? Εσύ εγκυμονείς τώρα?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Κορίτσια καλημέρα!!Female δεν εχω προσωπική εμπειρία απο τα αντιπατρικα αλλά έχει η κολλητή μου. Προσπαθούσε 9 μήνες και τίποτα!!!Τελικά μένει έγκυος Μάρτη και λόγω αποβολής έκανε όλες τις εξετάσεις.Της Βρήκε ο γιατρός της αντιπατρικά...Εκανε το εμβόλιο...το οποίο της στοίχισε 800 ευρώ και τωρα είναι έγκυοσ...Μετά απο 4 μήνες προσπαθειών Είναι 1,5 μηνών και όλα πανε τέλεια!!!!Εμένα πάντως ο δικός μου γιατρός όταν τον είχα ρωτήσει δεν τα πιστεύει και ούτε κάνει στις εγκυες θεραπεία.Δίνει λέει μόνο ασπιρίνη...Φαντάζομαι για το ψυχολογικό και μόνο!!!!Η επιστήμη είναι τελείως διχασμένη σ αυτό το θέμα....

RSvcp2.png wNVQp2.png

Κατερίνα μου η επιστήμη είναι διχασμένη και διχάζει και εμάς. Αν είναι ψυχολογικοί οι λόγοι δεν έχω ανάγκη να τα κάνω. Πάντως έχω διαβάσει πολλές περιπτώσεις και η αλήθεια είναι πως δεν έχω πειστεί ότι βοηθούν. Ίσα ίσα που είναι και επικίνδυνα να μεταφέρουν ασθένειες. Επίσης αν μια κύηση πάει καλά μετά τον εμβολιασμό δεν σημαίνει πως βοήθησε η θεραπεία. Ένας γιατρός μου είπε χαρακτηριστηκά πως τα αντιπατρικά αποδεικνύεται πως δεν έχουν ούσία εφόσον υπάρχουν πολλά ζευγάρια με αρνητικά αντιπατρικά τα οποία έχουν παιδιά.

Ξέρει καμιά αν τα καλύπτει το ΙΚΑ?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Λενάκι σε ευχαριστώ για την απάντηση. Η θεραπεία πόσο κρατάει και πόσο στοιχίζει? Μπορεί παράλληλα να ξεκινήσεις προσπάθειες για εγκυμοσύνη? Εσύ εγκυμονείς τώρα?

Η ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΚΡΑΤΗΣΕ ΣΤΟΝ ΕΝΑ ΜΗΝΑ ΠΕΡΙΠΟΥ. ΤΟ ΚΟΣΤΟΣ ΗΤΑΝ 600 ΕΥΡΩ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΣΩ ΣΤΗΝ ΕΦΟΡΙΑ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ ΛΙΓΟΤΕΡΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΚΟΨΕ 150 ΕΥΡΩ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΣ ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΘΕΡΑΠΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ ΓΙΑ ΜΩΡΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΧΙ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΩ.ΤΩΡΑ ΕΙΜΑΙ ΕΓΚΥΟΣ ΚΑΙ ΣΤΙΣ 21.10 ΚΛΕΙΝΩ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΜΗΝΑ. ΕΛΠΙΖΩ ΟΛΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ. ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΑΝ ΤΟ ΕΜΒΟΛΙΟ ΔΟΥΛΕΥΕΙ Η' ΜΑΣ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΟΙ ΓΙΑΤΡΟΙ.

Καλημέρα κορίτσια και καλή εβδομάδα. Λενάκι σου εύχομαι αυτή η φορά να είναι η τυχερή σου και να μας κρατάς ενημερωμένες. Σε ποιά εβδομάδα είχες την παλίνδρομη?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...