Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Μόλις γύρισα από το Γένεσις κάνοντας την πρώτη μου απόξεση.Η χειρότερη εμπερία της ζωής μου.Σταμάτησε η καρδούλα του μωρού μου στην 9η βδομάδα.Ο γιατρός που τυχάνει να είναι οικογενειακός φίλος μας,μου είπε να μην το ψάξω.Φοβάμαι για την επόμενη φορά.Οι αιματολογικές εξετάσεις του προγεννητικού ελέγχου ήταν πολύ καλές.Νιώθω άδεια και αδύναμη.Ανυπομονώ να κρατήσω το μωράκι μου αγκαλιά κάποια στιγμή.Κατάλαβα οτι η παλλίνδρομη κύηση είναι πλέον ρουτινα.Πόλλες κοπέλες το έχουν βιώσει.7 Δεκεμβρίου παντρεύομαι.Τέλος Δεκεμβρίου ξανά προσπάθειες τώρα.Θέλω να απασχολήσω τον εαυτό μου με τις ετοιμασίες του γάμου.Δώστε μου κουράγιο οτι όλα θα πάνε καλά.

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπέρα σε όλες.

Σοφουλικάκι μου κουράγιο. Από απόξεση δεν ξέρω τίποτα γιατί δε μου έχει τύχει αν και είχα μία αποβολή αλλά ήταν πολύ νωρίς και δεν χρειάστηκε, ο οργανισμός το απέβαλε από μόνο του.

Κοίτα τώρα να απολαύσεις τις ετοιμασίες του γάμου σου και να χαρείς αυτή τη στιγμή.

Ηρέμησε, πήγαινε το ταξιδάκι σου και όταν με το καλό γυρίσετε ξαναξεκινάτε και τότε όλα θα πάνε καλά.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ. :):) [/b]

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Sofoulikaki καλως ορισες...Να σου πω ισως ειναι για καλυτερο.Σκεψου οτι θα σαι πιο ομορφη νυφουλα χωρισ κοιλιτσα!θα χαρεισ πιο πολυ τη βραδια!

Μια σκέψη που ισως βοηθησει...

Ξερω οτι ειναι δυσκολο κι εγω ειχα μια αποβολη στην 9 εβδομαδα!πολυ δυσκολο!Ξεπεραστηκε ομως και να παλι εγκυοσ!Σε 4 μηνες.Βεβαια δεν ξερω αν ολα πανε καλα αλλα δε χανω ελπίδα!!!Γι΄αυτο μην τη χασεις ουτε κι εσυ!Καθε τι που γινεται γινεται για κατι καλυτερο!Ισως δεν ηταν τωρα η ωρα ακομα!

ΟΛΑ ΘΑ ΠΑΝΕ ΤΕΛΕΙΑ!!!!!

ΚΑΝΕ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΟΧΡΟΝΙΑ ΘΑ ΜΑΣ ΛΕΣ ΓΙΑ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ....

RSvcp2.png wNVQp2.png

σοφουλα μου ξερω ειναι δυσκολα....σε νιωθω οσο δεν φανταζεσαι...περασα κι εγω τα ιδια :(

ασε το χρονο να κανει τη δουλεια του,θα σε γαληνεψει,κανε κουραγιο και ολα σε λιγο θα τα βλεπεις πιο αισιοδοξα

στπ υποσχομαι :wink:

Σοφούλα, μην απογοητεύεσαι και μην αφήσεις να σε πάρει από κάτω... Δώσε στον εαυτό σου την ευκαιρία να πενθήσει, να κλάψει και να βιώσει αυτό που σου συνέβη, και θα δεις ότι ο χρόνος θα βοηθήσει πολύ. Έχεις ανάγκη να εκτονωθείς, μην αισθάνεσαι άσχημα γι' αυτό. Και η δική μου περίπτωση ήταν ίδια με τη δική σου, σε καταλαβαίνω απόλυτα... Κουράγιο και δύναμη, και θα δεις ότι όλα θα γίνουν στην ώρα τους :):):)

Η ώρα η καλή για το γάμο σου, και κοίταξε να είσαι η πιο όμορφη νυφούλα ever!!!

:wink:

.png

Διαφημίσεις

Κουράγιο κοπέλα μου και δύναμη!!!!

Προετοιμάσου για τον γάμο σου με χαρά και άσε αυτή την εμπειρία πίσω να μείνει εκεί....

Ο γάμος θα σε κάνει να ξεχαστείς.... να τα περάσεις όσο καλύτερα μπορείς και χωρίς άγχος καθόλου....

lRZRp3.png

Καλημέρα σας βρήκα τυχαία ψάχνοντας έτσι χαμένη που είμαι και θέλω κι εγώ κάπου να μιλήσω.

Είχα κι εγώ παλίνδρομή κύηση δυστυχώς. Έκανα απόξεση πριν 12 μέρες. Εγώ είχα ήδη μπει στο 3ο μήνα. Την πρώτη φορά που έκανα υπέρηχο όλα πήγαιναν καλά και είχε και καλό καρδιακό παλμό. Εμένα όμως δεν με περίμενε ένας γάμος μπροστά μου. Έμαθα για την παλινδρόμηση μόλις μία εβδομάδα μετά από αυτόν. Θα προτιμούσα χίλιες φορές να ήμουν στη θέση σου. Τώρα το μόνο που μου έχει μείνει είναι να μετράω τις μέρες μέχρι να μπορέσω ξανά να προσπαθήσω. Αν βγουν οι εξετάσεις εντάξει ενοειται. Πριν ένα μήνα όλα ήταν τέλεια. Τώρα είμαι στα πρόθυρα της κατάθλιψης και δεν ξέρω σε ποιον να μιλήσω.

EixMp3.png

Να χαρείς την περίοδο που είσαι νιόπαντρη και να φύγεις ένα ταξίδι τώρα να ηρεμίσεις....

Ξέρω ότι αυτά τώρα σου ακούγονται τρελά αλλά με τον χρόνο θα περάσουν όλα και εμείς εδώ είμαστε να προσφέρουμε δύναμη η μια στην άλλη!!!

Καλώς ήρθες στην παρέα μας mariakar!!!!

lRZRp3.png

Aπό ότι βλέπεις δεν είσαι μόνη σου ,μπορεί να μην έχεις έναν γάμο μπροστά σου άλλα έχεις ολόκληρη ζωή, απολαυσέ την περίοδο αυτή που είσαι νιόπαντρη και θα έρθουν και τα άλλα.

Σου ευχομαί ότι καλύτερο το συντομότερο

Δυστυχώς ούτε ταξίδι μπορώ να πάω για πολύ καιρό, ούτε οι συνθήκες γύρω μου είναι καλές. Όλοι μου λένε λογική - όσοι δηλαδή δεν χάρηκαν μ' αυτό που μου συνέβη - κι εγώ ψάχνω διαρκώς για απαντήσεις.

Αχ, να περάσει γρήγορα ο καιρός, νιώθω λες κι έχει σταματήσει ο χρόνος.

Σταματήστε τη γη να κατεβώ να σπρώξω..............

EixMp3.png

Διαφημίσεις

Το έχω περάσει και ξέρω το συναίσθημα μάλιστα 2 φορές , είναι πόλυ νωπή η πλήγη σου ακομά και λογίκο να τα βλεπεις όλα μαύρα ο χρόνος όμως είναι ο καλύτερος γιατρός πιστεψέ με .

ΣΟΦΟΥΛΑ ΛΥΠΑΜΕ ΓΙΑ ΟΤΙ ΣΥΝΕΒΗ, ΣΚΕΨΟΥ ΤΟ ΓΑΜΟ ΣΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΧΑΡΕΙΣ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΥΣΤΕΡΑ ΜΕ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΠΙΟ ΗΡΕΜΗ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΝΕ ΚΑΛΑ :P:P

MARIAKAR ΣΚΕΨΟΥ ΟΣΟ ΜΠΟΡΕΙΣ ΘΕΤΙΚΑ ΜΗΝ ΤΟ ΒΑΖΕΙΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΕΣΥ ΑΛΛΑ ΟΛΕΣ ΟΙ ΚΟΠΕΛΕΣ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ ΜΕΣΑ. ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΙΓΟΥΡΕΣ ΟΤΙ ΤΟ ΠΟΛΥΠΟΘΗΤΟ ΔΕΝ ΑΡΓΕΙ :P:P:P

ΑΣ ΧΑΜΟΓΕΛΑΜΕ ΜΟΝΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΟΛΑ ΘΕΤΙΚΑ . ΘΕΤΙΚΗ ΣΚΕΨΗ ΘΕΤΙΚΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ. :P:P:P:P:P:P:P:wink:

Απ' ότι διαβάζω πολλές γυναίκες τα έχουν περάσει και αυτο κάπως με ανακουφίζει. Δεν είμαι μία στο εκατομύριο.....

Κάποιες στιγμές είμαι καλά, είναι όμως και κάποιες άλλες που όλο στο κακό πάει το μυάλό μου. Φοβάμαι ότι θα ξανασυμβεί. Δεν είμαι σίγουρη και για το τι πρέπει να κάνω από δω και πέρα. Το γιατρό γενικά τον εμπιστεύομαι. Μήπως όμως καλό θα ήταν για την ψυχολογία μου και μόνο μόλις πάρω και τις απαντήσεις της ιστολογικής να πάω και σε κανένα γύναικολόγο με λίγη παραπάνω εξειδίκευση πάνω στις παλίνδρομες κυήσεις και τις αποβολές; Εσείς τί λέτε;

EixMp3.png

Γεια σου και καλωσήρθες στο forum. Το να πάρεις και μια δέυτερη γνώμη δεν είναι κακό κατά τη γνώμη μου. Και εγώ το έκανα, έτσι για να σιγουρευτώ ότι ο γιατρός μου δεν έκανε κανένα λάθος και ότι όλα είναι φυσιολογικά. Πάρε κατ' αρχήν τα αποτελέσματα των εξετάσεών σου και από κει και πέρα θα δεις τί θα κάνεις. Μια διασταύρωση απόψεων δεν είναι άσκοπη, όμως πρόσεξε μην μπεις σε φαύλο κύκλο "γνωματεύσεων" και τελικά μπερδευτείς περισσότερο. Πάνω από όλα χρειάζεται ψυχραιμία και θα δεις που όλα θα πάνε καλά. Μην απογοητεύεσαι... όλες όσες είμαστε εδώ ζήσαμε την ίδια εμπειρία και ξέρουμε τί περνάς.

.png

Ψάχνοντας στο internet εντόπισα το site του διευθυντή της κλινικής επαναλαμβανόμενων αποβολών ή κάτι τέτοιο του μαιευτηρίου Λητώ. Μ' άρεσε ο τρόπος που απαντάει στις απορείες γυναικών που έχουν το ίδιο πρόβλημα με εμένα έως και πολύ πιο δύσκολο. Μπορεί να κάνω του κεφαλιού μου αλλά δεν ξέρω και κανένα άλλο γιατρό και δεν θέλω να πάω στο γιατρό κάποιας ξαδέρφης κλπ. Δεν θέλω να ξέρει κανένας πλην του άντρα μου τί κάνω και τι δεν κάνω.

EixMp3.png

Διαφημίσεις

Δεν θέλω να ξέρει κανένας πλην του άντρα μου τί κάνω και τι δεν κάνω.

Αυτό είναι το πιο σωστό που είπες. Όχι σαν κι εμάς που το βγάλαμε βούκινο στην γειτονιά (που λέει ο λόγος) :evil::evil::evil:

Όλα θα πανε καλά, προσπάθησε να βγάλεις την στεναχώρια από μέσα σου (ξέρεις εσύ τον τρόπο) και να αφήσεις τα άσχημα πίσω σου. :wink:

mariakar γιατί δεν δοκιμάζεις την τύχη σου αρχικά σε δημόσιο φορέα όπως το Έλενας ή το Αλεξάνδρας; έχουν τμήματα αποβολών και οπωσδήποτε δεν έχουν ως κίνητρο τα χρήματα. Μόλις διάβασα το μηνυμά σου μπήκα στην σελίδα που λες και βλέπω ότι ο συγκεκριμένος γιατρός δεν δίνει σαφείς απαντήσεις αλλά πολύ συχνά παραπέμπει τον κόσμο να τον επισκεφθούνε να τα πούνε από κοντά. Εγώ μετά από δύο συνεχόμενες αποβολές το ψάχνω μέσω του Έλενας και μου άρεσε η συμπεριφορά των γιατρών εκεί, ακόμα βέβαια είμαι στην αρχή. Καλή τύχη ότι και να κάνεις.

Είναι τρεις και τους λατρεύω.

Για να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο πρέπει να κλείσω ραντεβού πρωί. Τα μόνα πρωινά που έχω ελεύθερα είναι τα σαββατοκύριακα και από τη δουλειά θα μου ξαναδώσουν άδεια στις 30 του Φλεβάρη. Και με 40 πυρετό εδώ θα είμαι. Μόνο στον ιδιωτικό τομέα μπορώ να απευθυνθώ. Στο γραφείο δεν με πολυκαταλαβαίνουν. Το αντιμετοπίζουν σαν κάτι απλό. "Όλοι έχουμε προβλήματα, κοίτα να ξεπεράσεις τα δικά σου"........... :roll::roll:

Δεν με νοιάζει αν θα δώσω χρήματα - σωστή δουλειά θέλω να γίνει μόνο γιατί πάνω απ' όλα φοβάμαι μην επαναληφθεί.

EixMp3.png

Για να πάω σε δημόσιο νοσοκομείο πρέπει να κλείσω ραντεβού πρωί. Τα μόνα πρωινά που έχω ελεύθερα είναι τα σαββατοκύριακα και από τη δουλειά θα μου ξαναδώσουν άδεια στις 30 του Φλεβάρη. Και με 40 πυρετό εδώ θα είμαι. Μόνο στον ιδιωτικό τομέα μπορώ να απευθυνθώ. Στο γραφείο δεν με πολυκαταλαβαίνουν. Το αντιμετοπίζουν σαν κάτι απλό. "Όλοι έχουμε προβλήματα, κοίτα να ξεπεράσεις τα δικά σου"........... :roll::roll:

Δεν με νοιάζει αν θα δώσω χρήματα - σωστή δουλειά θέλω να γίνει μόνο γιατί πάνω απ' όλα φοβάμαι μην επαναληφθεί.

Καλησπέρα και καλωσόρισες.

Στα δημόσια νοσοκομία μπορείς να κλείσεις και απογευματινά ραντευού. Αυτά όμως είναι επί πληρωμή - 60,00 ευρώ, αλλά αν χρειαστεί να ξαναπάς μέσα σε ένα χρονικό διάστημα 1 μήνα δεν ξαναπληρώνεις γιατί θεωρείται επανεξέταση.

Για το Αλεξάνδρας πάρε τηλ στο 1535 για να κλείσεις ραντεβού.

Κάθε μέρα ένα θαύμα μας περιμένει, αρκεί να έχουμε τα μάτια μας ανοιχτά για να το δούμε.

0DCdp3.png

Κριμα Λενακι μου!Παντως να ξερεισ οτι και η εξεταση μπορει να μην εδειχνε τιποτα.Το σιγουρο ειναι οτι μαλλον πρέπει να ψαξεισ για δικες σου αιτίεσ εστω.Ο γιατροσ μου μου ειχε πει οτι στην 1η αποβολη δεν το ψαχνουμε.Απο τη δευτερη και μετα πρεπει να γινουν εξετασεις.Αν κι αυτες ειναι καλες τοτε απλα συνεβη....Εχεις κανει τιποτα εξετασεις.....?

ΠΟ ΠΟ πολυ φοβαμαι τωρα......Ολο προσπαθω να μην το σκεφτομαι!!!!

ΚΑΤΕΡΙΝΑΚΙ ΜΟΥ ΕΚΑΝΑ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΠΑΛΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ. ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΑΛΛΑ ΕΠΕΙΔΗ ΗΤΑΝ ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΣΠΑΝΙΕΣ ΟΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΕΙΣ ΓΙΑ ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΗ ΠΑΛΙΝΔΡΟΜΙΣΗ Ο ΓΙΑΤΡΟΣ ΜΟΥ, ΜΟΥ ΣΥΝΕΣΤΗΣΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ ΚΑΤΙ. ΕΤΣΙ ΚΑΤΕΒΗΚΑ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΠΗΓΑ ΣΕ ΑΛΛΟΝ ΓΙΑΤΡΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ ΜΕ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ. ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ? ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΣΤΑ ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΑΝΤΙΣΩΜΑΤΑ. ΕΚΑΝΑ ΕΜΒΟΛΙΟ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΟΝ ΤΡΙΤΟ ΜΗΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑΣ.

ΜΑΚΑΡΙ ΘΕΟΥΛΗ ΑΥΤΟΣ Ο ΜΗΝΑΣ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΘΕΤΙΚΟΣ :roll::roll::roll::P:P

Κορίτσια γεια σας. Έχω ευχάριστα νέα: χρησιμοποίησα το τεστ ωορηξίας που μου συνέστησε η GEORGI από αυτή τη στήλη και απεδείχθη πραγματικά πολύ αποτελεσματικό. Είμαι πάλι έγκυος... Θα ήθελα να το συστήσω σε όλες όσες προσπαθούν να συλλάβουν, εμάς μας βοήθησε πραγματικά πάρα πολύ ώστε να κατευθύνουμε τις επαφές μας στην κατάλληλη ημέρα. Εύχομαι να πάνε όλα καλά αυτήν τη φορά με την εγκυμοσύνη μου και εύχομαι σε όλες μας να κρατήσουμε σύντομα τα μωράκια μας στην αγκαλιά μας..... :):) :)

ΦΑΤΣΑ ΜΟΥ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΠΟΙΑ ΤΕΣΤ ΩΟΡΕΞΙΑΣ ΠΗΡΕΣ? ΚΑΙ ΑΠΟ ΠΟΥ? ΑΝ ΔΙΑΘΕΤΗΣΩ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΜΗΝΑ ΠΑΛΙ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΑΥΤΑ ΤΑ ΤΕΣΤ. ΕΙΧΕΣ ΠΟΛΥ ΚΑΙΡΟ ΠΟΥ ΠΡΟΣΘΟΥΣΕΣ ΜΕ ΤΑ ΤΕΣΤ?

Fatsa μου η διεύθυνση είναι η εξής:

http://www.nikoloudakis.gr/forum/viewforum.php?f=2

δεν λέω ότι είναι λύση για το πρόβλημά μας, απλώς μου δημιούργησε την αίσθηση ότι ο άνθρωπος δεν απαιτεί να σε δει οπωσδήποτε στο ιατρείο του, πολλές φορές ζητάει απλώς να τον πάρεις τηλέφωνο. Εκτός των άλλων, αν έχω καταλάβει καλά, οι αποβολές και οι παλινδρομήσεις είναι ακρίβώς ο τομέας της ειδικότητάς του. Κι εγώ δεν σκέφτομαι να πάω με κλειστά τα μάτια. Το σίγουρο είναι πως μια μικρή έρευνα πιο πριν θα την κάνω. Ίσως να ρωτήσω και τα κορίτσια στο forum αν γνωρίζουν κάτι γι' αυτόν ή αν έχουν να προτείνουν κάποιον άλλο.

Το σίγουρο είναι πως κι εγώ πιστεύω αυτό που λέει "τίποτα δεν είναι τυχαίο". Ακόμα κι αν ο γιατρός μου, όταν βγει η ιστολογική, μου πει πως δεν χρειάζεται να κάνω τίποτα γιατί δεν θα επαναληφθεί, εγώ μια δεύτερη γνώμη θα τη πάρω ο κόσμος να χαλάσει. Δεύτερη παλίνδρομη κύηση δεν διακινδυνεύω. Μπορεί να έχω κάποιο πρόβλημα που όσο πιο γρήγορα το μάθω τόσο καλύτερα και για το σώμα μου αλλά πιο πολύ για την ψυχολογία μου.

Όσο για το δημόσιο νοσοκομείο, ενδεχομένως και να το δοκιμάσω. Δεν γνώριζα για τα απογευματινά ιατρεία. Μήπως όμως σ' αυτά τα απογευματινά στην πραγματικότητα δεν θα σε δει ο ειδικός, αλλά ο ειδικευόμενός του;

Εκεί δεν επιλέγεις εσύ το γιατρό σου, απλά τυχαίνει. Δεν ξέρω κι εγω τί να πιστέψω και η ψυχολογία μου αυτή τη στιγμή μόνο μαύρες σκέψεις κάνει. Ίσως σε μερικές βδομάδες να βλέπω πιο καθαρά τα πράγματα έχοντας μια λίγο μεγαλύτερη απόσταση από την άσχημη εμπειρία που είχα.

Την πίστη μου όμως δεν τη χάνω. Δεν υπάρχει κάτι στη ζωή μου που να θέλησα και να μην το έκανα. Όσο κι αν μου πάρει. Σε τελευταία ανάλυση "Ζωή θα πει αυτό: Επτά φορές να πέφτεις και να σηκώνεσαι οχτώ"

EixMp3.png

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...