Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Στον αιματολογο θα παω γιατι εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας και ΝΚ ειναι βεβαια ολες καλες αλλα καλο ειναι να τις δει και η αιματολογος .Ψαχνω να βρω τα αιτια της παλινδρομησης αν και μου ειπε ο γιατρος οτι το 80% των παλινδρομων κυησων δεν υπαρχει καποιος λόγος .

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Στον αιματολογο θα παω γιατι εκανα εξετασεις θρομβοφιλιας και ΝΚ ειναι βεβαια ολες καλες αλλα καλο ειναι να τις δει και η αιματολογος .Ψαχνω να βρω τα αιτια της παλινδρομησης αν και μου ειπε ο γιατρος οτι το 80% των παλινδρομων κυησων δεν υπαρχει καποιος λόγος .

gati μου και εγω τον αλλο μηνα θα κανω αυτες τις εξετασεις που ανεφερες και αλλες τόσες!!

Ο γιατρος σου εχει δικιο κια εμενα ετσι μου ειχαν πει σου ευχομαι να εισαι στο 80%(που γιτι να μην εισαι?θα εισαι!) και την επομενη φορα να αποκτησεις ενα υγιεστατο γλυκουτσικο μωρακι!!! :lol::lol:

γιατί εγώ ότι ονειρευόμουν στην ζωή μου ,το έχω βρει σε εσενανε ψυχή μου και έχω τα πάντα πια!!!

η πεταλουδίτσα μου γεννήθηκε στις 23/9/10

geia sas koritsia.euxomai olopsixa se oles na fouskosoume.eimai kainouria sthn parea.ton marth kaname thn proth prospatheia mas gia paidaki.i giatrosmou mou eipe na perno filiko oksi kai to perno edo kai 2 mhnes.i teleutea periodo mou itan 2/03 kai exo kiklo kathe 28-29

arxes aprili arxisa ta test san thn trelh.ola arnitika.thn kiriaki ayth 5/04 pira to self klear kai mou bgainei thetiko alla poli axnh i gramh.xara ego os kai emeto ithela na kano.pira thn giatro kai mou leei thn allh bdomada tha rtheis giati akoma den tha do tipota.e re koritsia thn pira se 5 ores kai eipa mou irthe periodos.kopike o emetos.ekana xoriakh 11.7 tipota kai mou pe oti eixa bioxhmikh apobolh kai oti an den eixa kanei test den prokeite na xa parei xampari ,kai to pathenoun polles ginaikes.ths exo polu empistosunh den mou pe omos na ksanakano xoriakh.kai aporisa,oute kapia eksetash,para mono mou eipe oti einai thetiko auto pou egine mesa se ena mhna na ginei ayth i silipsi parolou pou aoetise kai oti sigiyra otan ginete kati tetoio uparxoun polles pithanothtes meta gia kalh egkomisunh.kai mou pe kiolas oti meta apo 10 metes kathisterhsh na kano test.kai me to pou teliosei i periodos na ksanaprospathiso.ti na po.pantos xthes agorasa ena biblio na ksexasto.ti trabame kai emeis oi mane.koritsia parte to .tha gelase te poli kai tha ksexastite.mou to ptotine mia filh sthn idia fash me emas.sas filo oleskai sugnomh an sas kourasa

geia sas koritsia.euxomai olopsixa se oles na fouskosoume.eimai kainouria sthn parea.ton marth kaname thn proth prospatheia mas gia paidaki.i giatrosmou mou eipe na perno filiko oksi kai to perno edo kai 2 mhnes.i teleutea periodo mou itan 2/03 kai exo kiklo kathe 28-29

arxes aprili arxisa ta test san thn trelh.ola arnitika.thn kiriaki ayth 5/04 pira to self klear kai mou bgainei thetiko alla poli axnh i gramh.xara ego os kai emeto ithela na kano.pira thn giatro kai mou leei thn allh bdomada tha rtheis giati akoma den tha do tipota.e re koritsia thn pira se 5 ores kai eipa mou irthe periodos.kopike o emetos.ekana xoriakh 11.7 tipota kai mou pe oti eixa bioxhmikh apobolh kai oti an den eixa kanei test den prokeite na xa parei xampari ,kai to pathenoun polles ginaikes.ths exo polu empistosunh den mou pe omos na ksanakano xoriakh.kai aporisa,oute kapia eksetash,para mono mou eipe oti einai thetiko auto pou egine mesa se ena mhna na ginei ayth i silipsi parolou pou aoetise kai oti sigiyra otan ginete kati tetoio uparxoun polles pithanothtes meta gia kalh egkomisunh.kai mou pe kiolas oti meta apo 10 metes kathisterhsh na kano test.kai me to pou teliosei i periodos na ksanaprospathiso.ti na po.pantos xthes agorasa ena biblio na ksexasto.ti trabame kai emeis oi mane.koritsia parte to .tha gelase te poli kai tha ksexastite.mou to ptotine mia filh sthn idia fash me emas.sas filo oleskai sugnomh an sas kourasa

Υπομονη κοριτσακι καλα κανεις και περνεις το filicine βοηθαει πολυ μην το βαζεις κατω και να λες ευτυχως που ειχες βιοχημικη αποβολη οχι οτι ειναι ευχαριστω αλλα πιστεψεμε μετα απο 3 παλλινδρομες και με ολη την διαδικασια που εχει εισαι πολυ καλυτερα!!!!

Σου ευχομαι συντομα να εχεις ευχαριστα νεα να μας πεις

Κούκλες μου μην το βάζετε κάτω! :wink:

Υπομονή, κουράγιο και όλα θα στρώσουν.

'Εχω χάσει πολλά ανηψάκια έτσι. :cry:

Τώρα έχω δύο ανηψάκια κουκλιά και απ' ότι λέει η νύφη μου μάλλον πάμε και για τρίτο :D

Να' στε όλες καλά.

Διαφημίσεις

Κούκλες μου μην το βάζετε κάτω! :wink:

Υπομονή, κουράγιο και όλα θα στρώσουν.

'Εχω χάσει πολλά ανηψάκια έτσι. :cry:

Τώρα έχω δύο ανηψάκια κουκλιά και απ' ότι λέει η νύφη μου μάλλον πάμε και για τρίτο :D

Να' στε όλες καλά.

Ευχαριστω Μικα για τις ευχες!!!

Εαν μου επιτρεπεις ποσα ανηψακια χασατε και απο τι???

Εχω 3 παλλινδρομες στην πλατη μου!!!!

• 2 εβδομάδες μετά...

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΚΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΩ. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ "ΚΥΗΜΑ" ΓΙΑ ΚΑΡΥΩΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΑΞΙΖΕΙ?

ΓΕΙΑ ΣΑΣ,

ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΔΥΟ ΕΒΔΟΜΑΔΕΣ ΕΚΑΝΑ ΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΗ ΑΠΟΞΕΣΗ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΡΑΚΟΣ. ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΑΠΟΒΟΛΗ ΜΟΥ ΕΙΠΕ Η ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟΣ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΨΑΞΩ. ΣΤΗ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΣΤΕΙΛΕ ΤΟ "ΚΥΗΜΑ" ΓΙΑ ΚΑΡΥΩΤΥΠΟ ΚΑΙ ΜΟΥ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΜΙΑ ΣΕΙΡΑ ΕΞΕΤΑΣΕΩΝ ΝΑ ΚΑΝΩ... ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ... ΑΝΤΙΠΑΤΡΙΚΑ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΩ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΑΛΛΑΞΩ ΓΙΑΤΡΟ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΡΟΤΕΙΝΕΤΕ ΜΟΥ ΚΑΠΟΙΟΝ. ΑΥΤΟΣ ΣΤΟ ΛΗΤΩ ΑΞΙΖΕΙ?

Κοριτσακι μου υπομονη και κουραγιο!!!

Ειμαι απο 3 παλλινδρομη και τη δευτερα κλεινω 1 μηνα που με καθαρισε!!!

Ειναι δυσκολο αλλα κανε κατι να βοηθησεις τον εαυτο σου ετσι κανουμε ολες οσο για την πρωτη φορα η γνωμη καθε γιατρου ειναι διαφορετικη ο δικος μου ειναι της γνωμης οτι απο την πρωτη φορα αρχιζουμε το ψαξιμο για να δουμε τι φταει!!!

ο καρυοτυπος θα κανει σχεδον 20 μερες να βγει και θα σου δωσει καποια στοιχεια οσο για τις εξετασεις δεν ξερω τι σου εδωσε.Για το γιατρο που ρωτας στο ΛΗΤΩ δεν βλεπω το ονομα του!!!

Αμα εχεις σκοπο να αλλαξεις μην τις κανεις αδικα γνωμη μου πηγαινε και συζητα μαζι του!!!

Κανε μονο ΥΠΟΜΟΝΗ!!ειναι πολυ δυσκολο σε καταλαβαινω απολυτα αλλα δεν γινεται διαφορετικα!!!

Γειά σας κορίτσια, πριν 6 χρόνια η πρώτη μου εγκυμοσύνη ήταν παλλίνδρομη και το κατάλαβα στην 8η εβδομάδα. Είχα στεναχωρηθεί τρομερά, αλλά ευτυχώς τον επόμενο κιόλας μήνα έμεινα ξανά έγκυος και όλα πήγαν καλά. Ο γιατρός μου δεν με είχε βάλει να κάνω καθόλου εξετάσεις, ήταν πολύ καθησυχαστικός και νομίζω ότι μου έκανε καλό το ότι δεν με επιβάρυνε με πρόσθετο άγχος αφού είχα ήδη τη στεναχώρια μου.

Καλησπέρα. Είμαι καινούργια στο forum γιαυτό μπορεί να κάνω και κάποιο λάθος. Είμαι 40 ετών και τον Μάρτιο έκανα εξωσωματική με δανεικά ωάρια. Από την 9η μέρα της εμβρυομεταφοράς είχα καφέ αίμα. Έπαιρνα το cyclacur & utrogestan. Τελικά το Σάββατο στον υπέρηχο που έκανα ο γιατρός μου είπε ότι το μωρό δεν αναπτύχθηκε και αύριο θα πάω για έναν καθαρισμό. Το πως νοιώθω δεν περιγράφεται. Θα ήθελα να ξέρω εαν είχε και κάποια άλλη μια ανάλογη εμπειρία με την δική μου ή είμαι η μοναδική στον κόσμο όπως εγώ αισθάνομαι. Ευχαριστώ

Διαφημίσεις

Νεκταρια μου εγω ειχα 3 παλινδρομες και τρεις φορες εκανα αποξεση παρόλα αυτα εχω τωρα 3 παιδια.

Σε καταλαβαινω απολυτα για το αισθημα της απωλειας που νιωθεις.

Κρατα ομως το εξης θετικο οτι η εξωσωματικη ειχε θετικο αποτελεσμα και προχωρα.

Θα ερθει ηωρα που θα κρατας το μωρακι σου στα χερια σου και ολα θα ειναι απλως μια κακη αναμνηση.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Νεκταρια μου εγω εχω 3 παλλινδρομες και κανενα νινακι ακομα μιας και η τελευταια ειναι μολις πριν 1 μηνα.Ξερω πως εισαι κανε υπομονη και σκεψου οτι θα ερθει η μερα που και εμεις θα κρατησουμε τα μωρακια μας αγκαλια.

Όχι κούκλα μου, δεν πονάει καθόλου. Τίποτε δε θα καταλάβεις.

Ξάπλωσα και με ρώτησε η αναισθησιολόγος το όνομά μου. Μέχρι να της απαντήσω κοιμήθηκα και, όταν ξύπνησα, ήμουν στα ζεστά στο κρεβατάκι και δεν πίστευα ότι είχε τελειώσει.

5f27b8bd0c.png

Νεκταρια δεν ποναει στην ουσια η αποξεση περισσοτερο ειναι ο πονος που νιωθεις της απωλειας.

Το πολυ πολυ να νιωσεις πονους περιοδου. Η διαδικασια θα ειναι πολυ συντομη και το ιδιο συντομα θα ερθει και το μωρο πιστεψε με.

Animation3-6.gif

"Some only dream of Angels, I held three in my arms"

Διαφημίσεις

Θα κάνω μέθη. Η αυριανή διαδικασία με πειράζει ποιό πολύ απ' όλα. Ήταν η πρώτη φορά που έμεινα έγκυος στη ζωή μου ολόκληρη. Αυτό που με στενοχωρεί όμως πολύ είναι ότι βλέπω τόσο θλιμένο τον άντρα μου.

Νεκταρία, εύχομαι να πήγαν όλα καλά σήμερα(εννοώ ως προς την ψυχολογική σου διάθεση)-σύμφωνα με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ αλλά κι από την προσωπική μου εμπειρία με την παλλίνδρομη, συνήθως αυτή συμβαίνει στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν πονάει εξίσου αν έχει μεσολαβήσει κάποιο παιδάκι αλλά στο λεω για να εξηγήσω το σοκ που πέρασες και τη θλίψη του άντρα σου. Κοίτα να είστε ο ένας δίπλα στον άλλον, μαζί θα το ξεπεράσετε(κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη) και μαζί θα κάνετε σύντομα νεα όνειρα. Ο άντρας μου προσπαθούσε να δείξει δυνατός σε σημείο που νόμιζα οτι θύμωνε να το συζητάμε κι ένιωθα άχρηστη(!) και ξέσπασε σε κλάματα κάποια ανύποπτη στιγμή που βλέπαμε μια κωμωδία με ένα ζευγάρι που περίμενε μωράκι. Δεν φαντάζεσαι πώς ένιωσα-αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε για ώρα κι εκεί κατάλαβα πόσο πόνεσε αλλά και πόσο αγάπη υπάρχει μεταξύ μας. Τώρα ξεκινήσαμε πάλι τις προσπάθειες με τόσο πείσμα που αν μου το έλεγες πριν τρεις μήνες δεν θα το πίστευα(τέλη Γενάρη έκανα την απόξεση). Με συγχωρείς αν σε κούρασα, εξέθεσα την ιστορία μου γιατί με άγγιξε αυτό που είπες για την πρώτη σου εγκυμοσύνη και για τον άντρα σου. Καλή συνέχεια!!!

Νεκταρία, εύχομαι να πήγαν όλα καλά σήμερα(εννοώ ως προς την ψυχολογική σου διάθεση)-σύμφωνα με αυτά που διαβάζω στο φόρουμ αλλά κι από την προσωπική μου εμπειρία με την παλλίνδρομη, συνήθως αυτή συμβαίνει στην πρώτη εγκυμοσύνη. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει οτι δεν πονάει εξίσου αν έχει μεσολαβήσει κάποιο παιδάκι αλλά στο λεω για να εξηγήσω το σοκ που πέρασες και τη θλίψη του άντρα σου. Κοίτα να είστε ο ένας δίπλα στον άλλον, μαζί θα το ξεπεράσετε(κάθε μέρα θα είναι και καλύτερη) και μαζί θα κάνετε σύντομα νεα όνειρα. Ο άντρας μου προσπαθούσε να δείξει δυνατός σε σημείο που νόμιζα οτι θύμωνε να το συζητάμε κι ένιωθα άχρηστη(!) και ξέσπασε σε κλάματα κάποια ανύποπτη στιγμή που βλέπαμε μια κωμωδία με ένα ζευγάρι που περίμενε μωράκι. Δεν φαντάζεσαι πώς ένιωσα-αγκαλιαστήκαμε και μιλήσαμε για ώρα κι εκεί κατάλαβα πόσο πόνεσε αλλά και πόσο αγάπη υπάρχει μεταξύ μας. Τώρα ξεκινήσαμε πάλι τις προσπάθειες με τόσο πείσμα που αν μου το έλεγες πριν τρεις μήνες δεν θα το πίστευα(τέλη Γενάρη έκανα την απόξεση). Με συγχωρείς αν σε κούρασα, εξέθεσα την ιστορία μου γιατί με άγγιξε αυτό που είπες για την πρώτη σου εγκυμοσύνη και για τον άντρα σου. Καλή συνέχεια!!!

Καλημέρα. Πριν λίγο γύρισα από την απόξεση. Όπως το περίμενα άλλωστε, ήταν το δυσκολότερο σημείο το σημερινό γιατί αποχαιρετάς οριστικά αυτό που ήρθε έστω και για λίγο. Ελπίζω η συνέχεια, όποια και αν είναι αυτή, να είναι καλύτερη....

Νεκταρια μου ξερω πολυ καλα ποσο δυσκολο ητανε το σημερινο ειτε ειναι η πρωτη φορα ειτε η τριτη οσες και οι δικες μου ειναι το ιδιο δυσκολο!!

Σου ευχομαι να ειναι η πρωτη αλλα και η τελευταια ο καιρος ειναι ο καλυτερος γιατρος μεινε κοντα με τον αντρα σου και θα δεις ολα σιγα σιγα θε περασουν!!!

Ξερω θα λες τωρα τι μου λεει αλλα πιστεψεμε οσο περναει ο καιρος ηρεμεις και θα λες ποτε ξαναξεκιναμε?????

Εγω περιμενω σαν τρελλη για να αρχισουμε παλι!!!

Σου ευχομε τα καλυτερα!!!

Ο χρόνος όλα τα γιατρεύει. Να δεις πως ο πόνος σε λίγο θα μαλακώσει και θα ανυπομονείς να ξαναρχίσεις τις προσπάθειες. Συμφωνώ με την Αθηνά τελικά επικρατεί η επιθυμία για ένα παιδί πάνω από όλα....

Πέρασα κι εγώ παλίνδρομη πριν 2 μήνες (πρώτη εγκυμοσύνη και για μένα) και εύχομαι σε λίγο καιρό από τώρα να μιλάμε για τις φουσκωμένες μας κοιλίτσες και όλα τα άλλα να μην είναι τίποτε άλλο από μια κακή ανάμνηση....

Κορίτσια καλημέρα. Αν και είμαι μέλος του forum εδώ και λίγες μέρες η άμεση βοήθεια σας με έχει βοηθήσει πολύ. Από τη Δευτέρα γυρνάω στη δουλειά μου. Αυτή τη στιγμή δεν νοιώθω ούτε χαρά ούτε λύπη. Είναι λες και δεν νοιώθω τίποτα. Βέβαια το μυαλό και η στέψη μου είναι συνέχεια εκεί. Από τη μια σκέφτομαι γιατί να μου συμβεί εμένα αυτό αλλά από την άλλη λέω ότι αφού ήτανε έτσι να γίνει καλύτερα τώρα παρά μετά. Δεν ξέρω....Σίγουρα όμως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για όλα. Εξάλου πιστεύω ότι ο Θεός σου στέλνει τόσα όσα μπορείς να αντέξεις. Για να γίνουν έτσι τα πράγματα σημαίνει ότι αυτό ήταν το θελημά Του. Πολλά φιλιά σε όλες. Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια φιλενάδες.

Κορίτσια καλημέρα. Αν και είμαι μέλος του forum εδώ και λίγες μέρες η άμεση βοήθεια σας με έχει βοηθήσει πολύ. Από τη Δευτέρα γυρνάω στη δουλειά μου. Αυτή τη στιγμή δεν νοιώθω ούτε χαρά ούτε λύπη. Είναι λες και δεν νοιώθω τίποτα. Βέβαια το μυαλό και η στέψη μου είναι συνέχεια εκεί. Από τη μια σκέφτομαι γιατί να μου συμβεί εμένα αυτό αλλά από την άλλη λέω ότι αφού ήτανε έτσι να γίνει καλύτερα τώρα παρά μετά. Δεν ξέρω....Σίγουρα όμως ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός για όλα. Εξάλου πιστεύω ότι ο Θεός σου στέλνει τόσα όσα μπορείς να αντέξεις. Για να γίνουν έτσι τα πράγματα σημαίνει ότι αυτό ήταν το θελημά Του. Πολλά φιλιά σε όλες. Και πάλι ευχαριστώ για τη βοήθεια φιλενάδες.

Εγώ θα έλεγα καλύτερα μακάρι ο Θεός να μη σου στείλει όσα μπορείς να αντέξεις, καρδούλα μου, γιατί ο άνθρωπος αντέχει πολλά.

Να δεις που όσο περνάνε οι μέρες θα αισθάνεσαι όλο και καλύτερα. Δε σου λέω ότι θα το ξεχάσεις απλά ότι θα μαλακώσει λίγο ο πόνος.

Σου εύχομαι σύντομα να αποκτήσεις ένα γερό μωράκι!!!!!!!!!!

Geia sas koritsia,

Prin apo 5 mhnes eixa ki ego thn 2h palindromh kyhsh. Odeyo pros to 6o mhna kai akomh den exo meinei egkyos! Arxisa na agxonomai para poly, prospatho omos na mhn to deixno gia na mhn ephrreazo ton andra moy. Thn allh ebdomda ua kano karyotypo mhpos kai yparxei kapoia anomalia sta xromosomata. Oi ypoloipes ejetaseis poy exo kanei, bghkane kales.

Hthela na rothso thn Athina, se kapoio shmeio diabasa oti o giatros soy proteine na pairneis fyliko oxy. As poume opos einai ta Filicine ? Kai se i posothta kathimerina? Bohthaei sto na meinei kaneis egkyos?

Sas sympono oles poly....kai eyxomai syntoma na ginoyme oles manoyles....

VL

Καλησπερα Βαλεντινη ναι για το Filicine μιλαμε και οπως μου ειπε και ο ενδοκρινολογος βοηθαει πολυ στη συλληψη και περνω 1 καθε πρωι!!

Οπως θα διαβασες εχω 3 παλλινδρομες!

Εχω λοιπον να σου πω οτι μεσα σε 4 μιση μηνες ξαναεμεινα αμεσως και οπως μου ειπανε με βοηθησε αρκετα το συγκεκριμενο!!!

Σου ευχομαι γρηγορα να μας πεις τα ευχαριστα!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...