Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Παλλίνδρομες κυήσεις

Tzeni d

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 2,3k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα κορίτσια.Πήγα στον γιατρό και όλα καλά.Εκλεισε η πληγή από την απόξεση,οι ιστολογικές καθαρές,θα κάνω εξετάσεις για θυροειδή γιατί έχω πολυκυστικές και μήπως σχετίζονται,και να ξαναπροσπαθήσω σε δύο μήνες.Αφού όμως έκλεισε η πληγή,και νιώθω καλά νομίζω οτι είμαι έτοιμη να προσπαθήσω μετα την επόμενη περίοδο.Υπάρχουν κίνδυνοι;

Αν δεν υπήρχες στην ζωή μου,εσένα ακριβώς θα ειχα επινοήσει...

ΣΟΦΟΥΛΙΚΑΚΙ καλημέρα. Νομίζω έχουμε μια μέρα διαφορά στην απόξεση. Εγώ την είχα κάνει 2/10. Η ιστολογική δεν έδειξε τίποτα. Τώρα είμαι αδιάθετη και μόλις τελειώσω θα πάω στο γιατρό για να με δει. Εμένα μου έχει πει να προσπαθήσω αμέσως μετά. Τον ρώτησα αν είναι πολύ γρήγορα και μου είπε ότι η μήτρα επουλώνεται γρήγορα και είναι αναλόγως τον οργανισμό. Αν είμαι έτοιμη να ξεκινήσω. Ξέρω κοπέλες που ξεκίνησαν αμέσως και έπιασαν με την πρώτη και ξέρω κοπέλες που ξεκίνησαν μετά από 2 μήνες και έπιασαν. Άκουσε τον γιατρό σου και την καρδιά σου. Εγώ μάλλον αυτό θα κάνω αν και είμαι σε δίλλημα. Και εγώ φοβάμαι

Ειρήνη μου τώρα είδα τί έγραψες εδώ και για τα μισά σε έχω ρωτήσει και με πμ..... :wink:

Μη φοβάσαι τίποτα! Αν ο γιατρός λέει ΟΚ και αισθάνεσαι κι εσύ ψυχολογικά εντάξει, τότε μην αγχώνεσαι και μη φοβάσαι καθόλου. Εξάλλου όπως σου έχω ξαναπεί για εσένα έφταιγε μάλλον ότι ήταν δίδυμα που είναι ευαίσθητα και αν κάτι πάθει το ένα, μπορεί να παρασύρει πολύ εύκολα και το άλλο.

EixMp3.png

Διαφημίσεις

Στο είπα και στο πμ στο λέω και εδώ να το διαβάσουν όλες!

Όσο αγχωνόμαστε το μόνο που καταφέρνουμε είναι να επιβραδύνουμε το σύστημά μας μπλοκάροντάς το. Ξέρω πως οι ορμόνες μας παίζουν παιχνίδια με την ψυχολογία μας, αλλά όλα θα πάνε καλά και πιό σύντομα απ' ότι πιστεύουμε. Και ύστερα θα σας λέω "Σας τα έλεγα εγώ!"

EixMp3.png

αλλά όλα θα πάνε καλά και πιό σύντομα απ' ότι πιστεύουμε. Και ύστερα θα σας λέω "Σας τα έλεγα εγώ!"

Ας γίνει και πρώτη θα δηλώσω σε ολόκληρο το forum ότι η mariakar είναι πολυ μπροστά. Χιχι

Καλημερα........ Βρε κοριτσια να ρωτησω γιατι κοντευω να σκασω!!!!!! Κι εγω πηγα στο γυναικολογο μετα απο θετικοτατο τεστ και ημουν λεει 7 βδομαδα συμφωνα με τον υπολογιστη και μετα πηγα στην 8η αλλα μονο σακο ειδαν και οχι μωρακι.....

Αμεσως ομως μου μιλησαν για αποξεση!!!!!!!!!! κανεις δε μου ειπε να περιμενω..... εγω τους πιεσα λεγοντας τους οτι μηπως ειναι νωρις ακομα? κι ετσι μου ειπαν να περιμενω 1 βδομαδα ακομα αλλα μου εδωσαν να καταλαβω οτι γιαυτους ειναι τελειωμενη υποθεση.... Μιλαω στο πληθυντικο γιατι με ειδαν 2 γυναικολογοι και μιλησα στο τηλ με αλλους 2 απο αθηνα. Δε μπορω να καταλαβω πως ειναι σιγουρη οτι δε θα φανει τπτ και να κανω αποξεση αμεσως.... Κι αν υπαρχει 1 στο τρισεκατομμυριο πιθανοτητα να υπαρχει μωρο δεν τους νοιαζει να κανω αποξεση, να το ριξω δηλαδη? Δεν μπορω να καταλαβω.... και δεν ξερω και τι να κανω...... Και μου ειπαν κι ολας να μην περιμενω πολυ για την αποξεση γιατι οσο περνανε οι μερες θα ναι πιο δυσκολη...

WLFfp2.png XI11p2.png

Ιριδα σωστά σου είπαν οι γιατροί. Με βάση την τελευταία σου περίοδο υπολογίζουν πόσο εβδομάδων είσαι. Στην 5η βδομάδα λογικά φαίνεται σάκος αλλά δεν μπορούν να διακρίνουν το έμβρυο. Στην 6η-7η ακούν την καρδιά και διακρίνουν έμβρυο! Έτσι γίνεται σε όλες τις εγκυμοσύνες ή έτσι πρέπει να γίνεται. Στην 8η εβδομάδα που είσαι εσύ είνα ήδη αργά για να ακούσεις καρδιά & αυτό είναι μη αναστρέψιμο.

Γιατί τόση δυσπιστία όμως? Χοριακή έκανες?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Διαφημίσεις

Η δυσπιστια γιατι??? η ELKARAK και αλλες κοπελες ειπαν οτι κι ατες εβλεπαν μονο σακο και 9η ή 10η βδομαδα ακουσαν καρδια κλπ. και φοβαμαι μην κανω την αποξεση γιατι δεν ειχα υπομονη να περιμενω....

χοριακη θα κανω τεταρτη πρωι

WLFfp2.png XI11p2.png

Δεν ξέρω τις περιπτώσεις που λες!Δεν άκουγαν καρδιά πριν αλλά δεν έβλεπαν και έμβρυο μέχρι την 8η εβδομάδα? Δύσκολο μου φαίνεται!!

Ό,τι και αν αποφασίσεις πάντως να ξέρεις πως όσο το καθυστερείς τόσο εις βάρος σου είναι. Η περίπτωση η δική μου ήταν ίδια με την δική σου μόνο που έμβρυο βρέθηκε νεκρό. Κάνε ό,τι νομίζεις!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Στην 8η εβδομάδα έκανα την απόξεση, την ίδια βδομάδα που διαπιστώθηκε η παλίνδρομη. Κανονικά έπρεπε να ακούσουμε καρδιά αλλά καρδιακή λειτουργία δεν υπήρχε. Χοριακή δεν έκανα, μόνο την πρώτη φορά που διαπιστώθηκε η εγκυμοσύνη. Αν όμως πρέπει από την 6η εβδομάδα να ακούγεται καρδιά καταλαβαίνεις ότι όσο αργά και αν έγινε η σύλληψη δεν μπορεί να έγινε μετά από 2 βδομάδες!

Πότε είχες τελευταία περίοδο?

5JP7p3.png

rnsFp2.png

Στην 5η βδομάδα λογικά φαίνεται σάκος αλλά δεν μπορούν να διακρίνουν το έμβρυο. Στην 6η-7η ακούν την καρδιά και διακρίνουν έμβρυο! Έτσι γίνεται σε όλες τις εγκυμοσύνες ή έτσι πρέπει να γίνεται. Στην 8η εβδομάδα που είσαι εσύ είνα ήδη αργά για να ακούσεις καρδιά & αυτό είναι μη αναστρέψιμο.

Irida η female ¨εχει δίκιο. Μπορεί τα άλλα κορίτσια να άκουσαν καρδιά την 9η-10η γιατί τότε ξαναπήγαν στον γιατρό τους για επανέλεγχο. Σίγουρα ομως η καρδιά μεταξύ 6-8ης το πολύ αργότερο θα είχε ξεκινήσει να λειτουργεί. Πάρε και άλλη γνώμη αν θες για να είσαι εσύ εντάξει ψυχολογικά, αλλά αν έτσι σου λένε οι γιατροί έτσι είναι. όλες το περάσαμε και ξέρουμε πως είναι. Περνάνε πολλά από το μυαλό σου.

Διαφημίσεις

Αυτό σημαίνει πως όπου να΄ναι θα μπεις στην 9η εβδομάδα. Σου εύχομαι να γίνει το θαύμα αλλά μην απογοητευτείς αν δεν γίνει. Είμαστε πολλές με αυτό το φαινόμενο!

5JP7p3.png

rnsFp2.png

δεν μπορω να εγκαταλειψω τις ελπιδες μου........

ισως την τεταρτη να δω ενα θαυματακι.....

Κοριτσάκι μου τα θαύματα για τους ανθρώπους είναι δεν λέω, αλλά μάλλον πρέπει να ακούσεις τους γιατρους. Στην 8η βδομάδα άκουγα καρδιά και διέκρινε ο γιατρός θυμάμαι και μου έδειξε τον ομφάλιο λώρο από την κοιλίτσα του. Είσαι σε προχωρημένη εγκυμοσύνη κοριτσάκι μου για να βλέπουν μόνο σάκο. Δυστυχώς. Μην το αφήνεις γιατί δεν κάνει να είναι μέσα σου.

Τι να πω βρε κοριτσια.... Προσπαθω να μην σκεφτομαι αρνητικα ως τη τεταρτη..... Σας επαν μετα την αποξεση αν επηρεαζονται οι πιθανοτητες για νεα εγκυμοσυνη??

Και ηθελα να ρωτησω... Απο θεμα χρηματων δε λετε τπτ πουθενα....... Εγω τελικα αν ολα πανε χαλια στο μητερα θα την κανω με τον Μπαλινακο. Ξερω βεβαια οτι το ψυχικο κοστος δε συγκρινεται με το οικονομικο........αλλα να ξερω τι παιζει τουλαχιστον......

WLFfp2.png XI11p2.png

Αν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει αυτό οι πιθανότητες να ξανασυμβεί είναι όσες και σε μια οποιαδήποτε άλλη κοπέλα. Αυτό μου είπε ο γιατρός μου.

Στο χρηματικό τώρα εγω έδωσα 450 Ευρώ αλλά έχω ακούσει στην Αθήνα διαφορετικές τιμές! Θα σου πουν τα κορίτσια που μένουν Αθήνα.

5JP7p3.png

rnsFp2.png

irida συνήθως μετά απο μια απόξεση δεν επηρεάζονται οι πιθανότητες για εγκυμοσύνη, ίσα ίσα που πολλές κοπέλες ξαναπιάνουν εύκολα μετα απο το χρονικό περιθώριο που θα τους δώσει ο γιατρός τους. Υπάρχουν και εξαιρέσεις βέβαια. Συμβουλέψου πάντως και τον γιατρό σου. Πρέπει να του έχεις εμπιστοσύνη. Μοιράζεσαι τόσα μαζί του.

Εγώ στο Μητέρα είχα πληρώσει 1600 γιατρό και νοσοκομείο με ιδιωτική ασφάλεια, αν δεν είχα ασφάλεια πήγαινε 600-700 χωρίς απόδειξη.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...