Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

    Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Μετεγχειριτικές παρενέργειες αμυγδαλεκτομής


Recommended Posts

Καλησπέρα σας και Χρόνια Πολλα :)

Θα ήθελα την γνώμη όσων έχουν εμπειρία σε εγχείρηση αμυγδαλών σε μικρά παιδάκια.

Έχω ενα κοριτσάκι 23 μηνών το οποίο έκανε πριν 2 μέρες εγχείρηση αφαίρεσης σε αμυγδαλές και κρεατάκια λόγω σοβαρών επεισοδίων άπνοιας.

Το πρόβλημα είναι πως ενώ δείχνει μια χαρά, τρώει σε γενικές γραμμές, καταπίνει κλπ, έχει μια απίστευτη σιελόροια σε σημείο που πολλές φορές απλά τρέχουν ακατάσχετα σάλια ασταμάτητα.

Έχει τύχει σε κανένα σας? Ακόμα και ο γιατρός με εξαίρεση την περίπτωση του πόνου (που ωστόσο δεν δείχνει να είναι μεγάλος γιατί παίρνει depon), δεν μπορεί να το εξηγήσει γιατί σε τέτοιο βαθμό.

Κάθε εμπειρία ευπρόσδεκτη.

Ευχαριστώ

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις


σίγουρα δεν είμαι μικρό παιδάκι αλλά στα 22 μου όταν έκανα αφαίρεση αμυγδαλών,θυμάμαι ό,τι η κατάποση ήταν πολύ επώδυνη για αρκετές μέρες.Όπως όταν πονάει ο λαιμός από κρυολόγημα και δε μπορείς να καταπιείς το σάλιο σου... μήπως το παιδάκι κάνει αυτό ακριβώς για να αποφύγει τη κατάποση λόγω πόνου.

Link to comment
Share on other sites

Εγώ έκανα την επέμβαση στα 31 μου και για 2 εβδομάδες στον ύπνο μου τα σάλια έμπαιναν στα αυτιά μου. ΑΗΔΙΑ! Απίστευτος ο πόνος, νομίζω ότι αποφεύγει απλά να καταπιεί το σάλιο της...Πολύ νερό να πίνει και καλή ανάρρωση.

Link to comment
Share on other sites

  • 3 χρόνια μετά...

Καλησπερα κοριτσι!Χειρουργηθηκε ο μικρος μου την Τριτη και ακομη και σημερα καθε απογευμα κανει 37.4-37.7!ΑΠπο διαθε

ση πλεον δεν τον καταλαβαινεις οτι ειναι χειρουργημενος,εχει κεφι και μιλαει και παιζει κανονικα απλα δεν τρωει πολυ.Ο γιατρος μου ειπε να μην ανησυχω και να τον παρακολουθω αλλα το μην ανησυχεις ειναι σα να μην το ακουσα!Εχει συμβει σε καμια σας?

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

  • 2 χρόνια μετά...

Γεια σας.καναμε επεμβαση αμυγδαλες κρεατακια την παρασκευη κ μεχρι σημερα κυριακη τον ενοχλει το στομαχι του εκανε εμετο 4 φορές εχει δεκατα ,δεν τρωει ...τιποτα

Link to comment
Share on other sites

  • 6 χρόνια μετά...

 Επαναφέρω το θέμα..

Η μικρή μου 6.5 ετών αφαίρεσε τις αμυγδαλές κ κρεατακια προ 3ων ημερών..όλα πήγαν καλά, δεν είχε θέμα μετά τη νάρκωση, ο πόνος υπαρκτός αλλά διαχειρισμος..Ο κίνδυνος αιμορραγίας όμως υπάρχει ακόμη κ αυτό με αγχωνει..θα ήθελα κ άλλες εμπειρίες από αφαίρεση αμυγδάλων..

Ο χειρουργός μου είπε αν ακολουθούμε πιστά το πρόγραμμα διατροφής δε θα προκύψει κανένα θέμα..Τρώει κρύα, κυρίως γιαουρτακια κ σήμερα λίγη σουλα..είναι περιορισμένο το διαιτολόγιο αλλά θα το τηρήσουμε πίστα...

 

Link to comment
Share on other sites


Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Δημιουργία νέου...