Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΝΟΣ ΔΙΔΥΜΩΝ - ΒΟΗΘΕΙΑ

Recommended Posts

να χωρισω η΄οχι τα διδυμα?

θα μου μονταρουν την κουκετα της 1ης κορης το απογευμα κ πρεπει να παρω μια αποφαση αμεσα.(η κουκετα δυσκολα παει περα δωθε μετα).

ειναι που γκαριζει ο μικρος οταν κλαιει κ σοκαρεται η μικρη!

για πετε τιποτις! να βαλω τα 2 κοριτσια μαζι κ τον μπεμπετο μονο του?!

η μεγαλη ειναι 2 κ κατι μηνων, τα διδυμα 5μηνων κ κατι.

η μεγάλη 2 μηνών και τα δίδυμα 5 μηνών;

• 4 εβδομάδες μετά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 56
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kορίτσια γειά σας...

vmavrid τελικά τι έκανες με το θέμα του υπνου??

ELED πες μου σε παρακαλω πως τα κοιμηζεις στην αρχη??Στο κρεβατι σου οπως και οταν ξυπνανε οπως ειπες??

tzini Τελικα πως τα πας με τα διδυμα???

Εγω εχω διδυμα 15 μηνων το ενα αγορι το αλλο κορίτσι...

Μεχρι 7 μηνων μαζι..μετα αρχισαν τα δοντια ξυπναγε το ενα το αλλο,μετα τα χωρισαμε,το ενα στην κρεβατοκαμαρα με τον αντρα μου το αλλο στο παιδικο και γω μαζι(εχω ενα ντιβανι εκει)

Τα κοιμηζουμε αγκαλιτσα γαλα νανι...

Αλλα καποια στιγμη πρεπει να κοπει αυτο...

Αλλα οταν μενω μονη (ο αντρας μου λειπει για δουλεια) και τα δυο ξαπλα κατω στα μαξιλαρια και εμπρος καλα μου χερακια με δυο μπουκαλια τα ταιζω και μετα αρχιζει το ματς του υπνου.

Το κοριτσι το εβαζα στο κρεβατακι του και τις ελεγα τωρα νανι,και αρχιζε τα στριφογυρισματα και κοιμοτανε τελικα,το αγορι διπλα μου και λιγο αγκαλιτσα και κουνημα και αντε καναμε κατι..

Αλλα δεν δουλευει παντα,καποιες φορες δεν θελει να κοιμηθει μονη της και αρχιζει και κλαιει και εκει γινεται χαμος,ακουει και το αλλο και δωστου κλαμμα ..δυσκολευομαι πολυ ειδικα αν εισαι μονος στο σπιτι, τα νευρα σου γινοται κομματια..

Σκεφτομαι να εφαρμοσω απο το βιβλιο παιδι μου κοιμησου (αλλα εχει κλαμμα) και να δω πως θα το αντεξω..3 μερες ειναι μου λενε και μετα κανουν νανι μονα τους..

Βεβαια παντα μπορει να χαλασει το προγραμμα αλλα το ξανακανεις αν το εχεις κανει ιδη μια φορα..

Επισης ο μικρος μου ξυπναει για γαλα το βραδυ κλαιγοντας και τρεχω σαν την τρελη για να μην ξυπνησει το αλλο..

Νομιζω καλυτερα θα ειναι να εχεις δυο δωματια.

Τωρα πηγαμε να κανουμε αυτο το προγραμμα αλλα αρρωστησανε :-( και το καθυστερουμε μεχρι να γινουνε καλα..ασε που τα χωρισαμε παλι γιατι οταν ειναι αρρωστα εινα σκετη τρελλα με το να ξυπνανε συνεχεια κλαιγοντας!!!

Ποτε θα κοιμηθουμε εμεις η μανουλες???

Σας παρακαλω πειτε μου τις γνωμες σας???

Νανσυ καλη δυναμη...τι να πω?και συ με 3??αστα...

Κοριτσια καλη δυναμη σε ολες μας...:wink:

Μαρουλάκι, το ίδιο βιολί συνεχίζεται στον ύπνο. Δεν άλλαξαν κ πολλά!!!!

Εάν τελικά εφαρμόσεις την μέθοδο ενημέρωσέ μας για τις αντιδράσεις σας!

Μπράβο σου πάντως που καταφέρνεις ολομόναχη να τα κοιμίσεις. Εμάς, όσες φορές έλειπε ο μπαμπάς μας, κοιμόταν η μαμά μου στο σπίτι μας.

Κ όποτε θέλουμε να βγούμε τα κοιμίζουν οι γονείς μου. Για να μείνει ένας μόνος του με τα δυο παιδιά, ούε λόγος!!!!

Την καλημέρα μου!

καλησπερα κ απο μενα!!!

εχω διδυμα κοριτσακια που αυριο γινονται ενος ετους.

η δικη μου εμπειρια με τα παιδια ειναι πολυ καλη μεχρι τωρα.

δεν χρειαστηκε ποτε να κανω κατι για να τις κοιμησω.απλα τις εβαζα στην κουνια τους κ κοιμοντουσαν μεχρι το πρωι!

κοιμουνται στο ιδιο δωματιο απο την αρχη κ δεν ενοχλειται η μια απο την αλλη.

ειμαι μπορω να πω τυχερη στο θεμα υπνος.γενικα ειναι πολυ βολικα τα δικα μου κ τα χω καταφερει ως τωρα μια χαρα.

θελω να πω οτι ειναι τελικα θεμαιδιοσυγκρασιας παιδιου.γιατι κ μενα οταν με ρωτανε τι κανω κ ειναι τοσο βολικες κ ησυχες κ τους λεω "τιποτα" δεν με πιστευουν!

για το "κοιμησου παιδι μου" θα ξερετε φανταζομαι οτι οι γνωμες διιστανται.καποιες φιλες μου που το ακολουθησαν παντως ειχε μεγαλη επιτυχια κ τα μωρα τους αλλαξαν πολυ συνηθειες υπνου.

Γεια σας κοριτσια...και παλι..

vmavrid

δεν το εφαρμοσαμε ακομα γιατι αρρωστησανε..:((και με μυξες δεν το επιχειρω...παντως το θεμα υπνου ειναι δυσκολο οταν τα παιδια ειναι διαφορετικα της

Λιονταρακι :) που μαλλον ειναι περιπτωση :)))

Λιγες μανουλες ακουω που δεν εχουν προβλημα...αλλα ετσι και αλλιως η πιο πολλες δεν θα εμπαιναν εδω να γραψουν το προβλημα τους...

Λιονταρακι εισαι πολυ τυχερη..ειναι θεμα παιδιου τελικα??

Αχ δεν ξερω...παντως για μενα ο υπνος ειναι τραγωδια οταν ειμαι μονη..τα αφηνω να κουραστουν,προηγουμενος εχω στρωσει κατω και βαζω μαξιλαρια ε..τελικα καποια στιγμη κουραζονται και ερχονται διπλα μου να κοιμηθουν...

Εχω προσπαθησει και στα κρεβατακια τους αλλα δεν...

Σκεφτομαι αυτο το γερμανικο αλλα μου αρρωστησανε και την γλυτωσανε..

Ασε που πρεπει να το κανουμε μαζι με τον αντρα μου γιατι θελει γερα νευρα...

Παντως δεν μου ειναι ευκολο ..

Περιμενω να συνερθουν και να επιστρεψει ο συζηγος..

Σας καληνυχτω ολες...φιλια στις μανουλες...

Διαφημίσεις

Γεια σας κορίτσια...έχω καιρό να μπω και τώρα που δεν νυστάζω και χαζεύω λέω για να δω τι γίνεται...ουφ νομίζω ότι εμείς τελειώσαμε με το θέμα ύπνου...έχω πάνω από 2 μήνες να σηκωθώ τη νύχτα!!δεν ξέρω ακριβώς πως έγινε, πάντως άρχισα να ακολουθώ ένα πρόγραμμα για το βράδι και νομίζω πέτυχε...ύπνος και τα 2 μαζί με τραγουδάκια κι εγώ δίπλα τους..με τις ήμέρες άρχισα να απομακρύνομαι...τις νύχτες που ξυπνούσαν τους μιλούσα λίγο και τους έλεγα κάθε βράδι το ίδιο...σσσστ τώρα η μαμά κοιμάται και πρέπει κι εσύ να κοιμηθείς..καθόμουν λίγο δίπλα τους και νάνι...ξαφνικά σταμάτησαν...και να μου πεις ήταν τα δόντια?και τώρα βγάζουν, μπορει να κλαίνε αλλά όχι αυτά τα νυχτερινά πάρτι που γινόταν πανικός...φιλια΄σε όλες σας...να είστε απόλυτες και με συγκεκριμένη τακτική και όλα θα φτιάξουν...τώρα που κοιμάμαι τα βράδια έχω και αυπνίες...ποιος θα το πίστευε!!!

Nt7kp3.png

Iokasti γεια σου..

Εχουμε καιρο να μιλησουμε..ναι απο παλια με ολα τα προβληματα των διδυμων...

Εμεις ειμαστε τωρα 16 μηνων η μικρη κοιμαται σερι ολο το βραδυ μονο το αγορι ξυπναει για να φαει η ξυπναει οταν του φευγει η πιπιλα κτλ..

Για πες μου λιγο κατι?τα εβαζες στο κρεβατι τους ξεχωριστα και τραγουδακια και ξαπλωνανε μονα τους και τραγουδακια και νανι??και τι ωρα τα βαζεις να κοιμουνται?

Εσυ που ξαπλωνες και μετα εφευγες το βραδυ??Εγω ειπα να εφαρμοσω το γερμανικο που τα μαθαινεις να κοιμουνται μονα τους αλλα εχει πολυ κλαμμα και δεν το εχω κανει ακομα,μιας που αρρωστησαν το ανεβαλα και ο μικρος εχει ακομα λιγες μυξες και επιδει ο αντρας μου δουλευει τα βραδια :((((

Και τωρα δυσκολευομαι να παρω την αποφαση..θελει γερα νευρα αυτο...

Παντως εισαι τυχερη που σου βγηκε ετσι..μια χαρα...

Πες καμια λεπτομερεια???

Α η μικρη μου δενειναι καθολου ησυχη (για το Λιονταρακι που ειναι τυχερο με τα ησυχα κοριτσακια της) :) η δικια μου οταν κλαιει με την αγριοφωναρα της μας ακουει ολοι η γειτονια#$%^&*(δεν το αντεχω :(((

αλλα να χεις και αυπνιες ιοκαστη!!!!!!!!!!!!!!!

τα ξαναλεμε κοριτσια

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...