Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα πιο περιεργα ονοματα( φτουυυ....μακρια απο μας!)

vera

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 694
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ωχ ναι αυτό το είχα ξεχάσει! Και δεν καταλαβαίνω και το νόημα δηλαδή. Αφού τάζεις στην Παναγία, πεστο Παναγιώτης-α, Μάριος-α, Δέσποινα...Το Τσαμπίκα πού κολλάει? Ή το Σουμέλα?

Σουμέλα λένε την ανιψιά μου γιατί την είχαμε ταμένη στην Παναγία Σουμελά αλλά την φωνάζουμε Μελίνα...πρέπει να σου πω οτι λατρεύω αυτό το όνομα!!!:wink:

o30Sp3.png

cZW4p3.png

Διαφημίσεις

Τη μικρή μου κόρη την ονομάσαμε Ανθούσα, το όνομα της πεθεράς μου, το οποίο μου άρεσε είτε έτσι είτε ως Ανθή, Ανθούλα, Άνθια κ.λπ.

ΑΛΛΑ...

η πεθερά μου γεννήθηκε και μεγάλωσε στην Αυστραλία όπου με την downunter προφορά το έκαναν Ένθια. Όταν ήρθε στην Ελλάδα, το κράτησε έτσι και με αυτό το όνομα την έμαθε όλη η οικογένεια του πεθερού μου (και μιλάμε για πολύ λαό όχι αστεία, πολύτεκνοι γαρ). Οπότε η όποια προσπάθειά μου να τη φωνάζω κάπως διαφορετικά ήταν καταδικασμένη από την αρχή. Και δεν είναι ότι δε μου αρέσει, όμορφο και καλόηχο είναι όμως....

πρέπει να λέω όλη την παραπάνω ιστορία κάθε φορά που με ρωτάνε"Ένθια? και από του βγαίνει"

Ωραίο το Ανθή και το Ανθούσα,αλλά και το Ένθια μου αρέσει πολύ!Και δεν το ακούς και συχνά!Να το χαίρεσαι το κοριτσάκι σου!

Σ' ευχαριστώ πολύ. Εύχομαι τα καλύτερα σ' εσένα και την οικογένειά σου.

Διαφημίσεις

λοιπόν, άκου να δεις, τα είπαμε τα ξαναείπαμε, κούνα τον απ' αυτό σου και πιάσε τη ζωή και ξεζούμισέ την. τώρα!

του χρόνου να μας γράψεις ότι το πιτσιρίκι σου πήρε το όνομα της πεθεράς που κατατάσσεται στα φτου μακριά να τα λέμε καλύτερα.

κουνήσου!

αλήθεια την πεθερούλα σου πώς την λένε;

κάνε πρόταση στον αγαπούλη σου να παντρευτείτε τα Χριστούγεννα, μένεις έγκυος στο καπάκι και το 2011 που θα έχετε το πιτσιρικάκι θα μας γράψεις για τα της βαφτισης.

αν θέλετε, σας το βαφτίζω εγώ.

έλα, βρε κορίτσι μου. κάνε κάτι τώρα!

Καλά έχετε απίστευτες καταχωρίσεις σε αυτό το θέμα!

Να συμπληρώσω κι εγώ το "Καθολική" που παίζει πολύ στα Δωδεκάνησα από ότι ξέρω, αλλά δύσκολο όνομα βρε παιδί μου...

Εμένα επίσης δεν μου αρέσουν τα σε "ούλα" αργυρούλα, χρυσούλα, τασούλα κτλ

Προτιμώ τα κανονικά, αργυρή κτλ

Σεβούλα μου ώρες ώρες με κάνεις και γελάω πολύ!!!Να είσαι καλά βρε κορίτσι μου!!Είσαι η δεύτερη που μου κάνει πλάνο εγκυμοσύνης!!:lol:Εγώ ό,τι και να κουνήσω...δεν κουνιέται φύλλο!!Αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα,για να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία!Ούτε καν στην Αθήνα δεν θα σηκωθώ να πάω...κουράστηκα...

Την πεθερά την λένε Κατερίνα και την αγαπάω τόσο που θα το έδινα το όνομά της,αντί για το Άννα Μαρία που είχα πει αρχικά(θεία+μάνα και μου αρέσει και πολύ).Άν και όταν γίνει..επίσης άν είχα ρόδες θα ήμουν πατίνι!!!

Άντε,πέρνα και από το τόπικ της πικραμένης νύφης!Χαλαρώσατε πολύ τώρα τελευταία!!!

Διαφημίσεις

αυτο σκεφτόμουν και εγώ!!!!:lol::lol::lol:

ακόμα να μας πει η μαρσολαν για το εφήλια.

ααα...πουλακια μου!!!

εε...αφου το θετε...παρτε το μεσημεριατικα

Ακουσε "Εφηλιαααααααα" και αμεσως σκεφτηκε...ευκοιλια!!!

ααα...πουλακια μου!!!

εε...αφου το θετε...παρτε το μεσημεριατικα

Ακουσε "Εφηλιαααααααα" και αμεσως σκεφτηκε...ευκοιλια!!!

Μα ούτε που είχε πάει το μυαλό μου όμως!!!

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Εγώ ξέρω γιαγιά 100 χρονών που την λένε Πιπίνα!!Υποθέτω ότι θα βγαίνει από το Δέσποινα,αλλά μάλλον την φωνάζουν με το χαιδευτικό γιατί είναι μικρούλα ακόμα!!!

Μην μου πεις οτι ειναι στο κεντρικο δρομο της ΠΟλιχνης???:rolleyes:

Όχι,στην Χαριλάου μένει,αλλά άμα ξέρεις καμιά στην Πολίχνη να τα συστήσουμε τα κορίτσια να γίνουν και φιλενάδες!!

Ναι ναι τα λενε οι Μπεμπες μεταξυ τους!!!:-P:razz::-P:razz:

Σεβούλα μου ώρες ώρες με κάνεις και γελάω πολύ!!!Να είσαι καλά βρε κορίτσι μου!!Είσαι η δεύτερη που μου κάνει πλάνο εγκυμοσύνης!!:lol:Εγώ ό,τι και να κουνήσω...δεν κουνιέται φύλλο!!Αποφάσισα να μην ασχοληθώ άλλο με το θέμα,για να διαφυλάξω την ψυχική μου υγεία!Ούτε καν στην Αθήνα δεν θα σηκωθώ να πάω...κουράστηκα...

Την πεθερά την λένε Κατερίνα και την αγαπάω τόσο που θα το έδινα το όνομά της,αντί για το Άννα Μαρία που είχα πει αρχικά(θεία+μάνα και μου αρέσει και πολύ).Άν και όταν γίνει..επίσης άν είχα ρόδες θα ήμουν πατίνι!!!

Άντε,πέρνα και από το τόπικ της πικραμένης νύφης!Χαλαρώσατε πολύ τώρα τελευταία!!!

πλάκα πλάκα μου φεύγει η πίκρα. εστιάζω στην οικογένεια.

γι' αυτό επιμένω σε ό,τι σου έγραψα.

με αγάπη νικάς την κακία. με αδράνεια, το πολύ πολύ να μισήσεις τον εαυτό σου.

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...