Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

Τα πιο περιεργα ονοματα( φτουυυ....μακρια απο μας!)

vera

Recommended Posts

Χάιδω και Φρειδερίκη.Δεν είναι ιδιαίτερα περίεργα,αλλά με χαλάνε πολύ. Ειδικά το Φρειδερίκη,που μου θυμίζει μια στρίντζω δασκάλα του κατηχητικού,από αυτές τις σκληροπυρηνικές,δεν μπορώ να το φανταστώ με τίποτα σε ένα χαριτωμένο μωράκι...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 694
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

ανατρίχιασα με το Κατερίνος!

Το πιο ωραίο είναι όταν πήγαινα σε δημόσιες υπηρεσίες ή να πληρώσω κάτι στο ονομά του όλοι μου έλεγαν :

- ΕΕΕ! Συγνώμη μου ξαναλέτε γιατί δεν σας άκουσα!

- Κατερίνος ! Καλά ακούτε!

Καλά μας δουλεύει αυτή;

O5X4p2.png 

Χάιδω και Φρειδερίκη.Δεν είναι ιδιαίτερα περίεργα,αλλά με χαλάνε πολύ. Ειδικά το Φρειδερίκη,που μου θυμίζει μια στρίντζω δασκάλα του κατηχητικού,από αυτές τις σκληροπυρηνικές,δεν μπορώ να το φανταστώ με τίποτα σε ένα χαριτωμένο μωράκι...

Δυο κοριτσακια που ξέρω, βαπτισμένα Φρειδερίκη, τα φωνάζουν Έρικα! Τέλειο?

Το Χάιδω και αίσχος είναι και δεν μπορείς να το κάνεις και τίποτα.

Εμένα μου τη δίνει τρομερά και το Θωμαή.

Συμφωνα με το περιοδικο Mommy που εκανε ερευνα στα ληξιαρχεια.....

ΓΥΝΑΙΚΕΙΑ

Εκδικηση

Αφθονια

Κουκίτσα

Χελωνα :shock: :shock: :shock:

Πανσούλα

Κουζίνα :shock: :shock: :shock:

Βασιλοπούλα

Αρχοντοπούλα

Παναίλα

Μελάνα

Ανοιξιά

Ωραιοζήλη

Μαίτσα

Χρυστάλλα

Ευριάνθη

Κορτέσα

Φυντιανη

Μελάνα

Πληξουρα

Τζιβαγιερα

Φωστήρα

Πειροκρήτη

Επιστημών

Τερφονία

ΑΝΤΡΙΚΑ

Χρυσογόνης

Βερόνης

Ακριβός

Παραδείσης

Δερπούλης

Κανακάρης

Ντοκλής

Ευμορφούλης :(

Δημοκράτης

Παλικάρης

Συνάναρχος

Δρακουλάκος

Ζαννεττττττττττττττττττττττ....ειναι στην λιστα το ονομα?????? :wink:

το Κοκόνα ξέχασες λέγανε την προγιαγιά μου :-P

Εμένα πάλι μια γιαγιούλα που μένει απέναντι τη λένε Τιτίκα!!!! Και τον κουρέα του πατέρα μου τον λένε Μάμα!!! Υπάρχει και Άγιος. Ήμαρτον Θε μου!!! Γιατί το άλλο που έχουν στο Ηράκλειο; Τίτος!!!!

Iqvfp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ ξέρω γιαγιά 100 χρονών που την λένε Πιπίνα!!Υποθέτω ότι θα βγαίνει από το Δέσποινα,αλλά μάλλον την φωνάζουν με το χαιδευτικό γιατί είναι μικρούλα ακόμα!!!

Τι έχει το Τίτος ρε παιδιά? Όχι ότι θα το έβαζα στο γιο μου, αλλά δε με χαλάει σαν όνομα! Όσο για το Χάιντι...γκουχ γκουχ...πάντως η κανονική Χάιντι το είχε βγάλει από το Αδελαϊδα, θυμάστε?

Τίτο λέγανε έναν δικτάτορα και επίσης έτσι με φώναζε η μάνα μου όταν ήμουν μικρή...για να καταλάβετε τί βιώματα έχω...ευτυχώς λόγω ηλικίας δεν με περνούσαν για τρανσέξουαλ...

Διαφημίσεις

Enukmammy ο Μάμας ειναι Άγιος...ηταν μαρτυρας νομιζω και τον ανακυρηξαν αγιο, κατι τετοιο...

cristina112 τη θεια μου τη φωναζουν ολοι οι κοντινοι της ανθρωποι ετσι (μπεμπα) και ειναι 70..στο 50 κολλησες εσυ???

Εμενα παραξενο μου φαινεται το Μάνθυ. είναι το θηλυκο του Μάνθου (Ματθαίου)...κι εχω γνωρισει και 2 κοπελες που τις λενε ετσι. τοσο σπανιο κιολας ΠΟΥ ΤΙΣ ΒΡΗΚΑ!!!! εντυπωση μου κανει!

d7i7p2.png?u2P8mcl6z0avp3.png?QbVqPift

Άλλο όνομα που δεν μου αρέσει καθόλου είναι το Τσαμπίκος/Τσαμπίκα.Η μισή Ρόδος έχει αυτό το όνομα από την Παναγία,το ξέρω,αλλά βρε κορίτσια,δεν σας κάνει κάπως?Ειδικά το αντρικό.Άς με συγχωρέσει όποια ονομάζεται έτσι...

Ωχ ναι αυτό το είχα ξεχάσει! Και δεν καταλαβαίνω και το νόημα δηλαδή. Αφού τάζεις στην Παναγία, πεστο Παναγιώτης-α, Μάριος-α, Δέσποινα...Το Τσαμπίκα πού κολλάει? Ή το Σουμέλα?

:o:o:o :lol::lol::lol::lol::lol:

Το ΜΟΙΡΑΙΔΑ δεν ειναι ονομα. Ειναι απο ενα τον τιτλο ενος βιβλιου που ειχε κυκλοφορησει πριν 7-8 χρονια και λεγοταν ΜΟΙΡΑΙΔΑ και πισω η συγγραφεας εγραφε. ΜΟΙΡΑΙΔΑ μια ΜΟΙΡΑ σαν ΝΕΡΑΙΔΑ.

Τώρα που λετε για αυτο το όνομα ΕΡΜΙΔΑ μου φέρατε ένα βιβλιοπωλείο στο νού που είχε ταμπέλα

"ΜΟΙΡΑ΅Ι΅ΔΑ"

με την πρώτη ματια εγώ το διάβασα Εμοροΐδα......χχαχαχαχαχαχα

και σας πληροφορώ επειδή είναι γειτονικό αυτο το βιβλιοπωλείο την έχουν πατήσει πολλοί γειτονες με την ταμπέλα και τελικά είναι το ονομα της κοπέλας που έχει το κατάστημα

Το ΜΟΙΡΑΙΔΑ δεν ειναι ονομα. Ειναι απο ενα τον τιτλο ενος βιβλιου που ειχε κυκλοφορησει πριν 7-8 χρονια και λεγοταν ΜΟΙΡΑΙΔΑ και πισω η συγγραφεας εγραφε. ΜΟΙΡΑΙΔΑ μια ΜΟΙΡΑ σαν ΝΕΡΑΙΔΑ.

Άλλο όνομα που δεν μου αρέσει καθόλου είναι το Τσαμπίκος/Τσαμπίκα.Η μισή Ρόδος έχει αυτό το όνομα από την Παναγία,το ξέρω,αλλά βρε κορίτσια,δεν σας κάνει κάπως?Ειδικά το αντρικό.Άς με συγχωρέσει όποια ονομάζεται έτσι...

Τσαμπίκους λένε γενικώς τους Ροδίτες, όπως τους Κρητικούς Γροτθους και τους Λημναίους Γκασμάδες!!!!:lol::lol::lol::lol:

Εμένα με ενημέρωσαν κάτι γείτονες ότι ήταν το όνομα της κοπελας στο βιβλιοπωλείο μέσα!!!

Guest
Το θέμα αυτό είναι κλειστό για νέες απαντήσεις
  • Δημιουργία νέου...