Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι να κανω?

NIKACAT

Recommended Posts

κοριτσια πηγα την πεμπτη δεν ηταν με καμια μεινει τωρα με τισ γονοισ του αλλα δεν ειναι οτι τον βρεικα εκει με ελεγεσ πωσ δουλευε απο τισ 2 το μεσημερι μεχρι το βραδυ και εγω οταν πηγα να του μιλησω ηταν στο σπιτακι ο κυριοσ.εγω αυτεσ τησ μερεσ καταλαβα πωσ θελω αλλα πραγματα απο αυτα που μεχρι στιγμησ με προσεθερε ειναι δυσκολη αποφαση το διαζηγιο αλλα μαλλον θα το ζητησω εγω θα δουμε

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

τον κοβω κοριτσια για ευθυνοφοβο...με αυτα που γραφεισ νικακατ μου μαλλον ειναι αραχτοσ με τουσ δικουσ του και εσυ ολη την ωρα αναρωτιεσαι το γιατι...και το πωσ γινανε ετσι τα πραγματα.

για αυτο μην τα παιρνεισ τοσο βαρια τα πραγματα κοιτα να τα βρεισ με τον εαυτο σου και ασε να τον νταντευουν οι δικοι του (ξεχνωντασ οτι πρεπει να ειναι κοντα σασ γιατι πρεπει)!!!!!!

θυμηθηκα τωρα καποιον γνωστο μου με την γεννηση τησ κορησ του ειχε παει στην μητερα του και ελεγε διαφορεσ αρλουμπεσ οτι δεν μπορει αλλο, οτι κουραστηκε και σκεφτεται να χωρισει,γιατι η γυναικα του δεν τον καταλαβαινει,ξερεισ τι εκανε η μητερα του ;;;;τον εδιωξε απο το σπιτι και με πολυ σκληρεσ κουβεντεσ τον συνετησε και αυτοσ γυρισε πισω,και τωρα ειναι καλα μεταξυ τουσ.αυτο επρεπε να κανουν και οι δικοι του.τι τον μαζεψαν εκει;;;και ο φιλοσ μου εκανε ταξιδι για να παει στην δουλεια του καθε μερα και αυτοσ ελεγε την αγαπαω την μια και την αλλη δεν ξερω τι νοιωθω..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!!!!!!

τον κοβω κοριτσια για ευθυνοφοβο...με αυτα που γραφεισ νικακατ μου μαλλον ειναι αραχτοσ με τουσ δικουσ του και εσυ ολη την ωρα αναρωτιεσαι το γιατι...και το πωσ γινανε ετσι τα πραγματα.

για αυτο μην τα παιρνεισ τοσο βαρια τα πραγματα κοιτα να τα βρεισ με τον εαυτο σου και ασε να τον νταντευουν οι δικοι του (ξεχνωντασ οτι πρεπει να ειναι κοντα σασ γιατι πρεπει)!!!!!!

θυμηθηκα τωρα καποιον γνωστο μου με την γεννηση τησ κορησ του ειχε παει στην μητερα του και ελεγε διαφορεσ αρλουμπεσ οτι δεν μπορει αλλο, οτι κουραστηκε και σκεφτεται να χωρισει,γιατι η γυναικα του δεν τον καταλαβαινει,ξερεισ τι εκανε η μητερα του ;;;;τον εδιωξε απο το σπιτι και με πολυ σκληρεσ κουβεντεσ τον συνετησε και αυτοσ γυρισε πισω,και τωρα ειναι καλα μεταξυ τουσ.αυτο επρεπε να κανουν και οι δικοι του.τι τον μαζεψαν εκει;;;και ο φιλοσ μου εκανε ταξιδι για να παει στην δουλεια του καθε μερα και αυτοσ ελεγε την αγαπαω την μια και την αλλη δεν ξερω τι νοιωθω..ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΒΡΗΚΕ ΑΝΟΙΧΤΗ ΤΗΝ ΠΟΡΤΑ ΑΠΟ ΤΟ ΠΑΤΡΙΚΟ ΤΟΥ ΣΠΙΤΙ !!!!!!!!!!!!

Πολυ σωστές οι παρατηρησεις σου.Δυστυχως στο Ελλάντα οι γονείς (για να μην γραψω οι μητερές καλύτερα) δεν αφήνουν τα παιδιά να ενηλικιωθούν ποτέ και να αναλάβουν τις ευθυνες τους...και έτσι την πληρώνουν αργοτερα οι εκαστοτε συζυγοι τους...Nicacat σε βλέπω σε καλό δρόμο εννοώντας ότι ήδη προπαθείς να μαζέψεις τα κομμάτια σου και να σταθείς δυνατή απέναντι στο ευατό σου και στο παιδί σου.....σου εύχομαι να σου πάνε όλα κατ΄ευχήν ...αλλά μην ευχεσαι να επιστρέψει ο συζυγος γρήγορα γιατί στην φάση που ειστε το κοβώ σε επομενη δυσκολία να αρχίσει πάλι τα δεν ξέρω και τα συναφή..καλύτερα να πάρει τον χρόνο του...να του λέιψεις και αν σε αγαπαει πραγματικα να στο δείξει και να πασχίσει να κερδίσει την εμπιστοσυνή σου ξανά ...μην εισαι εκει για αυτον διαθέσιμη οποτε θέλει γιατι δυστυχώς οι άνδρες "δενουν τον γαιδαρο τους" και μας θεωρούν δεδομένες.....Μόνο έτσι θα κερδίσεις το παιχνίδι

γιατι δυστυχώς οι άνδρες "δενουν τον γαιδαρο τους" και μας θεωρούν δεδομένες.....Μόνο έτσι θα κερδίσεις το παιχνίδι

Εντάξει το συγκεκριμένο δεν είναι θέμα φύλλου. Το κάνουμε και οι δύο πλευρές... Οι σχέσεις θέλουν "δουλεια". Δεν είναι αυθύπαρκτες. Αλλά ποιος μας το μαθαίνει αυτό;

δεν υπαρχει λαθος και σωστο υπαρχει ΜΟΝΟ διαφορετικο!

(Λορέτα Ποντικίνα)

Ξέρω τα πάντα αλλά δεν μπορώ να σας τα αποκαλύψω!

Εντάξει το συγκεκριμένο δεν είναι θέμα φύλλου. Το κάνουμε και οι δύο πλευρές... Οι σχέσεις θέλουν "δουλεια". Δεν είναι αυθύπαρκτες. Αλλά ποιος μας το μαθαίνει αυτό;

Ευχαριστω για την παρατήρηση .....συμφώνω απολύτως (λάθος διατύπωση)εννοειται οτι δεν είναι "προνόμιο" ανδρικό και καποια πράγματα δεν μαθαίνονται. Ο καθένας από εμας φιλτραρει (και ακούσια και εκούσια) τα ερεθισματα και τα παραδείγματα που δέχεται απο την παιδική ηλικία (πρώτο σχολείο οι γονείς) και τις εμπειρίες που αποκτά μέσα από τις ανθρώπινες σχέσεις- όχι απαραιτητα απο τις δικές μας.

Sorry για το off topic :)

Διαφημίσεις

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...