Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

τι να κανω?

NIKACAT

Recommended Posts

ο αντρασ μου τον τελευταιο 6μηνο μεινει σε αλλοι πολη για δουλειεσ στιγκεκριμενα στα πεθερικα μου ευτυχοσ ολα πανε καλα και οπωσ φαινετε θα νοικιασουμε σπιτι εκει.το προβλημα ειναι οτι εγω ηδη εχω μια δουλεια εδω (λογο το οτι ηταν κληρονομικη δουλευει ο αδερφοσ μου και η μητερα μου )ειναι μια μικρη επιχειρηση που δεν μπορει πλεον να σιντιρη δυο οικογενειεσ και αναγκαστικε ο αντρασ μου να παει αλλου το θεμα ειναι οτι θελει να αφησω αυτη την δουλεια και να τον ακολουθησω εκει και στιν συνεχεια να βρω εκει δουλεια.αλλα το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο η επιχειρηση ειναι ολοι στο ονομα μου ανελαβα εγω την ευθυνη.η αποσταση ειναι θεσσαλονικη εδεσσα.τι να κανω ο αδερφοσ μου ειναι 24 χρονον ανωριμοσ δυστυχοσ τι να κανω,μου λεει πωσ αν δεν ερθω θα ζητηση διαζυγιο εχουμε και ενα μπεμπη ειμαι σε απογνωση τι να κανω.συγνωμη αν σασ κουρασα αλλα δεν ξερω τι να κανω,πειτε μου καμια συμβουλη:-(:sad::-(:sad::-(

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 54
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

μου λεει πωσ αν δεν ερθω θα ζητηση διαζυγιο εχουμε και ενα μπεμπη ειμαι σε απογνωση τι να κανω.

Δεν θέλω να σου πω τι θα κάνεις αλλά ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ θα του έλεγα στο καλό και με τη νίκη!!!

Δεν θα σήκωνα τέτοιου είδους απειλή ούτε για αστείο!!

Μου φαίνεται όμως βρε καλό μου πως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημά σας..

Nothing you would take... Everything you gave...

ναι δυστυχοσ ειναι πολλα οι οικογενεια του που ανακετυευετε και τωρα και οι δικοι μου πλεον δεν το στιριζουν και σημερα που τον ρωτησα γιατι μου μιλασ αποτομα απομακρα τον λεω δεν με αγαπασ πια και μου λεει και ναι και οχι λεει δεν ξερει.μα ειναι δυνατον μεσα σε ενα μηνα να μου δειχνει αλλο προσωπο?θελει στιν ουσια να τα παρατησω τα παντα και πψσ αυτοσ θα κανει κουμαντο.δεν ξερω τα νευρα μου ειναι πολυ χαλια.παντωσ μου ειπε πωσ δεν εχει αλλη και πωσ δεν γνωρισε καμια τωρα αν ειναι αληθεια η ψεμα δεν ξερω αν και για αλλα πραγματα με εχει πει ψεματα.και εγω αυτο σκεφτομαι να χωρισω αλλα τον αγαπω.:-(

Συγνωμη, αλλα εχεις μια επιχειρηση στο δικο σου ονομα, εχεις ολη την ευθυνη αλλα δεν μπορει να σε συντηρησει και συντηρειται απο αυτην μονο ο αδελφος σου και η μητερα σου?

Τοτε τι την θελεις βρε κοριτσακι μου?

γεια σου..

δυσκολη η θεση σου.μπροσ γκρεμοσ και πισω ρεμα,αλλα και η σταση του αντρα σου δεν μου αρεσει.ανακατευονται και οι δικοι του;;χαλι και αυτο!δεν ξερω εγω παντωσ δεν θα τον ακολουθουσα με τισ προοπτικεσ αυτεσ.τωρα οσο γαι το μαγαζι ο αδελφοσ δεν ειναι και μωρο,αφου συντηρειται μονο η οικογενεια σου (η μητερα σου και ο αδελφοσ σου)ασ γυρισει η επιχειρηση στο ονομα του αδελφου σου η τησ μητερασ σου,δεν καταλαβαινω γιατι εχεισ το ονομα σου χωρισ να πληρωνεσαι.εχεισ και εσυ οικογενεια.εγω θα εμενα κοντα στουσ δικουσ μου και θα εβρισκα δουλεια αλλη.οσο για τον αντρα μου ασ με ακολουθουσε εκεινοσ.γιατι πηγε και βρηκε δουλεια στην εδεσσα;;;ολοκληρΗ θεσσαλονικη εκει βρηκε;;;KAI ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΑΝ ΣΕ ΑΓΑΠΑΕΙ;;;ΨΑΞΕ ΝΑ ΔΕΙΣ ΤΙ ΧΑΛΑΕΙ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΔΙΑΛΟΓΟΣ ΝΑ ΒΡΕΙΤΕ ΛΥΣΕΙΣ

Διαφημίσεις

Ρε κοριτσια αμεσως διαζυγιο δηλαδη?σε 5 σειρες που εγραψε η κοπελα βγαλατε συμπερασμα?ετσι διαλυονται τα σπιτια?

nicat δηλαδη συντηρεις μια επιχειρηση για την μητερα σου και τον αδερφο σου και ο αντρας σου για να ζησει η οικογενεια του εφυγε!Ετσι καταλαβα!Η δουλεια του μπορει να σας προσφερει τα απαραιτητα μεχρι να βρεις δουλεια?Εσυ ειχες συμφωνησει για να φυγει?

Εγω προσωπικα θα κοιταγα το συμφερον του παιδιου μου και της οικογενειας που δημιουργησα!Θα ακολοθουσα τον αντρα μου!

Οσο αναφορα το διαζυγιο που λεει μονο εσυ ξερεις ποσο το εννοει...Και η θεση εκεινου δεν ειναι οτι καλυτερο...να εχει παντρευτει και να ειναι μακρια σας παλι μαζι με τους γονεις του!

Μην κοιταμε μονο τα λογια!Πολλοι ανθρωποι,κακως βεβαια,λενε κουβεντες που δεν εννοουν οταν βρισκονται σε δυσκολες καταστασεις!

Δωσε μια ευκαιρια στην οικογενεια και αν δεν δεις προκοπη γυριζεις πισω!

Δεν θα φυγεις και μεταναστης!

Τα οικονομικα προβληματα δημιουργουν πολυ ασχημες καταστασεις και θελουν υπομονη και επιμονη!

marinab, συμφωνώ μαζί σου αλλά μην αγχώνεσαι, κανένας δε χωρίζει επειδή θα του το πούνε 5 αγνωστοι..

Απλώς σύμφωνα μετα βιώματα και τις αντοχές μας απαντάμε το τι θα ανεχόμασταν εμείς και τι όχι..

Μη ξεχνάς πως ρωτάς ένα ευρύ κοινό που δε γνωρίζεις.. Αν εμένα ο άντρας μου με έχει με 5 μασέρ και 10 μανικιουρίστες τη μέρα(θα 'θέλα!!! :rolleyes::mrgreen:), λογικό είναι όλα αυτά να μου φαίνονται κατακριτέα..

Αν πάλι έχω έναν σύζυγο που με κακοποιεί, αυτά θα μου φαίνονταν πταίσματα..

Σύμφωνα με τα βιώματά μας απαντάμε..

Εδώ εγώ είδα μια κατάσταση αυτός να απειλεί και η οικογένειά του να προσπαθεί να της βάλει τα δυο πόδια σε ένα παπούτσι!

Ε, με αυτές τις συνθήκες δεν θα ήθελα να πάω να μετακομίσω δίπλα από τα πεθερικά!!!

Εγώ δεν το αντέχω! Με τίποτα! Τώρα, ο κάθε άνθρωπος έχει και τις αντοχές του.. Τώρα γιατί πρέπει απλώς να αντέχεις και να υπομένεις στη ζωή είναι ένα άλλο θέμα..

Nothing you would take... Everything you gave...

ΓΙΑ ΤΗΝ MARINAD... ΑΛΛΑΞΕΣ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΣΟΥ ΓΙΑΤΙ;;;;:confused: ΑΛΛΑ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΕ ΤΗΝ ITSME!!!!!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΜΕΤΡΑΝΕ ΟΙ ΑΝΤΟΧΕΣ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Η ΨΥΧΗ..!!!ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΤΗΣ ΨΥΧΗΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ MARINAD!!!ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΛΟΙ ΚΑΤΙ ΕΧΟΥΜΕ ΠΕΡΑΣΕΙ ΚΑΙ ΣΙΓΟΥΡΑ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΛΛΟΙ ΤΑ ΙΔΙΑ.:-P

ΝΙΚΑΚΑΤ ΜΟΥ ΚΑΝΕ ΟΤΙ ΣΟΥ ΛΕΕΙ Η ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ..ΕΥΧΟΜΑΙ ΝΑ ΛΥΘΟΥΝ ΟΙ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΣΑΣ!!

ο αντρασ μου τον τελευταιο 6μηνο μεινει σε αλλοι πολη για δουλειεσ στιγκεκριμενα στα πεθερικα μου ευτυχοσ ολα πανε καλα και οπωσ φαινετε θα νοικιασουμε σπιτι εκει.το προβλημα ειναι οτι εγω ηδη εχω μια δουλεια εδω (λογο το οτι ηταν κληρονομικη δουλευει ο αδερφοσ μου και η μητερα μου )ειναι μια μικρη επιχειρηση που δεν μπορει πλεον να σιντιρη δυο οικογενειεσ και αναγκαστικε ο αντρασ μου να παει αλλου το θεμα ειναι οτι θελει να αφησω αυτη την δουλεια και να τον ακολουθησω εκει και στιν συνεχεια να βρω εκει δουλεια.αλλα το προβλημα δεν ειναι μονο αυτο η επιχειρηση ειναι ολοι στο ονομα μου ανελαβα εγω την ευθυνη.η αποσταση ειναι θεσσαλονικη εδεσσα.τι να κανω ο αδερφοσ μου ειναι 24 χρονον ανωριμοσ δυστυχοσ τι να κανω,μου λεει πωσ αν δεν ερθω θα ζητηση διαζυγιο εχουμε και ενα μπεμπη ειμαι σε απογνωση τι να κανω.συγνωμη αν σασ κουρασα αλλα δεν ξερω τι να κανω,πειτε μου καμια συμβουλη:-(:sad::-(:sad::-(

σε καταταλαβαίνω απόλητα ...το να μεινης εκεί και να κρατήσης την επιχήρηση μμμμ......θα το μετανιώσης , το ότι ο άντρα σου, σου μίλησε έτσι λάθος του ναι μεγάλο ..:confused:.όμως θα πρέπει να δώσης βάση στον γάμο σου και στην οικογένεια σου διότι έχεις και παιδί και υποχρέωση προς αυτό να κρατήσης την οικογένεια ...

Τώρα με τον αδερφο σου και την μαμα σου πάλι δύσκολο, ναι ,θα πρέπει ο αδερφός σου να αναλάβη ευθήνες μα καθόλου μικρός δεν είναι ηλικιακά ,τώρα στο θέμα ευθήνης άστον ασ ζοριστή τι να γίνει θα πρέπει και εσύ να κοιτάξης το σπίτι σου..και να μην το πάρεις εγωστικά και αφού αγαπά ς και τον άντρα σου.

Ό αδερφός σου και η μαμά σου θα πρέπει να σε στηρίξουν στην απόφαση να ακολουθήσεις τον άντρα σου αφού εσύ εισόδημα δεν βγάζεις απο αυτήν και έτσι που είναι οι καιροι ευτηχώς που βρήκε και ο άντρα σου δουλειά ΥΠΟΜΟΝΗ:cry: και οταν βρεθήτε απο κοντά με τον άντρα σου και του πεις ότι ναι θα έρθουμε ...εξηγησε του ότι δεν το κάνεις για να μην σε χωρίση αλλα γιατί τον αγαπάς και και να αναγνωρίση το λάθος του που σε εκβίασε έτσι .....αλλα έχει χάρη που είσαι υπεράνω......:roll:

κοριτσια ευχαριστω πολυ για τισ απαντησεισ σασ σημερα που μηλησαμε μου ειπε πωσ δεν του λειπω καθολου αλλα λεει πωσ με αγαπει και με θελει.και πωσ θελει να να σκεφτει αν θελει να ειναι μαζι μου.κοριτσια δεν το αντεχω ειληκρινα θελω να πεθανω.εγω καταλαβω πωσ δεν με αγαπει αλλο μαλλον. του ειπα πωσ θα τα παρατησω ολα και αυτοσ με λεει πωσ θελει να σκεφτει.εχουμε ενα μωρακι μαζι γιατι μου φερετε ετσι.λεει πωσ εδω και δυο εβδομαδεσ δεν του λειπω καθολου αλλα οτι με αγαπει δεν μπορω να καταλαβω.πριν 2 μερεσ μου εστειλε μηνυμα που ελεγε πωσ ειμουν η ζωη του.τι να σκεφτω?τι κανω?δεν αντεχω να ξερω πωσ τελειωσαμε:-(:-(:sad::-(

Διαφημίσεις

Η που τον εχει πιασει ο εγωισμος (το εχουν αυτο οι αντρες) και φερεται με λαθος τροπο γιατι νομιζει πως κανει και εγω δεν ξερω τι.Προφανως νομιζει πως αν σε τσιγκλισει θα τρεξεις κοντα του......η που κατι τρεχει και δεν στο λεει.

Σε καμια περιπτωση δεν θα ελεγα σε καποιον να χαλασει το σπιτι του....προς Θεου.Προσπαθησε να τα συζητησεις με τον αντρα σου εξω απο τα δοντια και απο κοντα.Δεν ειναι δα και τοσο μεγαλη αποσταση Εδεσσα - Θεσσαλονικη.Απορω δηλαδη τοσο καιρο που δουλευει εκει.....δεν βλεπεστε?Γιατι ετσι οπως τα λες ειναι σαν να επικοινωνειτε με μηνυματα και τηλωφωνα.Παντως καλα θα ηταν να μην εξαρτασαι εξολοκληρου απο τον αντρα σου οικονομικα οπως επισης καλα θα ηταν να ξεπλεξεις και με τον αδερφο σου και την μητερα σου οσο αφορα την επιχειρηση.Κοιτα το καλυτερο για σενα και το μωρακι σου.Απο αυτο να ξεκινησεις.

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

ναι δυστυχωσ δεν βλεπομαστε μα δεν θελει να ερθω να μηλησουμε αν δεν σκεφτει πρωτα αν με θελει στην ζωη του

Κανεις πλακα τωρα ε? Δηλαδη αυτος θα αποποφασισει μονος? Και εσυ θα καθεσε και θα περιμενεις τι θα αποφασισει? "αν σε θελει στη ζωη του"? οχι αν ΣΑΣ θελει? Για το μωρακι σας ουτε λογος?.....ωραιος!!!!!

Συγνωμη γι αυτο που θα πω αλλα ξερεις τι μου δειχνει εμενα αυτη η συμπεριφορα? Οτι εφυγε απο το σπιτι, ξαναγυρισε στο πατρικο του οπου η μανουλα του εχει τον κανακαρη της στα οπα οπα, εφυγε απο τις ευθυνες και τις υποχρεωσεις του σπιτιου σας και προφανως του καλοαρεσε να ειναι και παλι εργενης.Ασχετα αν τρεχει και κατι αλλο η οχι.Το θεωρω αδιανοητο να μην επιθυμει να δει το παιδακι του.Αντε εσενα......οκ ας δεχτουμε οτι σ'εχει χ.......νη (sorry κιολας).....αλλα το παιδι του????? Ωραιοςςςς!!!!!!!!

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

μου ειπε πωσ του λειπει το παιδι και πωσ θελει να τον δει αλλα εμενα οχι γιατι δεν ξερει τι νιωθει.6χρονια τα πεταει ετσι απλα δεν ξερω ασ μου ελεγε στα ισια ναι ρε δεν σαγαπαω αλλα οχι οτι δεν ξερεισ και οτι ειναι μπερδεμενοσ.ποναει τοσο πολυ και δεν εχω κανεναν να με συμπαρασταθει νιωθω τοσο χαλια συγνωμη αν σασ πριζω ολο και καπου πρεπει να τα πω

ΝΙΚΑΚΑΤ ΜΟΥ ΔΩΣΤΟΥ ΧΩΡΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ.ΜΗΝ ΣΚΕΦΤΕΣΑΙ ΑΡΝΗΤΙΚΑ.ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΟΤΑΝ ΠΙΕΖΟΜΑΣΤΕ, ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΜΑΣΤΕ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΜΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΤΙ ΘΕΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΟΤΙ ΜΑΣ ΑΠΑΣΧΟΛΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΑΥΤΟ.ΑΣΤΟΝ ΝΑ ΗΡΕΜΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΒΡΕΙ ΜΕ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΤΟΥ.ΜΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΕΙ ΠΑΝΙΚΟΣ.ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΣΕΙ ΕΤΟΙΜΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΘΑ ΕΡΘΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΤΕ..ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΙΖΕΙΣ ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΔΩ.!!!!!!!ΓΡΑΨΕ ΟΠΟΤΕ ΘΕΣ ΚΑΙ ΟΤΙ ΝΟΙΩΘΕΙΣ.

Διαφημίσεις

Τι να σου πω βρε κοπελα μου? Μακαρι να ερθουν ολα οπως τα θελεις.

Σιγουρα σε ποναει αυτη η συμπεριφορα αλλα καλυτερα να κοιταξεις τον εαυτο σου και το παιδακι σου.Στο κατω κατω ποιος ειναι αυτος που θα αποφασισει για την ζωη και των τριων σας μονος του? Αξιζει βρε κοπελα μου τετοιος ανθρωπος για συντροφος σου και πατερας του παιδιου σου? Ετσι την παραταμε την οικογενεια και οκ........βλεπουμε ?

Κι αν δηλαδη σου πει ελα εδω να μεινεις ......και πας και μετανιωσει, τι θα κανει ? Θα σας πεταξει στον δρομο και ολα καλα ? Γι αυτο σου ειπα καλυτερα αφου βλεπεις τετοια συμπεριφορα , καλυτερα να εισαι οικονομικα ανεξαρτητη, να μπορεις τουλαχιστον να φροντισεις το παιδακι σου.

Απο κει και περα ........σου ευχομαι τα καλυτερα ....

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

Δεν θέλω να σου πω τι θα κάνεις αλλά ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΕΓΩ θα του έλεγα στο καλό και με τη νίκη!!!

Δεν θα σήκωνα τέτοιου είδους απειλή ούτε για αστείο!!

Μου φαίνεται όμως βρε καλό μου πως δεν είναι μόνο αυτό το πρόβλημά σας..

Να αγιάσει το στόμα σου! Δεν ειναι τροπος αυτός ...

Ελεοοοοςςςς................εισαι απογοητευμενη, στεναχωρημενη και πληγωμενη το καταλαβαινω αλλα..........μηπως να μην τον αφηνες και τοσα περιθωρια? Μηπως οσο σε θεωρει δεδομενη επαναπαυεται?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

υποσχεθικα στον εαυτο μου να μην παρω τηλεφωνω να τον αφησω μια εβδομαδα να σκεφτει και αν ακομα δεν θα θελει θα του ζητησω διαζηγιο δεν θα τρεχω αποτε θα μου κουναει το χερακι του,αν δεν με θελει οκ,πρωτη η τελευταια θα ειμαι που θα μεγαλωσω το παιδι μονη μου.αλλα ποναει

ΚΟΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΜΕ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;;;;

ΚΟΙΤΑ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΕΓΩ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΑ ΛΙΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΑΦΗΣΕΙΣ ΝΑ ΣΚΕΦΤΕΙ ΟΠΩΣ ΣΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΣΤΟ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ ΜΗΝΥΜΑ..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΛΛΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΥΠΟΜΟΝΗ.ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΑΣ ΛΕΜΕ ΠΟΛΛΑ ΟΤΑΝ ΝΟΙΩΘΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΜΑΣ ΠΙΕΖΟΥΝ..ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΜΕΤΑΝΟΙΩΝΟΥΜΕ.ΠΟΣΟ ΚΑΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΗ Η ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ;;;;;;

Ναι Ok μαζι σου κι εγω αλλα αν μπερδευτει και η κοπελα τι να γινει? Να παρατησουν το παιδακι στο δρομο και να σκεφτονται χωριστα και οχι σαν οικογενεια , μεχρι να αποφασισουν?

19Zup2.png

149138qob4e3htng.gif

rena_myst; ΕΙΣΑΙ ΛΙΓΑΚΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ,ΕΙΝΑΙ ΝΟΜΙΖΩ ΛΙΓΟ ΝΩΡΙΣ ΓΙΑ ΑΚΡΑΙΕΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ ΤΙ ΛΕΣ;;;;ΑΣ ΔΩΣΕΙ ΛΙΓΟ ΠΕΡΙΘΩΡΙΟ ,,,ΓΙΑ ΜΕΝΑ ΕΓΩ ΕΤΣΙ ΛΕΩ.!!

ΝΙΚΑΚΑΤ ΕΙΝΑΙ ΜΠΕΡΔΕΜΕΝΟΣ ΣΙΓΟΥΡΑ ΟΣΟ ΑΝΤΕΞΕΙΣ ΚΑΝΕ ΥΠΟΜΟΝΗ ΓΙΑΤΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΕΧΕΙΣ ΑΙΣΘΗΜΑΤΑ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΟΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΧΕΙΣ ΑΛΛΟ ΟΚ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΗΝ ΖΩΗ ΣΟΥ..

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...