Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ????????HELPPPPP

skiy

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπερα κοριτσια.θελω να ρωτησω κατι.. ποσες ημερες χρειαζονται να φανει η εγκυμοσυνη μετα τη συλληψη με χοριακη? εκανε καποια το clear self? θελω πολυ να μεινω εγκυος αλλα δεν ερχεται.....

Λοιπον 5-8 για εμφύτευση οπότε υπολόγισε 8-10 μέρες για β χοριακή..Το self clear δε γνωρίζω πως υποστηρίζει το 5 μέρες.Ισως με την προυπόθεση να εμφυτευθεί άμεσα και να αρχίσει να παραγει και άμεσα β χοριακή.Κανε το πιο αργα και καλύτερα με καθυστέρηση(όπως λέει στις οδηγίες) ή λίγο πριν.

περιμενω και περιμενω και περιμενω....ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!μονο εντονοι πονοι περιοδου.ηταν να αδιαθετησω απο τις 4 του μηνα αλλα τπτ.2 μερες καθυστερηση...!!!!!γινετε να ειμαι εγκυος και να εχω πονους περιοδου τοσο εντονους??καθε λιγο και λιγακι,τουαλετα γιατι νομιζω οτι κατεβηκε η ακατανομαστη...!!!!δεν θελω αλλο τεστ και να απογοητευτω παλιιιιιιιιιιι.....

περιμενω και περιμενω και περιμενω....ΤΙΠΟΤΑ!!!!!!μονο εντονοι πονοι περιοδου.ηταν να αδιαθετησω απο τις 4 του μηνα αλλα τπτ.2 μερες καθυστερηση...!!!!!γινετε να ειμαι εγκυος και να εχω πονους περιοδου τοσο εντονους??καθε λιγο και λιγακι,τουαλετα γιατι νομιζω οτι κατεβηκε η ακατανομαστη...!!!!δεν θελω αλλο τεστ και να απογοητευτω παλιιιιιιιιιιι.....

Μαρακι μου,καταλαβαινω ποσο πολυ το θελεις,μην αγχωνεσαι ομως...και κυριως να μην απογοητευεσαι!Ποσο χρονων εισαι εαν επιτρεπεται?Εμενα προσωπικα το τεστ ειχε δειξει απο την πρωτη μερα της καθυστερησης!Υποτιθεται πως τα τεστ πλεον δειχνουν απο την 5η μερα της εμφυτευσης!Σε πολλες γυναικες ομως,μπορει να μην δειξει παρα μονο μετα τη 10η μερα της καθυστερησης!Μην χανεις ομως το κουραγιο σου,δε θα καταφερεις τιποτα!Στο λεω με αγαπη!:)

0QVLp2.pngkdBmp3.png

Διαφημίσεις

Εγώ έμαθα ότι είμαι έγκυος 12 μέρες μετά την ωορρηξία (είχα κάνει τεστακι) με το hometest! Πολύ αχνή γραμμή όμως αλλά έγκυρη!!!!

TA6yp3.png

Each day's a gift and not a given right...

Leave no stone unturned, leave your fears behind...

And try to take the path less traveled by...

That first step you take is the longest stride...

• 2 χρόνια μετά...

Kαλημερα σας τι κανετε?? ειμαι καινουρια εδω και δεν ξερω κ πολλα πραγματα για μια εγκυμοσυνη, χτες ειχα πυρετο και πηγα στο νοσοκομειο μ ειπαν να κανω και ακτινογραφια αλλα τους ειπα οτι εχω ελευθερες επαφες με τον αρραβωνιαστικο μου και μ εκαναν ενα τεστ κυησεως και βγηκε θετικο, μ εκαναν και κολπικο υπερηχο αλλα δεν εδειξε κατι εκει, τι λετε ειμαι εγκυος??? μακαριιιιι... βεβαια εγω περιμενω κανονικα να αδιαθετησω αυριο, εχω πονακια χαμηλα στην κοιλια και με ποναει και το στηθος μου... εσεις τι πιστευετε?? μ ειπαν να κανω και β χοριακη και πηγα σημερα το πρωι.. εχω πολυ αγχος!!!

Σας ευχαριστω

Kαλημερα σας τι κανετε?? ειμαι καινουρια εδω και δεν ξερω κ πολλα πραγματα για μια εγκυμοσυνη, χτες ειχα πυρετο και πηγα στο νοσοκομειο μ ειπαν να κανω και ακτινογραφια αλλα τους ειπα οτι εχω ελευθερες επαφες με τον αρραβωνιαστικο μου και μ εκαναν ενα τεστ κυησεως και βγηκε θετικο, μ εκαναν και κολπικο υπερηχο αλλα δεν εδειξε κατι εκει, τι λετε ειμαι εγκυος??? μακαριιιιι... βεβαια εγω περιμενω κανονικα να αδιαθετησω αυριο, εχω πονακια χαμηλα στην κοιλια και με ποναει και το στηθος μου... εσεις τι πιστευετε?? μ ειπαν να κανω και β χοριακη και πηγα σημερα το πρωι.. εχω πολυ αγχος!!!

Σας ευχαριστω

Αχ, μπράβο Mardim! Μάλλον είσαι έγκυος! Σπανίως βγαίνει λάθος το τεστ. Απλώς μπορεί να είσαι στις πρώτες εβδομάδες και να μην φαίνεται κάτι στον υπέρηχο. Συγχαρητήρια!!! Είναι υπέροχο! Με το καλό και η χοριακή!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Σας ευχαριστω πολυ π μ απαντησατε!! Τελικα εκανα β χοριακη βγηκε 142,77 κ μ ειπαν να ξανα σε μια εβδομαδα.. Απλα ξερετε?? Τωρα 3 τελευταιες ημερες εχω σκουρα υγρα αρκετα, ο γυναικολογος τ νοσοκομειου μ ειπε οτι ειναι φυσιολογικο κ να προσπαθησω να ηρεμησω.. Λετε να ειναι κατι? Εγω σκεφτομαι να παω σε καποιον εξωτερικο γιατρο, η να περιμενω μεχρι την αλλη δευτερα για την επομενη χοριακη?? Μ ειπε αυτος εαν δω αιμα να παω αμεσως σε καποιο γιατρο..!

Διαφημίσεις

• 1 month later...

καλησπερα! ειμαι καινουργια... δε ξερω αν γρεφω στο σωστο μερος... λοιπον το δικο μου θεμα ειναι το εξης... περιμενω περιοδο αυριο παρ ολα αυτα δεν κρατηθηκα και εκανα σημερα ( οχι με τα πρωτα πρωινα ουρα ) ενα τεστ της homtest. βγηκε αρνητικο. το μονο που με προβληματιζει ειναι πρωτη φορα παρατησρω στο στηθος μου τις φλεβες να διακρινοντε και μικρα αγγεια κοκκινα... κι ειχα μια ελπιδα μηπως και τα καταφεραμε... αν ηταν ομως θα ειχε δειξει δεν θα ειχε δειξει το σημερινο???

καλησπερα! ειμαι καινουργια... δε ξερω αν γρεφω στο σωστο μερος... λοιπον το δικο μου θεμα ειναι το εξης... περιμενω περιοδο αυριο παρ ολα αυτα δεν κρατηθηκα και εκανα σημερα ( οχι με τα πρωτα πρωινα ουρα ) ενα τεστ της homtest. βγηκε αρνητικο. το μονο που με προβληματιζει ειναι πρωτη φορα παρατησρω στο στηθος μου τις φλεβες να διακρινοντε και μικρα αγγεια κοκκινα... κι ειχα μια ελπιδα μηπως και τα καταφεραμε... αν ηταν ομως θα ειχε δειξει δεν θα ειχε δειξει το σημερινο???

Καλημέρα, vasdim. Όχι δεν θα έδειχνε απαραίτητα. Εγώ έκανα ένα τεστ της hometest την 1η μέρα καθυστέρησης και ήταν ξεκάθαρα αρνητικό (ούτε ίχνος 2ης γραμμής). Ξανάκανα μετά από 7-10 μέρες και ήταν ξεκάθαρα θετικό. Οπότε φυσικά και έχεις ελπίδες. Θα σου πρότεινα να περιμένεις μερικές μέρες και μετά να κάνεις άλλο ένα τεστ ή μια χοριακή (ή και τα δύο). Σου εύχομαι καλά αποτελέσματα και να μας ενημερώσεις μόλις μάθεις!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Εμένα μου έδωσαν ένα τεστ κύησης baby or not δεν το είχα ξανακούσει αλλά λέει ότι είναι κατάλληλο από τη 5η μέρα σύλληψης. Ωστόσο είναι καλύτερο τα τεστ να γίνονται μετά τη πρώτη μέρα καθυστέρησης. Αν και έχουν ακουστεί περιπτώσεις που το ένοιωθαν πριν την καθυστερηση

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση rosali!!! Θα το επαναλαβω τις επομενες μερες και θα σας ενημερωσω.. Σημερα ειναι η 1η μερα καθυστερησης καο πραγματικα αυτο που βλεπω διαφορετικο με τις αλλες φορες που περιμενα ειναι το στηθος μου. Ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα.. Για την Παρασκευη λεω να κανακανω!!

Διαφημίσεις

Ευχαριστω πολυ για την απαντηση rosali!!! Θα το επαναλαβω τις επομενες μερες και θα σας ενημερωσω.. Σημερα ειναι η 1η μερα καθυστερησης καο πραγματικα αυτο που βλεπω διαφορετικο με τις αλλες φορες που περιμενα ειναι το στηθος μου. Ελπιζω να εχω ευχαριστα νεα.. Για την Παρασκευη λεω να κανακανω!!

Τέλεια! Κάντο την Παρασκευή και πες μας!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Τέλεια! Κάντο την Παρασκευή και πες μας!

Καλημερα! Επειδη δεν κρατιομουν εκανα ακομα ενα της hometest παλι (αγορασα καμποσα γιατι ξερω πως ειμαι ανυπομονη) και βλεπω μια παρα πολυ αχνη γραμμουλα (εαν πραγματι υπαρχει και δεν ειναι της φαντασιας μου) κι εφοσον ειμαι σημερα στη δευτερη μερα καθυστερησης λεω καλυτερα να περιμενω εως την Κυριακη κι αν δε φανει η ακατανομαστη να ξανακανω τοτε.. Οποτε νεοτερα την Κυριακη!!!

Καλημερα! Επειδη δεν κρατιομουν εκανα ακομα ενα της hometest παλι (αγορασα καμποσα γιατι ξερω πως ειμαι ανυπομονη) και βλεπω μια παρα πολυ αχνη γραμμουλα (εαν πραγματι υπαρχει και δεν ειναι της φαντασιας μου) κι εφοσον ειμαι σημερα στη δευτερη μερα καθυστερησης λεω καλυτερα να περιμενω εως την Κυριακη κι αν δε φανει η ακατανομαστη να ξανακανω τοτε.. Οποτε νεοτερα την Κυριακη!!!

Αυτό είναι πολύ καλό! Κάνε άλλο ένα τεστ την Παρασκευή αφού έχεις απόθεμα. Λογικά θα δείξει πιο έντονα, γιατί αν είσαι έγκυος η ορμόνη θα έχει διπλασιαστεί. Μακάρι να είσαι!!!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Αυτό είναι πολύ καλό! Κάνε άλλο ένα τεστ την Παρασκευή αφού έχεις απόθεμα. Λογικά θα δείξει πιο έντονα, γιατί αν είσαι έγκυος η ορμόνη θα έχει διπλασιαστεί. Μακάρι να είσαι!!!

Καλα επειδη ειπα για Κυριακη δε σημαινει οτι θαωκρατηθω κι ως τοτε!!! Ευχομαι μονο να υπαρχει πραγματικα αυτην η αχνη γραμμουλα και να μην τη βλεπουμε λογω της μεγαλης επιθυμιας μας να φανει!! Θα ενημερωσω για οτι νεοτερο!! Ευχαριστω πολυ!! Μακαρι!!!!

Αχ vasdim στις ίδιες μέρες είμαστε!!!

είχα πάρει μια 5αδα hometest και τα ξόδεψα γιατί έκανα πειράματα πριν την καθυστέρηση (είμαι και γω από τις ανυπόμονες!!!), εννοείται πως όλα βγήκαν αρνητικά.

Είμαι και γω στην πρώτη μέρα καθυστέρησης και σκέφτομαι να πάω για β-χοριακή αύριο.

Δεν έχω όμως κανένα σύμπτωμα, ούτε εγκυμοσύνης, ούτε περιόδου.

Κανονικά θα έπρεπε να περιμένω και να πάω από βδομάδα αλλά όλη την ώρα αυτό σκέφτομαι.

είχα πάρει μια 5αδα hometest και τα ξόδεψα γιατί έκανα πειράματα πριν την καθυστέρηση (είμαι και γω από τις ανυπόμονες!!!), εννοείται πως όλα βγήκαν αρνητικά.

Είμαι και γω στην πρώτη μέρα καθυστέρησης και σκέφτομαι να πάω για β-χοριακή αύριο.

Κανονικά θα έπρεπε να περιμένω και να πάω από βδομάδα αλλά όλη την ώρα αυτό σκέφτομαι.

Σε καταλαβαινω και πιστεψε με κι εγω αν δεν εμενα στην επαρχια και δεν ειχα τον φοβο πως με το που θα πω στο μικροβιολογικο τι εξεταση θελω δεν θα το μαθει κι ολο το χωριο μαζι θα την ειχα κανει ηδη.. οποτε παλευω με τα τεστ και με την υπομονη μου μεχρι να εχω ενα καλο σημαδι και μετα να παρω αδεια να παω εκτος για χοριακη!!

Κορίτσια, μην είστε τόσο ανυπόμονες! Αφήστε τη χοριακή να ανέβει λίγο! Σας καταλαβαίνω, αλλά μην τρώγεστε με τα ρούχα σας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα. Υπομονή και περιμένουμε τα καλά αποτελέσματα. Εγώ είχα αφήσει να περάσει μια εβδομάδα πριν κάνω το δεύτερο τεστ, που βγήκε θετικό. Αν το κάνετε την επόμενη μέρα, η ορμόνη δεν θα έχει αυξηθεί και πάλι αρνητικό θα δείξει.

Μακάρι να είστε και οι δύο έγκυες, σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Να γινόμαστε πιο πολλές οι μελλοντικές μανούλες!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Δεν είναι απαραίτητο να έχει συμπτώματα, Σίσσυ. Ούτε εγώ είχα.

M7X9p2.png OvOqp2.png

Κορίτσια, μην είστε τόσο ανυπόμονες! Αφήστε τη χοριακή να ανέβει λίγο! Σας καταλαβαίνω, αλλά μην τρώγεστε με τα ρούχα σας. Ό,τι είναι να γίνει, θα γίνει τώρα. Υπομονή και περιμένουμε τα καλά αποτελέσματα. Εγώ είχα αφήσει να περάσει μια εβδομάδα πριν κάνω το δεύτερο τεστ, που βγήκε θετικό. Αν το κάνετε την επόμενη μέρα, η ορμόνη δεν θα έχει αυξηθεί και πάλι αρνητικό θα δείξει.

Μακάρι να είστε και οι δύο έγκυες, σας το εύχομαι μέσα από την καρδιά μου! Να γινόμαστε πιο πολλές οι μελλοντικές μανούλες!

Εχεις δικιο rosali!! Υπομονη λοιπον!!!

Ναι Rosali δίκιο έχεις. Σε κάθε περίπτωση μια εβδομάδα καθυστέρηση είναι καλά.

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που δεν ήταν "προγραμματισμένη", απλώς μας προέκυψε, έλεγα "αν δεν έρθει αύριο το πρωί, θα πάω" και έτσι πέρασαν καμμιά δεκαριά μέρες.

Αυτή τη φορά, επειδή πλέον προσπαθούμε και το περιμένουμε, δεν περνάνε οι μέρες...

Διάβαζα και γω τέτοιου είδους θέματα παλιότερα και σκεφτόμουν "καλά, μια βδομάδα υπομονή είναι.." αλλά...τώρα καταλαβαίνω τα κορίτσια που έγραφαν.

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...