Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Love Parents.org.gr? Tell a friend!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ????????HELPPPPP

Recommended Posts

Koritsia xriazome tin apopsi sas.....o kiklos mou ine 28 imeres, i proti mera tou kiklou mou itan 14/11 kai tora vriskome stis 21h imera tou kiklou moy.... ihame epafes me to sizigo mou stis gonimes meres 12h eos 17h kai tora ekei 2 meres pou kriologisa..... mallon prokite gia igmoritida... piga sto nosokomio gia exetasis ktl giati eho tromero ponokefalo, vixa, kataroi ktl kai me evalan na kano aktinografia...... ego arhithika kai me evalan na test kuisis me oura..... fisika edixe arnitiko afou ine para poli noris... oute kathisterisi den eho akomi.... kai epemenan oti prepi na kano aktinografia.... telika den ekana..... pisteuete kala ekana pou arnithika na kano aktinografia???? o giatros mou ipe ine poli euesthita ta test kai dihnoun an ise egkios i oxi.... ine dinaton na dixi i b xoriaki sta oura eno briskome stin 21h imera tou kiklou?????? iparxoun tetoia test pou na kanoun diagnosi prin kan gini kai emfiteusi stin mitra????

Διαφημίσεις

• Replies 79
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Koritsia xriazome tin apopsi sas.....o kiklos mou ine 28 imeres, i proti mera tou kiklou mou itan 14/11 kai tora vriskome stis 21h imera tou kiklou moy.... ihame epafes me to sizigo mou stis gonimes meres 12h eos 17h kai tora ekei 2 meres pou kriologisa..... mallon prokite gia igmoritida... piga sto nosokomio gia exetasis ktl giati eho tromero ponokefalo, vixa, kataroi ktl kai me evalan na kano aktinografia...... ego arhithika kai me evalan na test kuisis me oura..... fisika edixe arnitiko afou ine para poli noris... oute kathisterisi den eho akomi.... kai epemenan oti prepi na kano aktinografia.... telika den ekana..... pisteuete kala ekana pou arnithika na kano aktinografia???? o giatros mou ipe ine poli euesthita ta test kai dihnoun an ise egkios i oxi.... ine dinaton na dixi i b xoriaki sta oura eno briskome stin 21h imera tou kiklou?????? iparxoun tetoia test pou na kanoun diagnosi prin kan gini kai emfiteusi stin mitra????[/QUOT

απο οσο γνωριζει μετα την γονιμοποιήση το ωάριο θέλει περίπου 5-7 μέρες για να εγκαταστασθει στην μητρα.απο εκει και μετα παράγεται αρκετή χοριακή..νομίζω ότι ειναι αρκετα νωρις ακόμη για να φανει κατί. γιατί ακόμη και να έγινε η γονιμοποίηση στις 15/10 κατά μέσο όρο τώρα πρέπει να γίνει η εγκατάσταση στην μήτρα...έφόσον έχεις υποψία εγκυμοσύνης για μένα καλα έκανες που δεν δέχτηκες για ακτινογραφία...περίμενε λίγες μέρες και κάνε ένα τεστ εγκυμοσύνης.σε 5 μέρες που θα είσαι στην 26 είναι πολυ πιθανό αν είσαι έγκυος το τέστ να το δείξει...υπομονή λίγες μέρες και εύχομαι να βγεί +++++...

το σελφ κλιαρ μπορει να δειξει πριν την περιοδο.εγω το εκανα 9 μερες μετα την επαφη κ βγηκε θετικο πολυ πολυ αχνο.καντο με πρωτα πρωινα ουρα ομως

Tora to vradi mou ekanan tin exetasi ouron... simioteon oti pino para polla igra gia na mou perasi grigorotera i iosi kai simioteon oti apo ta polla igra poy pino pigeno kai sinegia toualeta... ine dinaton na edihne ?

οχι με τιποτα!! αυτα τα τεστ γινονται πρωι κ παλι μπορει να βγει αχνη η γραμμη.εγω επρεπε να μπω κατω απο λαμπα για να τη δω κ παλι ισα ισα φαινοταν.εκανα και χοριακη 1 μερα πριν την αναμενομενη περιοδο κ ειχε βγει 24.

Διαφημίσεις

Ακόμα και τα τεστ που ισχυρίζονται ότι δείχνουν τάδε μέρες μετά, διευκρινίζουν ότι είναι μετά τη σύλληψη η οποία μπορεί να γίνει και 3 μέρες μετά την επαφώ δηλαδή τουλάχιστον 10 μέρες σύνολο!

Στις 9 όπως είπε η άλλη κοπέλα, οριακά και με πολύ προσοχή κάτω από τη λάμπα και με τα πρώτα πρωινά ούρα αλλά και πάλι φίλη μου με καθυστέρηση έγκυος, να δείχνουν τα άλλα τεστ κι αυτό τίποτε! άφαντη η γραμμη.

Το καλύτερο είναι να περιμένει καποια την πραγματική καθυστέρηση και μετά.

Πάντως πριν την εμφύτευση στη μήτρα αμφιβάλλω πολύ αν κάτι θα έδειχνε καθώς η χοριακή δεν θα έχει αυξηθεί λογικά, δν ξέρω

Molis piga stin toualeta kai iha kapoia kafe igra... ine kati anisihitiko?vriskome stin 21h imera toy kiklou.... les na adiathetiso noritera? o kiklos mou ine 28-30 imeres kai pote den iha adiathetisi pio noris apo 28 imeres... les na ine simadi pithanis egkimosinis????

μπορεί να είναι από εμφύτευση, μπορεί να μην είναι και τίποτε.

Αν έχεις υποψίες πάντως άσε καλύτερα την ακτινογραφία και την κάνεις αμέσως μόλις αδιαθετήσεις

Παντως αν σου δώσουν αντιβίωση μπορείς να πάρεις απλά πες τους ότι υπάρχει μία πιθανότητα να είσαι στην αρχή εγκυμοσύνης να σου δωσουν κανα αμοξιλ κι όχι καμια περίεργη άλλη

Διαφημίσεις

εγω ειχα τετοια καφε υγρα κ στα 3 παιδια.για την ακριβια ηταν κιτρινοκαφε (ουτε η μοιραρακη να ημουν:rolleyes:)

diladi ihes autes tis kafe ekkrisis 1 bdomada prin tin anamenomeni periodo? diladi prota ihes autes tis ekkrisis kai meta mathenes oti isoun eggios meres argotera?

ναι ειχα πρωτα αυτα τα υγρα.κ γιαυτο τη 2η κ 3η φορα ημουν τοσο σιγουρη οτι ειμαι εγκυος.την τριτη φορα γιαυτο εκανα και χοριακη πριν καν τη μερα της περιοδου.τοσο σιγουρη ημουν.

ναι ειχα πρωτα αυτα τα υγρα.κ γιαυτο τη 2η κ 3η φορα ημουν τοσο σιγουρη οτι ειμαι εγκυος.την τριτη φορα γιαυτο εκανα και χοριακη πριν καν τη μερα της περιοδου.τοσο σιγουρη ημουν.

gia poses meres eixes auta ta liga kafe igra?(liga ennoo stagones eho...) eniothes kai enohlisis kato xamila opos na perimenes periodo?

sorry pou se eho zalisi.... eho aghothi poli kai den eho kai ipomoni.....

Διαφημίσεις

• 1 year later...

να κανω μια ερώτηση??περιμενω να αδιαθετησω 5 σεπτ.μετα από έντονους πόνους χαμηλά αριστερά και δεξιά αποφάσισα να κανω ένα τέστ σημερα.βγηκε αρνητικό.υπαρχει πιθανοτητα να έχει γίνει λάθος?έχω κύκλο 31 ημερών.μπορει και να είμαι;

να κανω μια ερώτηση??περιμενω να αδιαθετησω 5 σεπτ.μετα από έντονους πόνους χαμηλά αριστερά και δεξιά αποφάσισα να κανω ένα τέστ σημερα.βγηκε αρνητικό.υπαρχει πιθανοτητα να έχει γίνει λάθος?έχω κύκλο 31 ημερών.μπορει και να είμαι;

Εννοείται οτι μπορει και να είσαι....ειναι νωρίς...

Υπάρχουν φορές που δείχνουν αρνητικά ακόμα και την ημέρα που περιμένεις...εξαρταται πόση ορμόνη εχει προλάβει να παράγει το σπορακι!

η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα οταν είδα ότι είναι αρνητικό..αρα ακομα ελπίζω...:P

Να μην στεναχωριεσαι!το έκανες πολυ νωρίς!

Ποιο τεστ έκανες αλήθεια?

η αλήθεια είναι ότι στεναχωρήθηκα οταν είδα ότι είναι αρνητικό..αρα ακομα ελπίζω...:P

Γι' αυτό δεν κάνουμε τεστ πριν την καθυστέρηση... Και τσάμπα στεναχωριόμαστε και συνεχίζουμε να ελπίζουμε... Θα σου ευχηθώ λοιπόν να είναι η τελευταία σου στεναχώρια αυτή και να ξανακάνεις τεστ στις 5 του μήνα με ένα μεγάλο +++++++++++++++++++!

Καλημερα!

Εισαι 7 μερες πριν την περιοδο!Εχω κυκλο 30 ημερων συνηθως και εκανα χοριακη 6 μερες πριν την περιοδο και ηταν θετικη αλλα πολυ μικρη μολις 20! Το σπορακι τοτε αρχισε να κανει την εμφανιση του! Δηλαδη αν ησουν στην θεση μου και ησουν εγκυος και εκανες αυριο την χοριακη θα σου εδειχνε. Αλλα εσενα μπορει να εγινε πιο καθυστερημενα η συλληψη! Καλη επιτυχια παντως και ευχομαι με ενα γερο σπορακιιιιι!!!!!:P

vpCFp2.png

Δηλαδή μου λες καλύτερα να κανω χοριακη η ότι έπρεπε να μου δείξει???πάντως σε ευχαριστώ πολύ..περιμενω πως και πως το ομορφότερο δώρο της ζωής μου!!!!:-D