Jump to content
➔ ParentsCafe.gr
  • Tell a friend

Είναι ενδιαφέρον αυτό το θέμα συζήτησης στο Parents.org.gr; Μοιράσου το με μια φίλη ή έναν φίλο!

ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΤΕΣΤ ΚΥΗΣΗΣ ΠΟΥ ΔΕΙΧΝΟΥΝ ΠΟΛΥ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ????????HELPPPPP

skiy

Recommended Posts

Ναι Rosali δίκιο έχεις. Σε κάθε περίπτωση μια εβδομάδα καθυστέρηση είναι καλά.

Στην προηγούμενη εγκυμοσύνη που δεν ήταν "προγραμματισμένη", απλώς μας προέκυψε, έλεγα "αν δεν έρθει αύριο το πρωί, θα πάω" και έτσι πέρασαν καμμιά δεκαριά μέρες.

Αυτή τη φορά, επειδή πλέον προσπαθούμε και το περιμένουμε, δεν περνάνε οι μέρες...

Διάβαζα και γω τέτοιου είδους θέματα παλιότερα και σκεφτόμουν "καλά, μια βδομάδα υπομονή είναι.." αλλά...τώρα καταλαβαίνω τα κορίτσια που έγραφαν.

Ναι, η αναμονή είναι δύσκολη. Αλλά ακόμα κι αν νιώθεις πολύ πολύ σίγουρη για το θετικό αποτέλεσμα, καλό είναι να περιμένεις.

M7X9p2.png OvOqp2.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 79
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ε πήγα λοιπόν.Θετικό 47 μονάδες.

Δεν ξέρω αν είναι καλή, θα κάνω σε λίγες μέρες να δω αν ανεβαίνει.

Μπραβο sissy!! Δεν κρατηθηκες τελικα ε?? Σου ευχομαι να παν ολα καλα και να ανεβεει η χοριακη στην επομενη εξεταση!! Εχεις τις καλυτερες ευχες μου!!! Εγω σημερα κρατηθηκα κ δεν εκανα τεστ αλλα αυριο δε νομιζω να το αφησω!! Το καλο ειναι οτι παει και η δευτερη μερα καθυστερησης κι ελπιζω ν αργησω πολυ να την ξαναδω την ακατανομαστη! Για τη β-χοριακη εφοσον συνεχισω να εχω καθυστερηση εχω σκοπο να παρω αδεια απ τη δουλεια μου τη Δευτερα.. Ως τοτε καποια τεστ που εχω ακομα δεν θα τ αφησω παραπονεμενα!! Σιγουρα θα κανω αυριο το πρωι ενα να δω αν αυτη η πολυ αχνη γραμμη που υπηρχε χθες θα υπαρχει κι αυριο λι αν θα ειναι πιο εντονη. Αυτο που παρατηρω χθες και σημερα πολυ εντονα στον οργανισμο μου ειναι πως κουραζομαι με δυο βηματα. Δεν ειμαι και καμια που εκανε γενικοτερα γυμναστικη αλλα ποτε δεν το εχω ξαναπαθει ν κατεβαζω τα σκουπιδια π.χ και να γυρναω και να ανασαινω λες κι ετρεχα.. Βεβαια δε νονιζω να σημαινει κατι γιατι φανταζομαι πως αν κουραζεται μια εγκυμονουσα θα κουραζεται προς το τελος της εγκυμοσυνης!! Ετσι φανταζομαι μιας και ειναι πτοσπαθεια για το πρωτο και δεν ξερω πολλα!!

Μπραβο sissy!! Δεν κρατηθηκες τελικα ε?? Σου ευχομαι να παν ολα καλα και να ανεβεει η χοριακη στην επομενη εξεταση!! Εχεις τις καλυτερες ευχες μου!!! Εγω σημερα κρατηθηκα κ δεν εκανα τεστ αλλα αυριο δε νομιζω να το αφησω!! Το καλο ειναι οτι παει και η δευτερη μερα καθυστερησης κι ελπιζω ν αργησω πολυ να την ξαναδω την ακατανομαστη! Για τη β-χοριακη εφοσον συνεχισω να εχω καθυστερηση εχω σκοπο να παρω αδεια απ τη δουλεια μου τη Δευτερα.. Ως τοτε καποια τεστ που εχω ακομα δεν θα τ αφησω παραπονεμενα!! Σιγουρα θα κανω αυριο το πρωι ενα να δω αν αυτη η πολυ αχνη γραμμη που υπηρχε χθες θα υπαρχει κι αυριο λι αν θα ειναι πιο εντονη. Αυτο που παρατηρω χθες και σημερα πολυ εντονα στον οργανισμο μου ειναι πως κουραζομαι με δυο βηματα. Δεν ειμαι και καμια που εκανε γενικοτερα γυμναστικη αλλα ποτε δεν το εχω ξαναπαθει ν κατεβαζω τα σκουπιδια π.χ και να γυρναω και να ανασαινω λες κι ετρεχα.. Βεβαια δε νονιζω να σημαινει κατι γιατι φανταζομαι πως αν κουραζεται μια εγκυμονουσα θα κουραζεται προς το τελος της εγκυμοσυνης!! Ετσι φανταζομαι μιας και ειναι πτοσπαθεια για το πρωτο και δεν ξερω πολλα!!

Καλημερα!

Συγχαρητηρια στις εγκυουλες και καλη επιτυχια σε οσες ειναι στην αναμονη.

Vasdim να σου πω οτι απο την αρχη της εγκυμοσυνης η γυναικα αισθανεται κοπωση και υπνηλια, κατι γινεται με τις ορμονες.

Οποτε μην αποκλειεις το να εισαι εγκυος.

Ε πήγα λοιπόν.Θετικό 47 μονάδες.

Δεν ξέρω αν είναι καλή, θα κάνω σε λίγες μέρες να δω αν ανεβαίνει.

Συγχαρητήρια, Σίσσυ!!! Είσαι έγκυος! Για να είναι όμως τόσο χαμηλή η χοριακή σημαίνει ότι είναι πολύ πολύ αρχή. Μην κουράζεσαι καθόλου, μη σηκώνεις βάρη, τίποτα μέχρι να ανέβει περισσότερο και να σε δει και ο γιατρός σου. Και πάλι συγχαρητήρια και να έχεις μια καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Διαφημίσεις

Καλημερα!

Συγχαρητηρια στις εγκυουλες και καλη επιτυχια σε οσες ειναι στην αναμονη.

Vasdim να σου πω οτι απο την αρχη της εγκυμοσυνης η γυναικα αισθανεται κοπωση και υπνηλια, κατι γινεται με τις ορμονες.

Οποτε μην αποκλειεις το να εισαι εγκυος.

Καλημερα!! Εκανα τεστ σημερα και σαν φαινεται λογο πιο καλα η γραμμη νομιζω... Απο Δευτερα θα παω για χοριακη και θα σας ενημερωσω!!

Να'στε καλά κορίτσια.

Άντε vasdim θα περιμένουμε νέα, σε έχω στο μυαλό μου. Εύχομαι μια τεράστια χοριακή!!!

Αχ Rosali μακάρι να είναι γι'αυτό το λόγο χαμηλή!

Γι' αυτό είναι, καλέ! Έχεις αμφιβολία; Συγχαρητήρια!!!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Καλημερα!! Εκανα τεστ σημερα και σαν φαινεται λογο πιο καλα η γραμμη νομιζω... Απο Δευτερα θα παω για χοριακη και θα σας ενημερωσω!!

Μάλλον είσαι έγκυος!!!! Δεν σου λέω ακόμα συγχαρητήρια για να σου τα πω με τα αποτελέσματα της χοριακής. Πάντως αν έχεις κανένα περισσευούμενο τεστ, κάντο την Κυριακή, όχι αύριο.

M7X9p2.png OvOqp2.png

Τελεια vasdim! Κανε την χοριακη την Δευτερα και περιμενουμε νεα σου!

Διαφημίσεις

Μάλλον είσαι έγκυος!!!! Δεν σου λέω ακόμα συγχαρητήρια για να σου τα πω με τα αποτελέσματα της χοριακής. Πάντως αν έχεις κανένα περισσευούμενο τεστ, κάντο την Κυριακή, όχι αύριο.

Καλημερα! Εκανα ακομα ενα σημερα!! Εχω ακομα τρια και μαλλον δε θα μου χρειαστουν για τους επομενους 9 μηνες!!! Καλυτερα ομως να μην ενθουσιαζομαι πριν επισκεφθω τον γιατρο μου!Δεν θα το εκανα αλλα επειδη μαλλον αυριο δυσκολα να λειψω απ τη δουλεια και θα μεταφερθει για Τριτη κατα πασα πιθανοτητα η χοριακη, ειπα να κανω καο σημερα. Και ναι ειναι αρκετα πιο εντονη. Ξερετε αν μπορω να ανεβασω φωτογραφια και πως??

Καλημερα! Εκανα ακομα ενα σημερα!! Εχω ακομα τρια και μαλλον δε θα μου χρειαστουν για τους επομενους 9 μηνες!!! Καλυτερα ομως να μην ενθουσιαζομαι πριν επισκεφθω τον γιατρο μου!Δεν θα το εκανα αλλα επειδη μαλλον αυριο δυσκολα να λειψω απ τη δουλεια και θα μεταφερθει για Τριτη κατα πασα πιθανοτητα η χοριακη, ειπα να κανω καο σημερα. Και ναι ειναι αρκετα πιο εντονη. Ξερετε αν μπορω να ανεβασω φωτογραφια και πως??

Συγχαρητηρια vasdim!!

Να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

Δεν ξερω πως ανεβαζεις φωτο, αλλα αν ειναι ξεκαθαρη η γραμμη δεν χρειαζεσαι επιβεβαιωση απο εμας.

Αν κανεις χοριακη περιμενουμε νεα σου!

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!! Τινα την κάνεις την επιβεβαίωση; Είσαι έγκυος!!!! Να έχεις μια ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατήσεις αγκαλιά το ζουζούνι σου! Κάνε και τη χοριακή την Τρίτη και πες μας. Πιστεύω βέβαια ότι θα είναι αρκετά ανεβασμένη!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Πολλά πολλά συγχαρητήρια!!!! Τινα την κάνεις την επιβεβαίωση; Είσαι έγκυος!!!! Να έχεις μια ανέφελη και τελειόμηνη εγκυμοσύνη και σύντομα να κρατήσεις αγκαλιά το ζουζούνι σου! Κάνε και τη χοριακή την Τρίτη και πες μας. Πιστεύω βέβαια ότι θα είναι αρκετά ανεβασμένη!

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! β-χοριακη 757,40 εβδομη μερα καθυστερησης!!! Προσπαθω να το συνηδειτοποιησω!!! Η συγκινηση μεγαλη (ημουν που ημουν ευσυγκινητη παραγινα τωρα). :D

Διαφημίσεις

Σας ευχαριστω πολυ κοριτσια!!! β-χοριακη 757,40 εβδομη μερα καθυστερησης!!! Προσπαθω να το συνηδειτοποιησω!!! Η συγκινηση μεγαλη (ημουν που ημουν ευσυγκινητη παραγινα τωρα). :D

Συγχαρητήρια, κοπέλα μου!!! Κι εγώ με μια τέτοια τιμή είχα ξεκινήσει! Μπράβο! Να σου πάνε όλα καλά εύχομαι!!!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Τελειο συναισθημα! Μπραβο vasdim, να εχεις μια υπεροχη εγκυμοσυνη!

• 1 χρόνο μετά...

Γεια σας ειμαι καινουργια κ ζητω τα φωτα σας...ειχα τελευταια περιοδο στις2/8 με τον αντρα μ προσπαθουμε για παιδακι(επαφες ειχαμε ακριβως μετα την περιοδο κ στις γονιμες απο 13/8 μεχρι 16/8) κ σημερα επειδη ειχα διαισθηση εκανα τεστ βγηκε θετικο λιγο αχνο κ εκανα κ χοριακη κ βγηκε 15.39 mlu/ml μιλησα μ τον γυναικολ μου κ μ ειπε οτι ειναι ενταξει υπομονη να εχει μ ειπε μ εδωσε να αρχισω κ felicin κ να παω στις 7/9 να με δει.Τι λετε το επιασα το σπορακι?το θελω τοσο πολυ.Σας ευχαριστωωωω

Γεια σας ειμαι καινουργια κ ζητω τα φωτα σας...ειχα τελευταια περιοδο στις2/8 με τον αντρα μ προσπαθουμε για παιδακι(επαφες ειχαμε ακριβως μετα την περιοδο κ στις γονιμες απο 13/8 μεχρι 16/8) κ σημερα επειδη ειχα διαισθηση εκανα τεστ βγηκε θετικο λιγο αχνο κ εκανα κ χοριακη κ βγηκε 15.39 mlu/ml μιλησα μ τον γυναικολ μου κ μ ειπε οτι ειναι ενταξει υπομονη να εχει μ ειπε μ εδωσε να αρχισω κ felicin κ να παω στις 7/9 να με δει.Τι λετε το επιασα το σπορακι?το θελω τοσο πολυ.Σας ευχαριστωωωω

Εισαι εγκυουλα εφοσον η χοριακη ειναι θετική συγχαρητήρια..αν θες βεβαια για να δεις την πορεια της κυησης κανε ξανα σε 2 μερες πρεπει να διπλασιάζεται ο αριθμος αυτοςωανα 48 ωρες ειναι χαμηλη γιατι την εκανες πολυ νωρις αλλα δεν σε νοιαζει γιατι ειναι θετική. Σου εύχομαι μια τελειομηνη εγκυμοσύνη

8BQdp2.png

Καλημέρα, Έρη μου! Ναι, το πιάσατε! Συγχαρητήρια, κοπέλα μου! Είσαι έγκυος!!! Όλα θα πάνε τέλεια! Σου εύχομαι να έχεις μια πολύ καλή και τελειόμηνη εγκυμοσύνη! Και πάλι συγχαρητήρια!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Σας ευχαριστώ ωωω πολύ ναι όντως είμαι έγκυος σήμερα πήρα την δεύτερη χοριακη 348.20 μονάδες πετάω στα σύννεφα. Εύχομαι σε όλες που προσπαθούν τα καλύτερα πίστη και υπομονή κορίτσια. Σας φιλώ

• 2 εβδομάδες μετά...

Γεια σας!Μπαίνω πρώτη φορά εδω και η συζητήσεις με χουν βοηθήσει παρα πολυ...θα ήθελα την γνώμη σας για την χοριακη μου....περίμενα περίοδο μεταξύ 5 με 7 Σεπτεμβρίου...τελευται περιοδος 7/8/16 έκανα 2 τεστ θετικά και χοριακη θετικη με 757,5(7,5 δηλαδή αποτι είπαν)πως σας φενεται?εχω επαναληπτική την δευτέρα αλλα κοντεύω να σκασω...πηγα στην γυναικολόγο μου αλλα μου ειπε μονο για επαναληπτική κανένα αλλο σχολια....δεν κατάλαβα αν ειναι καλά η οχι....ευχαριστώ εκ των πρότερων γισ της απαντήσεις σας...

Γεια σας!Μπαίνω πρώτη φορά εδω και η συζητήσεις με χουν βοηθήσει παρα πολυ...θα ήθελα την γνώμη σας για την χοριακη μου....περίμενα περίοδο μεταξύ 5 με 7 Σεπτεμβρίου...τελευται περιοδος 7/8/16 έκανα 2 τεστ θετικά και χοριακη θετικη με 757,5(7,5 δηλαδή αποτι είπαν)πως σας φενεται?εχω επαναληπτική την δευτέρα αλλα κοντεύω να σκασω...πηγα στην γυναικολόγο μου αλλα μου ειπε μονο για επαναληπτική κανένα αλλο σχολια....δεν κατάλαβα αν ειναι καλά η οχι....ευχαριστώ εκ των πρότερων γισ της απαντήσεις σας...

Συγχαρητήρια κοπέλα μου! Να έχεις μια τέλεια εγκυμοσύνη! Μην ανησυχείς για τίποτα. Η χοριακη σου ειναι παρά πολύ καλή και απλώς αυτο που θέλει να δει η γιατρός ειναι αν διπλασιάζεται κανονικά κάθε δυο μέρες. Όλα τέλεια θα πάνε. Είμαι σίγουρη. Και πάλι συγχαρητήρια!

M7X9p2.png OvOqp2.png

Συγχαρητήρια. Είσαι εγκυουλα. Άσε κατά μέρος το άγχος και απόλαυσε το

Λάβετε μέρος στην συζήτηση

Μπορείτε να δημοσιεύσετε το κείμενό σας τώρα και να ολοκληρώσετε την εγγραφή σας αργότερα. Εάν έχετε ήδη όνομα/λογαριασμό χρήστη, συνδεθείτε τώρα για να δημοσιεύσετε με το όνομα χρήστη σας.
Προσοχή: Η δημοσίευσή σας θα χρειαστεί να εγκριθεί από τους διαχειριστές πριν αναρτηθεί στο φόρουμ.

Guest
Απάντηση σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

Only 75 emoji are allowed.

×   Ο σύνδεσμος εμπεδώθηκε αυτόματα.   Εμφάνιση URL ως απλό σύνδεσμο

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Δημιουργία νέου...